Επιστροφή στο Forum : Τα πράσινα μπερέ
Δεκαετίες ολόκληρες ολοι οι παιχτες, οι προπονητές και οι παραγοντες ασκουνε κρητική, πλακώνονται, βρίζουν, προπηλακίζουν διαιτητές και ξαφνικά παραμονές των ντέρμπι ο αθλητικός δικαστής θίχτηκε επειδη ενας σοβαρός προπονητής τόλμισε και μιλησε για "χειρουργικές κάρτες"...:lol:
Την αλλη φορα θα κανουν καμμια διωξη για τα αυτογραφα..:lol:
Αντι να βρουνε ποιος στήνει ματς για το στοιχημα και ποιοι παιχτες, διιατητες "πιανονται"... ασχολουνται με δηλωσεις!:down:
Αξιος ο μισθος του αθλητικου δικαστη!
H πλάκα είναι οτι ο Φερέιρα δεν έβρισε κανέναν χυδαία on camera όπως οι ολυμπιακοί στη φυσούνα της Ξάνθης ή όπως ο Μπόλονι τον 4ο με τον Άρη.
H πλάκα είναι οτι ο Φερέιρα δεν έβρισε κανέναν χυδαία on camera όπως οι ολυμπιακοί στη φυσούνα της Ξάνθης ή όπως ο Μπόλονι τον 4ο με τον Άρη.
Σσσσσσσσσ μην τα λετε αυτα μπορει να ενοχληθει ο κος Πετροπουλος και ο κος Σαρρης.:rolleyes:
Μην σας πω μπορει να ενοχληθει και το αφεντικό τους ο Mr Van-gelis:whistle:
Το παρακατω βιντεο ειναι κατάλληλο συμφωνα με την ΕΠΟ, την ΣουπερΛιγδα και τον αθλητικο δικαστη.
Οχι μην απομακρυνεται τα παιδια απο το PC!:twisted:
Κανενας δεν βριζει, κανενας δεν προπηλακίζει:lol::rolleyes:
Enjoy: http://www.youtube.com/embed/ep6qFj0t3YI:rockon:
Τόσα χρόνια αδικίας στο πετσί έχουν νιώσει, δεν δικαιούνται να ξεσπάσουν και αυτοί μία φορά?
Έλα ντε...
*Στο μπάσκετ απογοητεύτηκα....μιλάμε για ΑΣΤΟΧΙΑ με όλη την έννοια της λέξης!
Δεν αντέχω άλλο περιγραφή nova sports!:wall:
ΝΙΚΗ!! (63-68)
Μεγάλη προσπάθεια και νίκη μεσα στη Ρωσία
Μπράβο αντε να χαρούμε και λίγο
Έχω την εντύπωση ότι όσες φορές και να έπαιζε με τον ΠΑΟΚ αυτός ο Παναθηναϊκός με αυτούς τους ακραίους που διαθέτει και χωρίς Λέτο, γκολ δεν θα έβαζε...:whistle:
Άντε τώρα να νικήσεις τον γαύρο μέσα στο ΟΑΚΑ.
- Γιατί πρέπει να παίζει ο Κατσούρ σ' αυτά τα χάλια χωρίς να μπορεί να αλλάξει μια σωστή μπαλιά ; ; ;
και ποιόν να βάλει, τον Κάστρο; :whistle:
Όποιον και να έβαζε η διαιτησία θα ήταν το ίδιο επαγγελματική.
Ναι,η διαιτησία φταίει που δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα...έλεος ρε παιδιά...μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Οκ,μπορεί να αδικηθήκαμε αλλά σαν ομάδα τι κάναμε;
Ποιος αδικήθηκε βρε Άγγελε;;; Μη λέμε ότι θέλουμε.
Άκουσα τον ποντικομαμή Φουρέιρα, αυτόν που παριστάνει τον προπονητή, να παραπονιέται για τη διαιτησία και αναρωτήθηκα αν έβλεπα τον ίδιο αγώνα. Αντί να ψάξει να βρει που πήγε η ομάδα του, γιατί σίγουρα στο γήπεδο δεν "κατέβηκε", ασχολείται με λόγια του αέρα.
Εν συντομία, της κοντής ψ:censored:ς, της φταίνε οι τρίχες.
Μια χαρά τα είπε ο παππούς.
