PDA

Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 3η συνάντησή μας στην Αθήνα?

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

EvilHawk
26-10-04, 15:24
Θελει και κάποια οργάνωση για αυτοκίνητα κλπ

Με τις μηχανες θα παμε :wink: :wink: :wink:
Φυσικά και με μηχανές! :wink:

blend
26-10-04, 16:03
Προτείνω να συναντηθούμε στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, γύρω στις 11:30-12:00 του Σαββάτου, κι από εκεί να πάμε όπου μας βγάλει το κέφι της παρέας.

Είμαι μέσα γιά την συγκεκριμένη πρόταση.

WAntilles
26-10-04, 16:54
Προτείνω να συναντηθούμε στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι, γύρω στις 11:30-12:00 του Σαββάτου, κι από εκεί να πάμε όπου μας βγάλει το κέφι της παρέας.

Once more, women are pulling the strings behind the scenes. :mrgreen:

Παλπατινίστικο scheming, plotting και ραδιουργίες. :mrgreen:

Καλή η πρόταση αλλά βάρβαρη ώρα βρε παιδιά για πρωινό Σαββάτου που είναι ιερό.

Να σηκωθούμε με το πάσο μας, να φάμε τα κρουσανάκια μας με τους φραπέδες μας, απαντώντας στο adslgr.

Θα κάνω πάντως τη μεγάλη θυσία και θα έρθω. :mrgreen:

zouzouni
26-10-04, 17:02
WAntilles :lol: :lol: :lol:

Όσο για την ώρα...αν πούμε πιο αργά, τότε δεν συναντιόμαστε για καφφέ, αλλά για μεσημεριανό γεύμα! :mrgreen:

ipo
26-10-04, 17:43

Όσο για την ώρα...αν πούμε πιο αργά, τότε δεν συναντιόμαστε για καφφέ, αλλά για μεσημεριανό γεύμα! :mrgreen:
Είχα την εντύπωση ότι για φαγητό θα πηγαίναμε.

Ας είναι...

Είμαι μέσα κι εγώ για το σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι στις 12:00.

Τα λέμε εκεί.
:D

WAntilles
26-10-04, 18:06

Είχα την εντύπωση ότι για φαγητό θα πηγαίναμε.

Ας είναι...

Είμαι μέσα κι εγώ για το σταθμό του ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι στις 12:00.

Τα λέμε εκεί.
:D

Παιδιά να το κάνουμε π.χ. στις 15:00 για να τσιμπήσουμε;

enwsitis21
26-10-04, 18:19
Για μένα άκυρο το Σάββατο διότι έφαγα χώσιμο στη δουλειά, αν γίνεται για Κυριακή είμαι μέσα.

Νικαετός
26-10-04, 19:03
Μέσα και εγώ . C u there !

EvilHawk
26-10-04, 19:04
Παιδιά να το κάνουμε π.χ. στις 15:00 για να τσιμπήσουμε;

Μήν αγχώνεσαι , συνεχίζουμε μετά για φαγητό ή ότι άλλο θέλει η παρέα!
Ακόμα και αν κάποιος θέλει να έρθει πιο αργά, ας συννενοηθεί με κανένα άλλο να ανταλλάξουν κινητά για να μπορεί να μας βρεί!

Νικαετός
26-10-04, 19:09
WAn αν συναντηθούμε στις 3 έως ότου να πάμε για φαγητό , θα τρώμε τα τραπέζια ! Στις 12 είναι καλά , έως ότου να μαζευτούμε θα πάει 1 οπότε παίζουν όλα μετά . Προτείνω μάλιστα ως τόπο συνάντησης την καφετέρια ακριβώς απέναντι από τον σταθμό (δίπλα στον Μπαϊρακτάρη) ώστε να μην περιμένουμε στο όρθιο και να έχουμε περιθώριο να μείνουμε στην περιοχή μέχρι να μαζευτούμε όλοι.

Evil συμφωνώ για την Χαλκίδα ! Ας το κανονίσουμε next time !

EvilHawk
26-10-04, 19:24
Αααα ωραία αρχίζουμε να οργανωνόμαστε!
Για να βλέπω συμμετοχές!!

ipo
27-10-04, 23:11
Χρόνια πολλά blend!

