Επιστροφή στο Forum : Τεστ Διαταραγμένης Προσωπικότητας
Τον παρακάτω γρίφο φημολογείται πως τον βάζουν στην Αμερική σε άτομα που πρόκειται να βγούν από ένα ψυχιατρικό ή σωφρονιστικό ίδρυμα . Ανάλογα την απάντηση, είτε τους ξαναβάζουν μέσα είτε τους αφήνουν ελεύθερους . Ο γρίφος έχει ως εξής :
Είναι δυο αδερφές , μια μεγάλη και μια μικρή . Πεθαίνει η μάνα τους . Στην κηδεία πάνε και οι 2 και η μεγάλη βλέπει έναν άντρα εκεί για πρώτη φορά στην ζωή της κι εντυπωσιάζεται πολύ από αυτόν . Την επόμενη μέρα , η μεγάλη αδερφή σκοτώνει την μικρή... Γιατί ?????? rolleyes.gif
Εσείς τί απάντηση θα δίνατε ?
Υ.Γ.: όσοι γνωρίζουν τον γρίφο , παρακαλούνται να μην απαντήσουν ! thanx a lot ! icon_kaloe.gif
για τον ξαναδεί στη κηδεία της μικρής (?) :hmm:
Ηταν ετεροθαλείς αδελφές και ο άντρας ήταν ο πατέρας της μεγάλης??
Για να τον ξανασυναντησει στην κηδεια της αδερφης της...:p
Να ετοιμαζομαι σιγα-σιγα για το ψυχιατρειο? :redface:
grandstyle
19-05-07, 22:35
χμμ για να μην κλαιει (η μικρη) και τη ζαλιζει ολη μερα επειδη πεθανε η μαμα της? και για να σπιτωσει το παπα η μεγαλη ..:lol: αληθεια πια ειναι η απαντηση ?
αληθεια πια ειναι η απαντηση ?
Όταν βγεις θα ξέρεις ότι έχεις δώσει τη σωστή... :p
To βρήκα!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί είναι μουρλή!!!!!!!!!!!!!:p:p:rofl::rofl::rofl::rofl:
manoulamou
20-05-07, 00:02
Γιατι ηταν ο κουμπαρος:p {μηπως ειμαι κι εγω για τα σιδερα?}
:medic: :nurse:
απο το #2-#5 δε φαίνεται τίποτα!
Οσο για την απάντηση τη ξέρω αλλά δε θα την πώ ακόμη.
Υ.γ Μπορείς Km_z να μου πείς αν αυτό το έχεις βρεί σε κάποιο site μαζί με άλλα τέτοια ψυχολογικά tests? Τhx
grandstyle
20-05-07, 00:24
να το παρει το ποταμι...
μηπως ηταν παντρεμενος με την μικρη ?:cool:
Η μεγάλη δεν είναι και τόσο της προκοπής και φοβήθηκε μην της φάει τον άντρα η μικρή, η τσαχπινογαργαλιάρα...Εξάλλου είχε προσέξει το βλέμμα που της είχε ρίξει της μικρής ο κύριος ο εντυπωσιακός...:p
tetou είσαι σε καλό δρόμο.
Για να τον ξαναδεί στη κηδεία και να τον έχει επισκεπτήριο στη φυλακή;
δλδ είμαι διαταραγμένη προσωπικότητα?:hmm: και το λεει η μάνα μου..δεν την ακουω όμως...
το αντίθετο μάλιστα tetou,είσαι πολύ καλύτερα απο τον Pelasgian
η απάντηση μου είναι κόντα στην απάντηση του γρίφου? πάλι καλά...ηρέμισα... :)
grandstyle
20-05-07, 00:38
η μεγαλη ηταν η τρελη !!!
απο το #2-#5 δε φαίνεται τίποτα!
Οσο για την απάντηση τη ξέρω αλλά δε θα την πώ ακόμη.
