Επιστροφή στο Forum : Πού θέλετε να γίνει η 3η συνάντησή μας στην Αθήνα?
Το αφηνω ασχολιαστο. :twisted: Που θα παει δεν θα χασω τα κιλα και θα σας πω εγω :lol:
wintech2003
30-10-04, 19:14
Επέστρψα και εγώ :)
εγω που ειμαι και αργος προλαβαινω ?
Πλακα ειχε .Εσυ γιατι δεν ηρθες ?
Ειχα πει οτι δεν θα μπορεσω...δουλεια βλεπεις... :cry:
εγω που ειμαι και αργος προλαβαινω ?
Προλαβαινεις, ξεκινα σε περιμενουμε :twisted:
AsGoodAsItGets
30-10-04, 19:21
Ολοι εκτος απο μενα και τον pelasgian οι οποιοι τιμησαμε την διαιτα που κανουμε .Βεβαια και ο mavlok κανει διαιτα αλλα τα τσακισε τα κρεατικα
Ξέχασες κι εμένα coftara! :mrgreen:
Κι εγώ αντιστάθηκα σθεναρά στις ευωδιές!
Οντος οπως (για να μην πω ψεματα) και ο ipo. Μονο που εγω και ο pelasgian ειχαμε λογο .ΔΙΑΙΤΑ .Τα ακους mavlok . :wink:
Ενταξει,ειπαμε... αυριο πρωι το επομενο γευμα. :(
Καλη φαση παιδες, την επομενη πιο βραδακι. :twisted:
enwsitis21
30-10-04, 19:56
Από γυναίκες τι λέει;
Ήρθε καμία;
Οντος οπως (για να μην πω ψεματα) και ο ipo. Μονο που εγω και ο pelasgian ειχαμε λογο .ΔΙΑΙΤΑ .Τα ακους mavlok . :wink:
Πράγματι, ούτε εγώ έφαγα κρεατικά. Τσάκισα όμως στην αρχή τη σοκολατόπιτα με το παγωτό, επομένως δεν πρέπει να συγκαταλέγομαι στους λιτοδίαιτους.
Οι άλλοι που είναι; Ακόμα τρώνε;
:)
Από γυναίκες τι λέει;
Ήρθε καμία;
Βεβαίως! Μας έκανε την τιμή η zouzouni.
Και βεβαια. Μια και καλη. Ασε που ολοι οι con artists πεσαν πανω της :D Μη τη ψαχνεις, χασατε οσοι δεν ηρθατε...
Ρε ipo, πολυ με χαλασες με το σοκολατοκερατιλικι σου. Ακομα το βλεπω...
enwsitis21
30-10-04, 20:10
Thanks mods..
Back..
Ριξτε μια ματια στα π.μ. οσοι ηρθατε στην συναντηση.
Αν ξεχασα (που ξεχασα) καποιους, ενημερωστε με
:guitar
Φαντάζομε τι είναι .Στείλε το και σε μένα.
Μπρρρ...παντως εχω ετοιμα captions αν καποιος ασχολειται με photoshop...
Ευχαριστούμε blend!
Παρακαλω!
Αν και καποιο χερι ετρεμε λιγο... :roll:
Στειλτε και σε εμας καμμια ρε παιδια.... :cry:
Στειλτε και σε εμας καμμια ρε παιδια.... :cry:
Χμμμμ.. γιατι; ισως...., μπορει....,
καλα, θα δουμε....
:mrgreen:
Ρε ipo, πολυ με χαλασες με το σοκολατοκερατιλικι σου. Ακομα το βλεπω...
Χαχαχαχαχα! Αμ και εσύ δεν πήγες πίσω με ένα πιάτο κοψίδια. Ενώ εγώ όπως είδες αυτοσυγκράτηση, ένα διπλό εσπρέσσο.
Παντου πρωτη μουρη ο Wan... :3d :mrgreen:
Και βεβαια. Μια και καλη. Ασε που ολοι οι con artists πεσαν πανω της :D Μη τη ψαχνεις, χασατε οσοι δεν ηρθατε...
Aυτό είναι ιστορία που θα την διηγούμαστε στις επόμενες συναντήσεις κι θα γελάμε! :lol: :lol:
Α......όσο για τα περί εγκράτειας.......εγώ 2 ζεστά τέϊα ήπια! όσο κι άν πίεσαν οι λοιποί "μα πάρε από την ποικιλλία!" :twisted:
Την άλλη φορά θα πρέπει να αλλάξουμε διάταξη που θα καθόμαστε...με τους μισούς σήμερα μόνο χαιρετηθήκαμε βρε παιδιά! :(
Ρε σεις, μια γυναίκα την είχατε, φωτό δεν την βγάλατε; :mrgreen:
Την άλλη φορά θα πρέπει να αλλάξουμε διάταξη που θα καθόμαστε...με τους μισούς σήμερα μόνο χαιρετηθήκαμε βρε παιδιά! :(
Συμφωνω απολυτος .Εγω μονο με τους μισους μιλαγα. Μια κοπελα υπηρχε στην παρεα και μονο ενα "γεια" της ειπα .
Μια κοπελα υπηρχε στην παρεα και μονο ενα "γεια" της ειπα .
Πως φαινεται η απειρια σου... :P :P :P
Βρε dantouan το βυζοπαίξιμο σου έχει κάνει ζημιά... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AsGoodAsItGets
30-10-04, 22:44
Την άλλη φορά θα πρέπει να αλλάξουμε διάταξη που θα καθόμαστε...με τους μισούς σήμερα μόνο χαιρετηθήκαμε βρε παιδιά!
Για να μπορούμε να μιλάμε όλοι μαζί χρειαζόμαστε κάτι σαν την...στρογγυλή τραπέζη των ιπποτών! :lol:
10+ άτομα πως να μπορέσουν να μιλήσουν σε ένα μακρόστενο τραπέζι;
Ή μπορούμε να βρούμε έναν αλγόριθμο τύπου ...pelasgian, π.χ. κάθε μισή ώρα, αλλάζουμε θέσεις με τρόπο τέτοιο ώστε όλοι να μιλήσουν με όλους! :lol:
AsGoodAsItGets Αν βρούμε αλγόριθμο τύπου ...pelasgian....θα νομίσει ο κόσμος γύρω μας ότι παίζουμε τις μουσικές καρέκλες! :mrgreen:
Θα σας εκδικηθώ ρε! Σοβαρά τώρα, χαίρομαι που τα περάσατε καλά, και θα προσπαθήσω να έρθω την επόμενη φορά. Εξάλλου, ξέρω πόοοοοοσο σας έλειψα...
Σωστά;;;
Ε;;;
Φιλικά
Παπιάρχοντας
Θα σας εκδικηθώ ρε!
Οι καρέκλες πάντως ήταν πολύ άνετες.
Είχαν επίστρωση από πούπουλα. :mrgreen:
AsGoodAsItGets
31-10-04, 02:04
Πάντως εγώ παπιάρχοντα σε έψαχνα, ρώταγα τα παιδιά αν θα έρθεις αλλά εις μάτην...
Είμαι σίγουρος ότι με μια πάπια στην παρέα θα είχαμε περισσότερο γέλιο! :lol: :mrgreen:
Σέλω και εγώ φωτό!
Με το κινητό εβγαλα μόνο τον πραγματικό σταρ της συνάντησης και τον παραθέτω εδώ για όλους!http://www.adslgr.com/forum/download.php?id=2041
@ ADSLgr.com All rights reserved.