PDA

Επιστροφή στο Forum : Εταιρίες courier - αξιολόγηση

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

badweed
02-12-20, 23:43
εκτος απο την 13 ημερων αναμονη για να παει στον διπλανο νομο ενα δεμα (10 εργασιμες )
χρεωθηκαι και 3.5 ευρω που τους πηρα τηλεφωνο στο 11120 των ελτα κουριερ περιμενοντας 13 λεπτα στην αναμονη για να μην μου δωσουν καμια ουσιαστικη πληροφορηση για το που βρισκεται το δεμα και το ποτε θα παραδοθει .

χαμενος μονο ο καταναλωτης .

Manos_ps
03-12-20, 14:24
Ερώτηση στις πόσες μέρες καθυστέρησης "Ενοχλείτε" την εταιρεία courier? Η Speedex σε λίγο θα μου τα φέρει μετά τα Χριστούγεννα και άντε να πείσω τον μικρό πως ο Αγ. Βασίλης έπεσε σε κίνηση

YAziDis
03-12-20, 15:28
Ερώτηση στις πόσες μέρες καθυστέρησης "Ενοχλείτε" την εταιρεία courier? Η Speedex σε λίγο θα μου τα φέρει μετά τα Χριστούγεννα και άντε να πείσω τον μικρό πως ο Αγ. Βασίλης έπεσε σε κίνηση

Δες τα tracking number για να δεις που βρίσκονται. Αν έχει έρθει στο κατάστημα της περιοχής σου και έχουν περάσει κάνα δυο μέρες πάρε κάνα τηλέφωνο. Επίσης δες μην έχουν βάλει κανένα παραλαβή από το κατάστημα..

Godian
04-12-20, 12:09
Για γενική ταχυδρομική https://www.google.com/amp/s/techmaniacs.gr/geniki-tachydromiki-anastellei-leitoyrgies-tis-i-episimi-anakoinosi/amp/

badweed
04-12-20, 12:22
Για γενική ταχυδρομική https://www.google.com/amp/s/techmaniacs.gr/geniki-tachydromiki-anastellei-leitoyrgies-tis-i-episimi-anakoinosi/amp/

panic mode ανεβαινει κατα 1/10
:p:)

YAziDis
04-12-20, 12:41

Εντάξει δε μου φαίνεται και παράξενο έτσι; Εκτός της καραντίνας που είναι δύσκολα τα πράγματα, είχαμε να κάνουμε με μια Black Friday, και ποσό μάλλον με Χριστούγεννα... Χθες έβλεπα πως πχ στο Jumbo η εκτιμώμενη παράδοση θα ήταν 23/12, και πάει πάλι για κλείσιμο, όπως το ίδιο γίνεται και με Μουστάκα.. μιλάμε για παραγγελίας όπου στο πρώτο φτάσανε τις 70.000+..

jap
04-12-20, 13:11
Τα Jumbo και ο Μουστάκας δεν είναι ενδεικτικά της κατάστασης, είναι από τα κλασικά καταστήματα που ήθελες να πας να δεις από κοντά, να χαζέψεις, όπως διάβασα έλεγε ο Mr Jumbo να κάνεις τη βόλτα σου. Η Γενική είναι ενδεικτική. Αρχικά διάβασα τον παραπλανητικό τίτλο του link και άλλα κατάλαβα. Αναστέλλουν τις 'εγγυημένες' ας το πω έτσι υπηρεσίες και αυτές που απαιτούν ειδική μεταχείριση, με μοναδική επιλογή την ειδική υπηρεσία 'VIP', που ούτε θέλω να ξέρω πόσο κοστίζει.

Αν έχουν συμβάσεις με 1,5 και 2 ευρώ την αποστολή και ξαφνικά χπλασιάστηκε ο όγκος ακριβώς αυτών των φτηνών αποστολών, λογικό είναι να υπάρχουν προβλήματα και να πάρει και τις άλλες υπηρεσίες η μπάλα. Και αυτό συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες courier, όχι μόνο τη Γενική.

