PDA

Επιστροφή στο Forum : Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

sdikr
10-09-18, 20:43
Να τι πιο απλό από το να αγγίξεις το κινητό στην οθόνη και να ξεκινήσει ξεκλειδώνει. Ούτε πίσω ούτε μπρος βρες την θέση όταν είσαι απασχολημένος.

Γιατί αν δεν κάνω λάθος, μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν ακόμα στην σχεδίαση, σίγουρα θα το δούμε και στην Xiaomi, μάλλον όμως θα αργήσει λίγο στα φθηνά

tsavman
10-09-18, 20:45
Στο Mi 6 πάντως, με face unlock και έξυπνα ρυθμισμένο smart lock, σχεδόν δεν χρησιμοποιώ το fingerprint scanner :p

chat1978
10-09-18, 20:46
Γιατί αν δεν κάνω λάθος, μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν ακόμα στην σχεδίαση, σίγουρα θα το δούμε και στην Xiaomi, μάλλον όμως θα αργήσει λίγο στα φθηνά

Ε ναι. Απλά εξεφραζα το 2.0 στην εμπειρία χρήσης που θεωρώ ότι φέρνει.

deniSun
11-09-18, 09:41
Μιλάνε πολλές εταιρείες για αισθητήρα πάνω στην οθόνη αλλά δεν είδα να διευκρινίζεται κάπου:
θα σκανάρει όλη την οθόνη ή θα είναι σε ένα μόνο συγκεκριμένο σημείο.
Αν είναι το δεύτερο, μάλλον περισσότερο δυσλειτουργικό το κόβω.

https://twitter.com/AndroidAuth/status/1039219613643538433
Αργό το βλέπω...

blade_
11-09-18, 15:53
Μόνο. Μπροστά το δάχτυλικο αποτύπωμα

Επίσης λατρεύω στα σονυ που είναι στο πλάι

- - - Updated - - -

Στο Mi 6 πάντως, με face unlock και έξυπνα ρυθμισμένο smart lock, σχεδόν δεν χρησιμοποιώ το fingerprint scanner :p

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει?

tsavman
11-09-18, 17:42
Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει?

Τα κλασσικά, διατήρηση ξεκλειδώματος με συγκεκριμένες BT συσκευές, όταν το έχω επάνω μου ή/και σε συγκεκριμένη τοποθεσία.

Αλλά το face unlock και μόνο του αρκεί, ακόμα και με το κινητό ξάπλα στο γραφείο.

RASTAVIPER
13-09-18, 18:08
Και κόβει και το headphones plug το 6Τ.
Ετοιμάζομαι για παραγγελία.

artem
13-09-18, 19:51
Καλά και να είχε τι σε πείραζε; :p

deniSun
13-09-18, 19:55
Και κόβει και το headphones plug το 6Τ.
Ετοιμάζομαι για παραγγελία.

Από 3Τ σε 6Τ θα πας;

RASTAVIPER
13-09-18, 23:00
Από 3Τ σε 6Τ θα πας;

Ε ναι, δεν έχω και άλλο.

deniSun
13-09-18, 23:39
Ε ναι, δεν έχω και άλλο.

Πάντως την έλλειψη jack δεν θα την θεωρούσα +

blade_
14-09-18, 02:02
Σιγά το πράγμα. Έχω να χρησιμοποιήσω αιώνες στο κινητό. Εξάλλου υπάρχει ο αντάπτορας

chat1978
14-09-18, 08:22
Σιγά το πράγμα. Έχω να χρησιμοποιήσω αιώνες στο κινητό. Εξάλλου υπάρχει ο αντάπτορας

Ποιος ανταπτορας; USB σε 3.5jack;

deniSun
14-09-18, 09:47
Μιλάω γι αυτούς που έχουν αγοράσει ακριβά ακουστικά με jack και σε συσκευές με έλλειψη της ανάλογης υποδοχής θα πρέπει να κουμπώσουν έναν αντάπτορα.

hellenicsun
14-09-18, 10:05
Μιλάω γι αυτούς που έχουν αγοράσει ακριβά ακουστικά με jack και σε συσκευές με έλλειψη της ανάλογης υποδοχής θα πρέπει να κουμπώσουν έναν αντάπτορα.

