Δείτε το RSS Feed

Most Popular Blogs

1. Ο Χταπόδης*

Ο χταπόδης, ο χταπόδης
    είναι λίγο κουτσοδόντης
    ο χταπόδης ο μικρός
    είναι φίλος καρδιακός

Ο χταπόδης, ο χταπόδης
    είναι πάντα ομιχλώδης
    ο χταπόδης ο μικρός
    είναι ροζ, μοβ και χρυσός

Ο χταπόδης, ο χταπόδης
    είναι λίγο ταραχώδης
    ο χταπόδης ...
  2. Αν θέλεις να κάνεις Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ ...

Ψαχουλεύοντας το κατάλογο (directory) με τα κείμενά μου, βρήκα το παρακάτω ανολοκλήρωτο «άρθρο». Πρέπει να το έγραψα πριν από 6-7 χρόνια και μέχρι πριν λίγο αγνοούσα την ύπαρξή του. Τυχαία, μερικά λεπτά αργότερα από την *ανακάλυψη*, είδα πως το adslgr προσφέρει και υπηρεσίες ιστολογίου, οπότε χωρίς πολύ σκέψη, δικό σας:

Αν θέλεις να κάνεις Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ, το χειρότερο που μπορείς να
    κάνεις είναι να ...
  3. Tετάρτη σήμερα (09/04)...

..και απόψε πάλι εδώ!

Προβληματίζομαι τι να θίξω απόψε

Όχι πως μου είναι δύσκολο αλλά βλέπετε (και θα το ανακοινώσω και στον αέρα) μεθαύριο θα απουσιάζω εκτάκτως σε μυστική αποστολή και έχω ετοιμάσει κονσέρβα εκπομπή την οποία θα φιλοξενήσει ο Κακογέρακας. ...
  4. Να το συμμαζέψουμε λιγάκι;

Άντε, την προηγούμενη εβδομάδα το παραέκανα, μια το Πάσχα και τα παρελκόμενα, μία η παρουσία μου την Ελλάδα και έλλειψη playlist και την Μ. Παρασκευή / Δευτέρα Πάσχα απείχα.

Προχθές πάλι, λόγω καθυστερημένης άφιξης από Αθήνα (κυριολεκτικά μπήκα μέσα με τις βαλίτσες στην ώρα ...
  5. Πάλι εδώ!!!!

Πω, πω μιλάμε το ξεφτίλισα, έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε...

Αλλά, εδώ που τα λέμε, όταν 'τα λέμε' ραδιοφωνικά / ιντερνετικά, δεν υπάρχουν και πολλά να γράψει κανείς.

Απουσίασα αρκετό καιρό και πρέπει να το ξανασυμμαζέψω το πράγμα. Τώρα βέβαια, Euro παίζει (Euro-κηδεία ...