PDA

Επιστροφή στο Forum : Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

dimtz
12-04-17, 16:54
Καλησπερα στην παρεα, εχει η γυναικα μου το redmi 3s pro και το παιδι σημερα εβαλε τον συνδετηρα (αυτο που βγαζει την καρτα sim) στην πανω μερια του κινητου ,διπλα απο τις υπερυθρες ,γνωριζει κανεις για πιο λογο ειναι αυτην η υποδοχη εκει; δεν ξερω ποση πιεση ασκησε εκει, λετε να εγινε καποια ζημια;

raspoutiv
12-04-17, 17:15
Καλησπερα στην παρεα, εχει η γυναικα μου το redmi 3s pro και το παιδι σημερα εβαλε τον συνδετηρα (αυτο που βγαζει την καρτα sim) στην πανω μερια του κινητου ,διπλα απο τις υπερυθρες ,γνωριζει κανεις για πιο λογο ειναι αυτην η υποδοχη εκει; δεν ξερω ποση πιεση ασκησε εκει, λετε να εγινε καποια ζημια;

δεν έχω το 3s αλλά λογικά από πάνω έχει την έξοδο ακουστικών, τις υπέρυθρες και 2ο μικρόφωνο που εξυπηρετεί στο noise cancellation
αν στην τηλεφωνική ομιλία δεν εντοπίσεις τη διαφορά ποιότητας τη γλύτωσες

dimtz
12-04-17, 17:28
δεν έχω το 3s αλλά λογικά από πάνω έχει την έξοδο ακουστικών, τις υπέρυθρες και 2ο μικρόφωνο που εξυπηρετεί στο noise cancellation
αν στην τηλεφωνική ομιλία δεν εντοπίσεις τη διαφορά ποιότητας τη γλύτωσες

μαλιστα ,μακαρι να μην εχουμε θεμα ,διαφορετικα για αποσυρση ,ευχαριστω φιλε

dimitri_ns
12-04-17, 17:30

Εχε τον νου σου στο παιδί, μην πάρει κατσαβίδι και πάει να δεί γιατί βγάζουν ήχο τα ηχεία :p (έχει συμβεί σε φίλο, 4 γούφερ κατεστραμμένα)

dimtz
12-04-17, 17:33
Εχε τον νου σου στο παιδί, μην πάρει κατσαβίδι και πάει να δεί γιατί βγάζουν ήχο τα ηχεία :p (έχει συμβεί σε φίλο, 4 γούφερ κατεστραμμένα)

δεν το προλαβαινουμε φιλε ,αστα να πανε , μολις εκανα μια κληση και ακουγομαι κανονικα, βεβαια ειμαι μεσα στο σπιτι που δεν εχει θορυβο, τωρα αν ειμαι στον δρομο δεν ξερω αν θα υπαρχει θεμα

maddoctor
14-04-17, 08:49
Υπόψιν το Vickmall επιβεβαίωσε ότι ξαναδουλεύει με τριγωνική με 3€ κόστος μόνο. Το βγάλανε ανακοίνωση στη σελίδα τους στο FB. Οπότε σκεφτείτε το. Επίσης ξέρω ότι το Coolicool έχουν customs insurance όπου σου πληρώνουν το τελωνείο εάν στο πιάσουν, όπως γράφουν στις επεξηγήσεις, άρα έχουμε δύο μαγαζιά.

tsavman
14-04-17, 12:29
Υπάρχει κανείς που να έχει κάποιο OPPO ή Vivo κινητό;

kourampies
14-04-17, 14:38
Υπόψιν το Vickmall επιβεβαίωσε ότι ξαναδουλεύει με τριγωνική με 3€ κόστος μόνο. Το βγάλανε ανακοίνωση στη σελίδα τους στο FB. Οπότε σκεφτείτε το. Επίσης ξέρω ότι το Coolicool έχουν customs insurance όπου σου πληρώνουν το τελωνείο εάν στο πιάσουν, όπως γράφουν στις επεξηγήσεις, άρα έχουμε δύο μαγαζιά.

