Επιστροφή στο Forum : Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις
Από που μου προτείνετε να παραγγείλω ακουστικά που θέλω της Meizu; Gearbest ή κάποιο άλλο;..και πως για να μην έχω θέματα τελωνείου;
Που αγόρασα πρόσφατα απο Gearbest δεν πέρασε τελωνείο.
Επιλογή Ευρωπαική αποθήκη GW5 και Priority Line .
Ήταν αξίας 56 ευρώ, και ήρθε με DHL το δέμα
Με συγχωρείς ήταν από ευρωπαϊκή αποθήκη και κάνεις λόγο για τελωνείο;
Με συγχωρείς ήταν από ευρωπαϊκή αποθήκη και κάνεις λόγο για τελωνείο;
Εάν εννοείς εμένα, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.
Απο Ευρωπαική αποθήκη αποφεύγεις το τελωνείο.
hellenicsun
21-04-18, 17:53
Εάν εννοείς εμένα, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.
Απο Ευρωπαική αποθήκη αποφεύγεις το τελωνείο.
Εγώ πάντως το έπιασα κι έχω κάνει ήδη τη παραγγελία ;)
Ίσως βέβαια να έχω συνηθίσει από eBay κλπ καθώς ενώ είναι πληρωμένη, φαίνεται ακόμη ως Not Shipped.
hellenicsun
17-05-18, 08:04
1+ 6 :worthy:
..και σε καλές τιμές θα έλεγα. Σίγουρα καλύτερες από τον ανταγωνισμό ως συνήθως.
..και σε καλές τιμές θα έλεγα. Σίγουρα καλύτερες από τον ανταγωνισμό ως συνήθως.
Και σε 256G.
RASTAVIPER
17-05-18, 11:46
Το κρύσταλλο πίσω είναι λίγο ρίσκο βέβαια για ραγισματα.
Κατά τα άλλα πολύ όμορφο.
hellenicsun
17-05-18, 12:34
Όχι λίγο. Πολύ. Βασικά όλα όσα είναι με το πίσω μέρος από γυαλί, είναι πιο επιρρεπή στο να γλυστρίσουν από το χέρι.
Σαν σχέδιο πάντως ακολουθεί τη πεπατημένη του 2018, το πακέτο είναι πλήρες, οι τιμές για flagship άψογες. Λίγο η κάμερα με προβληματίζει μα θα περιμένω τ' αναλυτικά reviews. Δηλαδή η 2η δε φαίνεται να έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ύπαρξης.
Μόδα είναι θα περάσει.
Όπως και η αηδία στο ηχείο που αντέγραψαν από τους μηλαράδες.
το μονο που δε μαρεσει ειναι το νοτς...αλλα τι να πω,αναγκαιο κακο?μου αρεσε γενικα σαν κινητο
το μονο που δε μαρεσει ειναι το νοτς...αλλα τι να πω,αναγκαιο κακο?μου αρεσε γενικα σαν κινητο
Γούστα είναι αυτά.
Γούστα είναι αυτά.
ναι.
τουλαχιστον ειναι το μικροτερο
ναι.
τουλαχιστον ειναι το μικροτερο
Εμένα δεν με εντυπωσίασε:
1. το μέγεθός του το θεωρώ υπερβολικό
2. το σπάσιμο που κάνει στο ακουστικό, αντιγραφή από το Iphone, μου φαίνεται τελείως τσόντα
3. την γυάλινη πλάτη την θεωρώ καγκουριά
Εμένα δεν με εντυπωσίασε:
1. το μέγεθός του το θεωρώ υπερβολικό
2. το σπάσιμο που κάνει στο ακουστικό, αντιγραφή από το Iphone, μου φαίνεται τελείως τσόντα
3. την γυάλινη πλάτη την θεωρώ καγκουριά
1 γούστα
2 γούστα
3 έχει κ μεταλλική πλάτη
1 γούστα
2 γούστα
3 έχει κ μεταλλική πλάτη
3. γούστα.
RASTAVIPER
24-05-18, 23:17
Νέο Android update 5.0.3 για το OP3T με May security update, Face unlock κλπ.
Άργησε πολύ η εταιρεία, αλλά κάλυψε την αγορά.
Νέο Android update 5.0.3 για το OP3T με May security update, Face unlock κλπ.
Άργησε πολύ η εταιρεία, αλλά κάλυψε την αγορά.
Μπράβο για το face unlock.
