Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 3η συνάντησή μας στην Αθήνα?
Και μια που μιλάμε περί συναντήσεων, γνωριμιών κλπ, γιαααααα περάστε και συμπληρώστε όσοι δεν ντρέπεστε και τα στοιχεία του προφίλ (gender, ηλικία, τόπο) :twisted:
Αλήθεια...ο lazar που έχει εξαφανισθεί?
Στην αρχή πιστεύαμε πως εξαφανίστηκε για να αποφύγει την προηγούμενη συνάντηση ,όπως λέγαμε για αστείο . Τώρα όμως τα πράγματα είναι ,ανησυχητικά θα έλεγα !
EvilHawk (influenced by the mighty Jedi mind trick power): I will be there!
:shock:
Έπιασε !!! :shock: :shock: :shock:
zouzouni: Χρόνια σου πολλά
Ξέρετε τι παρατήρησα; Ότι ρωτάμε πού θέλετε να γίνει η τρίτη συνάντηση στην ΑΘΗΝΑ και έχουμε επιλογή ΧΑΛΚΙΔΑ. Στην αρχή έβλεπα τη Χαλκίδα σαν «χλωμή», αλλά τώρα είναι και αστεία :mrgreen:
ALiTiS Ευχαριστώ! :D
pelasgian :mrgreen:
Κι εγώ μέσα είμαι για το άλλο Σάββατο.
zouzouni
Χρόνια Πολλά!
CafeiineΕυχαριστώ! :D
Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή για την συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο...... :( ....Γιατιιιιί? :?
enwsitis21
23-10-04, 23:30
Χρόνια πολλά κι από μένα zouzouni,
Με ποιό τρόπο απαντάς στο καθένα με bold χαρακτήρες;
Πάντως, την δεύτερη συνάντηση την έχασα τελείως, γιατί ήμουν απασχολημένος μακριά απο τα PC μου.
Και η Χαλκίδα καλή ακούγεται, αλλα δεν θα είμαι απο αυτούς με αυτοκίνητο
Χρόνια Πολλά και από εμένα.
Μην ξεχνάς ό,τι πολλών από εμάς οι δουλειά και τα ωράρια είναι περίεργα.
Αν καταφέρω όπου καταλήξουμε θα έρθω και εγώ.
Μάλλον θα έρθω κι εγώ στην Πλάκα. Για καλό φαί δεν λέω ποτέ όχι.
Εκτός απροόπτου θα με δείτε στην παρέα.
Μαζευόμαστε σιγά σιγά απ' ότι βλέπω.
nnn Ευχαριστώ!
Για τα ωράρια δεν το ξεχνώ, ίσα-ίσα μάλιστα.
Μέχρι στιγμής.....οι κάτωθι, έχοντες σώας τα φρένας (αυτό συζητείται ακόμη :mrgreen: ) έχουν δηλώσει ότι θα έρθουν το ερχόμενο Σάββατο :
ΕvilHawk (με γειά το avatar!)
WAntilles
NIKOSEAGLE
ipo
nnn
ibok
enwsitis21
Cafeeine
Eνώ μια σύγχιση επικρατεί ακόμη για τους παρακάτω
aesir
wintech2003
runnerma
JediMasterManiac
pelasgian
blend
Θα'ρθουν? Δεν θα'ρθουν?
That is the question! :lol:
enwsitis21
23-10-04, 23:47
Χρόνια πολλά κι από μένα zouzouni,
Με ποιό τρόπο απαντάς στο καθένα με bold χαρακτήρες;
zouzouni μάλλον το βρήκα.....
Χρόνια πολλά και πάλι.
enwsitis21 :oops: Συγνώμη ξεχάστηκα να σου απαντήσω στο ερώτημά σου αυτό.....ααααα....ου γαρ έρχεται μόνον! :oops: :mrgreen:
Θα'ρθουν? Δεν θα'ρθουν?
