Αναζήτηση:

Type: Posts; Χρήστης: mmyron; Λέξη(εις) Κλειδιά:

Σελ. 1 από 2 1 2

Αναζήτηση: Η αναζήτηση ολοκληρώθηκε σε 0,19 δευτερόλεπτα

  1. Μηνύματα
    1
    Εμφανίσεις
    1.133

    Στατιστικά στοιχεία ISPs στην Ελλάδα

    Καλησπερα σε ολους,

    Προσπαθω να βρω στοιχεια για τους ISP στην Ελλαδα, δηλαδη:
    Αριθμο Παροχεων, ποσους πελατες εχει ο καθενας, ποσους εταιρικους, ποσους οικιακους κλπ.
    Επειδη Google is our friend, δοκιμασα να αναζητησω αυτα τα στοιχεια ομως δεν μπορεσα να βρω
    κατι περα απο στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ σχετικα με τη χρηση του ιντερνετ σε ηλικιες 14-74…
    Μπορει κανεις να μου δωσει κατευθυνση; Επισης, αν προσεγγισω την εξυπηρετηση πελατων των 4 μεγαλων,
    εχει κανεις παρομοια εμπειρια, θα "φαω πορτα" η θα μου δωσουν στοιχεια; Δε μου χρειαζονται οικονομικα
    στοιχεια χρησης και δημοσιευμενοι ισολογισμοι. Απλα αριθμο συνδρομητων (εστω κατα προσεγγιση)…
  2. Μηνύματα
    5
    Εμφανίσεις
    1.222

    Απάντηση: Προβλήματα στην Καλαμαριά;

    ...ολοι με Wind και πανε μπαλα ...

    :oops: Με εχασες τωρα...Για σπασ' το και ξαναριχ' το γιατι την αρχη την επιασα, ο ληγοντας μου κανει νερα.... :)

    Χωρις πλακα τωρα, υποθετω εννοεις οτι δεν εχουν προβλημα, ε;
  3. Μηνύματα
    5
    Εμφανίσεις
    1.222

    Απάντηση: Προβλήματα στην Καλαμαριά;

    Καλημερα, πριν λιγο παλι για τη Wind σχολιαζαμε πιο κατω... ημουν για λιγο καιρο και μου ειχαν σπασει τα νευρα οι διαρκεις αποσυνδεσεις και η ασυνεννοησια... απ' οτι ειδα και στο αλλο θρεντ υπαρχει (η υπηρχε) και στον Ευοσμο μεγαλο θεμα... μηπως να ριξεις μια πρωτη απειλη οτι θα την κανεις;

    Μετα την παρελευση του 12αμηνου ολα ειναι ανοιχτα...Προσωπικα μεχρι στιγμης ειμουν τυχερος και δεν ειχα θεματα με οποιονδηποτε προηγουμενο παροχο (ΟΤΕ, Forthnet). Και με την Wind μεχρι τωρα μια χαρα ειμουν. Οι μεταπηδησεις ηταν καθαρα οικονομικο θεμα. Για την ωρα τουλαχιστον με τα παιδια στο helpdesk δεν τιθεται θεμα ασυνεννοησιας. Το να απειλησεις με αποχωρηση πριν ληξει το συμβολαιο σου (και να πληρωνεις ρητρες) δεν σου καλυτερευει την γραμμη, το πολυ-πολυ να μειωσεις το λογαριασμο σου και αν...Εξαλλου εγω δεν απειλω... πραγματοποιω :cool:

    Ο λογος που postαρησα το προβλημα ειναι για να δω αν ειναι γενικευμενο η οχι το προβλημα και παραλληλα να παρω μια γνωμη για τα στατιστικα της γραμμης, απο τους φιλους που γνωριζουν περισσοτερα απο οτι εγω...
  4. Μηνύματα
    5
    Εμφανίσεις
    1.222

    Προβλήματα στην Καλαμαριά;

    Παιδια καλημερα,

    Εδω και 8 περιπου μηνες ειμαι συνδρομητης στη Wind, χωρις να αντιμετωπιζω ιδιαιτερα θεματα. Απο την προηγουμενη εβδομαδα ομως αρχισαν τα οργανα....

    Συγκεκριμενα την προ-προηγουμενη Παρασκευη (29/3) στις 20:00 - 21:00 περιπου αποσυγχρονιζεται η DSL. Μετα απο δοκιμες 3 router, φιλτρα, καλωδια κλπ. παιρνω τηλεφωνο. Λιγη ωρα μετα την συνομιλια μου με τον ανθρωπο στο helpdesk και χωρις να ευοδωσουν οι δοκιμες που με προετρεψε να κανω, η γραμμη επανερχεται και ολα καλα.
    Ακριβως μια εβδομαδα μετα (Παρασκευη 5/4) ξανα παλι τα ιδια, την ιδια περιπου ωρα! Τηλεφωνο ξανα, επανερχεται μετα απο λιγο. Σ/Κ, επαναλαμβανομενες αποσυγχρονισεις με καταληξη την δηλωση βλαβης εκ νεου, και reset της πορτας την Κυριακη το απογευμα.
    Δευτερα πρωι δειχνει να δουλευει κανονικα ομως η ταχυτητα συγχρονισμου εχει πεσει απο τα 16-17 στο 9! Το μεσημερι με καλουν για επιβεβαιωση της επιλυσης του προβληματος, το βραδυ ομως την ιδια ωρα με τις προηγουμενες φορες (!) αποσυγχρονιζεται παλι. Δηλωνεται παλι βλαβη και σημερα το πρωι ηταν ενταξει, βεβαια δεν ξερω τι θα ακολουθησει...