Καλό θα ήταν αυτές οι πληροφορίες να μαζευτούν σε ένα sticky.

Gordito
14-04-17, 15:09

Το εχει ντεφακτο σε ολες τις παραγγελιες;
Γιατι δεν βρηκα τροπο να αγορασω ετσι λιγο που δοκιμασα!!!

skel
14-04-17, 15:09

τι γίνεται στην τριγωνική ακριβώς ?

maddoctor
14-04-17, 16:56
Καλό θα ήταν αυτές οι πληροφορίες να μαζευτούν σε ένα sticky.

Το εχει ντεφακτο σε ολες τις παραγγελιες;
Γιατι δεν βρηκα τροπο να αγορασω ετσι λιγο που δοκιμασα!!!

τι γίνεται στην τριγωνική ακριβώς ?
Ορίστε η ανακοίνωση του Vickmall στο FB και το τι βλέπει κάποιος όταν κάνει παραγγελία στο Coolicool
182346182347

sdikr
14-04-17, 16:59
Τριγωνική εγώ ξέρω το οτι παραγγέλνω εγώ, πληρώνω εγώ, και πάει σε δικό μου πελάτη η παραγγελία, συνήθως με δελτίο αποστολής ή με παραστατικό με δικά μου στοιχεία.

maddoctor
14-04-17, 17:09
Τριγωνική εγώ ξέρω το οτι παραγγέλνω εγώ, πληρώνω εγώ, και πάει σε δικό μου πελάτη η παραγγελία, συνήθως με δελτίο αποστολής ή με παραστατικό με δικά μου στοιχεία.
Τριγωνική για Κίνα σημαίνει, αγοράζω από Κίνα, αυτό φεύγει για ευρώπη και μου έρχεται από εκεί, οπότε και δεν περνάει τελωνείο.

sdikr
14-04-17, 17:12
Τριγωνική για Κίνα σημαίνει, αγοράζω από Κίνα, αυτό φεύγει για ευρώπη και μου έρχεται από εκεί, οπότε και δεν περνάει τελωνείο.

Το κινέζικο της τριγωνικής είναι το drop shipping

Gordito
14-04-17, 17:26
Αν ειναι ο ορος τριγωνικη αποστολη λαθος, το drop shipping που λες ειναι 350 φορες λαθος.

drop shipping ειναι οταν παραγγελνεις κατα απο τον Α, και αυτος το παραγγελνει απο τον Β (συνηθως ο manufacturer) και στο στελνει ο Β

sdikr
14-04-17, 18:07
Αν ειναι ο ορος τριγωνικη αποστολη λαθος, το drop shipping που λες ειναι 350 φορες λαθος.

drop shipping ειναι οταν παραγγελνεις κατα απο τον Α, και αυτος το παραγγελνει απο τον Β (συνηθως ο manufacturer) και στο στελνει ο Β

Μιλάω για το τι έχουν στο μυαλό τους οι Κινέζοι για drop shipping.

Και ναι ο Β είμαι εγώ στο ποιο πάνω παράδειγμα (Hint, δικός μου πελάτης), δεν στο στέλνει ο Β, στο στέλνει ο Γ

jap
14-04-17, 18:17
Σπύρο, καλά τα λέει ο γιατρός. Στην περίπτωση του drop shipping αποφεύγεται το τρίγωνο, στην περίπτωση της τριγωνικής επιβάλλεται, είναι ακριβώς το αντίθετο. Τριγωνικές λέγονται και οι συναλλαγές που αντί να γίνουν μεταξύ του Α και του Β ο Α τιμολογεί τον Γ και ο Γ τον Β ή ο Α στέλνει στον Γ και αυτός με τη σειρά του στον Β (ή φαίνεται να στέλνει στον Β), για λόγους φοροαποφυγής ή να φαίνεται άλλος τόπος προέλευσης από τον πραγματικό. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το drop shipping.

chat1978
14-04-17, 20:05
Εγώ νόμιζα ότι ο όρος τριγωνική ήταν πατέντα του φόρουμ. Αλλά βλέπω υπάρχει επιστήμη από πίσω.