Ως μανταμ Ζουζού πρέπει να μαντέψεις... για κοίτα στη γυάλινη σφαίρα (και ασε το τσόκαρο κάτω)... :roll:
aesir Η κρυστάλλινη (παρακαλώ!) σφαίρα είναι εκτος λειτουργίας αυτή την εποχή! :mrgreen:
(το τσόκαρο δεν το έπιασα καν στα χέρια μου! :twisted: )
aesir Η κρυστάλλινη (παρακαλώ!) σφαίρα είναι εκτος λειτουργίας αυτή την εποχή!
Γιατί έφαγε κανα τσόκαρο!!; :mrgreen:
aesir Η κρυστάλλινη (παρακαλώ!) σφαίρα είναι εκτος λειτουργίας αυτή την εποχή! :mrgreen:
Σιγά μην είναι και Rosenthal... :lol:
enwsitis21
24-10-04, 00:09
Μέχρι στιγμής.....οι κάτωθι, έχοντες σώας τα φρένας (αυτό συζητείται ακόμη :mrgreen: ) έχουν δηλώσει ότι θα έρθουν το ερχόμενο Σάββατο :
ΕvilHawk (με γειά το avatar!)
WAntilles
NIKOSEAGLE
ipo
nnn
ibok
enwsitis21
Cafeeine
aesir
wintech2003
runnerma
JediMasterManiac
pelasgian
blend
Θα'ρθουν? Δεν θα'ρθουν?
Όσο αναφορά εμένα, δήλωσα πώς θα έρθω για Πλάκα-Μοναστηράκι, για Χαλκίδα δέν νομίζω πώς θα μπορέσω.Το αποσαφηνίζω, για να μήν υπάρχουν παρεξηγήσεις.
sdikr :shock: Όχι!
Αποφορτίζεται - κόντεψε να βαρέσει μπιέλλα από την θολούρα κι το χάος που υπήρχαν με τα προβλήματα που είχα το τελευταίο διάστημα με την adsl, καθώς ήταν ο μόνος τρόπος να "δω" πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη κι πότε θα ξαναέχω adsl! :mrgreen:
...το δε αστείο της υπόθεσης με τις βλάβες του ΟΤΕ.....είναι ότι σήμερα από τι 2:30 το μεσημέρι δεν λειτουργεί κανένα από τα 2 τηλέφωνα - αλλά adsl έχω! το δε ωραιότερο όλων? ότι το 121 κι το 134 για να δηλώσει κανείς βλάβη, το Σαββατοκύριακο λειτουργούν ΜΟΝΟ από τις 8:00 ως τις 14:00 ! :evil: :evil: )
Σιγά μην είναι και Rosenthal... :lol:
Svarofski σου κάνει? :mrgreen:
:P :P
Σαββατοκύριακο λειτουργούν ΜΟΝΟ από τις 8:00 ως τις 14:00 ! )
δεν λές πάλι καλά που δουλέυουν σαββατοκύριακο
Όταν είχα δηλώσει πριν από 10 ημέρες βλάβη, η ανταπόκριση του ΟΤΕ ήταν καλή.
Είχα τηλεφωνήσει στις 14:20 το μεσημέρι. Μου είπαν ότι αν το πρόβλημα είναι από το τηλεφωνικό κέντρο θα έχει λυθεί σε 3 ώρες, διαφορετικά θα περάσει τεχνικός από το σπίτι μου την επομένη μεταξύ 8:00 και 14:00. Ο οποίος ήρθε στις 9:00 και έλυσε το πρόβλημα μέσα σε 10 λεπτά.
Η πλάκα είναι ότι από την Τετάρτη, όταν προσπαθούσα να συνδεθώ με το PSTN modem (δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμη η DSL), έμπαινα με την 10η προσπάθεια, οπότε ετοιμαζόμουν να δηλώσω πάλι βλάβη. Μετά από 5 τηλεφωνήματα στο τεχνικό τμήμα της HOL (τους πήρα μέχρι και στη 1 το βράδυ), καθώς και άπειρες ρυθμίσεις στο λειτουργικό, σκέφτηκα να βάλω πάνω στη γραμμή το splitτer μήπως και η διαδικασία ενεργοποίησης της ADSL (ήταν στο 2ο στάδιο εκείνες τις μέρες) είχε δημιουργήσει το γνωστό στις ADSL θόρυβο στη γραμμή μου.
Ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε. Στο 134 ισχυρίζονταν ότι θα έπρεπε να περιμένω τηλεφώνημά τους προτού αγοράσω τον εξοπλισμό (φίλτρα, modem/router). Μάλιστα είχαν επισημάνει ότι 3-4 μέρες μετά το τηλεφώνημά τους θα ενεργοποιούνταν η γραμμή.
Τελικά, μιας και τα παράσιτα ήταν γεγονός, είπα να αγοράσω με δική μου πρωτοβουλία το ADSL modem και να το βάλω στη γραμμή, μήπως και ανάψει κανένα ...πράσινο λαμπάκι. Και άναψε με το που το έβαλα! Δεν το πίστευα. Είναι πολύ πιθανό να ήταν έτοιμη η γραμμή από την Τετάρτη, παρόλο που μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι μου έλεγαν να περιμένω ακόμη μερικές μέρες.
Ακόμη αναμένω τηλεφώνημα! Πάντως η ADSL και τα τηλέφωνα φαίνονται ότι λειτουργούν μια χαρά.
wintech2003
24-10-04, 01:06
ipo τι σχέση έχει αυτό με το πότε θα βρεθούμε?
Wintech : γουάουυυυυ ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(για το avatar !)
wintech2003
24-10-04, 18:06
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
:shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
:guitar :guitar :guitar :guitar
aesir
wintech2003
runnerma
JediMasterManiac
pelasgian
blend
Θα'ρθουν? Δεν θα'ρθουν?
Στη συνάντηση στην ΑΘΗΝΑ το επόμενο Σάββατο εγώ θα έρθω. Ξέρω ότι η ΧΑΛΚΙΔΑ δεν είναι γειτονιά της (είναι στον ίδιο νομό; )
Πιστεύω ότι το Ζουζούνι μας αποδιοργανώνει και μας μπερδεύει με τυπική γυναικεία δολιοφθορά γιατί έχει ... αντζέντα :mrgreen:
1ον) δεν μπορεί να έρθει «γιατί έχει δουλειές», οπότε πετάει μία Χαλκίδα μέσα για να μη γίνει το Σ/Κ που μόλις τελειώσε, οπότε όταν θα μπορεί (το ερχόμενο) θα πει Πλάκα! (και τότε θα γίνει «επιτυχημένη συνάντηση» και όχι ... «ημιεπιτυχημένη :( » όπως αυτές που δεν πήγε. :wink:
2ον) ξέρει ότι οι πιο επαναστατικοί, που κανονικά θα πηγαίναν στα Eξάρχεια, θα πούν Χαλκίδα (καθότι αντιστέκονται στο κατεστημένο που επιμένει ότι οι συναντήσεις στην ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ -> αυτοί οι συντηρητικοί :mrgreen: )
3ον Επειδή οι των Εξαρχείων (πάλι) είπανε Χαλκίδα, τώρα θα πάμε στη Πλάκα!
Λοιπόν, θέλω να μου πείτε ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΧΑΛΚΊΔΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ;
Επίσης, πόσοι από εσάς που ψηφίσατε Χαλκίδα, θα μας πάτε και θα μας φέρετε με τα αμάξια σας από εκεί (βενζίνη και διόδια δεν σας πληρώνουμε). :twisted:
Επίσης, όσοι ψηφίσατε ΠΛΑΚΑ, να μας πείτε που θα καθίσουμε 12 άτομα ΜΕΣΑ σε μαγαζί, όταν Σ/Κ εκεί γίνεται τη εκδιδόμενης το σιδουρούν κυκλίνδωμα και για να παρκάρεις πρέπει να είσαι ο γιος του Χουντίνι!
Τέλος πάντων, κάτω η Μητριαρχία ζήτω τα Εξάρχεια, πείτε όχι στις γυναίκες που μας χειραγωγούν κλπ κλπ κλπ :mrgreen:
Ζούζουνι, χρόνια πολλά για χθες!
edit: εν τέλει ψηφίσανε όλοι ΠΛΑΚΑ ή ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ (ΧΑΛΚΙΔΑ), άρα θα πάμε ... Εξάρχεια :mrgreen:
Συμφωνώ με αρκετούς από τους λόγους του Pelasgian, γι' αυτό και ψήφισα Εξάρχεια.
wintech2003 έγραψε:
ipo τι σχέση έχει αυτό με το πότε θα βρεθούμε?