    Εχει κανεις υποψην του αν το προβλημα ειναι γενικοτερο, η θα πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι με καλωδιωσεις;
    Επισης στα στατιστικα της συνδεσης βλεπω πολλα errors που δεν υπηρχαν παλαιοτερα. Χρησιμοποιω το TG784 και παρακατω ακολουθει screenshot των στατιστικων της συνδεσης απο σημερα το πρωι:

    122376
  5. Μηνύματα
    3
    Εμφανίσεις
    513

    Απάντηση: wifi usb + usb camera = επανεκκίνηση!

    Αμα την απενεργοποιησεις πριν κανεις επανεκκινηση ;

    Δηλαδη να την συνδεσω αφου μπει στο λειτουργικο; Προσωπικα μπορει και να το υιοθετουσα σαν λυση αλλα κατα τα φαινομενα η καμερα δειχνει να "παγωνει" οταν συνδεεται και συνυπαρχει με το usb wifi.

    Mηπως, θεωρει την καμερα συσκευη εκκινησης ;

    Η μητρικη δεν υποστηριζει αλλα μεσα εκκινησης (δεν υπαρχει επιλογη τυπου " press X button for start up sequence" ).
    Φοβαμαι μηπως ειναι θεμα voltage των usb και η pci δεν μπορει να δωσει σε παραπανω απο μια συσκευες. Εκτος και αν
    εχει "σφυριξει" η μητρικη και το pci πνεει τα λοισθια...
  6. Μηνύματα
    3
    Εμφανίσεις
    513

    wifi usb + usb camera = επανεκκίνηση!

    Καλημερα σε ολους!

    Προσφατα, ανελαβα να "αναστησω" το παλιο μηχανημα ενος φιλου (pentium 4 2.4Mhz, 80GB HDD, 768MB Ram, GForce MX440).
    Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που ηρθε η ωρα της εγκαταστασης του usb wifi (TP-Link) και της usb καμερας (TurboX-HD200).
    Το μηχανημα "φοραει" extra usb 2.0 καρτα pci με τεσσερις εισοδους usb. Μονο με το wifi usb, δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα λειτουργουν κανονικα. Εαν συνδεσω την καμερα (ειτε στις θυρες της μητρικης, ειτε στης καρτας), κανοντας επανεκκινηση δεν μπαινει ξανα στο λειτουργικο. Φτανει μεχρι το σημειο εισαγωγης στοιχειων χρηστη (Win XP SP3) και πατωντας το enter αντι να ξεκινησει το λειτουργικο κανει επανεκκινηση!

    Δοκιμασα την καμερα σε αλλο pc (Linux) και παιζει κανονικα. Δοκιμασα με πιο "φρεσκους" drivers, καμια αλλαγη. Ανοιγοντας το λογισμικο που συνοδευει την καμερα (AMCap), η εικονα ειναι "παγωμενη". Το μονο που δεν δοκιμασα ακομα ειναι να εχω μονο την καμερα συνδεδεμενη για να δω συμπεριφορα. Επισης θα τεσταρω το τροφοδοτικο με πολυμετρο, αν και δεν πιστευω οτι το προβλημα ειναι εκει. Θα μπορουσα να δικαιολογησω κατι τετοιο με τις θυρες της μητρικης (usb 1.1), αλλα στην pci...Ακομα θελω να κανω ενα τεστ με pci wifi καρτα, καταργωντας το usb. Αλλα δεν ξερω αν θα εχει οφελος γιατι μεταξυ του μηχανηματος και του router μεσολαβει ενας οροφος.

    Εχει κανεις καμια σχετικη ιδεα για το τι αλλο μπορει να συμβαινει;
  7. Μηνύματα
    3
    Εμφανίσεις
    912

    Απάντηση: Πρόβλημα με οθόνη LG

    90 % να φταιει η οθονη, 10 % το τροφοδοτικο της.
    Αν υπαρχει ιδια οθονη στο κοντινο περιβαλλον για να τσεκαρεις το τροφοδοτικο, καλο θα ειναι.


    Δεν εχει καμμια σημασια το μοντελο, ObiGoSu.

    Η οθονη ειναι η LG 206WTQ-SF 20". Το τροφοδοτικο ειναι ενσωματωμενο. Με βλεπω για αλλαγη πυκνωτων...

    Ευχαριστω παιδια....
  8. Μηνύματα
    3
    Εμφανίσεις
    912

    Πρόβλημα με οθόνη LG

    Παιδια καλησπερα.

    Εχω την εν λογω οθονη εδω και μερικα χρονια. Τις τελευταιες μερες κανει το εξης:

    Παντωντας το "ΟΝ", αναβει το σχετικο λαμπακι χωρις η οθονη να ανταποκρινεται. Αν ξαναπατησω το κουμπι (θελοντας να την σβησω) αυτο παραμενει αναμμενο και δεν γινεται τιποτα. Μονος τροπος να ξεμπλοκαρει και να δουλεψει η οθονη κανονικα, ειναι να βγαλω και να ξαναβαλω το καλωδιο τροφοδοσιας της.

