Επιστροφή στο Forum : Nictech internet θεσσαλονικη
Καλησπερα γνωριζει κανεις την Nictech ? υποσχετε 20down/2up σταθερα . Εχει δοκιμασει κανεις?:hmm::hmm:
ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται!
ειδικά το πακέτο για πολυκατοικίες με 15 ευρώ το διαμέρισμα για ταχύτητες 20/2!
ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται!
ειδικά το πακέτο για πολυκατοικίες με 15 ευρώ το διαμέρισμα για ταχύτητες 20/2!
Το θεμα ειναι .... θα εχει σωστο internet ή θα εχουμε προβληματα οπως αυτα που διαβαζω στο fb της HCN?
να πούμε απλά ότι δεν δουλεύει ούτε η φόρμα επικοινωνίας αλλά ούτε και το email που έχουν στη σελίδα τους :p
stelakis1914
28-12-16, 01:00
Δεν είδα πουθενά να γράφουν ποια τεχνολογία χρησιμοποιούν. FTTH/B υποτίθεται ότι βάζουν;
ασύρματο στήνουν στη ταράτσα σου
stelakis1914
28-12-16, 01:23
Ασύρματο δεν έστηνε και ο "κορυφαίος" της περιοχής Αγίου Δημητρίου;
ασύρματο στήνουν στη ταράτσα σου
Ασυρματο και gamers που λεει στην σελιδα τους δεν νομιζω οτι πανε μαζι .....
υπάρχουν περιπτώσεις που με ασύρματο έχεις χαμηλό ping
το θέμα είναι η σταθερότητα υπό όλες τις καιρικές συνθήκες
υπάρχουν περιπτώσεις που με ασύρματο έχεις χαμηλό ping
το θέμα είναι η σταθερότητα υπό όλες τις καιρικές συνθήκες
Αυτο και αλλα πολλα μπορουν να το επηρεασουν οποτε μαλλον για την θια μου ειναι να βλεπει youtube
kalathakia
21-02-17, 23:37
Χαιρετώ. Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να την δοκιμάσω μιας και θα μετακομίσω σύντομα σε νέο σπίτι. Δεν έχετε κάποιον γνωστό που να δοκίμασε ή να υπάρχει κάποια άποψη;
Η μόνη άποψη/γνώμη που έχω είναι πως σε τηλεφώνημα για ερώτηση εγκατάστασης, ζητάνε ΑΦΜ. Οπότε δεν μπορείς να μάθεις οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία αν δεν το δώσεις. Θέλω να τους καλέσω αλλά πρέπει πρώτα να βρώ σπίτι :P
kalathakia
06-03-17, 18:14
Χαιρετώ. Η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να την δοκιμάσω μιας και θα μετακομίσω σύντομα σε νέο σπίτι. Δεν έχετε κάποιον γνωστό που να δοκίμασε ή να υπάρχει κάποια άποψη;
Η μόνη άποψη/γνώμη που έχω είναι πως σε τηλεφώνημα για ερώτηση εγκατάστασης, ζητάνε ΑΦΜ. Οπότε δεν μπορείς να μάθεις οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία αν δεν το δώσεις. Θέλω να τους καλέσω αλλά πρέπει πρώτα να βρώ σπίτι :P
Έκανα αίτηση σήμερα. Εν τέλη, δεν ζητούν ΑΦΜ αλλά ΑΔΤ (πολύ πιο λογικό). Χρειάζονται 10 μέρες για μια αδειοδότηση και μετά εντός άλλων 10 ημερών θα έρθουν για την εγκατάσταση. Θα ποστάρω με νεότερα! :)
για να δούμε
θα περιμένουμε το review σου
kalathakia
18-04-17, 13:44
για να δούμε
θα περιμένουμε το review σου
Ακόμα περιμένω... :(
Ενημερωτικά δουλεύουν με Ubiquiti κεραίες. Στήνουν στην ταράτσα κεραία και σου κατεβάζουν καλώδιο μέχρι το διαμέρισμα. Έπειτα με 10€ επιπλέον σου προσφέρουν ένα access point που έχει και μια θύρα ethernet για ενσύρματη σύνδεση. Προσωπικά έχω δικό μου ρούτερ, οπότε δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος εξοπλισμός.