Cafeeine
27-10-04, 23:15
Λοιπόν αιντε και εγώ είμαι μέσα Μοναστηράκι 12:00, με την προυπόθεση να μην με έχει πλακώσει το πάπλωμα. Αλλιως λιιιγο αργότερα.

EvilHawk
27-10-04, 23:22
Αλλιως λιιιγο αργότερα.

Φρόντισε να ανταλλάξεις κινητό τηλέφωνο με κάποιον απο αυτούς που θα έρθουν σίγουρα στην συνάντηση για να μπορείς να μας βρείς!

coftaras
27-10-04, 23:23
Εγω παιδες Σαββατο πρωι εχω μπαλα . Δυσκολο να την αφησω γιατι εχω παθος με αυτη. Προτιμω Κυριακη απογευμα .

mavlok
27-10-04, 23:30
ΟΚ, μεσα κι εγω για 12:00, και αργοτερα ακομα καλυτερα.

@ Coftaras: ρε γμτ, Δευτερα δουλευουμε. Δεν ειναι καλυτερα Κυριακη μεσημερακι?

Νικαετός
27-10-04, 23:37
Παιδιά μη το αλλάζετε , Σάββατο 12 - 1 στο Μοναστηράκι είναι καλά . Θα ανταλλάξουμε και κινητά οπότε όσοι έλθουν αργότερα να μπορούν να μας βρουν . Οκ ?

EvilHawk
27-10-04, 23:47
Η ώρα και η μέρα έχουν "κλείδώσει"! :wink:

mavlok
28-10-04, 00:08
LOCKED!
:)

pelasgian
28-10-04, 00:14
Εντέλει, Κυριακή ή Σάββατο και τι ώρα;

EvilHawk
28-10-04, 00:24
Εντέλει, Κυριακή ή Σάββατο και τι ώρα;

zouzouni
28-10-04, 01:28
Σάββατο 12:00 (αν κάποιος πάει από τις 11:30 ας περιμένει) στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι......με τα κινητά κι το πώς θα αναγνωριστούμε μεταξύ μας, τι θα γίνει?

Νικαετός
28-10-04, 11:01
Ζουζούνι , ακριβώς απέναντι από την έξοδο του σταθμού στην Μητροπόλεως υπάρχουν δύο καφέ , πέρα από τα γνωστά φαγάδικα. Αν δεν βρέχει η πρώτη παρέα που θα μαζευτεί .κάθεται εκεί και περιμένει και τους υπόλοιπους. Evil 11.30 είναι πολύ νωρίς , 12.00 είναι καλή ώρα :wink: .

Τα κινητά μας με πμ , το δικό μου είναι και ..public σε κάποιο thread με θέμα κάποια προηγούμενη συνάντηση :mrgreen: :mrgreen:

blend
28-10-04, 11:16
Χρόνια πολλά blend!

Θένκ γιου βέρυ μάτς!!

zouzouni
28-10-04, 12:46
NIKOSEAGLE ΟΚ για το σημείο συνάντησης - δεν λέει να περιμένει κανείς όρθιος, αλλά τα κινητά μήπως είναι καλύτερα να τα στείλουμε όλοι με πμ, σε κάποιον/κάποιους από εδώ, κι αυτοί να αναλάβουν να τα δώσουν στους υπόλοιπους? Για να μην ξανασυμβεί το περιστατικό του wintech2003.

Νικαετός
28-10-04, 13:00
ΟΚ , Ζουζούνι ,εγώ θα είμαι εκεί λίγο πριν τις 12 . Στέλνω σε εσένα και στο γέρακα το κινητό μου ,δώστε και εσείς τα δικά σας ή το δικό μου σε άλλους δύο και με τον τρόπο αυτό ας ενημερωθούν όλοι όσοι θέλουν να παρευρεθούν .

agapitos
28-10-04, 13:59
Standard :)

"La pasterie" rulez! :)
:( speake me

agapitos
28-10-04, 14:00
cameing speak me

agapitos
28-10-04, 14:02
Iwant to speak with Zouzouni to matc.

agapitos
28-10-04, 14:06
ela ki esi mazi

zouzouni
28-10-04, 14:17
agapitos Τα greeklish απαγορεύονται από το policy του forum. Σε παρακαλώ να διορθώσεις τα posts σου.