    Κανενας με παρομοια εμπειρια;
  9. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Οκ, δικο μου λαθος, καταλαβα οτι ειναι απενεργοποιημενο και θελει ενεργοποιηση οχι το αναποδο...:whistle:
  10. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Τα.. «κουλα» που αναφερεις, ειναι το WPS που δεν δουλευει.. Ειχα ενσωματωσει καποιες ρυθμισεις στο user.ini μου και μεσα σε αυτες ειναι και η απενεργοποιηση του WPS. Μπορεις να το κανεις και χειροκινητα, βεβαια, ψαχνοντας την εντολη μεσα στο forum η και στο user.ini το δικο σου.

    Να αλλαζει μονο το κλειδι οφειλεται σε αυτο; :hmm: το κομματι του user.ini αναφερεσαι ειναι αυτο:


    ifconfig state=enabled
    ifconfig interop=802.11b/g locale=Europe
    ifconfig channel=11 ssid=*********** any=enabled rts=2347 protection=auto protmode=ctstoself prottrigger=local&overlap shortslot=auto frameburst=disabled dtim=3
    wps config ssid_id=0 state=enabled
    wps mode ssid_id=0 value=5
    wps ap_pin ssid_id=0 value=************
    macacl config ssid_id=0 control=unlock

    Αν ναι, εμενα μου φαινεται ενεργο εκτος και αν κοιταω σε λαθος σημειο!!!
  11. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Το R8.2.5 ηταν ενα απο τα πρωτα καλα firmware της σειρας R8.x που εβγαλε η Thomson για το v7 και θεωρω οτι οσο μεγαλο χρονικο διαστημα και να το αφησεις επανω δεν θα εχεις προβληματα, μονο που ισως καποια στιγμη παραξενευτεις απο τον αριθμο των error που εμφανιζει στο interface του με ορισμενους τυπους DSLAM, χωρις αυτο να επηρεαζει την αποδοση του.

    Σε συγκριση με το R8.2.6 το οποιο αποφευγω, το R8.2.5 ειχε και καλυτερη αποδοση στο ασυρματο αλλα ηταν και ιδιαιτερα σταθερο. Το R8.2.6 ειχε προβληματα με το assign των συσκευων με τις πορτες, ποιος ξερει γιατι και εκανε restart αρκετα συχνα εαν εκανες αλλαγες σε αυτον τον τομεα μεσα απο το web interface του.

    Wiki με ποδια εισαι φιλε μου!!!:respekt:

    Παντως το διαστημα που ειναι ανοικτο, προβληματα δεν ειχα - μονο σημερα μου εκανε κατι παλαβα με τον κωδικο του ασυρματου. Επιπλεον του εβαλα και αποσπωμενη κεραια και τωρα πιανω και στο μπαλκονι μου! Επομενο βημα, μετατοπιση διακοπτη on-off, τοποθετηση ψυκτρας η ανεμιστηρα και βαψιμο... Δουλεια δεν εχει ο διαολος...:twisted:
  12. Μηνύματα
    12
    Εμφανίσεις
    48.688

    Απάντηση: Re: USR9108A: πώς το συνεφέρουμε;

    Στο χρονικο διαστημα που κανει ping δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβεις να δωσεις τις εντολες για το flash;

    Αν καποια στιγμη βρεις λυση ενημερωσε μας.

    Δυστυχως οχι, δινοντας την εντολη μεσα σε αυτο το "παραθυρο" των 2-3" η μονη απαντηση που παιρνω απο το tftp ειναι "request timeout". Ηδη εχω βρει προσαρμογεα usb-uart για να τον κολλησω μονιμα στην πλακετα του 9108 ωστε να εχω προσβαση με mini-usb (αντι σειριακης). Φυσικα θα πεσει μετατροπη και στο κουτι (το οποιο ετσι οπως παει μαλλον θα χρειαστει αντικατασταση...Δεν μπορω να το ανοιξω με τιποτα!!!). Σε καθε περιπτωση ενημερωνω για τα αποτελεσματα.
  13. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Χωρις να θελω να σας τρομαξω, μαλλον ειναι θεμα firmware DSLAM. Το ειχα συναντησει και παλιοτερα στη δικη μου γραμμη.

    Δοκιμασε να κανεις downgrade στην 8.2.5 και εαν συνεχισει τα ιδια, ασε την 7.4.4.7 μεχρι να δεησουν να κανουν προγραμματισμενη αναβαθμιση στο DSLAM σου (μπορει να παρει 2-3 μηνες, αλλα ειναι κατι το οποιο θα γινει σιγουρα).

    Θα δοκιμασω και ετσι.... Παντως μετα απο επικοινωνια μου με το τεχνικο τμημα το οποιο υποτιθεται εκανε ελεγχο και reset στη πορτα, ακρη δεν βγηκε. Βασικα επιμενω τοσο γιατι εχω στα σκαρια τροποποιηση του 585 για αποσπωμενη κεραια και μετα συνδεση με κεραια 9db με "χειροποιητο" πιατο, γιατι αλλιως λογω κατασκευης σπιτιου εχω καλυψη σχεδον στο μισο!