Το 5.0.3 σε τι έκδοση android βασίζεται;
RASTAVIPER
25-05-18, 00:57
Μπράβο για το face unlock.
Το 5.0.3 σε τι έκδοση android βασίζεται;
8.0
Το 8.1 θα έρθει αργότερα.
8.0
Το 8.1 θα έρθει αργότερα.
Μου αρέσουν οι εταιρείες που δεν σκοτώνουν εύκολα τα παιδιά τους.
Meizu M6 Note (https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/182649-meizu-m6-note-dual-sim-blue) αξίζει σε αυτή την τιμή ?
παίρνει android 8.0 ?
hellenicsun
25-05-18, 17:03
Meizu M6 Note (https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/182649-meizu-m6-note-dual-sim-blue) αξίζει σε αυτή την τιμή ?
παίρνει android 8.0 ?
Σε αυτή τη τιμή αξίζει μα προσοχή καθώς πρόκειται για το μοντέλο των 16GB και χωρίς κάρτα μνήμης δε πρόκειται να κάνεις δουλειά.
Έχει ξεκινήσει η beta δοκιμή για την 7η έκδοση του Flyme μα και πάλι με Nougat. Προσωπικά αποκλείω το να δει Oreo κι αν δει, μάλλον θα έχεις ήδη αλλάξει συσκευή.
Αυτό διότι ο ρυθμός αναβάθμισης είναι απίστευτα αργός. Μιλάμε ότι σε όλη τη σειρά Note της Meizu οι δυο τελευταίες αναβαθμίσεις είχαν από 4 ως 13 μήνες διαφορά! Σκεψου: ένα έτος για να πάει από την 6.2 στην 6.3 σε μια περίπτωση. Για το M6 Note μπαίνουμε στον 5ο μήνα χωρίς αναβάθμιση. Φυσικά η 6.3 δουλεύεται ήδη μα αντε ποτέ θα τη δώσουν, ιδέα δεν έχω.
Προσωπικά δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά από κατασκευή, κάμερα και μπαταρία αλλά και απόλυτα συνειδητοποιημένος. Τη προτείνω γενικά ως συσκευή (δες και μέσω Skroutz αν είσαι με μετρητα) αλλά δίνοντας και τις παραπάνω πληροφορίες.
Σε αυτή τη τιμή αξίζει μα προσοχή καθώς πρόκειται για το μοντέλο των 16GB και χωρίς κάρτα μνήμης δε πρόκειται να κάνεις δουλειά.
Έχει ξεκινήσει η beta δοκιμή για την 7η έκδοση του Flyme μα και πάλι με Nougat. Προσωπικά αποκλείω το να δει Oreo κι αν δει, μάλλον θα έχεις ήδη αλλάξει συσκευή.
Αυτό διότι ο ρυθμός αναβάθμισης είναι απίστευτα αργός. Μιλάμε ότι σε όλη τη σειρά Note της Meizu οι δυο τελευταίες αναβαθμίσεις είχαν από 4 ως 13 μήνες διαφορά! Σκεψου: ένα έτος για να πάει από την 6.2 στην 6.3 σε μια περίπτωση. Για το M6 Note μπαίνουμε στον 5ο μήνα χωρίς αναβάθμιση. Φυσικά η 6.3 δουλεύεται ήδη μα αντε ποτέ θα τη δώσουν, ιδέα δεν έχω.
Προσωπικά δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά από κατασκευή, κάμερα και μπαταρία αλλά και απόλυτα συνειδητοποιημένος. Τη προτείνω γενικά ως συσκευή (δες και μέσω Skroutz αν είσαι με μετρητα) αλλά δίνοντας και τις παραπάνω πληροφορίες.
στο θέμα με την χωρητικότητα έχω κάρτα μνήμης
όσο με τα update θεωρείτε λίγο αρνητικό αυτό αν υπάρχουν σοβαρά bugs
θα το σκεφτώ, ευχαριστώ !
hellenicsun
25-05-18, 18:08
Βασικά έχουν σε δεύτερη μοίρα τη global έκδοση - στη κινέζικη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά μα αυτή δεν έχει google services οπότε τη ξεχνάμε.
Σοβαρά bugs δεν έχω συναντήσει προσωπικά μα αυτό δε σημαίνει τίποτα επί της ουσίας.
RASTAVIPER
25-05-18, 20:38
Δεν έχουν σοβαρα bugs τα Meizu, απλά μένουν πίσω σε Android versions.