Προς τιμή τους, τόσο η Γενική όσο και η ACS φαίνεται να την παλεύουν. Για Speedex δεν ξέρω τι παίζει, τα ΕΛΤΑ courier έχουν διαλυθεί εντελώς, όπως και συγκεκριμένα καταστήματα των άλλων. Αυτό δείχνει αφενός πόσο καλή οργάνωση έχει ο καθένας αλλά και αν είχαν πλάνα για τέτοιες περιπτώσεις και αν έμαθαν τίποτα από την εμπειρία του Μαρτίου.

Στη Γενική ειδικά κάνουν και παραδόσεις Σαββάτο και Κυριακή τώρα που ο κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι του, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι.

Μαζί με όλα τα άλλα, η ACS έχει και τις αποστολές του Εύδοξου αυτές τις μέρες, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες 10άδες χιλιάδες μεμονωμένες αποστολές είναι συνολικά, ίσως να εμπλέκεται και άλλη εταιρεία και να μην έχουν κερδίσει κάποιο διαγωνισμό αλλά να είναι θέμα συμβάσεων με τον κάθε εκδοτικό οίκο. Η ιδιομορφία είναι ότι θέλει να καταγράψει αριθμό ταυτότητας και καθυστερεί παραπάνω. Όλη αυτή η δουλειά θα πρέπει να γίνει μέχρι 7 Ιανουαρίου.

badweed
04-12-20, 13:21
δεν λεμε παλι καλα , που εχουνε φτιαχτει οι δρομοι και εχει ενωθει καπως η ελλαδα
που αν με ρωταγες απο το 2010 , θα σου απαντουσα οτι δεν φτιαχτηκανε οι δρομοι για να μην μποτιλιαριζονται οι αστοι , στις εοραστικες εξοδους και στις εισοδους αλλα για να μεταφερονται εμπορευματα πολυεθνικων συμφεροντων

balander
04-12-20, 13:39
8 μερες παραγγελια απο ebay 2 ευρω προιον με δωρεαν μεταφορικα και απο Κινα ειναι Ελλαδα ηδη. Εστειλα δεμα Δραμα - θεσσαλονικη και μετα απο 11 μερες ακομα ειναι καπου χαμενο.....

badweed
04-12-20, 13:40
8 μερες παραγγελια απο ebay 2 ευρω προιον με δωρεαν μεταφορικα και απο Κινα ειναι Ελλαδα ηδη. Εστειλα δεμα Δραμα - θεσσαλονικη και μετα απο 11 μερες ακομα ειναι καπου χαμενο.....

τα ελτα ειναι αταραχα την τελευταια φορα που τα επισκεπτηκα την προηγουμενη εβδομαδα .
-ψεμα- υπηρχε ενα αμυδρο ιχνος ταραχης λογο καθυστερημενων λογαριασμων της δεη

YAziDis
04-12-20, 13:57

ΡΕ βυσματία τι κάνεις; Έχω 2 παραγγελίες από τον Σεπτέμβριο, άλλη 1 τον Οκτώβριο, άλλη 1 το Νοέμβριο, και καμιά δεν έχει μπει Ελλάδα ακόμη... wtf ?!

jap
04-12-20, 14:10
Με κάθε επιφύλαξη, γιατί ούτε την πηγή εμπιστεύομαι αλλά και οι ίδιοι λένε "σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες", δηλαδή τίποτα επιβεβαιωμένο:

Από σήμερα έως τη Δευτέρα η Γενική Ταχυδρομική σταματάει να δέχεται αποστολές από όλους τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Όσοι έχετε παραγγείλει κάτι από κατάστημα έως και εχθές Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα παραλάβετε κανονικά το δέμα σας τις επόμενες ημέρες με τις παραδόσεις να πραγματοποιούνται ακόμα και Κυριακή.
...
...
Όπως μαθαίνουμε, λόγω του τεράστιου όγκου από τις ηλεκτρονικές αγορές, η Γενική Ταχυδρομική θα βάλει πλαφόν στα καταστήματα σε αριθμό αποστολών ανά ημέρα αλλά και στο βάρος των δεμάτων, δηλαδή δε θα δέχεται δέματα άνω των 5 κιλών.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Γενική Ταχυδρομική έλαβε αυτή την απόφαση σήμερα το πρωί, καθώς αυτή τη στιγμή στο κέντρο διαλογής της εταιρείας στην Αθήνα εκτιμάται ότι βρίσκονται στοιβαγμένες περισσότερες από 500.000 αποστολές.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να γνωρίζουμε πως η εταιρεία είχε μέσο όρο 80.000 αποστολές ημερησίως σε όλη την Ελλαδα, ενώ στη δεύτερη καραντίνα που διανύουμε έφτασε τις 220.000.