maddoctor
14-04-17, 21:05
Σπύρο, καλά τα λέει ο γιατρός. Στην περίπτωση του drop shipping αποφεύγεται το τρίγωνο, στην περίπτωση της τριγωνικής επιβάλλεται, είναι ακριβώς το αντίθετο. Τριγωνικές λέγονται και οι συναλλαγές που αντί να γίνουν μεταξύ του Α και του Β ο Α τιμολογεί τον Γ και ο Γ τον Β ή ο Α στέλνει στον Γ και αυτός με τη σειρά του στον Β (ή φαίνεται να στέλνει στον Β), για λόγους φοροαποφυγής ή να φαίνεται άλλος τόπος προέλευσης από τον πραγματικό. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το drop shipping.

Για να είμαι ειλικρινής...σε έχασα! :p

hellenicsun
14-04-17, 21:54

Μα, είναι ξεκάθαρο:

Ο Α στέλνει στον Γ, ο Δ το μαθαίνει και το λέει στον Β, ο Β τηλεφωνεί στον Ζ, ο Χ κλαίει που κανείς δε του δίνει σημασία κ.ο.κ. :p

jap
14-04-17, 23:03

Παιδιά συγγνώμη, θα έκανα και σχήματα, αλλά σήμερα είναι η μέρα του τσίπουρου...

raspoutiv
14-04-17, 23:31
Παιδιά συγγνώμη, θα έκανα και σχήματα, αλλά σήμερα είναι η μέρα του τσίπουρου...

από νωρίς τα τσουζετε εσείς :D
η τριγωνική αποστολή είναι κάτι πολύ απλό για να μπερδευτεί κάποιος

chat1978
15-04-17, 11:44
Μα, είναι ξεκάθαρο:

Ο Α στέλνει στον Γ, ο Δ το μαθαίνει και το λέει στον Β, ο Β τηλεφωνεί στον Ζ, ο Χ κλαίει που κανείς δε του δίνει σημασία κ.ο.κ. :p

από νωρίς τα τσουζετε εσείς :D
η τριγωνική αποστολή είναι κάτι πολύ απλό για να μπερδευτεί κάποιος

Σαν να μου μυρίζει ετοιμασία από βίντεο Ράδιο Αρβύλα! Εκείνα που εξηγούν μια πολύ απλή διαδικασία του δημοσίου!

blade_
15-04-17, 12:14

αυτο ειναι πολυ ευχαριστο.και αν το vickmall ειναι αρκετα ακριβο μαγαζι,αλλα αξιοπιστο,επισης ειναι κ το coolicool ..η εγγυηση ειναι 3.50 ευρω που βλεπω παρακατω?

maddoctor
23-04-17, 02:49
Διαβάζω έρχεται την άλλη εβδομάδα το νέο θρυλικό ΝΟΚΙΑ 3310. Στο itechnews.gr που το είδα, λέει ότι θα πουλιέται πιο ακριβά από την τιμή που ειπώθηκε και μόνο η 2G έκδοση. Σκέφτεται να το πάρει κανείς σας, αναπολώντας τα παλιά!?

Gordito
23-04-17, 07:59
Κορόιδα είμαστε;

blade_
23-04-17, 11:24
Διαβάζω έρχεται την άλλη εβδομάδα το νέο θρυλικό ΝΟΚΙΑ 3310. Στο itechnews.gr που το είδα, λέει ότι θα πουλιέται πιο ακριβά από την τιμή που ειπώθηκε και μόνο η 2G έκδοση. Σκέφτεται να το πάρει κανείς σας, αναπολώντας τα παλιά!?

Εννοείται πως όχι

Δεν υπάρχει κανένα νόημα

tsavman
23-04-17, 11:26
Ούτε για retro nostalgia φάση 3ο κινητό στο συρτάρι δεν αξίζει.