Πράγμα - προσωπικά για μένα - τελείως άβολο. Χώρια που στη καθημερινότητα και χάρη στη δύναμη της συνήθειας καταλήγω χωρίς μουσική.

Οδηγώ αυτοκίνητο χωρίς σύνδεση Bluetooth και με υποδοχή 3,5mm για αναπαραγωγή μουσικής από εξωτερική συσκευή (βλ. smartphone).

Πόσες φορές έχω πάει να συνδέσω τη συσκευή μου (που δεν έχει) κι έχω μείνει με το καλώδιο στο χέρι..

Θα μου πεις "να θυμάσαι να παίρνεις μαζί τον αντάπτορα" και υπάρχει μια δόση δίκιου εδώ αλλά μιλάμε για ρυθμούς καθημερινότητας όπου αυτό δεν είναι στη λίστα των 10 σημαντικότερων της ημέρας.

Κάνω υπομονή ως ότου παραλάβω το επόμενο αυτοκίνητο που έχει εργοστασιακά Bluetooth και για αυτό δεν αγοράζω δεύτερο αντάπτορα.

dimitri_ns
14-09-18, 10:28
Πράγμα - προσωπικά για μένα - τελείως άβολο. Χώρια που στη καθημερινότητα και χάρη στη δύναμη της συνήθειας καταλήγω χωρίς μουσική.

Οδηγώ αυτοκίνητο χωρίς σύνδεση Bluetooth και με υποδοχή 3,5mm για αναπαραγωγή μουσικής από εξωτερική συσκευή (βλ. smartphone).

Πόσες φορές έχω πάει να συνδέσω τη συσκευή μου (που δεν έχει) κι έχω μείνει με το καλώδιο στο χέρι..

Θα μου πεις "να θυμάσαι να παίρνεις μαζί τον αντάπτορα" και υπάρχει μια δόση δίκιου εδώ αλλά μιλάμε για ρυθμούς καθημερινότητας όπου αυτό δεν είναι στη λίστα των 10 σημαντικότερων της ημέρας.

Κάνω υπομονή ως ότου παραλάβω το επόμενο αυτοκίνητο που έχει εργοστασιακά Bluetooth και για αυτό δεν αγοράζω δεύτερο αντάπτορα.

Πας να τη βγάλεις στη φτήνια
Αγόρασε 5-10 αντάπτορες και αμόλα τους απανταχού να μην έχεις πρόβλημα (που θάχεις μέχρι να κολλήσεις αντάπτορα με χαρτοταινία στο κινητό, όπου και πάλι θάχεις απλά μικρότερο :p )

ΥΓ
Εγώ θα σου λύνω όλα σου τα προβλήματα ?
Βάλε αντάπτορα στο καλώδιο στο αυτοκίνητο και όχι στο κινητό
Οταν αποσυνδέεις να αφήνεις τον αντάπτορα στο καλώδιο του αυτοκινήτου, το κινητό θα το συνδέσεις σε κάποιον άλλο από τους 9 αντάπτορες που περισσεύουν

hellenicsun
14-09-18, 10:30
Πας να τη βγάλεις στη φτήνια
Αγόρασε 5-10 αντάπτορες και αμόλα τους απανταχού να μην έχεις πρόβλημα (που θάχεις μέχρι να κολλήσεις αντάπτορα με χαρτοταινία στο κινητό, όπου και πάλι θάχεις απλά μικρότερο :p )

Κάτι τέτοιο είχα κάνει κάποτε με τους φορτιστές. Όχι άλλο καλώδιο, φτάνει :lol:

dimitri_ns
14-09-18, 10:45
Κάτι τέτοιο είχα κάνει κάποτε με τους φορτιστές. Όχι άλλο καλώδιο, φτάνει :lol:

Θάρθει η μέρα που θα πεις όχι άλλα ασύρματα, φτάνει.
Θάχει AptX to καινούργιο σου ραδιόφωνο ? :p

tsavman
14-09-18, 10:53
Εγώ πάντως που έχω αμολημένα (φτηνά) ζευγάρια ακουστικών 3.5mm σε τσάντες, τσαντάκια, μπουφάν κλπ, τις δύο φορές που σκέφτηκα να ακούσω μουσική από το κινητό συνειδητοποίησα ότι έχει μόνο type-c :p

