Αγορά παιχνιδιού online και μη δυνατότητα να παίξεις με αυτό
by
, 30-06-08 at 20:35 (13861 Εμφανίσεις)
Μια μικρή ιστορία που αντιμετωπίζω από χτες.
Αποφάσισα μιας και είχα λίγο χρόνο να αγοράσω από το EA Shop την downloadable έκδοση του
C&C Tiberium Wars, μιας και έρχεται το expansion και για να ξεσκουριάσω ενόψει του Red Alert 3.
Γίνεται η αγορά και η πληρωμή μέσω paypal και κατεβάζω τον EA Download Manager, με τον οποίο κατεβάζεις το παιχνίδι και σου επιτρέπει να το παίξεις ελέγχοντας το κλειδί σου.
Ο EADM είναι μια καρικατούρα του Steam και αποτελεί ντροπή αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Κατεβαίνει λοιπόν το παιχνίδι 5,1 GB σε 3 ώρες ~ και γίνεται η εγκατάσταση.
Πάω να το ξεκινήσω, αμ δε, δεν ξεκινάει βγάζοντας μήνυμα πως πρέπει να συνδεθώ στον λογαριασμό μου για να παίξει, έλα όμως που είμαι ήδη συνδεδεμένος.
Ψάχνω από δω, ψάχνω από εκεί, το support της ΕΑ ακόμα να απαντήσει, κάνω uninstall και καθαρισμό folder και registry, ξανά εγκατάσταση, ξανά βγάλσιμο, manual εγκατάσταση κλπ.
Αποτέλεσμα 0.
Από χτες έχω φάει απίστευτο χρόνο βάζοντας και βγάζοντας και δοκιμάζοντας διάφορα για να παίξω ένα παιχνίδι που νόμιμα αγόρασα.
Φτάνεις στο σημείο να σκεφτείς πως πρέπει να "αγοράζεις" από άλλες πηγές για να παίξεις αυτό που πλήρωσες, μετά αναρωτιούνται γιατί η πειρατεία είναι στα ύψη.