Υ.γ Μπορείς Km_z να μου πείς αν αυτό το έχεις βρεί σε κάποιο site μαζί με άλλα τέτοια ψυχολογικά tests? Τhx
nick4 οποτε καταλάβεις οτι έχουν ετοιμασει τις βαλίτσες για :lock:(μέσα):lock:
!!!...δώστους την απάντηση...!!!
η μεγαλη ηταν η τρελη !!!
Κυρίες και κύριοι το μεγαλο βραβείο/πτυχείο μη θεοπάλαβου απονέμεται στον πιο αντιθεοτρελο χρηστη..........
GRAND STYLE
Y.Γ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ GRAND STYLE ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ POSTS....!!!!
hellenicsun
20-05-07, 02:14
Βασικά, θα μου άρεσε η κατάληξη να είναι πώς η μεγάλη ήθελε όλη τη κληρονομιά για πάρτυ της, να τη ξοδέψει με τον γκόμενο στο εξωτερικό.
Μπράβο grandstyle.
manoulamou
20-05-07, 12:07
Παρασοβαρεψε το θεμα, ποια ειναι η λυση ειπαμε;
:wall:
grandstyle
20-05-07, 12:18
απλα οτι σκοτωσε ανθρωπο δεν υπαρχει εξηγηση.οποιος βαζει στον μυαλο του εξηγηση για να μπορεσει να βρει δικαιολογια ειναι διαταραγμενος :rofl: η λυση ειναι αληθοφανη, ειναι τρελη και δεν υπαρχει καμια εξηγηση !! ρε μηπως να γινομουν ψυχιατρος ? ? ?:rofl::rofl::blink:
kmz και grandstyle κατευθείαν μέσα και οι 2!!!!
Τι λέτε; ότι δεν υπάρχει εξήγηση; ότι δεν χρειάζεται κίνητρο;
Το λογικό συμπέρασμα είναι: όλοι οι μπάτσοι (και κυρίως ο Μπέκας) στο τρελάδικο
Bravo agmarios. Εμπρός, για συνεχίστε να δίνετε τις απόψεις σας για το ποιό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο....
Bravo agmarios. Εμπρός, για συνεχίστε να δίνετε τις απόψεις σας για το ποιό θα μπορούσε να είναι το κίνητρο....
Έκανες το λάθος και με προκάλεσες:strife: Πάρε λίγη τρέλα κατακέφαλα για να μάθεις:hammered:
1. Ο άντρας ήταν ο πατέρας τους που είχε φύγει από το σπίτι όταν έμαθε ότι και το δεύτερο παιδί ήταν κορίτσι:rofl::rofl: (κι εγώ αυτό θα κάνω:lol::lol::lol::lol:) Θεώρησε λοιπόν ένοχη τη μικρή της αδελφή που στερήθηκε τον πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια και τη σκότωσε.
2. Το σενάριο της αντιζηλίας που αναφέρθηκε παίζει τρελά;)
3. Ο άντρας ήταν ο συμβολαιογράφος που της διάβασε τη διαθήκη.
α) Η μάνα της τα άφηνε όλα στη μικρή που ήταν η αγαπημένη ανέραστη γεροντοκόρη και η μεγάλη η τσακπίνα πράγμα που δεν ενέκρινε η μαμά
β) Είναι πολλά τα λεφτά Άρη
4. Ο άντρας είναι ο γκόμενος της μικρής. Η μεγάλη τον ερωτεύεται. Το βράδυ κάνουν παθιασμένα έρωτα. Τυφλομένη από έρωτα σκοτώνει την αδελφή της.
θα έγραφα και άλλα, αλλά 2 κύριοι με λευκές μπλούζες με τραβούν μακριά από το πληκτρολόγιο:sorry:
Εσύ είσαι ή τρελογιατρός πουψάχνει πελάτες ή ο ίδιος τρελός ή ο αστυνόμος Μπέκας
Km_Z μήπως ήρθε η ώρα? Τον agmarios δεν τον βλέπω καλά:lol:
1. Ο άντρας ήταν ο πατέρας τους που είχε φύγει από το σπίτι όταν έμαθε ότι και το δεύτερο παιδί ήταν κορίτσι:rofl::rofl: (κι εγώ αυτό θα κάνω:lol::lol::lol::lol:) Θεώρησε λοιπόν ένοχη τη μικρή της αδελφή που στερήθηκε τον πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια και τη σκότωσε.