    - - - Updated - - -

    Λοιπον, νεοτερα: Με την 8.2.5 επαιξε... Για την ωρα βρισκεται σε φαση τεσταρισματος. Μου ανεβασε το Attn απο 22.5 στα 26 και το SNR απο 8.3 σε 9.5 αλλα στον αντιποδα εχω καλυτερο ασυρματο... Με το ΖΤΕ, στο μπαλκονι μου το λαπτοπ αποσυνδεονταν με το 585 παιζει μια χαρα...Τωρα περιμενω και τα υλικα για την "τροποποιηση".
  14. Μηνύματα
    1.634
    Εμφανίσεις
    627.104

    Απάντηση: ADSL WIND και modem ZTE ZXV10 H108L

    πως ανοιγω την πορτα 5060 για sip?

    Υποθετω μεσω του Application - Port Forwarding....Εκει βαζεις τα απαραιτητα στοιχεια για να ανοιξεις την πορτα...
  15. Μηνύματα
    12
    Εμφανίσεις
    48.688

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: USR9108A: πώς το συνεφέρουμε;

    Αυτο που αναφερεις ισως ειναι αυτο που αντιμετωπισα και εγω οταν ειχα την 1.7 beta εκδοση του firmware και ηθελα να του περασω το Abyssos.

    Εκλεινε η συνδεση μεσω telnet μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, οταν και αν ανοιγε. Αυτο σου κανει και σενα;




    Καποιο δεν εχει σωστη ενδειξη του attenuation. Ταχυτητες παρομοιες;

    Σχεδον παρομοιες. Upload το ιδιο, Dowload κερδισα περιπου 1Μbit.

    Η ολη ιστορια ξεκινησε θελοντας να περασω openwrt. Να μην τα πολυλογω, καποια στιγμη ειχα προσβαση μονο μεσω SSH και απο βιασυνη "πειραξα" το αρχειο network και εχασα και το SSH! Τωρα κανοντας συνεχομενα ping στο μηχανημα απανταει μονο σε 2-3, στη φαση μετα το power on εκει που τα αναμμενα led του ethernet σβηνουν.... Με το tftp δεν φαινεται να αντιδρα και μαλλον παω για καλωδιο... Εκτος απο την κεντρικη βιδα, εχει ιδεα κανεις πως ανοιγουν τα περιμετρικα κουμπωματα;
  16. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Βρηκα τα firmware (8.2.7.7 & 7.4.4.7) που χρησιμοποιω στο δικο μου 585. Κανε μια δοκιμη και με αυτα, αφου σβησεις την καταληξη "zip" απο τα αρχεια.

    Σ' ευχαριστω πολυ. Θα τα δοκιμασω τωρα πριν παω και σκαλισω την συνδεση της μανας μου. Οχι για μενα....Για την φουκαριαρα τη μανα μου...:lol:

    - - - Updated - - -

    Λοιπον..... με την 7.4.4.7 δουλεψε. Οταν εβαλα την 8.2.7.7 αρχισε τα ιδια παλι! Οποτε αφηνω την 8.2.7.7 και παω στην μανα μου (α ρε φουκαριαρα...).Αμα δουλεψει εκει, τηλεφωνο στου Windαδες (Ελληνιστι: "Αεριτζηδες") και να δω τι ψαρια θα πιασουμε...
  17. Μηνύματα
    12
    Εμφανίσεις
    48.688

    Απάντηση: Re: USR9108A: πώς το συνεφέρουμε;

    Προσπαθησες μεσω tftp και telnet αλλα δεν τα καταφερες;

    Για firmware δοκιμασε το Abyssos v1.00 που ειναι γενικα το καλυτερο.

    Απλα, τα εκανα χειροτερα τα πραγματα και (ας μην αναλυσω το πως) τωρα το μηχανημα απανταει σε 2-3 ping αμεσως μετα το boot και υστερα "unreachable"!

    Δοκιμασα με tftp και μεσω linux και μεσω win αλλα τζιφος. Αν δεν μπορει κανενας να βοηθησει αλλιως πως παω για σειριακο... :(

    - - - Updated - - -

    εγω μεχρι προσφατα ειχα ενα 9108 PSTN με το τελευταιο firmware που ειχε κυκλοφορησει η USR
    τωρα εβαλα ενα draytek που πηρα λογω καποιων εξτρα δυνατοτητων που εχει οποτε δεν το χρησιμοποιω πλεον το 9108 αλλα το εχω για backup

    καλα, το 9108 σκυλι μαυρο. 6 χρονια το εχω, τα 5.5 ειναι 24/7 ανοιχτο. Αποσυνδεσεις ειχα το τελευταιο καιρο και παλι, πολυ λιγες...

    Μιλωντας για SNR, με το 9108 ειχα 28.5 με το ΖΤΕ 22.5, αυτο ειναι λογικο ρε παιδια;
  18. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Η μονη σωστη 8.Χ.Χ που ξερω οτι δουλευει απροβληματιστα ειναι η 8.2.7.

    Εχεις καποιον γειτονα να δοκιμασεις το 585 στη γραμμη του;

    Εχω αλλα ειναι λιγο neanderthal :) και δεν λεει. Αυριο θα το παρω παραμασχαλα και θα παω στη μανα μου που εχει και αυτη Wind, και αν δουλεψει θα γινει το " come to see"
  19. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Ποιο κατεβασες και ηταν στα Γερμανικα;

    Αν θυμαμαι καλα η generic πρεπει να ειναι το ZZ5YCL7.447.bin

    Αυτο και μετα δοκιμασα και το ΖΖΥΒΧ7.447.bin...

