Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 3η συνάντησή μας στην Αθήνα?
1) Pelasgian - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ και Σάββατο και Κυριακή
2) coftaras - προτιμώ Κυριακή - Μπορώ Κυριακή
3) mavlok - προτιμώ Κυριακή - Μπορώ Κυριακή
4) ipo - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο και Κυριακή
5) zouzouni - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο και Κυριακή
6) cafeeine - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο
7) nikoseagle - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο
8) blend - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο
9) WAntilles - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο
Αλλά όλα αυτά είναι φιλολογικά.
Η συνάντηση έχει κλείσει προ πολλού για το Σάββατο.
Εγώ πιστεύω πως Σάββατο είναι καλύτερα από πολλές απόψεις. Προσωπικά Κυριακή θα με δυσκολέψει αρκετά . (Μέρα αφιερωμένη ούτως ή άλλως στις κοράκλες μου ! ) . Επιμένω , Σάββατο στις 12.00 ... Ομοιοπαθής ... ! :wink:
Επιμένω , Σάββατο στις 12.00 ...
Ο επιμενων νικα...
8)
Ίσως ζητήσω με pm το κινητό κάποιου που θα έρθει κα να έρθω πιο μετά ,κατά της 13:30 αν δεν το έχετε διάλυση .
Θα μας προλάβεις σίγουρα, ούτε στην αρχή δεν θα είμαστε! :wink:
wintech2003
29-10-04, 10:25
10) wintech2003 - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο (ναι τελικά θα ερθω :)
Runnerma - προτιμώ Σάββατο και Κυριακή - Δεν μπορώ ούτε Σάββατο, ούτε Κυριακή :? :?
wintech μπράβο . (φρόντισε να φέρεις και το κορίτσι του άβαταρ μαζί -με το μαγιό της εννοείται :mrgreen: :mrgreen: )
Εκεί να δεις ...συμμετοχές :twisted: :twisted:
wintech2003
29-10-04, 11:51
runnerma - Δεν θα έρθεις τελικά Αθήνα που έλεγες?
Μάλλον τον άλλο μήνα... :wink:
runnerma , έχουν ξεμείνει ακόμα σκανδιναβές ,τέλη Οκτώβρη ?? :twisted: :twisted:
Αν είναι έτσι σε καταλαβαίνω , μιας και τα κορίτσια πρέπει να γνωρίσουν την πατροπαράδοτη ελληνική ...φιλοξενία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Οπότε σε βλέπουμε τον άλλο μήνα :wink: :wink:
wintech2003
29-10-04, 11:59
NIKOSEAGLE το πρώτο πράγμα που θα φροντίσω ειναι να πάρω τα τηλέφωνα όλων όσων θα έρθουν... και μετα όλα τα άλλα :D
runnerma , έχουν ξεμείνει ακόμα σκανδιναβές ,τέλη Οκτώβρη ?? :twisted: :twisted:
Αν είναι έτσι σε καταλαβαίνω , μιας και τα κορίτσια πρέπει να γνωρίσουν την πατροπαράδοτη ελληνική ...φιλοξενία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8) 8) 8) 8)
Από τους 39 που ψήφισαν, είχαμε απώλειες 75% αφού τώρα μόνο 10 δηλώνουν ότι θα ερχόντουσαν και από αυτούς οι δύο δεν μπορούν Σάββατο, δηλαδή 8. Οπότε είναι σαν την άλλη φορά στα Εξάρχεια.
Ναι αλλά οι πιο πολλοί δεν έχουν ψηφίσει ,γιατί δεν ξέρουν αν θα έλθουν ακόμα :3d :3d
pelasgian Όποιος έχει διάθεση κι μπορεί είναι ευπρόσδεκτος να έρθει - από την αρχή της ψηφοφορίας μέχρι σήμερα έχουν περάσει αρκετές ημέρες, κι μπορεί να έχουν προκύψει διάφορα στον καθένα μας που ψήφισε.
Αν κάποιος αποφασίσει τελευταία στιγμή ότι θέλει να έρθει (δηλαδή μέχρι αύριο το πρωί στις 9), μπορεί να στείλει σε μένα με πμ το κινητό του, για να μπορέσει να μας βρει.