blend
28-10-04, 14:18
ela ki esi mazi

------> http://www.adslgr.com/policy.php

AsGoodAsItGets
28-10-04, 15:06
Παιδιά για να καταλάβω κι εγώ, γιατί μπορεί και να το αποφασίσω να ξυπνήσω και να έρθω, έχετε πει έξω από το σταθμό στο μοναστηράκι στις 12:00 το μεσημέρι Σαββάτου; Και πως θα αναγνωριστούμε μεταξύ μας; Πολύς κόσμος δίνει ραντεβού στο σταθμό.

pelasgian
28-10-04, 15:26
έχετε πει έξω από το σταθμό στο μοναστηράκι στις 12:00 το μεσημέρι Σαββάτου;

Από ότι φαίνεται είναι Σάββατο, παρόλο που κάποιοι ζήτησαν Κυριακή. Για να μην κάνουμε πράγματα που δεν είναι δημοκρατικά η δεν βολεύουν κάποιους προτείνω το εξής:

Απαντήστε εδώ το όνομά σας και την μέρα που θέλετε, διευκρινήστε και αν είναι δυνατόν να έρθετε Σάββατο ή Κυριάκη ή και Σάββατο και Κυριακή. Αρχίζω πρώτος.

--------[κόψτε εδώ, μην κάνετε quote - /quote]-------------

Λίστα μελών που θα έρθουν και προτίμηση:

1) Pelasgian - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ και Σάββατο και Κυριακή

coftaras
28-10-04, 15:47

2) coftaras - προτιμώ Κυριακή - Μπορώ Κυριακή

mavlok
28-10-04, 15:53

3) mavlok - προτιμώ Κυριακή - Μπορώ Κυριακή

AsGoodAsItGets
28-10-04, 16:47
Παιδιά τελικά έχει λυθεί το θέμα, μην το ξανανοίγουμε. Μου έστειλε pm ο Nikoseagle.

Το ραντεβού είναι Σάββατο 30 Οκτωβρίου, 12:00 μεσημέρι, έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού/μετρό στο Μοναστηράκι.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε.

PS. Εγώ βέβαια δεν ξέρω αν θα έρθω.

ipo
28-10-04, 18:46
Αυτό θα πει θετική σκέψη Pelasgian!! Συγχαρητήρια.

4) ipo - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο και Κυριακή.

EvilHawk
28-10-04, 19:33
Την ιστορία με τον φούρνο του Χότζα την ξέρετε? :lol: :lol:
Αν συνεχίσετε ετσι θα φτάσουμε την ημέρα της συνάντησης να μην εχουμε καταλήξει ακόμα για ώρα και τόπο!

Κάποιος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλία και αυτό έγινε! Το θέμα έχει κλείσει!

Σαββάτο 11:30-12:00 και για οποιον θέλει να έρθει αργότερα να συννενοηθεί με κάποιον για κινητό τηλέφωνο για να μπορεί να μας βρεί! :wink:

pelasgian
28-10-04, 22:34
Έχουμε δύο που δεν μπορούν Σάββατο. Προτιμώ να δω δύο φίλους παραπάνω σε λιγότερο βολική μέρα, παρά το ανάποδο. Όσες φορές κανόνισα στη βάση της μέρας, και όχι των φίλων, έβρεχε!

Υπάρχει ενδεχόμενο να μην υπάρχουν φίλοι που δεν μπορούν Κυριακή, οπότε έχοντας έστω και δύο που δεν μπορούν Σάββατο να το μετακομίσουμε μία μέρα και να μαζευτούμε όλοι.

Συνεχίστε με τη λίστα, να δούμε πώς ήμαστε. Στο κάτω κάτω, αυτοί που δεν μπορούν Σάββατο, θα ξέρουν ποιοι είναι ώστε ενδεχομένως να κανονίσουν να βρεθούν μεταξύ τους Κυριακή!

Σημείωση, η λίστα θα τελειώσει στις 17:00 Παρασκευή (ό,τι έχετε να δηλώσετε μέχρι τότε και μόνο). Τότε προτείνω να ανακοινώσουμε μέρα και ώρα στη βάση της (ή Σάββατο στις 12:00 ή Κυριακή στις 12:00).

zouzouni
28-10-04, 22:43
Mέχρι στιγμής απ'ότι έχω καταλάβει pelasgian όλοι εκτός από τον coftaras & τον mavlok έχουν πει ότι προτιμούν Σάββατο? :roll:

Μια τελευταία δήλωση από όλους μας, ίσως να βοηθήσει να ξεμπερδευτεί το μπέρδεμα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα είτε για Σάββατο είτε για Κυριακή.

pelasgian
28-10-04, 22:47

4) ipo - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο και Κυριακή
5) zouzouni - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο και Κυριακή

Νικαετός
28-10-04, 22:48
Εγώ πιστεύω πως Σάββατο είναι καλύτερα από πολλές απόψεις. Προσωπικά Κυριακή θα με δυσκολέψει αρκετά . (Μέρα αφιερωμένη ούτως ή άλλως στις κοράκλες μου ! :twisted: :twisted: ) . Επιμένω , Σάββατο στις 12.00 ...