    Απο πουθενα αλλου παιζει; η καποια αλλη 8.ΧΧ.Χ :( Ταχω παιξει... Προσπαθω να συνεφερω παραλληλα και το 9108 και ειμαι ρακος....
  20. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    :lol: :rofl: :bless:
    Sorry για τα γελια φιλε μου, αλλα η απαντηση τους ειναι για τα πανηγυρια.


    Κανε downgrade στην 7.4.4.7.
    Μην ζητας συγνωμη.... Το ξερω οτι ειναι για τα πανηγυρια...

    - - - Updated - - -

    Καλα σημερα ειμαι για να γραψω joker!!!:lol:

    Κατεβασα απο τα αρχεια του cmaniac και ηταν στα Γερμανικα!!! Ευτυχως που τα μιλαω δηλαδη...
    Π' αρολα αυτα (ειδα οτι εχει επιλογη γλωσσας πανω αριστερα) δεν σε αφηνει να κανεις ρυθμισεις, εχει επιλογη παροχων...
    Υπαρχει καπου καποια international;

    - - - Updated - - -

    Εχουμε καμια πληροφορια επι τουτου;

    - - - Updated - - -

    Τιποτα;
  21. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Μερικες φορες τα 585 εχουν "θεμα" με τα DSLAM.
    Αν δεν συγχρονισει και μετα το reset της πορτας, τοτε το αφηνεις στην ακρη. Ειναι απο τις σπανιες φορες που υπαρχει πληρης ασυμβατοτητα των chipset μεταξυ modem-router και DSLAM.
    Η απαντηση: "Δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο, αν το κανουμε μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην γραμμη. Εαν δεν συνερχεται με reset το router τοτε φταιει το router"!
  22. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Δεν "βρισκει" το DSLAM.
    Παρε ενα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη να σου κανουν reset την "πορτα" μπας και ερθει στα καλα της.

    ΟΚ, αλλα το ΖΤΕ πως δουλευει;
  23. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Την 8.2.7.7.
    Δοκιμασα και παλι τα ιδια... το μηνυμα ειναι "Concentrator not reachable"...:(
  24. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Προσπαθησε να φλασαρεις το firmware βαζοντας με το χερι το 585 σε flash mode πατωντας το reset μεχρι το power led γινει πορτοκαλι. Οταν γινει πορτοκαλι, τρεχεις τον wizard.

    Χαζη ερωτηση: την 8.2.7.7, την 7.4.2.7 η οποια ναναι;
  25. Μηνύματα
    12
    Εμφανίσεις
    48.688

    USR9108A: πώς το συνεφέρουμε;

    Παιδια καλησπερα,

    Εχω το εν λογω router εδω και κοντα 6 χρονια, ανοιχτο 24/7 χωρις προβλημα (σκυλι μαυρο...).
    Προσφατα αλλαξα απο Fnet σε Wind και παρατηρησα αποσυνδεσεις σχεδον καθε 24 ωρες.... Θεωρησα οτι μετα απο τοσα χρονια χρειαζεται ενα "φρεσκαρισμα" και του κανω ενα flash με την 1.7.
    Ολα καλα μεχρι που βρηκα το openwrt... (Τι το ηθελα; ) Ξανα flash λοιπον, ολα κανονικα μονο που δεν δουλευει το modem! Νομιζοντας οτι κατι δεν πηγε καλα με το αρχειο το ξανακατεβαζω και
    ξανα-flashαρω, για να ανακαλυψω οτι το αρχειο που κατεβασα δεν εχει GUI για προσβαση μεσω http και μονη επιλογη συνδεσης με το router ειναι SSH μεσω putty!

    Εχει κανενας ιδεα πως μπορω να επαναφερω το μηχανημα; Εστω και αν μπορεσω να το συνδεσω στο internet μεσω αλλου router και μετα να μπορεσω να εγκαταστησω ειτε το γραφικο περιβαλλον, ειτε το "μανισιο" firmware του θα ειμαι πολυ ευτυχισμενος....
  26. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    :hmm:
    Long shot, αλλα δοκιμασες να αλλαξεις splitter;

    Δεν παιζει splitter, εχω τραβηξει γραμμη απο το χωλ στο γραφειο μου, η οποια καταληγει σε διπλη RJ11. Στη μια υπαρχει φιλτρο για τηλεφωνο (αλλα δεν χρησιμοποιειται) και στην αλλη ειναι κουμπωμενο το router... Κανενα router δεν παραπονεθηκε μεχρι τωρα (USR9108, ΖΤΕ).
  27. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Παραξενο.
    Δοκιμασε να ξαναφλασαρεις την νεα εκδοση και αν δε δουλεψει κανε downgrade. Ο wizard που χρησιμοποιησες αρχικα για το update, αρκει.

    Το εχω δοκιμασει 3 φορες! Θα δοκιμασω downgrade και ελπιζω να πετυχει.... Αν ειμαι τοσο γκαντεμης και καταφερα να "τουβλοποιησω" 2 router σε 4 μερες (παραλληλα γραφω και στο USR κομματι του forum) τοτε δεν υπαρχει αμφιβολια: φταιει η Wind!!! :rofl: Τοσα χρονια δεν ειχα θεμα ουτε με ΟΤΕ ουτε με forthnet... αρα....
  28. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    Απάντηση: TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Tο πρωτο πραγμα που κοιταξα....
    Το μονο που δεν ξερω ειναι αν εχει κανενα θεμα με ειδικους χαρακτηρες στο password (καπου εδω ειχα δει να αναφερεται κατι τετοιο νομιζω...)
    Η 7.4.2.7 δεν ειχε τετοιο θεμα παντως...
  29. Μηνύματα
    31
    Εμφανίσεις
    3.434

    TG585v7 πρόβλημα με το 8.2.7.7 firmware;

    Παιδια καλησπερα,

    Ειχα ενα 585 στο ραφι, και οταν αλλαξα απο forthnet σε Wind και ειδα τα χαλια του ΖΤΕ ειπα να το επαναφερω σε ενεργο δραση (βασικα το κυριως router μου ειναι ενα USR9108A, αλλα αυτο ειναι αλλη πονεμενη ιστορια...).

