PDA

Επιστροφή στο Forum : Που θέλετε να συναντηθούμε την επόμενη φορά στην Αθήνα?

Σελίδες : 1 [2]

WAntilles
15-10-04, 14:17
...τι να πω και εγώ που θα έχω ολόκληρο καινούργιο κουτί ΚΑΙ έναν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ P4 3,6 small factor pc , μαζί μου ??

Και δεν έπαιρνες βρε Νίκο το καινούριο small factor Dual Opteron της IWill (με nForce3-250 ultra);

Νικαετός
15-10-04, 14:37
Δεν τέθηκε θέμα επιλογής . Με 2000 ευρώπουλα ήταν το περισσότερο που μπορούσα να πάρω από το συγκεκριμένο κατάστημα , (+ 2 GB μνήμη +300άρι σκληρό + plextor dvd writer 16X)

(Ψωνίζω αποκλειστικά και μόνο από ένα συγκεκριμένο μαγαζί , οπότε ότι μου προσφέρουν αυτό αγοράζω lol , - ανακάλυψα πως έτσι κινδυνεύω λιγότερο !! ,α, έχω και total satisfaction εγγύηση -παλαιό ΜΟΤΟ της XEROX :twisted: :twisted: )

wintech2003
15-10-04, 14:51
WAntilles ΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΜΑΕΙΙΕΙΕΙΙΕΙΕΙΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :):):):)

και γαμώ τα small factor! :)

Ενα τέτοιο θέλω να χτυπήσω τα χριστούγεννα :)

blend
15-10-04, 16:04
Αγαπητό forum μία ερώτηση,

Βολεύει καλύτερα από Ομόνοια για να έρθω στα Εξάρχεια, ή μπορώ να κατέβω Πανεπιστήμιο μιάς και θα πάρω μετρό, και από κανένα δρόμο να το "κόψω" πιό εύκολα για Εξάρχεια;

Ευχαριστώ.

Πανω κατω η ιδια αποσταση ειναι.

Με την Άκρο τι ψευδώνυμο είχες;

λεγε με Inka
Εισαι κι εσυ Ακροβασιανος;

runnerma
15-10-04, 18:11
Aντε να δούμε και καμιά φώτο. Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά πέφτει λίγο μακρυά από το μέρος μου. Θα μου τα πει από κοντά όμως o Win μόλις κατέβει Ρόδο.

Καλά να περάσετε και χαιρετισμούς.
:guitar :guitar :guitar :guitar

EvilHawk
15-10-04, 19:57
Θα μου τα πει από κοντά όμως o Win μόλις κατέβει Ρόδο.
Αυτό που δεν ξέρω είναι άν θα κατέβει ο wintech αφού τον βλέπω ακόμα online!
Βρεεεεεε εχεις μια ώρα μόνο ακόμα ..... :lol:

runnerma
15-10-04, 20:18
Mπορεί να "ξέχασε" το pc ανοιχτό... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pelasgian
15-10-04, 20:47
Εγώ πάντως τώρα ανοίγω τη πόρτα και φεύγω. Βρέχει, αλλά μετά από ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ χρόνια στο βρωμονήσι, λίγες σταγόνες δεν μάσαμε. Είπατε στο «Γρηγόρη» ε;

wintech2003
15-10-04, 22:31
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????? :):):):):):)

Κατέβηκα Αθήνα και δεν σας βρίσκω!

Ειμαι Ακαδημίας στο BnB...

(Μα κανεις δεν εχει gprs? :) )

wintech2003
16-10-04, 03:49
Ακομα δεν γυρίσε κανεις?

ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.. ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΧΑΛΚΙΔΑ.. ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ.. ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!

ipo
16-10-04, 04:38
Κρίμα. Σε περιμέναμε μέχρι τις 22:00 έξω από το Γρηγόρη. Μετά πήγαμε για καφέ.

pelasgian
16-10-04, 05:47
Είχαμε έρθει μία «περιπολία» στο Γρηγόρη στις 10:30 (αφού πήγαμε στη καφετέρια) και μάλιστα φύγαμε στις 10:00 από εκεί (περιμέναμε μία ώρα!). Είχαμε αφήσει και μήνυμα στο τοίχο ότι ήμασταν στο BOX. Είχαμε την έννοια σου πάντως γιατί ξέραμε ότι ερχόσουν από Χαλκίδα. Κρίμα που δεν σε πετύχαμε. Στις 9:31 που το έστειλες αυτό ήμασταν έξω από το Γρηγόρη πάντως!