:worthy::worthy::worthy:
Congratulations grandstyle :oneup:
Αλλα συμφωνω με τον agmario.
To οτι καποιος ειναι τρελος, δεν σημαινει οτι δεν εχει κινητρο...
Απλα οτι καποιος "λογικος" με το ιδιο ακριβως κινητρο, δεν θα εφτανε ουτε καν να σκεφτει να κανει φονο ;)
Λοιπόν επειδή σε λίγο θα τρελαθώ:mad: από τις απαντήσεις και εφόσον έχω την άδεια απο τον Km_Z, θα σας πώ ότι η απάντηση είναι ότι τον σκότωσε γιατί ήθελε οπωσδήποτε να τον ξαναδεί. Σέφτηκε λοιπόν, αφού τον είδε πρώτη φορά στη κηδεία της μάνας της, ο μόνος τρόπος για να τον ξαναδεί ήταν σε κηδεία κάποιου συγγενικού της προσώπου. Ετσι σκότωσε την αδερφή της για να τον ξαναδεί.:p
Τώρα όσοι απάντησαν με τη μία κάπως έτσι όπως ο Pelasgian δεν θα έβγαιναν απο το ίδρυμα, ενώ όσοι απάντησαν όπως οι περισσότεροι απο εσάς,θεωρούνται φυσιολογικοί. Bravo λοιπόν σε όσους απάντησαν σωστά!:oneup::clap:
Το θέμα δεν είναι γιατί έφαγε τη μικρή, το θέμα είναι γιατί έφαγε τη μάνα ;)
(στους δύο τρίτος δεν χωρεί, πόσο μάλλον στους τέσσερεις!)
τους επιασε μαζι στο κρεβατι
( σκεφτομαι και αλλα αν τα πω θα μου στηλετε τα ματ να με μαζεψουν απο τωρα!!!)
Εσείς τί απάντηση θα δίνατε ?
Για να δεις άντρα της προκοπής, πρέπει να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα! :rofl::rofl::rofl:
Aυτός ο γρίφος έχει παρόμοια λογική με κάποια ερωτηματολόγια
του fbi, τα οποία χρησιμοποιούσε (και ισως χρησιμοποιεί ακόμη)
η ΕΛ.ΑΣ. στους νεοσύλεκτους και μ'αυτα έκρινε ποιοι κάνουν να
μπούν στο σώμα.
Μου χαν πει δύο βασικές ερωτήσεις, α) σου αρέσουν τα λουλούδια?
απαντάς π.χ. ΝΑΙ. β) σου αρέσει το κυνήγι? αν πεις πάλι ΝΑΙ ... κόπηκες
Ωραία λογική... αυτοί που τα βγάζουν θέλουν εντατικό counceling,
μ' ένα γρίφο ή με κάποιες ερωτήσεις νομίζουν ότι βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα.
Δηλαδή εγώ που το πρώτο που σκέφτηκα, πριν δω τις απαντήσεις, είναι ότι ήταν ο νεκροθάφτης και ήταν ο μόνος τρόπος να τον ξαναδεί, πάω κατευθείαν προς σινούρι μεριά; :lol::lol:
Δηλαδή εγώ που το πρώτο που σκέφτηκα, πριν δω τις απαντήσεις, είναι ότι ήταν ο νεκροθάφτης και ήταν ο μόνος τρόπος να τον ξαναδεί, πάω κατευθείαν προς σινούρι μεριά; :lol::lol:
Ναι φίλε, κυκλοφορείς και συ ελεύθερος εκεί έξω (που λένε και στις ταινίες)
μαζί με τους υπόλοιπους που σκέφτηκαν αυτή την σχεδόν προφανή
απάντηση, στην μικρή αυτή ιστορία αγάπης :lol: με τα πολλά στοιχεία που
δίνονταν για να λύθει το μυστήριο.
kourampies
22-05-07, 01:18
Την έφαγε για να εισπράξει και άλλα απο την ασφαλιστική και να τα φάει με τον γκόμενο της κηδείας...