    Το 585 ειχε απανω του 7.4.2.7 και ειπα να βαλω αυτο που δινει η forthnet...
    Διαβαζω και εδω σχετικα με το θεμα, βλεπω οτι κατα την πλειοψηφια αυτη η εκδοση δουλευει καλα και κανω την αναβαθμιση με το σχετικο λογισμικο που παει πακετο με το firmware.
    Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα, οταν ομως φτανουμε στο "διαταυτα" συμβαινει το εξης: το λαμπακι του DSL αναβοσβηνει μερικες φορες, μετα σταθεροποιειται αλλα δεν συνδεεται στο internet (το λαμπακι του internet σβηστο) και ξανα παλι το λαμπακι αρχιζει τα ιδια και παει ετσι χωρις να συνδεεται! Προβλημα γραμμης δεν ειναι, το ΖΤΕ συνδεεται κανονικα.

    Δοκιμασα να επαναλαβω την διαδικασια, χρησιμοποιησα και τα αρχεια του cmaniac (αλλαξα και το user.ini) αλλα τιποτα.
    Δεν δοκιμασα downgrade γιατι δεν καταλαβα αν το προγραμμα που πρεπει να χρησιμοποιηθει πρεπει να ειναι της εκδοσης που θελω να περασω (π.χ 7.4.4.7) η δεν εχει σημασια...

    Ειχε κανεις αναλογη εμπειρια;
    Καμια προταση;
  30. Μηνύματα
    7.252
    Εμφανίσεις
    556.759

    Απάντηση: H forthnet σερνεται...

    Χαιρετω σιγα-σιγα αυτο το θρεντ (και αλλα που αφορουν την 4νετ) και αρχιζω να κοιτω τα θρεντ της wind. Η αιτηση εγινε απο χθες, τωρα περιμενω απλα την ειδοποιηση της ενεργοποιησης.
    Ελπιζω με την αλλαγη να τελειωσει και η κοροιδια, η τουλαχιστον οι της wind να ειναι λιγο πιο σοβαροι με την πελατεια τους...

    Και εγω wind θα επιλεξω σε 10 μερες

    Δεν ξερω που βρισκεστε παιδια, παντως εγω στην Θεσσαλονικη και κοντα στο Τ/Κ της TELLAS, εδω και 2 περιπου μηνες εχω αγανακτησει!! Κολληματα, ταχυτητα χελωνας και αγιος ο Θεος!!! Χωρια το μπερδεμα με τις χρεωσεις! Μετα απο σχεδον 4 μηνες με εκπτωσεις που δεν ειχαν περαστει και αλλα τετοια, σημερα πηρα λογαριασμο που φαινεται ΟΚ (με καθε επιφυλαξη βεβαια)
  31. Μηνύματα
    32
    Εμφανίσεις
    4.023

    Απάντηση: Ειναι αληθεια;

    Αν εχεις ADSL connx δε μπορεις να παρεις μπεις στο νεο OTE Talk. Το νεο ΟΤΕ Talk ειναι για εκεινους που εχουν μονο τηλεφωνια ΟΤΕ.

    Στανταρ 100%

    Παντως απο inside man στον ΟΤΕ εμαθα οτι απο 16/6 οσοι ειχαν ConnX Talk 24/7 αναβαθμιστηκαν αυτοματα στο νεο πακετο (και η αντιστοιχη χρεωση εννοειται) και πλεον δεν πληρωνουν για κλησεις προς αλλους παροχους.
    Αν παντως ισχυει αυτο που γραφει ο Spanos, ο inside man θα φαει χοντρες φαπες :hmm:
  32. Μηνύματα
    19
    Εμφανίσεις
    2.570

    Απάντηση: Να παω στα πιο ψηλα;

    Downstream Upstream
    SNR margin (dB): 25.0 32.2
    Attenuation (dB): 27.0 13.3
    Output power (dBm): 18.7 12.3
    Attainable rate (Kbps): 18811 1230
    Rate (Kbps): 8190 381

    Αυτα ειναι τα δικα μου stats. Να υποθεσω απο αυτα που διαβαζω οτι ειναι ΟΚ?
    Βασικα εχω μπερδευτει λιγο. Αν καταλαβα καλα οσο μικροτερο το SNR τοσο το καλυτερο.
    Πως γινεται καποιοι να παιζουν με =< 9dB και καποιοι να εξιταρωνται με >27dB?
    Τι στο καλο ισχυει η μαλλον που πηρα λαθος στροφη εγω?
  33. Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    908

    [Sagem] Routing σε άλλο IP Range

    Καλημερα σε ολους...