Αστείο πέναλτι. Ανάποδα σφυρίγματα. Μας έκοψαν 2 αντεπιθέσεις και έδωσαν φάουλ υπέρ του Πάοκ! Θύμισε Ευθυμιάδη ο τραγικός.
Το ότι η ομάδα όντως δεν παίζει μπάλα, δεν συσχετίζεται με τον διαιτητή.
........Auto merged post: Zus added 3 minutes and 58 seconds later ........
Αναμένω αλλαγές στην διαιτησία, στους αρχιδιαιτητές, και στους κουμανταδόρους. Επίσης αναμένω στρακαστρούκες σε μαγαζί του Βοσκάκη.
Να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο αστείο πέναλτι που κέρδισε ο Niveas ε; :whistle:
Ας σφύριζε σωστά σε όλη τη διάρκεια και ας μην έδινε το πέναλτι. Η βρομοδουλειά είχε γίνει :whistle:
........Auto merged post: Zus added 1 minutes and 47 seconds later ........
Άσχετο αλλά γιατί τον λες Nivea? :rofl:
Ας κατέβαινε ο ΠΑΟ στο γήπεδο για να μην γίνονταν η βρωμοδουλειά. ;)
Ο Λαζαράκος δεν είναι ένας από τους τύπους στη διαφήμιση της Nivea;
Πάμε άλλη μία. Ο ΠΑΟ κατέβηκε στο γήπεδο, έπαιξε άθλια μπάλα, και όπως ανέφερα και πριν καιρό θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, γιατί θα έχουμε πάλι κυνηγητά, αλλά αυτό δεν δίνει άλλοθι σε κανέναν διαιτητή να σφυρίζει έτσι. Πως να το κάνουμε τώρα.
Και ο ΠΑΟΚ κατέβηκε χεσμένος στο ματς με τον Άρη που έκρινε πολλά πριν κάτι χρόνια, αλλά ακόμα συζητάτε για τον διαιτητή.
Το θυμάμαι το ματς με τον Άρη, θυμάμαι που κατέβηκαν (τρόπος του λέγειν) στο γήπεδο κάτι παρτάλια που φορούσαν ασπρόμαυρες φανέλες. Θυμάμαι και την τραγική διαιτησία του Σπάθα όπως το ίδιο τραγική ήταν και η χθεσινή.
Η άποψή μου είναι ότι και στους δύο αγώνες και αψεγάδιαστη να ήταν η διαιτησία δεν υπήρχε περίπτωση τότε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει ή έστω να πάρει Χ από τον Άρη και χθες να κάνει το ίδιο ο ΠΑΟ.
Αυτό δεν το ξέρουμε και δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Το άλλοθι στην διαιτησία κάθε φορά που κάποιος ρέφερι τα σκατώνει είναι που με τρελαίνει. Με την λογική αυτή ποτέ καμία διαιτησία δεν θα ήταν αποτυχημένη γιατί κάποια ομάδα δεν θα έπαιζε καλά.
Και καλά όταν παίζει Παναθηναικός - Πανθερμαικός να πω οκ, και κόντρα διαιτησία να έχεις δεν δικαιολογείσαι. Πρέπει να τους ισοπεδώσεις. Αλλά σε ντέρμπι που κρίνει πρωτάθλημα δεν υπάρχει αυτή δικαιολογία όσο χάλια και να παίζει η ομάδα.
Ναι ρε γαμώτο δεν παίζω καλά, αλλά μη σφυρίζεις και εσύ αλλοπρόσαλλα. :down:
Δεν θέλω να δώσω άλλοθι σε κανέναν, πόσο μάλιστα στα "κοράκια". Απλά προσπαθώ να κρατήσω την κουβέντα μέσα στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.
Εγώ δεν είδα κόντρα διαιτησία. Απλά απαράδεκτη και με πολλά λάθη και προς τις δύο πλευρές.