RASTAVIPER
23-04-17, 12:34

Είναι κινέζικο και το ποστάρεις εδώ;

MitsosDaBest13
23-04-17, 13:13

Θα προτιμούσα με τα ίδια λεφτά (70?), να πάρω κάποιο κινέζικο 4G smartphone για 2ο (πχ Ulefone U008 Pro), παρά το Nokia 3310... Οι περισσότεροι που θα το πάρουν, απλά θα το έχουν να κάθεται στο συρτάρι. :p

- - - Updated - - -

Είναι κινέζικο και το ποστάρεις εδώ;

Είναι made in China (πλέον). :lol:

RASTAVIPER
23-04-17, 16:02
Είναι made in China (πλέον). :lol:
Άρα να γράφουμε και για το Samsung, Sony, HTC εδώ.

famous-walker
23-04-17, 16:07
Παιδιά ξέρει κάνει έναν εύκολο τρόπο να δουμε αν το iphone 7 εχει την μαμά ρομ ή του καταστήματος;

hellenicsun
23-04-17, 18:36
Καλά, ακόμη δεν έχει (http://flymeos.com/firmware.html) δώσει η Meizu την 6η έκδοση του Flyme OS; :hmm:

tsavman
23-04-17, 19:12
Παιδιά ξέρει κάνει έναν εύκολο τρόπο να δουμε αν το iphone 7 εχει την μαμά ρομ ή του καταστήματος;

Συνήθως τα κινεζομάγαζα βάζουν vendor rom, καλό θα ήταν να το ψάξεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

:rofl:

maddoctor
23-04-17, 21:58
Άρα να γράφουμε και για το Samsung, Sony, HTC εδώ.

Η ΝΟΚΙΑ έχει πάψει εδώ και κάτι χρόνια να είναι σουηδική.... Μακάρι να γίνει η κάποτε ΝΟΚΙΑ και να φτιαχτεί νήμα μόνο γι' αυτή, αλλά μέχρι τότε, είναι μία κινέζικη εταιρεία που προσπαθεί να αναγνωριστεί. Ελπίζω το ΝΟΚΙΑ 9 να το καταφέρει πάντως.

chat1978
23-04-17, 22:30
Η ΝΟΚΙΑ έχει πάψει εδώ και κάτι χρόνια να είναι σουηδική.... Μακάρι να γίνει η κάποτε ΝΟΚΙΑ και να φτιαχτεί νήμα μόνο γι' αυτή, αλλά μέχρι τότε, είναι μία κινέζικη εταιρεία που προσπαθεί να αναγνωριστεί. Ελπίζω το ΝΟΚΙΑ 9 να το καταφέρει πάντως.

Φιλανδική δεν είναι;

dimitri_ns
23-04-17, 22:41

Ντόκτορ, αμάν αμάν
Don't drink and write

H NOKIA ποτέ δεν ήταν σουηδική, φιλανδική ήτανε
Αν την χαρακτηρίζεις κινέζικη τότε όλες είναι

Ακόμα και η MLS :p

maddoctor
23-04-17, 22:54
Φιλανδική δεν είναι;
Σωστός, μπέρδεψα τις χώρες :(

Ντόκτορ, αμάν αμάν
Don't drink and write

H NOKIA ποτέ δεν ήταν σουηδική, φιλανδική ήτανε
Αν την χαρακτηρίζεις κινέζικη τότε όλες είναι

Ακόμα και η MLS :p
Η MLS είναι κινεζιά ελληνική, ούτε καν κινέζικη :p

RASTAVIPER
24-04-17, 08:45
Καλά, ακόμη δεν έχει (http://flymeos.com/firmware.html) δώσει η Meizu την 6η έκδοση του Flyme OS; :hmm:
Κάτι έχεις μπερδέψει.
Οι κινέζικες beta της 6.χ κυκλοφορούν εδώ και μήνες.
Η Global beta εδώ και 12 μέρες : http://forum.flymeos.com/thread-26303-1-1.html

hellenicsun
24-04-17, 16:27
Κάτι έχεις μπερδέψει.
Οι κινέζικες beta της 6.χ κυκλοφορούν εδώ και μήνες.
Η Global beta εδώ και 12 μέρες : http://forum.flymeos.com/thread-26303-1-1.html

Μην είσαι προκατειλημμένος.