Nick2k2
16-10-04, 07:04
10:31 το στειλε το μύνημα,για αυτό δεν τον πετύχατε.Ρelsagian πας μια ώρα πίσω :wink:

EvilHawk
16-10-04, 12:38
Ρε γαμώτο wintech σε είχαμε έγνοια, γιατί κατάλαβα ότι ξεκίνησες!
Περάσαμε και με τον Pelasgian λίγο αργότερα μήπως και εμφανιστείς!
Κρίμα! Μαμακία κάναμε που δεν ανταλλάξαμε τηλέφωνα!

kubiak
16-10-04, 12:49
φωτό βγάλατε;

enwsitis21
16-10-04, 12:53
Εγώ κι ο ipo φύγαμε νωρίτερα, τα παιδιά που μείνανε δέν ξέρω αν βγάλανε κάποια φωτογραφία στο τέλος.

pelasgian
16-10-04, 13:51
10:31 το στειλε το μύνημα,για αυτό δεν τον πετύχατε.Ρelsagian πας μια ώρα πίσω :wink:

«Ημερομηνία: Παρ Οκτ 15 2004 21:31 Θέμα:»

Το μήνυμα του adsl μου βγάζει το παραπάνω στον browser πάντως. (έχει καμιά ρύθμιση zone;) Πήγαμε στις 10:30 έξω από το Γρηγόρη και περιμέναμε 10 λεπτά με τον EvilHawk. Υπάρχει περίπτωση να ήταν εκεί και να μην τον είδαμε; Και στις δύο ώρες (9:31 ή 10:31) ήμασταν εκεί! Μήπως πήγε στο Γρηγόρη απέναντι από το Πολυτεχνείο στη Πατησίων και όχι στο Γρηγόρη στη κορυφή της Στουρνάρη;

Πάντως μία ώρα πριν φύγω από το σπίτι (και μένω 10 λεπτά μακρυά με το λεωφορείο!) αντάλλαξα τηλέφωνα με τον EvilHawk και συνιστώ σε όλους που έρχονται σε συναντήσεις να ζητάνε τον αριθμό κάποιου μέλους που έρχεται σίγουρα.

Προφανώς όσοι μένουν στα εξάρχεια, πάνε για τσιγάρα και απλά ρίχνουν μία ματιά ;-)

EvilHawk
16-10-04, 13:58
Οι υπόλοιποι που ήσασταν βρεεεεεε?

blend
16-10-04, 14:06
Μαλλον πρεπει να υπαρχει απoυσιολογιο :mrgreen:

pelasgian
16-10-04, 15:51
όσοι ήρθατε, δώστε το παρόν σε pm. Ειδικά οι εξαρχειώτες.

wintech2003
16-10-04, 16:05
Εγω παντως παιδια εφτασα 22:10 στον Γρηγόρη. Μπήκα στις περισσότερες καφετεριες των εξαρχείων και εψαχνα για γνωστες φάτσες αλλα δεν βρήκα κανεναν.

Πήρα τον Nikoseagle ο οποίος μου είπε οτι δεν θα έρθει λόγω βροχής, και μετά πήρα τον Ducklord ο οποίος μου έδωσε το κινητο του WAntilles ο οποίος ειχε το κινητο κλειστο.

Μετά πήγα Bits and Bites μπας και κάποιος δεν είχε πάει ακόμα και θα έβλεπε το μήνυμα μου, αλλα τίποτα..

Ε τελικα πήγα έκατα στο La Pasteria στην Αχαρνων και έφαγα μιιιιιιιιααααααααααα μακαρονάδα!!!.. :) Μουρλια.. :) Ύπια και ενα μπουκάλι κρασι και την εκανα για Χαλκίδα πίσω.

Anyway.. next time......

ipo
16-10-04, 18:36
Δεν μας πρόλαβες δηλαδή για 9 λεπτά! 22:01 φύγαμε από τον γρηγόρη με το δικό μου ρολόι. Κρίμα. Πέρασαν και τα παιδιά μετά, αλλά είχες φύγει εσύ.
:(