Πηγή (https://techblog.gr/b2b/nok-aoyt-i-geniki-tachydromiki-stamataei-na-dechetai-apostoles-mechri-ti-deytera-apokleistiko/)

Γράφει και άλλα ενδιαφέροντα αλλά ανεπιβεβαίωτα τόσο το συγκεκριμένο άρθρο όσο και γενικά το site για όποιον ενδιαφέρεται. Για ΕΛΤΑ courier και Speedex.

sdikr
04-12-20, 14:16
Με κάθε επιφύλαξη, γιατί ούτε την πηγή εμπιστεύομαι αλλά και οι ίδιοι λένε "σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες", δηλαδή τίποτα επιβεβαιωμένο:

Από σήμερα έως τη Δευτέρα η Γενική Ταχυδρομική σταματάει να δέχεται αποστολές από όλους τους πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Όσοι έχετε παραγγείλει κάτι από κατάστημα έως και εχθές Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, θα παραλάβετε κανονικά το δέμα σας τις επόμενες ημέρες με τις παραδόσεις να πραγματοποιούνται ακόμα και Κυριακή.
...
...
Όπως μαθαίνουμε, λόγω του τεράστιου όγκου από τις ηλεκτρονικές αγορές, η Γενική Ταχυδρομική θα βάλει πλαφόν στα καταστήματα σε αριθμό αποστολών ανά ημέρα αλλά και στο βάρος των δεμάτων, δηλαδή δε θα δέχεται δέματα άνω των 5 κιλών.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Γενική Ταχυδρομική έλαβε αυτή την απόφαση σήμερα το πρωί, καθώς αυτή τη στιγμή στο κέντρο διαλογής της εταιρείας στην Αθήνα εκτιμάται ότι βρίσκονται στοιβαγμένες περισσότερες από 500.000 αποστολές.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να γνωρίζουμε πως η εταιρεία είχε μέσο όρο 80.000 αποστολές ημερησίως σε όλη την Ελλαδα, ενώ στη δεύτερη καραντίνα που διανύουμε έφτασε τις 220.000.

Πηγή (https://techblog.gr/b2b/nok-aoyt-i-geniki-tachydromiki-stamataei-na-dechetai-apostoles-mechri-ti-deytera-apokleistiko/)

Γράφει και άλλα ενδιαφέροντα αλλά ανεπιβεβαίωτα τόσο το συγκεκριμένο άρθρο όσο και γενικά το site για όποιον ενδιαφέρεται. Για ΕΛΤΑ courier και Speedex.

Περίμενα κάτι απο Πλαισιο, θα το στέλνανε με Γενική, σήμερα με ενημερώσανε πως θα το στείλουν με ΕΛΤΑ (κλαψ)

YAziDis
04-12-20, 14:25
Πάντως εγώ όταν θέλω κάτι πολύ, το βάζω να το παραλάβω στο κατάστημα, για να μην κάθομαι και περιμένω.. Βέβαια είμαι απ'τους τυχερούς που έχουν καταστήματα στα 7-8 λεπτά με τα πόδια..

manoulamou
04-12-20, 14:27
Και δεν ανηκεις προφανως σε ομαδα υψηλου κινδυνου = Ευπαθης οπως κατι αλλοι - αλλες nicknames δεν λεμε. Ασε που τα υποκαταστηματα των τηλεμεταφορων στην "γειτονια" μας απεχουν τουλαχιστον τρεις στασεις με το λεωφορειο.
:whistle:

balander
04-12-20, 14:29
ΡΕ βυσματία τι κάνεις; Έχω 2 παραγγελίες από τον Σεπτέμβριο, άλλη 1 τον Οκτώβριο, άλλη 1 το Νοέμβριο, και καμιά δεν έχει μπει Ελλάδα ακόμη... wtf ?!

