Επιστροφή στο Forum : Κινέζικο κινητό - Ερωτήσεις/Απορίες/Προτάσεις
famous-walker
29-04-25, 19:01
To έχει σε 12/512 που δεν το θέλει.
Το 5G δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το αν το πάρεις από παρα-εισαγωγή ή από την εδώ αντιπροσωπεία.
Το redmi note 14 το πήρε πρόσφατα ο θείος μου.
Στα σχόλια στο skroutz έλεγε κάποιος ότι δεν έπαιζε το 5G σε cosmote και άλλος ότι ούτε σε voda.
Στον θείο μου το είδα κανονικά ενεργοποιημένο χωρίς να κάνει τίποτε.
Υπαρχει 4G, υπαρχει και 5G εκδοση. Μηπως για αυτο;
Υπαρχει 4G, υπαρχει και 5G εκδοση. Μηπως για αυτο;
Αυτό είναι 5G. Το λέει στην περιγραφή.
Απλά κάποιοι το αναφέρουν σκέτο και άλλοι προσθέτουν και τον κωδικό που απ ότι είδα είναι ίδιος και για το 12/512.
famous-walker
29-04-25, 19:14
Αυτό είναι 5G. Το λέει στην περιγραφή.
Απλά κάποιοι το αναφέρουν σκέτο και άλλοι προσθέτουν και τον κωδικό που απ ότι είδα είναι ίδιος και για το 12/512.
Περιεργο θα περιμενε κανεις να εχουν διαφορετικο κωδικο.
Παντως συμφωνα με αυτο (https://phonedb.net/index.php?m=device&s=list) δεν φαινεται να υπαρχερι global εκδοση με 4G. Αρα μηπως οντως ειναι 5G και λειπουν συχνοτητες λογω διαφορετικης εκδοσης η εστω δεν τα αναγνωριζει το δικτυο για να τα ενεργοποιησει αυτοματα;
Περιεργο θα περιμενε κανεις να εχουν διαφορετικο κωδικο.
Παντως συμφωνα με αυτο (https://phonedb.net/index.php?m=device&s=list) δεν φαινεται να υπαρχερι global εκδοση με 4G. Αρα μηπως οντως ειναι 5G και λειπουν συχνοτητες λογω διαφορετικης εκδοσης η εστω δεν τα αναγνωριζει το δικτυο για να τα ενεργοποιησει αυτοματα;
Δεν την ξέρω την σελίδα
αλλά σύμφωνα με αυτή στον κωδικό XT2429-2 αντιστοιχεί η έκδοση 12/512.
Και στην 1+ όμως οι αλλαγές σε ram/storage στο ίδιο μοντέλο δεν σηματοδοτούν αλλαγή κωδικού.
Εγώ έλεγα μήπως ήταν κάποια διαφορετική έκδοση του ίδιου μοντέλου για άλλη γεωγραφική περιοχή.
Στην σελίδα που το παρήγγειλα έγραφε EU.
Στην σελίδα που αναφέρεις με κωδικό XT2429-2 αναφέρεται ως global.
Αλλά και ψάχνοντας στην ίδια σελίδα για "Motorola Moto Edge 50 Fusion 5G 2024" δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.
Και στο gsmarena δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό στα χαρακτηριστικά που να το διαφοροποιεί ανά μοντέλο ή περιοχή.
Σε άλλα κινητά αναφέρονται τέτοιες διαφοροποιήσεις.
@ ADSLgr.com All rights reserved.