Νικαετός
17-10-04, 04:08
Παιδιά ,η όλη ιστορία είναι για γέλια και για κλάματα μαζί . Γύρω στις 7.30 σκάω μύτη στη Στουρνάρη με σκοπό να πάρω το νέο μου κουτί (ένα thermaltake φανταστικό -σε άλλο thread οι εντυπώσεις ) και το barebone . Τελικά barebone όχι ακόμα (περιμένουν ακόμα τον plextora)και δεν έφτανε η απογοήτευση αυτή βγαίνοντας έξω από το μαγαζί ,είχαν ανοίξει (πιο πολύ )οι ουρανοί. Οπότε εγώ με το κουτί αγκαλιά (ΚΑΙ ένα NEC 3500 !) προσπαθώντας να το προστατέψω ΚΑΙ να προστατευθώ , κατόρθωσα γύρω στις 8.20 να μπω στο αυτοκίνητο που είχα αφήσει σε πάρκιγκ ) Πέρασε και ένα "καλό" παιδί και με έκανε ΠΑΠΙ (πάπια το ακούς ?) Οπότε αναγκάστηκα να επιστρέψω στο σπίτι και να χάσω τη συνάντηση . :( :(

Πάντως από χθες το βράδυ ,έως τώρα, είχε μεταφορά του παλιού υπολογιστή σε νέο Μ/Β και από εκεί στο νέο κουτί ...μία κόλαση ! Τελικά πήρα καινούργιο σκληρό πέρασα εκεί τα Windows και άφησα τους SATA για τα files ! Τώρα είναι 4 και 10 και ακόμα περνάω προγράμματα :evil: :evil: . Ελπίζω εσείς να περάσατε καλά .

Anyway , see you next time !

skavak
19-10-04, 23:50
Κρίμα και είχα φωτογραφική μαζί μου ! (Πάντα κάνει παρέα στον IOMEGA)
Την άλλη φορά ...έτσι για να έχει αγωνία ο κόσμος :lol:

pelasgian
20-10-04, 01:00
Πάντως από χθες το βράδυ ,έως τώρα, είχε μεταφορά του παλιού υπολογιστή σε νέο Μ/Β και από εκεί στο νέο κουτί ...μία κόλαση ! Τελικά πήρα καινούργιο σκληρό πέρασα εκεί τα Windows και άφησα τους SATA για τα files ! Τώρα είναι 4 και 10 και ακόμα περνάω προγράμματα :evil: :evil: . Ελπίζω εσείς να περάσατε καλά .

Anyway , see you next time !

Θύμησέ μου να σου εξηγήσω τι κάνει η εντολή
dd if=/dev/hda of=/dev/hdb που τρέχει από δισκέτα με το Toms Linux. Είχε σώσει τον Teacake με τη μεταφορά λειτουργικού του σε καινούργιο δίσκο. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΓΚ! (ειδικά όταν χάνω συναντήσεις για αυτή). Ελπίζω τα windows να αντέχουν σε αλλαγή mobo και να μην χαλάνε.

pelasgian
20-10-04, 01:04
Λοιπόν, το ξαναοργανώνουμε;
Να έρθουν και λινουξάδες αυτή τη φορά.
Ειδικά όσοι ενδιαφέρονται για αυτοματισμούς.

ipo
20-10-04, 02:42
Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι μέσα. Τώρα που τελείωσα τις εξετάσεις θα έχω περισσότερο χρόνο.

Όπου να 'ναι θα βάλω linux σε κάποιο partition, οπότε δεν θα παραπονιέται ο pelasgian ότι δεν έρχονται Linuxάδες! :guitar

Το κακό όμως είναι ότι θα έχω μόνο απορίες και όχι νέες ιδέες, ως καινούργιος χρήστης.

:D

Παρακαλείται λοιπόν, να βάλει κάποιος νέα δημοσκόπηση για το μέρος και την ημερομηνία της συνάντησης.

WAntilles
20-10-04, 02:59
Αυτή τη φορά θα μπορέσω να έρθω και εγώ.

Διότι την Παρασκευή προέκυψε κάτι αργά το απόγευμα και δεν θα μπορούσα - όπως και έγινε - να παρευρεθώ.

Γι' αυτό έβρισκε το κινητό κλειστό ο Wintech.

Αλλά για αυτή την Παρασκευή είμαι μέσα εάν έχετε πάλι όρεξη. Και απ' ό,τι είχε πει πριν από μέρες, είναι μέσα και ο Πάπιας.

Αλλά παιδιά αυτή τη φορά πολύ πιο οργανωμένα, και να τσιμπήσουμε σαν άνθρωποι και κάτι.

Όπου να 'ναι θα βάλω linux σε κάποιο partition, οπότε δεν θα παραπονιέται ο pelasgian ότι δεν έρχονται Linuxάδες! :guitar

Συνιστώ Gentoo.

@Pelasgian:

Πόσους συναπτούς μήνες πρέπει κάποιος να τρέχει ανελλιπώς Linux, για να θεωρείται Λινουξάς; :mrgreen:

sdikr
20-10-04, 03:05
Κάντε ρε παιδιά και μια συνάντηση Σαββάτο

wintech2003
20-10-04, 04:22
Αυτή τη φορά θα μπορέσω να έρθω και εγώ.