Δεν ξερω, να σου πω την αληθεια πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο, να ερθει τοσο γρηγορα! Επισης, πριν απο λιγο παραδοθηκε το δεμα των ελτα που περιμενα! Ε ΡΕ ΜΕΡΑ! :rofl:

sdikr
04-12-20, 14:29
Πάντως εγώ όταν θέλω κάτι πολύ, το βάζω να το παραλάβω στο κατάστημα, για να μην κάθομαι και περιμένω.. Βέβαια είμαι απ'τους τυχερούς που έχουν καταστήματα στα 7-8 λεπτά με τα πόδια..

Δεν μπορείς πλέον να παραλάβεις λόγο Lock down, δυστυχώς, μόνο στο eshop και αυτό γιατί τα καταστήματα του είναι δηλωμένα σαν μεταφορικές :p

patrickdrd
04-12-20, 14:30

ασχετο, δεν υπαρχει τωρα αυτο...
εγω ενα ανταπτορακι ηθελα που εκανε 1 ευρω και πληρωσα 4 μεταφορικα :down:
πηρα και τηλ σε ενα μαγαζι λεω διπλα μενω, στα 2-3 τετραγωνα,
να περασω να μου το δωσετε;
δεν γινεται μου ειπαν γιατι συν τοις αλλοις δεν το εχουμε αποθεμα

YAziDis
04-12-20, 14:31
Δεν μπορείς πλέον να παραλάβεις λόγο Lock down, δυστυχώς, μόνο στο eshop και αυτό γιατί τα καταστήματα του είναι δηλωμένα σαν μεταφορικές :p

Συγνώμη δεν το έγραψα καλά. Εννοώ παραλαβή από τα καταστήματα των κούριερ

patrickdrd
04-12-20, 14:31
το κοστος βεβαια δεν το γλιτωνεις, κι εγω πηγα να παραλαβω κατι ευθραυστο

YAziDis
04-12-20, 14:33
το κοστος βεβαια δεν το γλιτωνεις, κι εγω πηγα να παραλαβω κατι ευθραυστο

Καλά σίγουρα.. Εγώ 1 μπαταρία τύπου CR ήθελα, και κατέληξα να παραγγείλω 4 πακέτα για να αξίζει η αποστολή λόγω των μεταφορικών..

arj
04-12-20, 14:59

"Δεν είναι χωρίς σημασία η επισήμανση ότι σε όχι λίγες περιπτώσεις παρατηρείται πλήρης αδυναμία κατανόησης από χρήστες [αποστολείς ή παραλήπτες], αδυναμία που σχετίζεται με την εντελώς λανθασμένη [και σαφώς υποτιμημένη] άποψη για την συγκεκριμένη υπηρεσία που αποτελεί το βασικό επιχειρηματικό αντικείμενο της Γενικής Ταχυδρομικής."

Φταίμε που υπάρχουμε και που αγοράζουμε.. δεν το ξέρουμε όμως και φρόντισαν να μας το υπενθυμίσουν :rofl:

Manos_ps
04-12-20, 15:04
Μακάρι να μπορούσα για παραλαβή από το κατάστημα αλλά λόγω δουλειάς δεν με εξυπηρετεί το ωράριο. ΤΟ είχα παραγγείλει μια εβδομάδα πριν την black friday γι αυτό ακριβως το λόγο, τώρα θα δείξει. Μου δείχνει από το track number πως βρίσκεται εντός Αττικής στα Δ/Κ αλλά αυτό από τις 25/11...

manoulamou
04-12-20, 15:22
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς αποφυγην παρεξηγησεων στα ποστς καλο θα ηταν να διευκρινιζετε εαν αναφερεσθε στο καταστημα πωλησης ή το υποκαταστημα της τηλε-μεταφορικης.
Εγω πχ δεν μπορω να παραλαβω ουτε απο το φυσικο καταστημα e-gate λογω λοκνταουν ουτε και απο το acs Αμαρουσιου επειδη οχι μονον απεχει πολυ αλλά και λογω ευπαθειας.
:)

jap
04-12-20, 15:50
Αν τα έχουν στοιβαγμένα κάπου και δεν τα έχουν σκανάρει/ταξινομήσει δεν ωφελεί ούτε να πας στο κατάστημα. Το (σημερινό) πρόβλημα δεν είναι από το τοπικό κατάστημα ως την τελική διανομή, είναι σε όλη την αλυσίδα.