Από μια "πηγή" έμαθα πως αναμένουν να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους - φαντάζομαι έχουν κάνει μαζική παραγγελία για τις κεραίες, μιας και χρεώνουν 40€ τα έξοδα εγκατάστασης ενώ αυτή που εγκαθιστούν κοστίζει 70€ έως 80€. (Γνωρίζω ακριβώς το μοντέλο που θα εγκατασταθεί, αλλά μέχρι να το δω με τα μάτια μου και για λόγους "προσοχής" δεν θα το μοιραστώ ακόμα μαζί σας).
kostasziridis123
15-10-17, 23:23
Παιδιά τελικά τι δοκίμασε κανείς; Ένα μαγαζί ενός γνωστού μου που έχει την 10άρα πιάνει ακριβός 10. Σκέφτομαι να την δοκιμάσω (20αρα φυσικα :) )
κι εγώ έχω φίλο που βαρέθηκε τα 6Mbps που έπιανε με ΟΤΕ στον Εύοσμο και έβαλε Nictech και δηλώνει πολύ ευχαριστημένος
kostasziridis123
17-10-17, 23:30
Ήρθαν σήμερα να τεστάρουν το δίκτυο στην ταράτσα μου τεχνικός είπε πως πιάνω πολύ καλό και δεν χάνω τίποτα.Σε 10 μέρες θα είναι έτοιμο.Επίσης σκέφτομαι να κρατήσω και τον οτε για να εχω δύο δίκτυα ..... :)
Τα 20Mbps άνετα θα μπορεί να τα δώσει η εταιρεία όποιος θέλει να βάλει μη φοβάστε ούτως η άλλως λέει στο site δεν υπάρχει δέσμευση.
Αν αρέσει σε κανένα μπορεί να μπει και στο Thessaloniki Wireless Metropolitan Network TWMN που είναι δωρεάν.
kostasziridis123
26-10-17, 01:40
Παιδιά πιάνω σταθερό 20αρι.Βάλτε το άφοβα η εταιρία αξίζει
Τα 20Mbps άνετα θα μπορεί να τα δώσει η εταιρεία όποιος θέλει να βάλει μη φοβάστε ούτως η άλλως λέει στο site δεν υπάρχει δέσμευση.
Αν αρέσει σε κανένα μπορεί να μπει και στο Thessaloniki Wireless Metropolitan Network TWMN που είναι δωρεάν.
Υπάρχει ακόμα το TWMN;
somethingsomething
30-10-17, 20:07
σκεφτομαι να βαλω και γω nictech
μπορει να πει κανεις που εχει βαλει ηδη ποσο ειναι το ping και
αν εχει αντιμετοπισει ποτε προβληματα λογο καιρου?
Υπάρχει ακόμα το TWMN;
Όλο και κάποιο μέλος θα υπάρχει, είχαν ξεκινήσει και ένα ωραίο project με ΙοΤ.
MalFUNct10N
12-02-18, 15:43
Καλησπέρα σε όλους.
Έκανα την αίτηση μου την περασμένη Τετάρτη και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου αύριο (Τρίτη) για να κανονίσουμε ραντεβού.
Μπορεί κάποιος που έχει ήδη ενεργοποιηθεί να μοιραστεί τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα σχετικά με τη σταθερότητα της γραμμής και την ταχύτητα;
Ναι θα ήθελα να μάθω και εγώ για την εταιρία. Ας μας πει κάποιος για τις εμπειρίες του. Παρασύρθηκα και έκανα αίτηση και είμαι σε αναμονή να με πάρουν τηλέφωνο..
- - - Updated - - -
Τελικά μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μου, δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή μου, Αγ. Ιωάννης Καλαμαριά..:(:(
MalFUNct10N
19-02-18, 14:49
Ναι θα ήθελα να μάθω και εγώ για την εταιρία. Ας μας πει κάποιος για τις εμπειρίες του. Παρασύρθηκα και έκανα αίτηση και είμαι σε αναμονή να με πάρουν τηλέφωνο..
- - - Updated - - -
Τελικά μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μου, δεν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή μου, Αγ. Ιωάννης Καλαμαριά..:(:(
:(:(
Εμένα θα έρθουν την Τρίτη το πρωί για την εγκατάσταση μου είπαν.