Διότι την Παρασκευή προέκυψε κάτι αργά το απόγευμα και δεν θα μπορούσα - όπως και έγινε - να παρευρεθώ.

Γι' αυτό έβρισκε το κινητό κλειστό ο Wintech.

Αλλά για αυτή την Παρασκευή είμαι μέσα εάν έχετε πάλι όρεξη. Και απ' ό,τι είχε πει πριν από μέρες, είναι μέσα και ο Πάπιας.

Αλλά παιδιά αυτή τη φορά πολύ πιο οργανωμένα, και να τσιμπήσουμε σαν άνθρωποι και κάτι.

Συνιστώ Gentoo.

@Pelasgian:

Πόσους συναπτούς μήνες πρέπει κάποιος να τρέχει ανελλιπώς Linux, για να θεωρείται Λινουξάς; :mrgreen:

Εμ, γιαυτο δεν τους βρήκα.. εγώ νόμιζα οτι ησουν και εσύ εκει.. και έψαχνα να βρώ εσένα.. τους υπόλοιπους δεν τους γνώριζα φατσικα..

Μπήκα σε όλες τις καφετέριες της πλατείας (με ενα φίλο μου) οπότε τελικά πολύ πιθανό να τους είδα αλλα να μην τους αναγνωρισα (το ίδιο και εκείνοι)

Νικαετός
20-10-04, 09:29
pelasgian , δυστυχώς το λειτουργικό ήταν περασμένο σε sata raid 0 και η νέα Μ/Β έχει διαφορετικούς controller από την παλιά! Οπότε δυστυχώς ήταν αναπόφευκτη η επανεγκατάσταση . (Αυτή τη φορά σε IDE για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο !)

Με το linux δυστυχώς οι σχέσεις μας είναι πολύ κακές ! Δεν τα πηγαίνω και το βασικότερο ,δεν με πηγαίνουν και αυτά ! :evil: :evil: :evil:

Νικαετός
20-10-04, 09:30
Αυτή την Παρασκευή , μέσα και εγώ !

ipo
20-10-04, 13:58
Μέσα κι εγώ για Παρασκευή (κατά 90%).

WAntilles: Ευχαριστώ για την πρόταση σχετικά με τη διανομή του Linux. Σκέφτομαι περισσότερο το Mandrake, διότι οι πιο πολλοί Linuxάδες φίλοι μου αυτό προτείνουν σε αρχάριους, μιας και είναι το πιο εύκολο στην εγκατάσταση και το πιο φιλικό για νέους χρήστες.

Συμφωνώ στο θέμα του φαγητού. Να φάμε!

:guitar :guitar

JediMasterMANIAC
20-10-04, 14:21
θελω και εγω να ερθω αλλα μονο τα σαββατοκυριακα του νοεμβρη μπορω :(
και κατα την γνωμη μου το συνταγμα ειναι το πιο ευκολο μερος για νε το βρει καποιος :)

dantouan
20-10-04, 14:35
Παλι δεν θα ερθει κανενας...... :mrgreen:

aesir
20-10-04, 16:35
Eξάρχεια;

enwsitis21
20-10-04, 18:36
Δέ πάμε σε κανένα Baby O καλύτερα;
Θα περάσουμε φίνα..... :wink: , τί λέτε;

wintech2003
20-10-04, 18:40
enwsitis21

πες και εσυ! αφου δεν ερχονται που δεν ερχονται γυναικες...
δεν παμε εμεις σε κείνες καλύτερα? :)

Baby O και τα μυαλά στα κάγκελα! 8) 8) 8)

zouzouni
22-10-04, 19:46
Μιας κι εγώ το ξεκίνησα το πρώτο thread για το που θέλουμε να συναντηθούμε την επόμενη φορά......θα το συνεχίσω με νέο, κι θα κλειδώσω αυτό.
Έτσι μου'ρχεται να μην βάλω στις επιλογές τις ψηφοφορίας την Πλατεία Εξαρχείων αυτή την φορά! :twisted:

Τα λέμε στο νέο thread - κι μην δω σχόλια-γκρίνιες για το αν θα είμαι εγώ παρούσα! Ούτε μια πρόσκληση δεν κάνατε βρε ανάγωγα πλάσματα στις υπόλοιπες γυναίκες μέλη του forum! :evil:

@ ADSLgr.com All rights reserved.