Και για να παραλάβεις πρέπει να ξέρεις μέσω tracking πού είναι αλλά και να συνεννοηθείς τηλεφωνικά πρώτα, αν το απαντήσουν. Είπαμε, δύσκολες μέρες.

EnDLess
04-12-20, 16:02
Περίμενα κάτι απο Πλαισιο, θα το στέλνανε με Γενική, σήμερα με ενημερώσανε πως θα το στείλουν με ΕΛΤΑ (κλαψ)

Παραγγελία απο πλαίσιο στις 27. Το περίμενα στις 3 του μηνός απο γενική ταχυδρομική. 3 του μηνός μου έστειλαν SMS με συγνώμη για την καθυστέρηση, το πλαίσιο, όχι η γενικη. Ήρθε σήμερα με ταξί.

famous-walker
04-12-20, 16:43
Εν τω μεταξύ δυο που ήρθαν σήμερα με ACS δεν δέχτηκαν να τα βάλουν στο ασανσέρ. Μάλλον χάσανε πολλά δέματα ή βρέθηκαν τίποτα έξυπνοι.

Papados
04-12-20, 17:13

...
...

Ισχυει απόλυτα το δημοσίευμα.

cool11
04-12-20, 19:00
Για προσληψεις, νεους χωρους, αναβαθμισεις, ουτε λογος απο τις courier....
βεβαια...η καραντινα ειναι προσωρινη....μετα τι θα τα κανουν....ετσι δεν σκεφτονται;

Λειτουργουν στην Ελλαδα των 10 εκατομμυριων,
με λογικη κρατους σαν την Κυπρο, του 1 εκατομμυριου....

Φρακαραν, αλλα δεν κανουν τιποτε...
πλαφον λεει...

Ελλαδαρα, η μονη χωρα που και τους δινεις 'δουλεια', και δεν την δεχονται...

sdikr
04-12-20, 19:04
Για προσληψεις, νεους χωρους, αναβαθμισεις, ουτε λογος απο τις courier....
βεβαια...η καραντινα ειναι προσωρινη....μετα τι θα τα κανουν....ετσι δεν σκεφτονται;

Λειτουργουν στην Ελλαδα των 10 εκατομμυριων,
με λογικη κρατους σαν την Κυπρο, του 1 εκατομμυριου....

Φρακαραν, αλλα δεν κανουν τιποτε...
πλαφον λεει...

Ελλαδαρα, η μονη χωρα που και τους δινεις 'δουλεια', και δεν την δεχονται...

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά έχουν κάνει προσλήψεις.
Εχουν μπεί και νέα οχήματα, νέα καταστήματα.

Από εκεί που είχανε να διακινήσουν 1000 δέματα πρέπει να διακινήσουν 100Χ πάνω, μισό να Βγάλω το μαγικό ραβδάκι!

manoulamou
04-12-20, 19:29
Προσπαθουν να ανταποκριθουν σε αποτομα απογειωμενες απαιτησεις, οπως καποτε μετα τον σεισμο της Παρνηθας οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας!
Δεν μπορουν να κανουν και μεγαλη αναβαθμιση - πολλες προσληψεις, γιατι δεν ξερουν πώς θα εξελιχθει και ποσο θα κρατησει η πανδημια... και το αμοκ των αγορων μας!
:whistle:

nothing
04-12-20, 23:09
Όλε!

"ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19-11-2020 03:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 04-12-2020 12:49 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ"

galotzas
04-12-20, 23:20
Όλε!

"ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 19-11-2020 03:00 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 04-12-2020 12:49 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ"

Εχεις ακομα ψωμι. Πρεπει να παει στο κτεπ και μετα στο καταστημα. Υπομονη

(εκτος αν μενεις αθηνα οποτε παει κατευθειαν στο κατατσημα)

nothing
05-12-20, 00:23
Καλέ ναι, απλά ήταν ένα μεγάλο βήμα ότι επιτέλους ξεμπλοκαρε από το Κ.Δ.

Stathis_N
05-12-20, 12:50
Δέμα από γερμανικο Amazon, ήρθε στην Έλλαδα με UPS και από εκεί δόθηκε στη Γενική για να έρθει επαρχία. Ευτυχώς δεν υπήρξε καθυστέρηση στην όλη διαδικασία αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το δέμα μου παραδόθηκε σήμερα Σάββατο (που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ) και οτι μου το έφερε ταξιτζής με το ταξί γεματο όλο, πίσω και στη θέση του συνοδηγού, δέματα!

manoulamou
05-12-20, 12:57
Αντε να ερθουν τα εμβολια, για να δουμε επιστροφη στην... κανονικοτητα
ακομη και για τις εταιριες courier!

YAziDis
05-12-20, 13:25
Δέμα από γερμανικο Amazon, ήρθε στην Έλλαδα με UPS και από εκεί δόθηκε στη Γενική για να έρθει επαρχία. Ευτυχώς δεν υπήρξε καθυστέρηση στην όλη διαδικασία αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το δέμα μου παραδόθηκε σήμερα Σάββατο (που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ) και οτι μου το έφερε ταξιτζής με το ταξί γεματο όλο, πίσω και στη θέση του συνοδηγού, δέματα!

Μπορεί επειδή ήταν δέμα UPS να έγινε όλο αυτό και τέτοια μέρα..

nyannaco
05-12-20, 14:30
Πολλοί ταξιτζήδες βρίσκουν μεροκάματο κάνντας διανομή για εταιρείες courier, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον αυξημένο φόρτο. Βολεύει όλους τους εμπλεκόμενους, και τους ταξιτζήδες, αντί να βαράνε μύγες στις πιάτσες, και για τις εταιρείες για να αντεπεξέλθουν, κι εμάς για να παραλάβουμε σε εύλογο χρόνο.

nothing
05-12-20, 14:37
Εχεις ακομα ψωμι. Πρεπει να παει στο κτεπ και μετα στο καταστημα. Υπομονη

(εκτος αν μενεις αθηνα οποτε παει κατευθειαν στο κατατσημα)

Και τελείως απρόσμενα σήμερα τσεκάρω και είχε φύγει για Μαρούσι και παραδόθηκε πριν από 2 ώρες...

Άρα το μεγάλο θέμα στα ΕΛΤΑ φαίνεται να είναι στα Κ.Δ.

netblues
05-12-20, 16:00
Taxi. Το elastic cloud των κουριερηδων.
Αμα ποτε ξεχάσουμε και τις αντικαταβολες και πληρωνουμε μονο με καρτες, μπορεί και να δουλέψει το σύστημα σε μεγαλη κλίμακα .
Η διαχείριση χρημάτων κατα την παράδοση αυξάνει παρα πολυ και το χρόνο και τις διαδικασίες.
(χωρια τον covid κίνδυνο) Παρομοιως με καρτες και pin
Το να φτιαξεις μεγαλύτερο κέντρο διανομής γινεται.(Θελει μηνες, οχι εβδομάδες)
Το να βρεις φορτηγα να κουβαλησουν μεγαλους ογκους μεταξυ αστικων κεντρων, επισης
Αυτο που δεν γίνεται ειναι να υπάρχει εκπαιδευμενο προσωπικό που να κάθεται/ υποαπασχολειται)
Παρεμπιπτόντως, με το νεο ετος, συναλλαγές απο αποσταση χωρις κωδικο/sms/viber τελοςςς

Τα παπουδια που παραγγελνουν τηλεφωνικα και δεν εχουν εγγραφει στο 3d secure, θα περάσουν όμορφα.

galotzas
05-12-20, 16:19
Ακριβως. Εμεις εχουμε αποστολες απο 16 εως 19/11 κολλημενς στο κδτ. Δικιο εχει ο κοσμος που φωναζει

- - - Updated - - -

Και τελείως απρόσμενα σήμερα τσεκάρω και είχε φύγει για Μαρούσι και παραδόθηκε πριν από 2 ώρες...

