Μπαίνοντας στο Θεωρείο, στην εκπομπή της 18ης Οκτωβρίου, συναντάμε τους Δύο Πύργους από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: το Requiem for a Tower ένα πληθωρικό κομμάτι με ορχήστρα και χορωδία που πλαισίωσε μουσική το trailer του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Δεν πρόκειται για πρωτότυπη μουσική. Το ...
Updated 22-10-08 at 15:36 by nm96027
Οι κουλτουριάδες του adslgr και του ruby radio, επέδειξαν τα κουλτουρόσημα τους και πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και μάλιστα στην εναρκτήρια συναυλία της χρονιάς. Την Τετάρτη 8/10 ο Joshua Bell o κορυφαίος ανερχόμενος βιολονίστας στον κόσμο (ή και βιολιτζής, αν θέλετε - το ίδιο ...
O αμερικάνικος χαβαλές του προηγουμένου Σαββάτου κομμένος: η εκπομπή σοβαρεύεται και ξεκινάει με Βιβάλντι και το Κοντσέρτο για έγχορδα "Φθινόπωρο", το οποίο μαζί με τις υπόλοιπες 3 εποχές (στο σύνολο 4....) θα παρουσιαστούν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (εκεί μαζι με την Τζούλια ...
Updated 04-10-08 at 19:29 by nm96027
Τα show της Madonna πάντα ήταν πολυσυζυτημένα... Μετά από πολλά χρόνια περιοδείας αποφάσισε να επισπευτεί την Ελλάδα και να εμφανιστεί για μία μόνο φορά στο ΟΑΚΑ στις 27 Σεπτεμβρίου. Ήμουν και εγώ ένας από τους ~80000 θεατές αυτού του φαντασμαγορικού show. Η συναυλία ήταν απλά τέλεια. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια έδινε σημασία στο show. Κατά τη γνώμη μου, δεν πρόκειται απλά για μία συναυλία. ...
Updated 27-02-09 at 02:54 by kostas_pav
Το Σάλπισμα για ένα Κοινό Άνθρωπο μας οδηγεί με αυστηρότητα στην είσοδο του δίωρου 10-12 με τον nm96027. Ένα αμερικανικο κομμάτι του A.Copland σε μια προσπάθεια, από τις πολλές που θα ακολουθήσουν σημερα, αναζητησης της αμερικάνικης μουσικής ταυτότητας του 20ου αιώνα. Ο Bernstein παίρνει ...
Updated 29-09-08 at 11:04 by nm96027