Και επίσης, πιστεύω εννοειται οτι μέχρι τις 12, όσοι πιστοί προσέλθουν Μοναστηράκι ευπροσδεκτοι θα είναι :D
Το ραντεβού τελικά είναι στις 12:00, αλλά πού; Σε κάποια καφετέρια ή στην πλατεία έξω από το σταθμό;
:guitar
10) wintech2003 - προτιμώ Σάββατο - Μπορώ Σάββατο (ναι τελικά θα ερθω :)
Λοιπόν, για να μην χαθούμε, προτείνω:
να δώσουμε τα τηλέφωνα μας στον επάνω και τον κάτω της λίστας από αυτούς που θα έρθουν. Ο Mavlok δεν θα έρθει;
π.χ. pelasgian με wintech2003 και coftaras.
coftaras me pelasgian και ipo
ipo με coftaras και zouzouni
zouzouni με cafeeine και ipo
nikoseagle με cafeeine και blend
blend με nikoseagle και wantilles
wantilles με blend και wintech
wintech με pelasgian και wantilles.
Αρχίστε να στέλνετε μηνύματα με τα κινητά σας.
Λέω να βρεθούμε ΜΕΣΑ στο σταθμό (μπορεί να βρέχει) ΑΡΙΣΤΕΡΑ από τα μηχανήματα. Σταθμό στη πλατεία (απέναντι από το τζαμί), όχι στην Αθηνάς!
pelasgian Όλο κατορθώνεις κι τα περιπλέκεις τα πράγματα :mrgreen:
Χαχαχαχααχα!
Εγώ λέω ότι όσοι αντιστοιχούν σε άρτιο αύξοντα αριθμό να κρατάνε κόκκινο τριαντάφυλλο και στις 12:05 να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο στο κέντρο της πλατείας, ενώ όσοι αντιστοιχούν σε περιττό αύξοντα αριθμό να κρατάνε ένα "metrorama" και να ψάλλουν το τροπάριο του Αγίου Δημητρίου στις 12:08 στο Δυτικό άκρο της πλατείας.
Μην παρεξηγηθείς pelasgian, απλά μου φάνηκε αστείο ένα τόσο οργανωμένο σύστημα για μία απλή συνάντηση.
Είναι το πιο τεμπέλικο σύστημα που σκέφτηκα, και ταυτόχρονα το ποιο ασφαλές. Απλά δες πόσα τηλέφωνα πρέπει να είναι ταυτοχρόνως κλειστά ώστε κάποιος (που έχει τη λίστα μαζί του) να μην μπορεί να βρεις τους άλλους.
AsGoodAsItGets
29-10-04, 21:31
Είναι το πιο τεμπέλικο σύστημα που σκέφτηκα, και ταυτόχρονα το ποιο ασφαλές. Απλά δες πόσα τηλέφωνα πρέπει να είναι ταυτοχρόνως κλειστά ώστε κάποιος (που έχει τη λίστα μαζί του) να μην μπορεί να βρεις τους άλλους.
Ναι, αλλά δεν έλαβες υπ΄όψιν σου τη συμφόρηση του δικτύου εκείνη τη στιγμή, καθώς και τη συμφόρηση των τοπικών κυψελών εάν όλοι προσπαθήσουν ταυτόχρονα να επικοινωνήσουν ο ένας με τον άλλο. Επίσης θα μπορούσε να συμβεί ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα ή να προσγειωθεί ξαφνικά UFO στην πλατεία Μοναστηρακίου.
Αυτά που τα πας, ε; :lol: :lol: :lol:
Μπα, το UFO που είχε η πλατεία το βγάλανε, ήταν μόνο για τους ολυμπιακούς. Εξάλλου το μοντέλο ανταλλαγής των δεδομένων είναι raid 5 και βασισμένο σε bi-directional token ring.
με βλέπω να ταξιδέυω το βράδι με τρένο!
wintech2003
29-10-04, 21:38
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :):):):):):)
Αντε αντε πάρτο τραίνο και ελα! :)
Για τους καλούς υπάρχει πάντα μια θέση κενή! :)
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :):):):):):)
Αντε αντε πάρτο τραίνο και ελα! :)
Για τους καλούς υπάρχει πάντα μια θέση κενή! :)
Χαρά στο κουράγιο σας.
Και εντάξει ο wintech.
Είναι μικρός ακόμα. :mrgreen:
Αλλά εμείς βρε sdikr μεγαλώσαμε πια. :mrgreen:
Εννοείται ότι έτσι κι έρθεις, φυσικά και είσαι καλοδεχούμενος αύριο.