Άρα το μεγάλο θέμα στα ΕΛΤΑ φαίνεται να είναι στα Κ.Δ.

Ακριβως. Εμεις εχουμε αποστολες απο 16 εως 19/11 κολλημενς στο κδτ. Δικιο εχει ο κοσμος που φωναζει

YAziDis
05-12-20, 18:55
Taxi. Το elastic cloud των κουριερηδων.
Αμα ποτε ξεχάσουμε και τις αντικαταβολες και πληρωνουμε μονο με καρτες, μπορεί και να δουλέψει το σύστημα σε μεγαλη κλίμακα .
Η διαχείριση χρημάτων κατα την παράδοση αυξάνει παρα πολυ και το χρόνο και τις διαδικασίες.
(χωρια τον covid κίνδυνο) Παρομοιως με καρτες και pin
Το να φτιαξεις μεγαλύτερο κέντρο διανομής γινεται.(Θελει μηνες, οχι εβδομάδες)
Το να βρεις φορτηγα να κουβαλησουν μεγαλους ογκους μεταξυ αστικων κεντρων, επισης
Αυτο που δεν γίνεται ειναι να υπάρχει εκπαιδευμενο προσωπικό που να κάθεται/ υποαπασχολειται)
Παρεμπιπτόντως, με το νεο ετος, συναλλαγές απο αποσταση χωρις κωδικο/sms/viber τελοςςς

Τα παπουδια που παραγγελνουν τηλεφωνικα και δεν εχουν εγγραφει στο 3d secure, θα περάσουν όμορφα.

Αυτό με το 3D secure το έχουμε κάπου σαν είδηση; Προσωπικά για εμένα πολύ ευχάριστο νέο!

manoulamou
05-12-20, 20:17
Καλα ας θερισει τα παπουδια η Covid-19 και θα μεινουν οι ατρωτοι ανεργοι με τις καρτες και τα θριντι σεκιουρ στο χερι! :rofl:

Iris07
05-12-20, 21:47
Lockdown: Η Γενική Ταχυδρομική αναστέλλει υπηρεσίες της λόγω του τεράστιου όγκου παραγγελιών

https://www.newsit.gr/ellada/Lockdown-i-geniki-taxydromiki-anastellei-ypiresies-tis-logo-tou-terastiou-ogkou-paraggelion/3175674/

YAziDis
05-12-20, 21:50
Ναι οκ το αναφέραμε! Τη βασική της υπηρεσία την κρατάει ακόμα, με τις απλές αποστολές

manoulamou
05-12-20, 22:11
μα μα μα... επαναληψις μητηρ μαθησεως! :clap:

netblues
06-12-20, 08:19
Αυτό με το 3D secure το έχουμε κάπου σαν είδηση; Προσωπικά για εμένα πολύ ευχάριστο νέο!

http://www.greekecommerce.gr/gr/news/nea-greca/poso-etoimoi-eiste-gia-to-sca/

manoulamou
06-12-20, 11:10
:what:
Εχω ibank αλλά "χαζο" κινητο, θα υπαρξει καποιο προβλημα, τι παραπανω χρειαζεται απο αυτα που υπηρχαν μεχρι τωρα, περαν του οριου συναλλαγων;
:hmm:

nnn
07-12-20, 13:45
Μάλιστα αντί να προσλάβουν κάναν άνθρωπο με 3+60 που δίνουν, βγάζουν ανακοινώσεις πως περιορίζουν υπηρεσίες και οι χρόνοι παράδοσης στα μεγάλα αστικά κέντρα πλέον είναι 7+ ημέρες. Όλε, ελληνικό επιχειρείν :rolleyes:

Doxaios
07-12-20, 15:22
https://www.thestival.gr/eidiseis/koinonia/meta-tin-geniki-tachydromiki-anakoino/
Εννοείται και δεν λένε τίποτα για το τί κάνουν(ή τί έκαναν) για να το αντιμετωπισουν κτλ κτλ. Απλά περιμένεις.

@ ADSLgr.com All rights reserved.