RASTAVIPER
14-09-18, 12:01
Το 6Τ μάλλον θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία λόγω αφαίρεσης του 3.5 mm
Για να δούμε

deniSun
14-09-18, 14:04
Το 6Τ μάλλον θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία λόγω αφαίρεσης του 3.5 mm
Για να δούμε

Σιγά το κύκλωμα.

psolord
14-09-18, 16:59
:rofl:

chat1978
24-09-18, 09:59
χάζευα λίγο για κινητά και έφτιαξα αυτό το φίλτρο (https://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2018&nPriceMax=400&nIntMemMin=2000&nDisplayResMin=2073600&fDisplayInchesMin=5&chkCameraOIS=selected&sNumberSIMs=1&sOSes=2&idFingerprint=2)στο gsmarena

Μοντέλο 2018
OIS στην κάμερα
Μπροστινό fingerprint scanner
Μέχρι 400$

Παρατηρώ ότι η αναζήτηση βγάζει μόνο meixu 15 και 16x. Το 16x φαίνεται εξαιρετικό στα σπεκς. Και δεν έχει και notch. Αρχικά στην αναζήτηση είχα μοντέλα του 2017 αλλά τα περισσότερα κινητά είχαν μεγάλα bezel.

Αν αφαιρέσω από το φίλτρο τον fingerprint scanner από μπροστά τότε βγαίνουν 5 μοντέλα σύνολο, ένα εκ των οποίων το xiaomi mi8 και zte nubia z18 και asus zenphone 5 ze620kl. Δεν είναι ότι έχουν το fingerprint scanner πίσω αλλά έχουν και το απεχθές notch. Μόνο το nubia έχει ένα πολύ μικρό notch στο κέντρο που μπορεί να συγχωρεθεί αν και πιστεύω ότι και πάλι έστω και λίγο, πάλι σπαστικό θα είναι.

Viper
24-09-18, 10:07
Η Xiaomi δεν εχει σε κανενα προσφατο μοντελο, μπροστινο fingerprint scanner.

To Mi MIX 2S και Mi 8 εχουν OIS στην καμερα.

Edit: προλαβες και εκανες edit:p

chat1978
24-09-18, 10:09
Η Xiaomi δεν εχει σε κανενα προσφατο μοντελο, μπροστινο fingerprint scanner.

To Mi MIX 2S και Mi 8 εχουν OIS στην καμερα.

Edit: προλαβες και εκανες edit:p

Ναι. Αναρωτιέμαι βέβαια πόσο αξιοπιστές είναι οι τιμές για το φίλτρο.

s.s
24-09-18, 13:27
χάζευα λίγο για κινητά και έφτιαξα αυτό το φίλτρο (https://www.gsmarena.com/results.php3?nYearMin=2018&nPriceMax=400&nIntMemMin=2000&nDisplayResMin=2073600&fDisplayInchesMin=5&chkCameraOIS=selected&sNumberSIMs=1&sOSes=2&idFingerprint=2)στο gsmarena

Μοντέλο 2018
OIS στην κάμερα
Μπροστινό fingerprint scanner
Μέχρι 400$

Παρατηρώ ότι η αναζήτηση βγάζει μόνο meixu 15 και 16x. Το 16x φαίνεται εξαιρετικό στα σπεκς. Και δεν έχει και notch. Αρχικά στην αναζήτηση είχα μοντέλα του 2017 αλλά τα περισσότερα κινητά είχαν μεγάλα bezel.

Αν αφαιρέσω από το φίλτρο τον fingerprint scanner από μπροστά τότε βγαίνουν 5 μοντέλα σύνολο, ένα εκ των οποίων το xiaomi mi8 και zte nubia z18 και asus zenphone 5 ze620kl. Δεν είναι ότι έχουν το fingerprint scanner πίσω αλλά έχουν και το απεχθές notch. Μόνο το nubia έχει ένα πολύ μικρό notch στο κέντρο που μπορεί να συγχωρεθεί αν και πιστεύω ότι και πάλι έστω και λίγο, πάλι σπαστικό θα είναι.