Να δεις από κοντά τη φιλοξενία του κράτους των Αθηνών. :mrgreen:
Καλώς να έρθεις sdikr
Βρε WAntilles μην αναφέρεις το κράτος των Αθηνών - θες να ξεκινήσει κανένα flame πάλι με θέμα "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" ??? :lol::lol::lol:
Mέχρι στιγμής πάντως εγώ έχω 5 τηλέφωνα....οπότε μόλις φτάσω θα στείλω sms κι στους 5! :lol::lol::lol:
Αθήνα δεν είναι μόνο η Ελλάδα, είναι και το 50% της Αλβανίας!
Τον wintech2003 θα τον γνωρισουμε απο το avatar που θα εχει μαζι του μαλλον :mrgreen:
wintech2003
29-10-04, 22:32
Σιγα μην σας την φέρω :)
She's all mine!!! :mrgreen:
Αμέσως να φάτε από τον άπορο... :):):):)
καλα λεγανε καποιοι να παμε Χαλκιδα... :roll:
να δώσουμε τα τηλέφωνα μας στον επάνω και τον κάτω της λίστας από αυτούς που θα έρθουν. Ο Mavlok δεν θα έρθει;
Αν και δεν με βολευει η ωρα, τελικα ναι, θα ερθω. Εχω το τηλ του coftara αν και μου ειπε οτι θα ερθει λιγο αργοτερα. Αν δειτε εναν ψηλο με ενα μαυρο KLR εξω απο το σταθμο να ψαχνεται, εγω θα ειμαι :) . Ας ανακεφαλαιωσει καποιος μερος/ωρα αυριο το πρωι πριν ξεκινησουμε.
καλα λεγανε καποιοι να παμε Χαλκιδα...
Μερικοι πηγανε... :wink:
Παιδιά δυστυχώς εγώ δε μπορώ ούτε Παρασκευές απόγευμα/βράδυ ούτε Σάββατα μεσημέρι.
Κρίμα, θέλω πολύ να σας γνωρίσω...
lewton, έλα απόγευμα (3-4-5)
Λοιπον, εγω ξεκιναω σε κανενα μισαωρο, με τραινο τελικα. Αν ειναι καποιος online τα επομενα λεπτα απο αυτους που θα πανε απο την αρχη, ας στειλει pm να εχω ενα τηλ.
AsGoodAsItGets
30-10-04, 10:52
Άντε, ξημέρωσε και ωραία μέρα...
Count me in! :mrgreen:
Αν κάποιος είναι εις το meeting και έχει GPRS και δει αυτό το μήνυμα πριν φύγετε ας πει που είστε. (ξέρω, πολλά τα ΑΝ)
Έπρεπε να είχα πάρει το κινητό κάποιου...:(
Εγώ ήθελα να έρθω αλλά μου τα χάλασε ο ΟΣΕ (δεν είχε θέσεις)
Συγνώμη παιδια
Είμαι ο πρώτος που γύρισα πίσω και ευπειθώς αναφέρω ότι το meeting πέτυχε!
13 άτομα.
:guitar
Ωχ δεν τους μετρησα!! Γρουσουζικο δεν ειναι ? :wink:
AsGoodAsItGets
30-10-04, 18:11
Άλλος ένας που γύρισε σώος! :mrgreen:
Καμμια φωτογραφια εβγαλε κανεις :?:
Πλακα ειχε .Εσυ γιατι δεν ηρθες ?
AsGoodAsItGets
30-10-04, 18:52
Εγώ θα κάνω μια παρατήρηση μόνο προς το παρόν για να ζηλέψετε όσοι δεν ήρθατε:
Οι παρευρισκόμενοι είχαν μεγάλη όρεξη (τι όρεξη; πείνα! :lol: ) και γερά πηρούνια! :mrgreen:
Οι παρευρισκόμενοι είχαν μεγάλη όρεξη (τι όρεξη; πείνα! ) και γερά πηρούνια!
Ολοι εκτος απο μενα και τον pelasgian οι οποιοι τιμησαμε την διαιτα που κανουμε .Βεβαια και ο mavlok κανει διαιτα αλλα τα τσακισε τα κρεατικα :lol:
Ολοι εκτος απο μενα και τον pelasgian οι οποιοι τιμησαμε την διαιτα που κανουμε
Εσείς χάσατε!!
Πεινασα τώρα!!
@ ADSLgr.com All rights reserved.