Δεν έχει σχέση με το πότε και πού θα βρεθούμε, αλλά σχετίζεται με το post της zouzouni στο thread αυτό, όπου παραπονιέται για τις τηλεφωνικές βλάβες.
Ερώτηση:
Ποιοι συμφωνούν να κάνουμε ΑΛΛΗ ψηφορία ΑΦΟΥ προτείνουμε ΟΛΟΙ ένα μέρος; Στη συνέχεια αφού βγάλουμε την μικρή λίστα με τα μέρη που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ένα από τα επικρατέστερα;
Όταν λέω μέρος, εννοώ και το ΜΑΓΑΖΙ στο οποίο θα πάμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ΚΑΙ κρατήσεις (κατάθεση χρημάτων στο λογαριαμό αυτού που θα πληρώσει το μαγαζί), για να μην βρεθούμε οι μισοί να κάθονται και άλλοι μισοί όρθιοι.
Αν πάμε πλάκα , δεν χρειάζονται αυτοκίνητα ! Αν πάμε Χαλκίδα , εγώ είπα πως διαθέτω το αμάξι και τρεις θέσεις , άντε και τέσσερις στην ανάγκη.
Από την άλλη βέβαια ,προτιμώ ΚΑΙ προτείνω Εξάρχεια (παρόλο που ψήφισα Χαλκίδα)
Μέση λύση... εγώ προτείνω να κάνουμε 2 συναντήσεις ταυτόχρονα να τελειώνει η υπόθεση, όσοι τους βολεύει ή απλά γουστάρουν Μοναστηράκι/Πλάκα, και οι υπόλοιποι που τους βολεύει ή είναι υπέρ των Εξαρχείων...
Ετσι δεν θα υπάρχει και το πρόβλημα της πολυκοσμίας και του που θα καθήσουμε... :mrgreen:
Στη συνάντηση στην ΑΘΗΝΑ το επόμενο Σάββατο εγώ θα έρθω. Ξέρω ότι η ΧΑΛΚΙΔΑ δεν είναι γειτονιά της (είναι στον ίδιο νομό; )
Η Χαλκίδα ξέρεις είναι ένα μικρο χωριουδάκι, εκεί σε ένα μικρό νομό, την Εύβοια :lol: .
Πάντος εάν θέλεις να την επισκευτείς ποτέ , εγώ και ο wintech2003 θα σε ξεναγήσουμε για να την μάθεις... 8)
Χωρίς πλάκα πάντος εάν μπορείτε να βρείτε μεταφορικό να έρθετε θα είναι καλή φάση γιατί μπορούμε να σας βρούμε μέρη με ησυχία για συζήτηση και καλή παρέα!!!
Σας περιμένουμε :D :D :D
wintech2003
24-10-04, 21:05
Εγώ πάντως το άλλο Σαββατοκύριρακο δεν μπορώ καθόλου..
Ουτε Πλάκα, ουτε Εξάρχεια, ούτε Χακίδα... διότι θα ειμαι στην Ρόδο :)
Να ρωτήσω κάτι ? Η Τετάρτη ή η Πέμπτη (28η) δεν παίζουν ??
Η Χαλκίδα ξέρεις είναι ένα μικρο χωριουδάκι, εκεί σε ένα μικρό νομό, την Εύβοια :lol: .
Πάντος εάν θέλεις να την επισκευτείς ποτέ , εγώ και ο wintech2003 θα σε ξεναγήσουμε για να την μάθεις... 8)
Χωρίς πλάκα πάντος εάν μπορείτε να βρείτε μεταφορικό να έρθετε θα είναι καλή φάση γιατί μπορούμε να σας βρούμε μέρη με ησυχία για συζήτηση και καλή παρέα!!!