Σ' αρέσει το κασκαντεριλίκι; Θα δώσεις 400$ για meizu ή nubia ; Το zenfone με sd 636 δεν το σχολιάζω καν. Η θα πάρεις xiaomi ή θα τα χώσεις για one plus 6 ή θα πάρεις κάποιο honor/huawei εκτός κίνας.

chat1978
24-09-18, 14:06
Σ' αρέσει το κασκαντεριλίκι; Θα δώσεις 400$ για meizu ή nubia ; Το zenfone με sd 636 δεν το σχολιάζω καν. Η θα πάρεις xiaomi ή θα τα χώσεις για one plus 6 ή θα πάρεις κάποιο honor/huawei εκτός κίνας.

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Όμως με την xiaomi έχω θέματα. Μέχρι στιγμής σκεφτόμουν νόκια αλλά είπα να ρίξω ένα βλέφαρο με κάποιες βασικές παραμέτρους.
Το meizu το έχει ο hellenicsun και δεν είχα παράπονο. Για το zenphone δεν γνωρίζω αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι παντόφλα και τεράστιο.

Γιατί όμως τόσο αρνητικός για meizu και asus;

artem
24-09-18, 14:16
Εγώ θα έπαιρνα άνετα Meizu, ένα που είχα παλαιότερα το καταευχαριστήθηκα!

hellenicsun
24-09-18, 14:38
Εγώ έχω δύο Meizu - M6 Note και M6. Παλιόυερα και το M2 Note.

Εξαιρετικά για τα χρήματα τους με μόνο ουσιαστικό φάουλ τις αργές αναβαθμίσεις του λογισμικού.

Άνετα έπαιρνα το 16αρι.

s.s
24-09-18, 14:41
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Όμως με την xiaomi έχω θέματα. Μέχρι στιγμής σκεφτόμουν νόκια αλλά είπα να ρίξω ένα βλέφαρο με κάποιες βασικές παραμέτρους.
Το meizu το έχει ο hellenicsun και δεν είχα παράπονο. Για το zenphone δεν γνωρίζω αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο είναι παντόφλα και τεράστιο.

Γιατί όμως τόσο αρνητικός για meizu και asus;

Λόγω software και μετά υποστήριξης. Ειδικά σ αυτά τα λεφτά για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο πέρα από mix 2s ή mi8 ;

- - - Updated - - -

Εγώ έχω δύο Meizu - M6 Note και M6. Παλιόυερα και το M2 Note.

Εξαιρετικά για τα χρήματα τους με μόνο ουσιαστικό φάουλ τις αργές αναβαθμίσεις του λογισμικού.

Άνετα έπαιρνα το 16αρι.

Και γιατί πήρες mix 2s τότε ; :p

hellenicsun
24-09-18, 14:44
Λόγω software και μετά υποστήριξης. Ειδικά σ αυτά τα λεφτά για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος κάτι άλλο πέρα από mix 2s ή mi8 ;

Γιατί με εξαίρεση το λογισμικό που συμφωνώ απόλυτα (είναι τα ζώα μου αργά) είναι εξαιρετικές συσκευές. Ειδικά στο θέμα κάμερας.

Βέβαια εν τέλει αναβαθμίσεις δίνουν ακόμη και σε κινητά τριετίας απλά ο ρυθμός είναι βασανιστικά αργός.

Πάντως όλες τους οι συσκευές είναι πλέον certified από τη Google και διατίθεται με global έκδοση.

Που θα πάει, θα βελτιωθούν κι αυτοί.

- - - Updated - - -

Και γιατί πήρες mix 2s τότε ; :p

Γιατί ήθελα να πάω από mid range Meizu σε flagship Xiaomi.

Τότε δεν υπήρχε το 16αρι για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει κανένα νέο επίσημης διάθεσης στην ελληνική αγορά.