Δημήτρη έχω την εντύπωση πως στο 3' αν δεν κάνω λάθος(δεν είμαι σίγουρος) είναι πέναλτυ.Γι αυτό είπα ότι αδικηθήκαμε.Τέλος πάντων εγώ δεν στέκομαι σ'αυτό.Η ομάδα ήταν άθλια με όλη την σημασία της λέξης και δίκαια έχασε.Έχω βαρεθεί να μπαίνω σε sites και να στέλνουν "φίλοι" μου στο fb μυνήματα και να "κλαίνε" και να γκρινιάζουν σαν π0%+@:angryr: για την διαιτησία.Ρε άμπαλε,η ομάδα σου είναι λάσπη,η διαιτησία συ φταίει;Έχει καταντήσει αηδία το θέμα πραγματικά...Δεν λέω πως η διαιτησία είναι τέλεια,είχε λάθος σφυρίγματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν αλλοίωσε αποτέλεσμα....Ε και στο τέλος δίνει ένα από τα πιο μούφα πέναλτυ(όσο τόσο μούφα των γαύρων αλλά τέσπα) γιατί;Για να "ισσοροπήσει" τις μ@κ@κίες;
Για τους διαιτητες τα ξερουμε εδω και χρονια κι εχω βαρεθει να διαβαζω καταραες ή ευχολογια! Αφου εμεις παμε με το σταυρο στο χερι λογικο ειναι να τα περναμε αυτα!
Για να μας σεβονται πρεπει ή να μας φοβουνται ή να ειναι "χορτατοι".-
Ετσι λειτουργει η ποδοσφαιρικη μαφια στην σαπια Ελλαδα και τοσα χρονια τιποτα δεν αλλαξε.
Ειδατε τι επαθε ο φουρνος στην Καλαματα αλλα ολοι το κανανε γαργαρα.
Αν θελουμε να παρουμε τιτλο πρεπει η ομαδα να σπρωχνει φραγκα στην πιατσα και να ειναι χορτατοι οι παρατρεχαμενοι και οι αυλικοι, διαφορετικα θα πρεπει να γεμισουμε "επιστημονες" και καθε Κυριακη να πεφτει ξυλο στις φυσουνες, τα αποδυτηρια και τους φουρνους.
Οσο για θεαμα, βαλτε OTE TV.
Να χαίρεστε το πεντακαθαρο πρωταθλημα σας!
Βεβαια τα παοκια δεν ειδαν κοντρα διαιτησια.
Οι δυο φασεις στο κεντρο του γηπεδου με τα πεντακαθαρα κλεψιματα και τον διαητητη στο μισο μετρο να σφυραει φαουλ υπερ του παοκ τα εχουμε ξαναζησει.
Χειρουργειο με το βαμβακι ονομαζεται.
Και αυτα τα "η ομαδα ηταν αθλια" να τα ξεχασετε βαζελακια.
Λες και ειστε χρυσοψαρα ρε, λες και την ομαδα του ΚΥΡΑΣΤΑ δεν την προλαβατε!
Ε για οσους δεν την προλαβαν, επαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ και πρωταθλημα ΔΕΝ πηρε.
Οταν θα παιξουμε σε ενα δικαιο πρωταθλημα χωρις νταβατζηδες τσατσαδες και ολα τα καταλοιπα της τρουμπας τοτε πειτε το.
Και μη ξεχασετε παοκια λευκο και παλι λευκο!Μακεδονομαχοι μου εσεις.
ΑΑΑΑΑ
Για να υπάρχει κόντρα διαιτησία, πρέπει να υπάρχουν δύο ομάδες στο γήπεδο. Εγώ εχθές είδα μόνο μία και φορούσε ασπρόμαυρα.
Ξεκολλάτε επιτέλους. Αν θέλατε αποτέλεσμα να έμπαινε η ομάδα στο γήπεδο και να μην έμενε στα αποδυτήρια να τους κάνει μασάζ η τύπισσα του nivea. :rtfm:
Τρομερη ομαδα αυτη με τα ασπρομαυρα.Παιζει να ειχε και 3 τελικες συνολο.
Ο Κλαους χθες επαιζε σιγουρα επιθετικος? Γιατι μου φανηκε κατι σε αμυντικο χαφ.
Και για πες μου και για το παιχνιδι με τον Αρη με τον "Σπαναθα".Εκει ποσες ομαδες κατεβηκαν?
Δηλαδη λετε παπατζες τοσο καιρο για τον "Σπαναθα"!!!
Rebel Scum
05-03-12, 23:35
ΑΑΑΑΑ
Για να υπάρχει κόντρα διαιτησία, πρέπει να υπάρχουν δύο ομάδες στο γήπεδο. Εγώ εχθές είδα μόνο μία και φορούσε ασπρόμαυρα.