Τον agmarios δεν τον βλέπω καλά:lol:
Και ποιος με βλέπει καλά;:sorry:
Αλλα συμφωνω με τον agmario.
Wellcome. Θέλεις να μπούμε στον ίδιο θάλαμο;
Λοιπόν επειδή σε λίγο θα τρελαθώ:mad:
Ναι, πες μας ότι σου φταίμε εμείς!! Εσένα δεν θα σε κάνω παρέα στο τρελλάδικο γιατί παριστάνεις τον λογικό.:nono:
Δεν ξέρω γιατί αλλά κι εγώ θα τη σκότωνα. Απ' την αρχή δε μου είχε κάτσει καλά η καρ**λα η μικρή αδερφή :rolleyes:.
manoulamou
22-05-07, 08:14
πασιφανες:
Hταν ΟΤΕτζου!!!;:rolleyes:
Wellcome. Θέλεις να μπούμε στον ίδιο θάλαμο;
ΟΧΙ!! :scared:
...γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε μονο μια γραμμη ιντερνετ, την οποια και θα πρεπει να μοιραζομαστε...:sorry:
...και αν θυμαμαι καλα τις αποψεις σου περι αλογιστης χρησης, ο ενας απ' τους δυο μας θα παρατεινει την παραμονη του στο ψυχιατρειο για πολυ πολυ καιρο...:lock:
ο αλλος...:death
Εκτος βεβαια και αν η γραμμουλα ειναι καμια 10αρια mbit, οποτε παιζει δυνατα το σεναριο να καταφερουμε να συνεργαστουμε...:cool:
Στην περιπτωση βεβαια που μας δωσουνε καμια πιτωμενη 1mbit...:jedi: :medic: :nurse: :wounded:
Εκει να δεις "κινητρα" που θα βρεθουν...:p
ΟΧΙ!! :scared:
...γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε μονο μια γραμμη ιντερνετ, την οποια και θα πρεπει να μοιραζομαστε...:sorry:
...και αν θυμαμαι καλα τις αποψεις σου περι αλογιστης χρησης, ο ενας απ' τους δυο μας θα παρατεινει την παραμονη του στο ψυχιατρειο για πολυ πολυ καιρο...:lock:
ο αλλος...:death
Εκτος βεβαια και αν η γραμμουλα ειναι καμια 10αρια mbit, οποτε παιζει δυνατα το σεναριο να καταφερουμε να συνεργαστουμε...:cool:
Στην περιπτωση βεβαια που μας δωσουνε καμια πιτωμενη 1mbit...:jedi: :medic: :nurse: :wounded:
Εκει να δεις "κινητρα" που θα βρεθουν...:p
μα εγώ είμαι light user λίγο browsing κάνω και δεν με ενδιαφέρουν τα pings, θα μπορείς να κατεβάζεις σχεδόν όσο θέλεις.
μα εγώ είμαι light user λίγο browsing κάνω και δεν με ενδιαφέρουν τα pings, θα μπορείς να κατεβάζεις σχεδόν όσο θέλεις.
Το σχεδον...ειναι λιγο αινιγματικο :hmm: :p
Αλλα κι εγω μη νομιζεις, "heavy" user μεν αλλα "light heavy" δε...ας οψετε η στενοτις του ευρους της γραμμουλας μου, αλλιως δεν θα χαρακτηριζομουν καν heavy...θα ημουν πoυ-που-λο :p
Οποτε κλεισαμε φανταζομαι...
Πανω κρεβατι ή κατω? :hmm:
Αν πλενεις ποδια...δεν εχω προβλημα, βολευομαι και πανω και κατω :p:rofl:
Απο ροχαλητο πως παμε? :whistle:
Α ρε Ε.Σ με τα ωραια σου...:p:rofl:
Το σχεδον...ειναι λιγο αινιγματικο :hmm: :p
Τι μοναχοφαγάς που είσαι ρε παιδάκι μου. Τουλάχιστον με αφήνεις να βλέπω αυτά που κατεβάζεις;
που ξέρεις, μπορεί να πετύχουμε και κανένα ξεκλείδωτο ασύρματο router
Οποτε κλεισαμε φανταζομαι...