Τέλος μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο Xiaomi.

chat1978
24-09-18, 15:54

Γιαυτό πήγα σε xiaomi mi a1. Εντάξει, ανέκδοτο η υπόθεση. Πάλι χακιά έπρεπε να κάνουμε για να βάλουμε gcam και στα update σαλάτα τα έκαναν. Από όσο γνωρίζω μόνο 1+1 και nokia τα πάνε καλά σε αυτό το θέμα. Με την xiaomi είδα και παλαιότερα τις αναβαθμίσεις που πήρε η συσκευή. Και μην μου πείτε ότι στην miui δεν μετράει το android γιατί μου φαίνεται αστείο.

RASTAVIPER
24-09-18, 16:06
Άλλος ένας ευχαριστημένος από MEIZU και ας μίλαγαν κάποιοι άσχετοι για Ελομας.
Πολύ τίμια κινητά και αξιόπιστα.

dimitri_ns
24-09-18, 16:25
Θαυμάζω και εκτιμώ τους πρώην χρήστες meizu
Πάντα έχουν ένα καλό λόγο

Τι κι αν είναι πρώην, τι κι αν χρησιμοποιούν κινητό άλλης εταιρείας.
Ειλικρινά τα σέβη μου

Κάτι σαν
από δώ η κυρία μου, από δω το αίσθημά μου

hellenicsun
24-09-18, 16:27

Ειλικρινά τα σέβη μου

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ακόμη το M6 Note σαν δεύτερη συσκευή :p

dimitri_ns
24-09-18, 16:35
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ ακόμη το M6 Note σαν δεύτερη συσκευή :p

Εσύ, πολύ καιρό κράτησες το mimix
Δεν κοιτάς προς pocophone να γράψεις και κανά review ? :p

hellenicsun
24-09-18, 16:46

Δε με συγκινεί. Περιμένω να δω τι άλλο θα δούμε ως το τέλος του έτους

blade_
25-09-18, 00:57

τι λεει θα ασχοληθει καθολου με αυτο η κοινοτητα?θα εχει πολυ ενδιαφερον,ειδικα αν ασχοληθουν με το θεμα καμερα

- - - Updated - - -

Ειλικρινά τα σέβη μου

Κάτι σαν
από δώ η κυρία μου, από δω το αίσθημά μου

η αληθεια ειναι πως ειναι τιμια γι αυτο που παιρνεις.το λειτουργικο δεν ειναι ασχημο

tsavman
25-09-18, 19:04
Γιαυτό πήγα σε xiaomi mi a1. Εντάξει, ανέκδοτο η υπόθεση. Πάλι χακιά έπρεπε να κάνουμε για να βάλουμε gcam και στα update σαλάτα τα έκαναν. Από όσο γνωρίζω μόνο 1+1 και nokia τα πάνε καλά σε αυτό το θέμα. Με την xiaomi είδα και παλαιότερα τις αναβαθμίσεις που πήρε η συσκευή. Και μην μου πείτε ότι στην miui δεν μετράει το android γιατί μου φαίνεται αστείο.

Κοίτα, η αλήθεια είναι πως στο MiUI δεν μετράει το android version, όταν έχεις features 3 χρόνια νωρίτερα από το AOSP. Τα security patches ναι, και στην xiaomi έχεις το λιγότερο εβδομαδιαία (δηλαδή του τελευταίου μήνα, κάθε Παρασκευή που βγαίνει update), αν τρέχεις dev rom.

Επίσης, ποιος σου είπε ότι επειδή μια συσκευή (οποιασδήποτε εταιρείας) επειδή φοράει (κάτι κοντά) σε AOSP θα παίξει gcam mod χωρίς τα κατάλληλα API;

Άλλος ένας ευχαριστημένος από MEIZU και ας μίλαγαν κάποιοι άσχετοι για Ελομας.
Πολύ τίμια κινητά και αξιόπιστα.

Ο chat ακόμα θεωρεί την κάμερα του Lenovo Κ3 Note καλύτερη από οποιοδήποτε flagship του 2016-17-18, μήπως και αυτή η άποψη έχει την ίδια βαρύτητα;

ΕΛΟΜΑΣ, και ήμασταν και επιεικείς.

chat1978
26-09-18, 01:22
Κοίτα, η αλήθεια είναι πως στο MiUI δεν μετράει το android version, όταν έχεις features 3 χρόνια νωρίτερα από το AOSP. Τα security patches ναι, και στην xiaomi έχεις το λιγότερο εβδομαδιαία (δηλαδή του τελευταίου μήνα, κάθε Παρασκευή που βγαίνει update), αν τρέχεις dev rom.