Ξεκολλάτε επιτέλους. Αν θέλατε αποτέλεσμα να έμπαινε η ομάδα στο γήπεδο και να μην έμενε στα αποδυτήρια να τους κάνει μασάζ η τύπισσα του nivea. :rtfm:
Κάτσε ρε Seitman κάνεις λες κι εσείς θαμπώσατε το κοινό χτες, όσο χάλια ήταν ο ΠΑΟ άλλα τόσο ήταν ο ΠΑΟΚ.
Αυτό το παραπάνω άσχετο με διαιτησίες κτλ.
Ε καλά και ο ΠΑΟΚ δεν πέταγε φωτιές.......11 άτομα πίσω ήταν...
Rebel Scum
06-03-12, 00:04
Το οποίο ήταν καθόλα θεμιτό και δεν το ρίχνω στο "κακό ταμπούρι" αλλά αν κάποιος που δεν το είδε διάβαζε ότι "υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο" θα νόμισε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει πίσω τον Παναθηναϊκό και του έκανε πλάκα.
Οι του Πάοκ δεν είναι το θέμα παιδιά. Λογικό να είδαν μόνο μία ομάδα στο γήπεδο, λογικό να είδαν διαιτησία κακή και για τους δύο, με μόνη εξήγηση αυτό το άκυρο πέναλτι στο τέλος για τα μάτια του κόσμου. Ο άλλος έδινε ρεσιτάλ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και έδωσε το πέναλτι για να μπορούνε σήμερα να λένε για κακή διαιτησία εις βάρος και των δύο ομάδων.
Η μπόχα δεν έρχεται από βόρεια. Τα λεφτά είναι πολλά, και αν δεν πάνε στα ταμεία βλέπω να συζητάνε για άραβες και αλαντίν στο λιμάνι.
Ναι καλα, δεν πα να λετε.
Εχουμε τον αχρηστο Σαριεγκι απο το 2007 και ψαχνουμε δικαιολογιες.
Κάτσε ρε Seitman κάνεις λες κι εσείς θαμπώσατε το κοινό χτες, όσο χάλια ήταν ο ΠΑΟ άλλα τόσο ήταν ο ΠΑΟΚ.
Αυτό το παραπάνω άσχετο με διαιτησίες κτλ.
Το οποίο ήταν καθόλα θεμιτό και δεν το ρίχνω στο "κακό ταμπούρι" αλλά αν κάποιος που δεν το είδε διάβαζε ότι "υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο" θα νόμισε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει πίσω τον Παναθηναϊκό και του έκανε πλάκα.
Εγώ δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τη μπάλα της ζωής του. Απλά ο ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που έμεινε στα αποδυτήρια για μασάζ από τον Nivea...
Εγώ δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τη μπάλα της ζωής του. Απλά ο ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο σε αντίθεση με τον ΠΑΟ που έμεινε στα αποδυτήρια για μασάζ από τον Nivea...
Έλα Δημήτρη,πες την αλήθεια,μεταξύ μας τώρα,δεν σ'αρέσουν οι κρέμες της nivea,έτσι;:p
Για μένα και οι δύο ήταν χάλια και μέσα σε αυτό το χάλι ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο καλύτερος....τέλος πάντων
@Gordito Πες τα ρε φίλε.Ψάχνουμε κάθε φορά να βρούμε δικαιολογίες.Κάπως το σώζει ο Σουηδός,αλλά αυτός είναι πολύ μυρωδιάς...καλύτερα να βάλουμε έναν κώνο!
(Αυτό όσων αφορά την άμυνα)
Άγγελε τον Nivea δεν πάω μία... Γούσταρα πολύ που έχασε το πέναλτι γιατί ο τύπος ήθελε να πανηγυρίσει γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά έμεινε με την Nivea στο χέρι :lol:
Άγγελε τον Nivea δεν πάω μία... Γούσταρα πολύ που έχασε το πέναλτι γιατί ο τύπος ήθελε να πανηγυρίσει γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά έμεινε με την Nivea στο χέρι :lol:
:lol::lol:
Θέλει να ανέβει.Λογικό.....αλλά για το πέναλτυ...το είδα κι αηδίασα.Έλεος.
........Auto merged post: Pro_Killer96 πρόσθεσε 1 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και τώρα η νέα είδηση...