(Το ποδόσφαιρο θα το άφηνα ευχαρίστως ,αλλά τα παιδιά κομμάτι δύσκολο!)

pelasgian
28-10-04, 22:56
Δεν μπορώ με 100% βεβαιότητα να πω ότι μας είπες «Μπορώ και Σάββατο και Κυριακή».
Οπότε πρέπει μόνος σου να συμπληρώσεις τη λίστα. Δεν τις οδηγίες στη προηγούμενη σελίδα και συμπλήρωσε τη λίστα αναλόγως.

coftaras
28-10-04, 22:58
Παιδια δεν θελω να σας δημιουργησω προβλημα . Ελπιζω να βρεθω την επομενη φορα μαζι σας.

(Το ποδόσφαιρο θα το άφηνα ευχαρίστως ,αλλά τα παιδιά κομμάτι δύσκολο!)

Αν αναφέρεσαι σε μένα ,δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο τρελός είμαι αυτό . Αυτήν την εβδομάδα δεν είχα αγώνα σε ένα τουρνουά 5χ5 που μετέχω με μια παρέα και θέλω λίγο να ξεφύγω από τα προβλήματα (προσωπικά) που έχω.

Cafeeine
28-10-04, 23:03
Ας βάλουμε άλλο ένα όνομα στη λίστα:

6) cafeeine - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο

pelasgian
28-10-04, 23:08
coftaras για τον nikoseagle έλεγα να αποκωδικοποιήσει αν μπορεί και Κυριακή, και να βάλει τη ψήφο του στη λίστα. Αν οποιοσδήποτε άλλαξε γνώμη, ξανα-απαντά στη λίστα, είτε αλλάζοντας τα στοιχεία, είτε αλλάζοντας το όνομά του. Βάλτε τώρα αυτό που σας εκπροσωπεί περισσότερο, χωρίς «πολιτική» σκέψη από πίσω. Στις 17 αύριο θα δούμε τη τελευταία και θα βγάλουμε συμπέρασμα, μέχρι τότε ηρεμία και ψυχραιμία.

Νικαετός
28-10-04, 23:12
7) nikoseagle - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο

Άλλωστε pelasgian το δήλωσα καθαρά ! Σάββατο στις 12.00

coftaras , να είσαι σίγουρος πως θα ξεδώσεις καλύτερα με νέες γνωριμίες. Άλλωστε το ποδόσφαιρο λογικά θα πρέπει να είναι νωρίς . :mrgreen: :mrgreen:

Anyway , ότι και αν επιλέξεις , εύχομαι να περάσουν γρήγορα τα προβλήματά σου .

coftaras
28-10-04, 23:20
coftaras , να είσαι σίγουρος πως θα ξεδώσεις καλύτερα με νέες γνωριμίες. Άλλωστε το ποδόσφαιρο λογικά θα πρέπει να είναι νωρίς .

Το ξερώ και δεν έχεις άδικο ,αλλά σε σας δεν μπορώ να πω μια κουβέντα παραπάνω και δεν θα παρεξηγηθώ , μπορώ να ρίξω και ένα μπινελικη παραπάνω και κανείς δεν θα μου πει τίποτα . :lol:
Η αλήθεια είναι ότι ξεκινάμε κατά της 10:30 και τελειώνουμε κατά της 12:30 . Ίσως ζητήσω με pm το κινητό κάποιου που θα έρθει κα να έρθω πιο μετά ,κατά της 13:30 αν δεν το έχετε διάλυση . :wink:

blend
28-10-04, 23:33
7) nikoseagle - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο
8 ) blend - - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο

Παιδια της Κυριακες τις αφιερωνω στην οικογενεια. Το δικαιουνται.

@ ADSLgr.com All rights reserved.