    Στο γραφειο εχω ενα θεματακι:

    Εχω MPLS/VPN με τρια σημεια τα οποια περνουν προσβαση για Internet απο εδω.
    τα IP range τους ειναι 192.168.2.0-255, 3.0-255, 4.0-255

    Εχω κανει Port Forwarding απο μια συγκεκριμενη IP η οποια ανηκει στο range του router (192.168.1.xxx) ωστε να μπορουν καποιοι χρηστες εκτος του χωρου να βλεπουν μια εφαρμογη.

    Το ιδιο πρεπει να γινει και σε μια αλλη IP η οποια ομως ειναι σε αλλο σημειο του VPN (192.168.1.4.xxx)

    Αυτη την στιγμη εχω συνδεδεμενο ενα linksys ομως δεν σε αφηνει να κανεις κατι τετοιο...

    Το Sagem 1500WG εχει αυτη την δυνατοτητα και πως;
  34. Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    650

    [Sagem] Routing σε άλλο IP Range

    Καλημερα σε ολους...

    Στο γραφειο εχω ενα θεματακι:

    Εχω MPLS/VPN με τρια σημεια τα οποια περνουν προσβαση για Internet απο εδω.
    τα IP range τους ειναι 192.168.2.0-255, 3.0-255, 4.0-255

    Εχω κανει Port Forwarding απο μια συγκεκριμενη IP η οποια ανηκει στο range του router (192.168.1.xxx) ωστε να μπορουν καποιοι χρηστες εκτος του χωρου να βλεπουν μια εφαρμογη.

    Το ιδιο πρεπει να γινει και σε μια αλλη IP η οποια ομως ειναι σε αλλο σημειο του VPN (192.168.1.4.xxx)

    Αυτη την στιγμη εχω συνδεδεμενο ενα linksys ομως δεν σε αφηνει να κανεις κατι τετοιο...

    Το Sagem 1500WG εχει αυτη την δυνατοτητα και πως;
  35. Μηνύματα
    1
    Εμφανίσεις
    1.418

    [Sagem] Sagem 1500WG Wifi & Samsung i600

    Προσπαθω να συνδεσω το εν λογω κινητο με το εταιρικο δικτυο χρησιμοποιωντας το 1500WG ως WiFi AP.Ομως παρολο που το i600 βλεπει το broadcasted SSID, δεν μπορει να συνδεθει.
    Εχει κανεις καμια ιδεα σχετικα;
  36. Θέμα: Multimedia DVD authoring

    Από mmyron
    Μηνύματα
    2
    Εμφανίσεις
    1.440

    Multimedia DVD authoring

    Θελω να δημιουργησω ενα compilation το οποιο να παιζει σε PC και σε DVD οικιακο ("φετα").
    Στο PC ανοιγοντας να σου δινει την επιλογη να δεις το βιντεο η να ανοιξεις ενα pdf και στο οικιακο να παιζει κατευθειαν το βιντεο. Καμια ιδεα?
  37. Απάντηση: Help!!! Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες από χαλασμένο κινητό σε κάρτα μνήμης!

    http://cgi.ebay.com/New-Data-Cable-for-Nokia-6600_W0QQitemZ260087553030QQihZ016QQcategoryZ20366QQtcZphotoQQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
    :oneup:

    δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο να πληρωσεις για κατι σχεδον $3 (με σχεδον $8 μεταφορικα!!!), να περιμενεις να σου ερθει και μετα ενδεχομενως να μην σου κανει δουλεια
  38. Απάντηση: Help!!! Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες από χαλασμένο κινητό σε κάρτα μνήμης!

    Ναι... σιγουρα. Γιαυτο εκανα edit το post μου
  39. Απάντηση: Help!!! Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες από χαλασμένο κινητό σε κάρτα μνήμης!

    Sorry.... Αυτο που ειπα ηταν οτι "ναι ειδα οτι η alpha copy δεν διαθετει καλωδιο για το 6600". Αλλα σου εχω και νεοτερα (οχι κατ' αναγκη ευχαριστα:sorry: ) Το μεσημερι μιλουσα στο γραφειο με δυο ατομα της vodafone και τους ανεφερα το προβλημα σου.
    Μου ειπαν οτι εαν το τηλεφωνο δεν εχει πολυ καιρο που βραχηκε απο θαλασσα (πρωτο ασχημο νεο γιατι απο οτι λες εχουν περασει τουλαχιστον 6 μηνες) ισως να μπορουσε να γινει κατι με "εμβαπτισμο" τησ συσκευης σε λεκανακι με ειδικο υγρο για να αποφευχθει η διαβρωση απο την αλμυρα. Στη δικη σου περιπτωση ομως (το 2ο ασχημο νεο) μετα απο τοσο καιρο μαλλον σου εχει κανει καλη ζημια το αλατι.
    Επισης μου επιβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει καλωδιο συνδεσης για το 6600(ο sdikr εχει αντιθετη αποψη?) και οτι γενικοτερα το bluetooth αυτης της συσκευης ειναι "τζαναμπετικο".
    Εψαξα να βρω κανεναν κωδικο ενεργοποιησης του bluetooth (τυπου "*#06# (εμφανιση ΙΜΕΙ)) αλλα τζιφος.

    Παντως επειδη η ελπιδα πεθαινει τελευταια, δοκιμασε σε κανενα μαγαζι (οχι αντιπροσωπεια) που να κανει επισκευες μπας και καταφερει να καθαρισει το joy stick...
  40. Μηνύματα
    95
    Εμφανίσεις
    6.275

    Απάντηση: Η Ξεφτίλα Των Σημερινών Εφήβων.....