Επίσης, ποιος σου είπε ότι επειδή μια συσκευή (οποιασδήποτε εταιρείας) επειδή φοράει (κάτι κοντά) σε AOSP θα παίξει gcam mod χωρίς τα κατάλληλα API;

Όπως φάνηκε στο mia1 ήταν καθαρά θέμα settings.

Εγώ πάντως ήθελα split screen και παρόλη την αναβάθμιση της miui το feature δεν υπήρχε κατάρα λόγω Android. Και λογικό είναι. Εξαρτάται ποια features περιμένεις.

Προσωπικά μου λείπει μόνο το ενσωματωμένο firewall. Το rolling screenshot έχει ενδιαφέρον αλλά τελείως αδιάφορο.

Ο chat ακόμα θεωρεί την κάμερα του Lenovo Κ3 Note καλύτερη από οποιοδήποτε flagship του 2016-17-18, μήπως και αυτή η άποψη έχει την ίδια βαρύτητα;

ΕΛΟΜΑΣ, και ήμασταν και επιεικείς.

Πότε έκανα σύγκριση με flagships; Το έχω συγκρίνει πάντα στην φθηνή κατηγορία και αυτό σαν παράδειγμα. Αφού κινητά τετραετιας των 150-200 ευρώ μπορούν να βγάλουν εξαιρετικές φωτογραφίες στην μέρα, τότε οι δικαιολογίες της xiaomi περισσεύουν.

Αυτό το ΕΛΟΜΑΣ αν και έχει εξηγηθεί, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Όμως get your story straight first όταν αναφέρεσαι στις απόψεις μου πριν με σχολιάσεις.

RASTAVIPER
26-09-18, 07:21
Μια που αναφέρθηκε το split screen, να πω ότι υπήρχε στο MEIZU μου πριν 3 χρόνια με Android 5.1

achilleas13
26-09-18, 17:05
Τελικά παρέλαβα από banggood πριν 2 εβδομαδες το xiami redmi note 5. Ήθελα να δώσω για κινητό 30-40 ευρώ λιγότερα αλλά όταν είδα τα χαρακτηριστικά του δεν κρατήθηκα :p Το βρήκα μαζί με τα μεταφορικά 30-40 ευρώ κάτω από Ελλάδα.

chat1978
26-09-18, 19:28
Τελικά παρέλαβα από banggood πριν 2 εβδομαδες το xiami redmi note 5. Ήθελα να δώσω για κινητό 30-40 ευρώ λιγότερα αλλά όταν είδα τα χαρακτηριστικά του δεν κρατήθηκα :p Το βρήκα μαζί με τα μεταφορικά 30-40 ευρώ κάτω από Ελλάδα.

Καλορίζικο.

psolord
27-09-18, 21:08
https://www.gsmarena.com/realme_2_pro_official_snapdragon_660_8_gb_ram-news-33477.php

https://www.youtube.com/watch?v=pNzhLB6vSGQ

Δεν ειν' κακο!

hellenicsun
27-09-18, 21:25
https://www.gsmarena.com/realme_2_pro_official_snapdragon_660_8_gb_ram-news-33477.php

https://www.youtube.com/watch?v=pNzhLB6vSGQ

Δεν ειν' κακο!

Αυτό το βίντεο σκοπεύω να δω σε λίγο.

psolord
27-09-18, 21:27
Έχει και διαγωνισμό από κάτω. Αν θες δες το από το λινκ του διαγωνισμού, για να σου δώσει +1 συμμετοχη.

Όποιος το κερδίσει μου δίνει την οθόνη! :p

RASTAVIPER
28-09-18, 17:05
5.0.6 OTA για το ONEPLUS 3/3T

Updated Android security patch to 2018.9
General bug fixes and improvements

Καλά το πάνε.

chat1978
28-09-18, 19:56
5.0.6 OTA για το ONEPLUS 3/3T

Updated Android security patch to 2018.9
General bug fixes and improvements