PDA

Επιστροφή στο Forum : Δεν μου εμφανιζει καν το δικτυο ενω απο κιν μπαινω κανονικα!!



Manos_Krok
17-11-16, 15:06
Καλησπέρα!
Ενώ παλια εμπαινα κανονικα στο δικτυο wind τωρα δεν μου το εμφανιζει καν..
Να πω ότι συνδεομαι μεσω desktop με usb stick το οποιο δουλευει κανονικα σε αλλα wifi (δηλ μ εμφανιζει αλλα wifi).
Τι πρεπει να κανω για να μου το εμφανισει ξανα? Το router δουλευει κανονικα κ συνδέεται με αλλα desktops.
Η εμβελεια είναι καλη αφου μπαινω κανονικα από το κιν μου.
Επικοινωνειστε μαζι μου στο facebook: Manos Krok

sdikr
17-11-16, 15:27
Μάλλον το ρουτερ άλλαξε κανάλι που έχει το ασύρματο, (13 πχ) θα πρέπει να μπεις και να του πεις εσύ με το χέρι να κάνει χρήση κάποιου άλλου, 1, 9, 11.

Ριξε μια ματιά με κάποιο wifi analyzer απο το κινητό ποιο έχει ποιο λίγα ασύρματα

Manos_Krok
17-11-16, 19:57
Το current channel π συνδέεται το κινητό είναι το 13 όμως τα καλυτερα είναι τα 5,6,14 πς με βοηθάει αυτό στο pc? Αφού δεν το βγάζει καν στις επιλογές δικτύου αυτό το wins π θελω

- - - Updated - - -

Πως θα το κάνω με το χερι? Μέσω cmd? Χρειάζομαι βοήθεια βήμα προς βήμα.

sdikr
17-11-16, 20:00
Το current channel π συνδέεται το κινητό είναι το 13 όμως τα καλυτερα είναι τα 5,6,14 πς με βοηθάει αυτό στο pc? Αφού δεν το βγάζει καν στις επιλογές δικτύου αυτό το wins π θελω

- - - Updated - - -

Πως θα το κάνω με το χερι? Μέσω cmd? Χρειάζομαι βοήθεια βήμα προς βήμα.

Θα τον συνδέσεις τον υπολογιστή με καλώδιο και θα μπεις στο ρουτερ να το αλλάξεις, αν θέλεις πες το μοντέλο ώστε κάποιος που το έχει να σε βοήθησει
Αν είναι router απο την wind πάρε τους ενα τηλέφωνο να στο αλλάξουν αυτοί

Manos_Krok
17-11-16, 20:45
Πήρα στη wind κ είναι ενα τσούρμο ασχετοι! Τους είπα το πρόβλημα κ μ ειπαν να πάω το dekstop πιο κοντά.. Ενω απο την ίδια απόσταση επιανα παλιά. Επίσης μ ειπαν ότι τα κανάλια δεν παιζουν ρολο..
Το router είναι ένα άσπρο με βαση απο κάτω γράφει wind κ πανω αριστερά έχει τα φωτάκια (internet κτλ). Παρακαλώ βοηθηστε!

sdikr
17-11-16, 20:57
Πήρα στη wind κ είναι ενα τσούρμο ασχετοι! Τους είπα το πρόβλημα κ μ ειπαν να πάω το dekstop πιο κοντά.. Ενω απο την ίδια απόσταση επιανα παλιά. Επίσης μ ειπαν ότι τα κανάλια δεν παιζουν ρολο..
Το router είναι ένα άσπρο με βαση απο κάτω γράφει wind κ πανω αριστερά έχει τα φωτάκια (internet κτλ). Παρακαλώ βοηθηστε!

Με καλώδιο δίκτυου μπορείς να κάνεις σύνδεση;
Αν ναι, το κάνεις, ανοίγεις εναν browser και πας στο http://192.168.1.1 όνομα χρήστης και κωδικό βάζεις admin
Μετά κάπου πρέπει να λέει wireless, εκεί θα έχει το channel που λογικά τώρα το έχει στο auto, το αλλάζεις σε κάτι άλλο

jefman
17-11-16, 21:07
Εγω θα σου έλεγα να κάνεις μια επανεκκίνηση στο pc σου μπας και φανεις τυχερος

Manos_Krok
17-11-16, 21:15
Το εκανα ηδη φιλε.. Κ επαναφορά δικτυου, κ επανεκκίνηση..

Manos_Krok
19-11-16, 12:45
Τελικά ήταν η κάρτα δικτυου... Έβαλα άλλο usb wlan stick κ συνδέθηκε κανονικά..

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.