θυμάμαι το Μ1 Νοte που είχα, έπαιρνε security updates καθε μηνα, αλλά είχε μείνει με Android 5.1 όταν είχε βγει επίσημα η 7
το geekbuying έχει μέθοδο αποστολής αντίστοιχη του Priority των gearbest και banggood;
OxygenOS 5.1.2 OTA for the OnePlus 5 & 5T
Changelog:
System
Updated Android security patch to 2018.5
Fixed auto-rotation stability issue
Gallery
Places: a map view of photos by location
Added “Recently Deleted” collection
Wireless & Network
Fixed Wi-Fi connecting issue
Launcher
Double-tap to lock screen
Earphone
Fixed microphone not functioning issue for AKG earphones
1.6G :shock:
Καλημέρα σε όλους σας
Επειδή το thread είναι τεράστιο, ήθελα την άποψη σας για την αγορά-αντικατάσταση.
Έχω ένα samsung note 4 και θα ήθελα κάποια στιγμή (είμαι απόλυτα ευχαριστημένος) να το αντικαταστήσω με ένα κινέζικο note τι θα μου προτείνατε;
Καλημέρα σε όλους σας
Επειδή το thread είναι τεράστιο, ήθελα την άποψη σας για την αγορά-αντικατάσταση.
Έχω ένα samsung note 4 και θα ήθελα κάποια στιγμή (είμαι απόλυτα ευχαριστημένος) να το αντικαταστήσω με ένα κινέζικο note τι θα μου προτείνατε;
Κάτι σαν το nokia 7 plus σου κανει;
dimitri_ns
28-05-18, 12:40
Με stock android ?
Δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο ? :p
famous-walker
28-05-18, 13:12
Δες και το xiaomi mi note 3.
hellenicsun
28-05-18, 13:41
Δεν έχουν σοβαρα bugs τα Meizu, απλά μένουν πίσω σε Android versions.
θυμάμαι το Μ1 Νοte που είχα, έπαιρνε security updates καθε μηνα, αλλά είχε μείνει με Android 5.1 όταν είχε βγει επίσημα η 7
Κοιτούσα πριν το Μ2 Note που είχα.
Παρουσιάστηκε τον Ιούνη του 2015 κι όμως ως και σήμερα έχει κάνει κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις του Flyme OS μα μένοντας στην ίδια έκδοση Android. Υποθέτω όμως πως παίρνει τα security patches.
Οπότε ναι μεν μένει σε έκδοση Android πίσω αλλά 3 έτη μετά δεν έχει εγκαταληφθεί από την εταιρεία σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις.
Με stock android ?
Δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο ? :p
Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα :D αλλά εγω θεωρώ οτι αυτό είναι κάτι πολύ καλό.
Κοιτούσα πριν το Μ2 Note που είχα.
Παρουσιάστηκε τον Ιούνη του 2015 κι όμως ως και σήμερα έχει κάνει κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις του Flyme OS μα μένοντας στην ίδια έκδοση Android. Υποθέτω όμως πως παίρνει τα security patches.
Οπότε ναι μεν μένει σε έκδοση Android πίσω αλλά 3 έτη μετά δεν έχει εγκαταληφθεί από την εταιρεία σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις.
Καλά, μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι επειδή κάθε μήνα κάνει κάποιο μικρό update, παίρνει όλα τα security updates ;)
Για ποιο security μιλάμε πλέον αν έχει μείνει 3 εκδόσεις πίσω;
hellenicsun
28-05-18, 14:55
Καλά, μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι επειδή κάθε μήνα κάνει κάποιο μικρό update, παίρνει όλα τα security updates ;)
Για ποιο security μιλάμε πλέον αν έχει μείνει 3 εκδόσεις πίσω;
Εγώ δεν είπα ότι παίρνει κάθε μήνα security patch.
Αυτή τη στιγμή και κρίνοντας από τη τελευταία ενημέρωση του Flyme OS για τη συγκεκριμένη συσκευή, πρέπει να έχει security patch Ιανουαρίου.
Εγώ κατά βάση στάθηκα στο ότι παρότι πρόκειται για μια φθηνή συσκευή από έναν κατασκευαστή που δε παιζει ιδιαίτερα εκτός Κίνας και η οποία παρουσιαστηκε πριν 3 χρόνια, ως και φέτος πήρε κανονικά αναβαθμισεις.
Εγώ δεν είπα ότι παίρνει κάθε μήνα security patch.