Συνδέθηκα πριν λίγο εγώ:
191584
προσωπικη μου αποψη ειναι ακριβη γιαυτο που προσφερει...ειχα μιλησει και γω μαζι τους πριν απο ενα χρονο μενω στον Ευοσμο και συγκεκριμενα στην Μεσολογγιου και το δικτυο τους δεν ηταν διαθεσημο....ετσι λοιπον πριν απο λιγο εκανα αιτηση ενδιαφεροντως στην Winet.gr η οποια στον χαρτη καλυψης με καλυπτει...ειδωμεν!!!
Έχει συνδεθεί κανένας στην Τριανδρία, πίσω από τον Άγιο Σπυρίδωνα, να μου πει εντυπώσεις;
Καλήμερα παιδιά, αποφάσισα να κάνω και εγώ αίτηση στην nictech μετά από 1,5 χρόνο χωρίς internet (δείτε εδώ (https://www.adslgr.com/forum/threads/1076552-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD-%CE%BC%CE%BF%CF%85-Internet!!-Internet-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7)). Προς το παρών βλέπω πως είναι καλή εταιρία. Μήπως μπορεί να πει κάποιος την δική του ιστορία; Σε πόσες μέρες ήρθαν για την υπογραφή και σε πόσες μέρες για την εγκατάσταση. Η σύνδεση έγινε απευθείας μετά την εγκατάσταση; επίσης αν μπορείτε στείλτε και το router που σας έδωσαν για να ξέρουμε οι νέοι πελάτες να μην το αγοράσουμε αν έχουμε ήδη κάποιο. Απο την ταράτσα ρίχνουν utp καλώδιο; ή κάποιο ιδικό για ένα μοναδικό router. γράψτε όσοι έχετε την δική σας εμπειρία κατά την εγκατάσταση κλπ. Σας ευχαριστώ :P
Γράψτε και σε ποια περιοχή είστε για να ξέρουμε στο περίπου τι κάλυψη έχουν μιας και στο site τους δεν γράφουν.
apolon2020
25-02-20, 21:36
Αν είναι κάποιος ακόμη που ενδιαφέρεται για το ασύρματο της Nictech στη Θεσσαλονίκη και πληροφορίες γι' αυτά που διάβασα παραπάνω να έχετε υπ' όψιν σας τα εξής;
1. Συνδέθηκα για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 18 και είμαι μέχρι και σήμερα σ' αυτήν την εταιρεία
2. Είχα κι' εγώ τους ενδοιασμούς μου γι' αυτά που λέτε και αν θα έχω σταθερή σύνδεση. Λοιπόν να ξέρετε ότι αυτό που ακούγεται ότι όταν βρέχει θα πέφτει η σύνδεση ή ότι θα έχει διακοπές επειδή είναι ασύρματο, είναι απλά ένας μύθος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γι' αυτό το λόγο
3. Στον 1,5 χρόνο που είμαι συνδρομητής είναι ζήτημα αν τους χρειάστηκα 2 ή 3 φορές και η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση όπως και η λύση του προβλήματος. Κατά προτίμηση να τους στέλνετε μήνυμα από το facebook γιατί όπως μου είπαν τους βολεύει περισσότερο και όπως είπα άμεσα θα σας απαντήσουν ή θα σας καλέσουν.