Σςςςςςςςς.....επιστρέφει (http://prasinanea.gr/football/superleague/article1680122.ece)
Δεν θέλουν με τίποτα να γίνουν αίσχη στο ντέρμπι όπως 2 χρόνια πριν.
Λογικό ήταν να τα δώσουν όλα στον αγώνα με τον Πάοκ. Το ίδιο θα γίνει και με την Άεκ νομίζω. Να είναι πιο άνετοι στο ΟΑΚΑ, να πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα.
Ελπιζω να φυγει μια και καλη ο σοφερ απο τα διοικητικα της ΠΑΕ και συσπειρωμενοι οι μετοχοι και ο κοσμος να προχωρησουμε με μονο σκοπο την γιγαντιωση του Α.Ο.
Μακαρι ,μακαρι ,μακαρι να προχωρησουν ολοι μαζι και να αποδειχτει οτι ο σοφερ ηταν ο κυριος λογος που απετυχε η πολυμετοχικοτητα.
Εμπρος Ανδρεα για μια ΠΑΝΑΘΑ νεα. :):):):)
Που πήγαν τα 15 εκατομμύρια του τσάκα?
Τα απορροφησε το Μνημονιο 2 !
Μπορεί να τα κούρεψαν και αυτά :lol:
Μια πολυ δυσκολη αλλα καλυτερη μερα ξεκιναει για τον Παναθηναϊκο.
Το πλανο σταδιακης απομάκρυνσης της οικογεννειας Βαρδηνογιαννη αρχιζει να πραγματοποιείται.
Ο δρομος δεν θα ειναι ευκολος... θα ειναι ομως πολυ καλυτερος και πιο Πρασινος!
Η οικογεννεια εκανε πολλα καλα, αλλα απο τοτε που τα παρατησε ο Καπετανιος επρεπε να την πουλησουν, 20 χρονια η ομαδα παραπεει στα χερια αυλικων/υπαλληλων και του ανικανου Τζιγγερ
Ο ΠΑΟ ομως πρεπει να αποκτησει δικο του γηπεδο και να μην αποτελει διαχρονικα τον συντηρητή του ΟΑΚΑ! Καλη η επιθεση στη ΓΗΠΕΛ ομως ο συλογος χρειαζεται δικο του γηπεδο κε. Βγενοπουλε ειτε στο Βοτανικό ειτε στη Λεωφορο κι οχι "τριγυρο" (μπορει και μεσα) απο το ΟΑΚΑ...:whistle:
Παει και το παραμυθι του πυρινου κοσμου του "θρυλου" των φιλικων.
Giorgio sak
10-03-12, 21:45
Ουφ! Τι ήταν το σημερινό! Στο τέλος οι παίκτες έδειξαν ότι το ήθελαν πολύ. Τέτοιες άμυνες όπως αυτές του τελευταίου πεντάλεπτου είχα καιρό να δω.
Πάμε και για τα καλύτερα τώρα!
Tο πέταξε ξανά το γκολάκι του ο Τζιμπρίλαρος.
Με πεινασμένους παίζαμε σήμερα, γιατί δεν τα κατάφεραν τα δικά μας πεινασμένα. Όταν μιλούσα για κυνηγητά... την είχα ψιλιαστεί την δουλειά.
ΟΥΣΤ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ :down:
Όταν έγραφα πριν από αρκετά ποστ, ότι αυτή η ομάδα δεν μπορεί να πάει πουθενά....
Χάσαμε σήμερα από την ΑΕΚ η οποία στην επόμενη αγωνιστική με την κωλοπετεινίτσα θα φάει 3 στα πρώτα 15 λεπτα... (καλή ώρα ο ΠΑΟΚ).
Κακή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Πολύ κακή. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αλλά είχαμε και την τύχη και τα κοράκια εναντίον μας. http://i41.tinypic.com/mhymop.jpg
Κακή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο. Πολύ κακή. Στο 2ο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αλλά είχαμε και την τύχη και τα κοράκια εναντίον μας. http://i41.tinypic.com/mhymop.jpg
Και εμείς τα είχαμε στη φάση της ισοφάρισης αλλά δε χάσαμε κιόλας. Χαλάσατε για τα καλά το ντέρμπυ...
Θα βάλει και ο Ισπανός 11 αμυντικούς (παίκτες πίσω) όπως το 2009 και αντίο ζωή.
@ ADSLgr.com All rights reserved.