Αυτή τη στιγμή και κρίνοντας από τη τελευταία ενημέρωση του Flyme OS για τη συγκεκριμένη συσκευή, πρέπει να έχει security patch Ιανουαρίου.
Εγώ κατά βάση στάθηκα στο ότι παρότι πρόκειται για μια φθηνή συσκευή από έναν κατασκευαστή που δε παιζει ιδιαίτερα εκτός Κίνας και η οποία παρουσιαστηκε πριν 3 χρόνια, ως και φέτος πήρε κανονικά αναβαθμισεις.
Δεν σου φαίνεται λίγο ύποπτο; Βέβαια με τόσο σκησιμο στην στοκ που ρίχνουν ορισμένες εταιρείες, έχω υποψίες ότι security patch για τις καστομιες βγάζουν.
Επίσης, κάποια patches είναι τόσο βαθιά που δεν γίνεται να μπουν σε πολύ παλαιότερη έκδοση android.
Επίσης, κάποια patches είναι τόσο βαθιά που δεν γίνεται να μπουν σε πολύ παλαιότερη έκδοση android.
Και αυτό.
Φανερός Πράκτωρ
28-05-18, 20:07
Που είναι αυτός ο Gordito να σας βάλει στη θέση σας που αυθαδιαζετε εναντίων του Android;
MitsosDaBest13
28-05-18, 22:06
Που είναι αυτός ο Gordito να σας βάλει στη θέση σας που αυθαδιαζετε εναντίων του Android;
Νομίζω έχει κλείσει το προφίλ του.
Δες και το xiaomi mi note 3.
Καλή πρόταση φαίνεται.
- - - Updated - - -
Τα ψάχνω όλα και τα τσεκάρω, ευχαριστώ.
πολύ κακό στα νέα μοντέλα που ανεβαίνουν σε ιντσες
5,5 ιντεσς ήδη είναι οριακά στην παλάμη
δεν ειναι όμως πιο στενά; Χωρίς να έχω πιάσει ένα, θα συμφωνήσω.
hellenicsun
29-05-18, 13:19
Οι ίντσες στην οθόνη αυξάνονται διότι μειώνονται τα bezels.
δεν ειναι όμως πιο στενά; Χωρίς να έχω πιάσει ένα, θα συμφωνήσω.
ανάλογα το μοντέλο, δεν γνωρίζω περισσότερα
ανάλογα το μοντέλο, δεν γνωρίζω περισσότερα
Γενικά στο kimovil έχει ένα ωραίο τρόπο συγκρίσης του μεγέθους Αλλά εγώ δεν είμαι ακόμα σε φάση αγοράς και απέχω.
Ίσως ρίξω ένα βλέφαρο αργότερα όμως γιατί τώρα μου κίνησε την περιέργεια.
hellenicsun
30-05-18, 08:28
Για να καταλάβετε μέγεθος, απλώς πάρτε ως μέτρο σύγκρισης αυτό που ήδη έχετε.
Όλες οι εταιρίες αναφέρουν κανονικά διαστάσεις στις σελίδες των προϊόντων.
Για να καταλάβετε μέγεθος, απλώς πάρτε ως μέτρο σύγκρισης αυτό που ήδη έχετε.
Όλες οι εταιρίες αναφέρουν κανονικά διαστάσεις στις σελίδες των προϊόντων.
Έτσι από περιέργεια ήθελα να κάνω μια σύγκριση. Έβαλα το mi a1 που θεωρώ τυπικό στις 5.5 ίντσες με bezels (70% usableκαι τα Galaxy 8 και 9 στις 5.8. Επίσης έβαλα και το Bubia Z18, ως αντιπροσωπευτικό στις 6 ίντσες με usable surface >80%
https://www.kimovil.com/en/compare/nubia-z18-6gb-128gb,samsung-galaxy-s8-g950u,samsung-galaxy-s9,xiaomi-mia1
Προς έκπληξη μου το Mi A1 είναι το μεγαλύτερο σε επιφάνεια. Έχουν ενδιαφέρον τα νούμερα για όποιον θέλει να δει περισσότερα.
Για να καλάβετε κανονικά το μέγεθος, πηγαίνετε στο https://www.phonearena.com/phones/size, κάνετε calibrate και τσεκάρετε :)
dimitri_ns
30-05-18, 19:16
Για να καλάβετε κανονικά το μέγεθος, πηγαίνετε στο https://www.phonearena.com/phones/size, κάνετε calibrate και τσεκάρετε :)
Ενας άλλος τρόπος είναι να πάτε στον Κωτσόβολο :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.