4. Η σύνδεση όλον αυτόν τον καιρό είναι σταθερή. Όταν είχα 30άρα ή αργότερα που την έκανα 20άρα ήταν ΠΑΝΤΑ 30 ή 20 Mbps όσες φορές και αν την τσέκαρα
5. Το ping είναι πολύ χαμηλό, 6, 7 ή 9. Ο γιος μου που είναι gamer βρήκε την υγειά του με το που πήγαμε σ' αυτούς γιατί πριν με την wind (που στην καλύτερη πιάναμε 6 Mbps και όχι πάντα σταθερή) μου γκρίνιαζε συνέχεια
6. Αν προπληρώσεις για 20αρα ένα εξάμηνο σου βγαίνει 90 euro δηλαδή 15 το μήνα και νομίζω πως αξίζει σίγουρα αυτά τα λεφτά
7. Στην αρχή αν θυμάμαι καλά είχα δώσει 40 ευρώ για την εγκατάσταση της κεραίας στην ταράτσα και το καλώδιο που έφεραν μέχρι το ρούτερ. Εγώ χρησιμοποίησα το ρούτερ που είχα και δεν πήρα καινούργιο
8. Εγώ μένω στην Πολίχνη
Ελπίζω να σας διαφώτισα
ΥΓ Αυτά που σας λέω παραπάνω για 20άρα τώρα που μπήκα στη σελιδα τους διαπίστωσα ότι ισχύουν πλέον για την 25άρα σύνδεση. Και σ ένα τέστ ταχύτητας που έκανα είδα ότι και την δική μου πλέον την έχουν στα 25 Mbps χωρίς να το ξέρω :-)
Καλησπέρα φίλε. Εγώ μένω τώρα στα Μετέωρα Πολίχνης... Να έρθω σε επικοινωνία με αυτή την εταιρία;;;
Είσαι ευχαριστημένος από το ιντενερτ της nictech;;;
Για απλή χρήση το θέλω. Θα έχω καλό σήμερα εδώ στα Μετέωρα;;
Για όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα, σας λέω ότι έχω εδώ και 5 μήνες nictech 35 download και 10 upload και δεν είχα μέχρι στιγμής κανένα θέμα ακόμα .
Το θετικό είναι ότι δοκιμαστικέ σε πραγματικά πολύ άστατες και κακές καιρικές μεταβολές .
Με gaming δεν έχω σχέση όποτε δεν έχω άποψη για το πως πάει , σε όλα τα αλλά κανένα θέμα
- - - Updated - - -
Για όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα, σας λέω ότι έχω εδώ και 5 μήνες nictech 35 download και 10 upload και δεν είχα μέχρι στιγμής κανένα θέμα ακόμα .
Το θετικό είναι ότι δοκιμαστικέ σε πραγματικά πολύ άστατες και κακές καιρικές μεταβολές .
Με gaming δεν έχω σχέση όποτε δεν έχω άποψη για το πως πάει , σε όλα τα αλλά κανένα πρόβλημα .
Είμαι θετικός στο να δοκιμάσει κάποιος
Γεια, μήπως γνωρίζει κανείς αν κάνει για οnline gaming κσι live streaming αυτό το internet; Ήδη συμπεραίνω ότι δε κάνει αφού είναι ασύρματο αλλά δεν έχω κι άλλες επιλογές στον Εύοσμο όπου είμαι. Inalan 200m μακριά, HCN και OCN 1km...Τώρα έχω 10 down/1 up αλλά σταθερό 77 ping αν δε κάνω κάτι άλλο.
NikosKalantas
07-12-21, 16:48
Γεια, μήπως γνωρίζει κανείς αν κάνει για οnline gaming κσι live streaming αυτό το internet; Ήδη συμπεραίνω ότι δε κάνει αφού είναι ασύρματο αλλά δεν έχω κι άλλες επιλογές στον Εύοσμο όπου είμαι. Inalan 200m μακριά, HCN και OCN 1km...Τώρα έχω 10 down/1 up αλλά σταθερό 77 ping αν δε κάνω κάτι άλλο.
με speedtest στην nictech εχω 6-8ms ping και ταχύτητες οσο το ονομαστικό πακέτο, λιγο το πρωι να δεις μια μειωση 5-7mbit πχ αντι 35mbit να πιανεις 28-30mbit
Η κεραία που στήνουν στην ταράτσα είναι απλά δέκτης ο οποίος κατεβάζει το νετ στο διαμέρισμα με καλώδιο ή κάνει και αναμετάδοση του WiFi?
Επίσης, το ethernet καλώδιο αν συνδεθεί κατευθείαν σε switch θα παίξει ή θέλει κάποιο ρούτερ?
Κοντεύω 1 χρόνο μαζί τους και όλα είναι κομπλέ! Στο θέμα επικοινωνίας έχουν πρόβλημα.. Προσπαθώ να αναβαθμίσω εδώ και μήνες και δε λένε να ασχοληθούνε (χαχαχ)
@ ADSLgr.com All rights reserved.