Πανω κρεβατι ή κατω? :hmm:
Αν πλενεις ποδια...δεν εχω προβλημα, βολευομαι και πανω και κατω :p:rofl:
Απο ροχαλητο πως παμε? :whistle:
Α ρε Ε.Σ με τα ωραια σου...:p:rofl:
:oneup:
υγ: Βέβαια έδωσες άλλη μια πιθανή εξήγηση στο πρόβλημα. Η μικρή κατέβαζε τα τελευταία 1000 επισόδεια του sex in the city και η μεγάλη προσπαθούσε να παίζει WoW. Μοιραζόντουσαν μια 768 από την forthnet και είχαν το f200 εγκατεστημένο στο pc της μικρής. Τον καυγά ακολούθησε συμπλοκή, μαλλιοτραβηγμα και το κακό δεν άργησε να συμβεί.
υγ1: Το σενάριο του ΟΤΕτζή δεν παίζει γιατί έφυγε με την εθελούσια:lol:
υγ2: Νέο σενάριο!! Η μεγάλη καμακώνει τον κούκλο και κάνουν "έναν έρωτα όλο τρέλα" η μικρή ζηλεύει. Έχει εγκαταστήσει μια web camera στο δωμάτειο της μεγάλης και κάνει streaming στο web. Η μεγάλη το μαθαίνει την άλλη μέρα από την κολιτή της και κάνει το φονικό.
υγ3: Νέο σενάριο 2!! Οι αδελφές τα έχουν. Η μικρή τα φτιάχνει με τον τυπά και φτήνει την αδελφή της. Αυτή τυφλωμένη από το πάθος και τη ζήλεια κάνει το φονικό
Τι μοναχοφαγάς που είσαι ρε παιδάκι μου.
:oops: δεν ειμαι μονοφαγας..."πεινασμενος" ειμαι...:sorry:
Τουλάχιστον με αφήνεις να βλέπω αυτά που κατεβάζεις;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
που ξέρεις, μπορεί να πετύχουμε και κανένα ξεκλείδωτο ασύρματο router
σωστοοοοοοοοος!! και πιθανοτατα θα 'χουμε και on rec! :p
Εχει μεγαλες προοπτικες η ζωη στο ψυχιατρειο... :rofl:
υγ: Βέβαια έδωσες άλλη μια πιθανή εξήγηση στο πρόβλημα. Η μικρή κατέβαζε τα τελευταία 1000 επισόδεια του sex in the city και η μεγάλη προσπαθούσε να παίζει WoW. Μοιραζόντουσαν μια 768 από την forthnet και είχαν το f200 εγκατεστημένο στο pc της μικρής. Τον καυγά ακολούθησε συμπλοκή, μαλλιοτραβηγμα και το κακό δεν άργησε να συμβεί.
Σιγουρα πραγματα σου λεω...αφου ειδε και αποειδε οτι δεν προκειται να την καλυψει το ιδιοκτητο...:rofl:
[Insomniac]
22-05-07, 15:25
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του γρίφου (άλλωστε κι ο δημιουργός του thread σωστά χρησιμοποίησε τη λέξη "φημολογείται"), το συγκεκριμένο "quiz" υπάρχει αρκετό καιρό στο internet και φυσικά, τα συνοδευτικά του περί ψυχολογικού τεστ κτλ., απ'ό,τι φαίνεται, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη hoax.
http://www.snopes.com/inboxer/hoaxes/sister.htm
Επίσης,
Aυτός ο γρίφος έχει παρόμοια λογική με κάποια ερωτηματολόγια
του fbi, τα οποία χρησιμοποιούσε (και ισως χρησιμοποιεί ακόμη)
η ΕΛ.ΑΣ. στους νεοσύλεκτους και μ'αυτα έκρινε ποιοι κάνουν να
μπούν στο σώμα.