Σας περιμένουμε :D :D :D
Στη θάλασσα μπάνιο μπορεί να κάνει κάποιος ακόμα;
Το σκέφτομαι να πάρω το αμάξι και να σας έρθω για μπάνιο - ταβέρνα - καφέ. Κάνας άλλος που να ενδιαφέρεται;
pelasgian Κατ'αρχήν...ευχαριστώ για τις ευχές! :D
Κατά δεύτερο λόγο δεν ευθύνομαι εγώ για την πρόταση περί Χαλκίδας αλλά....ο EvilHawk! Άρα.....άτοπα τα σχόλια περί γυναικείας διολοφθοράς! :mrgreen:
Την δε Χαλκίδα την προσέθεσα στις επιλογές μετά από παραίνεση του wintech2003.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας! :mrgreen:
Τώρα σχετικά με την συνάντηση.......γράψτε εδώ μέσα προτάσεις μέχρι αύριο το βράδυ για σημεία στα οποία θέλετε να βρεθούμε (pelasgian πρώτο πληθυντικό χρησιμοποιώ, όχι τρίτο! :wink: :mrgreen: )ώστε την Τετάρτη να αρχίσουμε τις τελικές συνεννοήσεις.
Προτείνω να συναντηθούμε στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, γύρω στις 11:30-12:00 του Σαββάτου, κι από εκεί να πάμε όπου μας βγάλει το κέφι της παρέας.
Επόμενη πρόταση παρακαλώ?
Εγώ προτείνω με τη σειρά μου να συναντηθούμε το Σάββατο στις 12:00 με 13:00 στο γρηγόρη στα Εξάρχεια.
Δεν ξέρω ταβέρνες στην περιοχή αυτή. Την προτείνω διότι μου αρέσει το μέρος και επιπλέον θα έχει σαφώς λιγότερο κόσμο από Μοναστηράκι, Θησείο, Κολωνάκι και Σύνταγμα όπου γίνεται χαμός τέτοιες μέρες.
ipo Εξάρχεια? :shock: :( Συντηρητικέ! :mrgreen:
Τι γίνετε βρε παιδιά? Πρέπει να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε αν είναι να γίνει η συνάντηση τελικά. Ας πει ο καθένας που προτιμά κι ποιά ώρα, για να βγάλουμε μιαν άκρη, χωρίς να περιμένουμε τελευταία στιγμή την Παρασκευή να συνεννοηθούμε.
12.00 είναι καλά είτε είναι Εξάρχεια είτε Μοναστηράκι :mrgreen: :mrgreen:
Σαββατο πρωι δουλευουμε μερικοι... :evil:
Θα μας προλάβεις όταν κλείσεις!
Ειναι και 4ημερο... :wink:
Δεν βλέπω να συναντιόμαστε τελικά!
Γιατί δεν βλέπω συμμετοχή!
Εχει γίνει και μπέρδεμα με το μέρος που θα συναντηθούμε!
Μου φαίνεται ότι πρέπει να το καθορίσουμε το μέρος και να διαγράψουμε την ψηφοφορία!
Συμφωνώ λοιπόν και εγώ με το παρακάτω!
Προτείνω να συναντηθούμε στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, γύρω στις 11:30-12:00 του Σαββάτου, κι από εκεί να πάμε όπου μας βγάλει το κέφι της παρέας.
Δηλώστε συμμετοχή για να δούμε άν θα γίνει τελικά!
ps. Επειδή βλέπω ότι σας άρεσε η ιδέα για την μονοήμερη στην Χαλκίδα , αφού ακόμα την ψηφίζετε, θα κανονίσουμε σε άλλη ημερομηνία να πεταχτούμε! Το θέμα είναι να βρούμε και τους Χαλκιδάιους που απο ότι δήλωσαν δεν θα είναι αυτό και το επόμενο Σαββατοκύριακο! Θελει και κάποια οργάνωση για αυτοκίνητα κλπ και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια! Θα ξαναγίνει η πρόταση σύντομα! :wink:
Θελει και κάποια οργάνωση για αυτοκίνητα κλπ
Με τις μηχανες θα παμε :wink: :wink: :wink:
@ ADSLgr.com All rights reserved.