PDA

Επιστροφή στο Forum : Parental control

babis3g
01-11-16, 15:42
Επειδη βρισκω ενα θεμα με το parental control dsl 52, dsl 56 & ισως και το Ν17 ... οταν ενεργοποιηθει δεν γεμιζουν μερικες σελιδες .. η Αsus μου λεει οτι ειναι οκ ολα σωστα ... αλλα δεν γεμιζουν οι σελιδες
Μπορειτε να βαλετε μερικα rules πχ στη φωτο και να μου πειτε αν εχετε θεμα να γεμιζουν οι σελιδες στα δικα σας μοντελα? με το parental control ενεργοποιημενο (πρεπει να βαλετε ωρα μεσα γιατι μπλοκαρει ολα αν δεν μπουν ωρες συγκεκριμενες)
η ειμαι μονο εγω? ασχετα μοντελο πρεπει να εχουν θεμα
ενα πραδειγμα εδω (λιγα κλικ θα κανετε)
176188
Οταν το κλεισω απενεργοποιση δουλειε σφαιρα παλι
ευχαριστω

Digitator
01-11-16, 16:37
Μπορώ να επιβεβαιώσω το πρόβλημα.

176189

Με αυτές τις ρυθμίσεις σταμάτησαν να φορτώνουν οι σελίδες στο PC μου. Δοκίμασα να σβήσω και το κουτάκι της Τρίτης μήπως δουλεύει ανάποδα απ'ότι κατάλαβα αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Το πρόβλημα εξαφανίστηκε μόλις απενεργοποίησα το Parental Control.

babis3g
09-11-16, 13:20
Μολις πηρα καινουρια beta που φτιαχνει το προβλημα απο γρηγορη δοκιμη που εκανα

Digitator
09-11-16, 17:01
Ευχάριστα νέα!

babis3g
09-11-16, 17:04
Δυστυχως το καινουριο λογισμικο που θα βγει πολυ συντομα, δεν νομιζω να εχει ακομα αυτο το fix (μολις σημερα εβγαλαν επιτυχη beta) αν ειναι θεμα μεγαλο στην περιπτωση σου, θα ζητησω απο τους ιδιους να στο δωσω μονο σε εσενα γιατι μου ειπαν να μην βγει εξω το beta

Digitator
09-11-16, 17:23
Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ το feature αυτό, απλά χαίρομαι που ακούνε και φτιάχνουν πράγματα.

babis3g
09-11-16, 17:26
Το θεμα ειναι οτι φτιαχνουν πραγματα, και καποια αλλα χαλανε (καποιες φορες) :tooth
Ευχαριστω που δοκιμασες και εσυ

@ ADSLgr.com All rights reserved.