Μου χαν πει δύο βασικές ερωτήσεις, α) σου αρέσουν τα λουλούδια?
απαντάς π.χ. ΝΑΙ. β) σου αρέσει το κυνήγι? αν πεις πάλι ΝΑΙ ... κόπηκες
Ωραία λογική... αυτοί που τα βγάζουν θέλουν εντατικό counceling,
μ' ένα γρίφο ή με κάποιες ερωτήσεις νομίζουν ότι βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα.
Πράγματι υπήρχαν κάποια (παμπάλαια) ερωτηματολόγια, αμερικανικής προέλευσης, στα οποία καλούνταν ν'απαντήσουν όσοι θέλαν να μπούνε σε στρατιωτικές σχολές και στην αστυνομία. Δε γνωρίζω αν υπάρχουν ακόμη.
Το σίγουρο πάντως ήταν πως δεν κοβόσουν έτσι εύκολα. Ήταν πάρα πολλές οι ερωτήσεις για να κοπείς από μία μόνο "περίεργη" απάντηση και τις περισσότερες φορές, υπήρχε κάποια λογική σ'αυτά που ρωτούσαν, παρόλο που σε κάποιον υγιή, λογικότατα θα έλεγα, τα περισσότερα του φαινόντουσαν τουλάχιστον αστεία (βλέπε τα παρακάτω παραδείγματα).
Κατά τη γνώμη μου, για να κοπείς θα έπρεπε, είτε να έχεις κάνει λάθος στα κουτάκια, δίνοντας έτσι άλλη απάντηση σε άλλη ερώτηση, είτε να το κάνεις επίτηδες, είτε όντως κάτι να μην πάει καθόλου καλά...
Πιστεύω πως κι αυτός ήταν ο σκοπός του τεστ (το οποίο δεν ήταν και τίποτε το ιδιαίτερο και σαφώς θα έπρεπε - πρέπει να υπάρχει κάτι καλύτερο μετά από τόσα χρόνια): να εντοπίσει κάποιες ακραίες περιπτώσεις όπου όντως κάτι δεν πήγαινε καλά κι όχι να φτιάξει το ψυχολογικό προφίλ του κάθε εξεταζόμενου.
Τέλος, οι παραπάνω ερωτήσεις που συσχετίζονται δεν ήταν το αν σου αρέσουν τα λουλούδια κι αν σου αρέσει το κυνήγι, αλλά το αν είσαι φιλόζωος κι αν σου αρέσει το κυνήγι, όπου και υπάρχει κάποια λογική, χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος ναι και στα δύο.
Κάποιες ακόμη ήταν, αν όταν περπατάς στο πεζοδρόμιο προτιμάς να πατάς μέσα στα κουτάκια, έξω από τα κουτάκια ή δε δίνεις σημασία και το αν πιστεύεις ότι είσαι ειδικός απεσταλμένος του Θεού, όπου μπορούσες να απαντήσεις ναι, όχι ή δεν ξέρω ακόμη - ίσως... :lol:
Πολλές δε, από τις ερωτήσεις επαναλαμβανόντουσαν είτε αυτούσιες είτε παραλλαγμένες ελαφρά, μετά από αρκετές άλλες ενδιάμεσα.
Φιλικά.
Ρε isomniac μια που το ψάχνεις πολύ, ξέρεις που μπορώ να βρώ άλλους τέτοιους γρίφους? Thx
[Insomniac]
22-05-07, 16:32
Αν σ'ενδιαφέρουν οι γρίφοι γενικά, δυο πολύ καλές σελίδες είναι:
http://www.ocf.berkeley.edu/~wwu/riddles/intro.shtml
http://www.asxetos.gr/articlecat.aspx?c=37
Τελικά πόσοι είναι οι φυσιολογικοι???:p
manoulamou
05-06-07, 11:15
Οσοι ειναι εδω (http://www.psyhat.gr/);)
@ ADSLgr.com All rights reserved.