Έδωσα link official πηγής των firmware και ούτε μια είναι στην 6η έκδοση. Δε μπήκα στη διαδικασία να ψάξω περισσότερο και να σου πω, τόσους μήνες μετά δε θα έπρεπε.

Vtester
24-04-17, 22:26
Εχει βγει android 7 , ειναι ακομα σε beta στην flyme 6 και πρεπει να τους πουμε και μπραβο;

RASTAVIPER
25-04-17, 08:39
Εχει βγει android 7 , ειναι ακομα σε beta στην flyme 6 και πρεπει να τους πουμε και μπραβο;
Έγραψε κανείς κάτι τέτοιο;
Όμως υπάρχουν δεδομένα που καλό είναι να αναφέρονται.
Τα Android security patch είναι του Φλεβάρη 2017 και το ίδιο και το baseband. Oπότε κάτι κάνουν από πίσω.
Δεν άφησαν το λειτουργικό με τρύπες.

Βγηκε και νέα 6.7.4.25 beta σήμερα.
Και από επίσημο λινκ:http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html#3
Επίσης διαθέσιμη και μέσω ΟΤΑ.

blade_
26-04-17, 13:02
ξερουμε ποια μαγαζια προσφερουν τριγωνικη?

uncle_nontas
26-04-17, 13:13
Συμπληρωματικό ερώτημα: πως ζητάμε τριγωνική;υπάρχει ως επιλογή κατά το checkout?

blade_
26-04-17, 14:08
Συμπληρωματικό ερώτημα: πως ζητάμε τριγωνική;υπάρχει ως επιλογή κατά το checkout?

στο vickmall απ οτι διαβασα ναι

maddoctor
28-04-17, 13:29
Έγραψε κανείς κάτι τέτοιο;
Όμως υπάρχουν δεδομένα που καλό είναι να αναφέρονται.
Τα Android security patch είναι του Φλεβάρη 2017 και το ίδιο και το baseband. Oπότε κάτι κάνουν από πίσω.
Δεν άφησαν το λειτουργικό με τρύπες.

Βγηκε και νέα 6.7.4.25 beta σήμερα.
Και από επίσημο λινκ:http://www.flyme.cn/firmwarelist-8.html#3
Επίσης διαθέσιμη και μέσω ΟΤΑ.
Διαβάζω πάντως στο igeekphone ότι η τελευταία flyme θα είναι συμβατή με το Xiaomi Note 2, αλλά και με Huawei Nexus 6P και Oneplus 3/3T

blade_
28-04-17, 16:03
Διαβάζω πάντως στο igeekphone ότι η τελευταία flyme θα είναι συμβατή με το Xiaomi Note 2, αλλά και με Huawei Nexus 6P και Oneplus 3/3T

flyme για xiaomi,oneplus k Huawei?:hmm:

maddoctor
28-04-17, 16:11
flyme για xiaomi,oneplus k Huawei?:hmm:

Έτσι διαβάζω εδώ: https://www.igeekphone.com/meizu-flyme-6-os-will-support-xiaomi-mi-note-2-and-other-brand-phones-compatibility/

RASTAVIPER
28-04-17, 17:17

Μου κάνει εντύπωση που στην επίσημη σελίδα των firmware της Meizu έχει πόσα XIAOMI, ZUK Z1, K3 NOTE, NEXUS κλπ.
Πήγε και ανέπτυξε η ίδια τόσες διαφορετικές Ρομ;;http://www.flyme.cn/firmware.html

sdikr
28-04-17, 18:09
Μου κάνει εντύπωση που στην επίσημη σελίδα των firmware της Meizu έχει πόσα XIAOMI, ZUK Z1, K3 NOTE, NEXUS κλπ.
Πήγε και ανέπτυξε η ίδια τόσες διαφορετικές Ρομ;;http://www.flyme.cn/firmware.html

Αυτά συνήθως τα αναλαμβάνουν χρήστες που θέλουν και έχουν μεράκι, το ίδιο γίνεται και για miui και για cm, aosp.

Αν πατήσεις πάνω σε κάποια rom θα δείς και τους devs

@ ADSLgr.com All rights reserved.