    Προσωπικα, πιστευω οτι δεν μπορουμε να γενικευουμε λεγοντας οτι "οι νεοι σημερα ειναι ετσι και ειναι αλλιως". Σε καθε γενια υπηρχαν και θα υπαρχουν και οι σκεπτωμενοι και οι ωχαδερφιστες, οι τεμπεληδες οι δουλευταραδες κοκ. Εγω σαν πατερας θα προσπαθησω να δωσω στο παιδι μου τα εφοδια ωστε να μπορει να τα βγαλει περα μονο του οχι να με εχει για υποβολεα η δεκανικι.
    Καθε γενια στην εφηβεια κανει "τρελες" αλλιως δεν θα ηταν εφηβοι! Απλα η διαφορα εγκειται στην διαμορφωση της κοινωνιας τη δεδομενη χρονικη περιοδο. Αν οταν ειμασταν εμεις 15αριδες υπηρχαν τα κινητα πχ ποιος εγκυαται οτι δεν θα ημασταν ολοι με ενα στο χερι να στελνουμε μυνηματα;
    Οποτε ας αφησουμε κατα μερος τους αφορησμους και τα αναθεματα και να κοιταξουμε να διευκολυνουμε την κατασταση οχι να την περιπλεκουμε.
  41. Απάντηση: Help!!! Προσπαθώ να μεταφέρω φωτογραφίες από χαλασμένο κινητό σε κάρτα μνήμης!

    Αυτο που θα προτεινω ισως το εχεις σκεφτει ηδη:

    Εφ' οσον το κινητο ανοιγει, κανε μια βολτα σ' ενα καταστημα ΤΙΜ που εχουν μηχανημα για πληρες backup. Ισως να γινει κατι. Εκτος και αν βρεις τροπο να αντικαταστησεις το joy stick (ισως σε κανενα μικρομαγαζο που κανουν και επισκευες να μπορουν να βοηθησουν). Ρωτα και σε κανενα Πλαισιο για συμβατο καλωδιο (Το ειδα και εγω, στην Alpha Copy δεν εχουν).
    Ελπιζω να βρεις ακρη...
  42. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    1.189

    Απάντηση: Περιέργο φαινόμενο με PIO4

    Μηπως αυτα εχουν εφαρμογη μονο στο IDE ATA/ATAPI Controller; Εδω μιλαμε για το ενσωματωμενο raid/scsi controller του m/b (αν και δεν χρησιμοποιειται για συστοιχια raid) το οποιο στον Device Manager φαινεται ως τετοιο και δεν δινει δυνατοτητες ρυθμισεων modes (dma η pio4)
  43. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    1.189

    Απάντηση: Περιέργο φαινόμενο με PIO4

    και αρχισε το "twilight zone"
  44. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    1.189

    Περιέργο φαινόμενο με PIO4

    Καλημερα σε ολους.
    Το συστημα μου απαρτιζεται απο τα εξης:

    m/b Gigabyte A7-DXR
    AMD Athlon XP 2200
    512 Mb Ram
    Ati 9500 128 Mb
    2x WD 120 Gb HDD
    1x WD 40 Gb HDD
    DVD rom
    DVD RW
    Power Supply 420W

    Στο IDE1 εχω τον 40αρι με τα XP και το DVD rom, στο IDE2 το RW. Το συγκεκριμενο m/b εχει ενσωματομενο raid controller της promise και εκει εχω τον ενα 120αρι ο οποιος αναγνωριζεται ως UDMA 5.
    Παλιοτερα ειχα και τους δυο ΗDD απο εναν σε καθε "καναλι" του raid (τους εβλεπε UDMA 5 και τους 2) αλλα οταν αλλαξα καρτα γραφικων (απο nvidia σε ati) μουλαρωσε, γυρισε και τους 2 σε PIO4 και δεν εμπαινε στα XP οποτε και εβαλα τον 40αρι στο IDE1 σαν master.
    Εχθες πηγα να βαλω τον 2ο 120αρι στο 2ο raid "καναλι" (για λογους χωροταξικης διευθετησης) και αρχισε το "twiligh zone":

    α) Με τον αρχικο 120αρι στην θεση του και τον 2ο με αλλο καλωδιο στο 2ο raid, εβλεπε μονο τον αρχικο.

    β) Αλλαζοντας καναλια στους δισκους με τα ιδια καλωδια, εβλεπε μονο τον αρχικο στο 2ο raid αλλα μονο στο boot, στα XP τιποτα!

    γ) Επαναφεροντας τους δισκους στα αρχικα τους "καναλια" και κανοντας τραμπα τα καλωδια, ειδε και τους δυο αλλα σαν PIO4 και οχι UDMA!

    Δεδομενης της παλαιοτητας του συστηματος θεωρω πιθανο το ενδεχομενο να θελει αλλαγη η μπαταρια του m/b πραγμα που θα κανω σημερα. Τα καλωδια τα θεωρω οκ λογω του οτι ειναι δοκιμασμενα.
    Καμια αλλη ιδεα?


    Συγνωμη για το μακροσκελες post αλλα νομιζω οτι οσο πιο λεπτομερες ειναι τοσο πιο κατανοητο γινεται...
  45. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    949

    Απάντηση: Μπέρδεμενος με το 9108

    ok παιδια ευχαριστω. Θα δοκιμασω και θα επανελθω με νεοτερα.
  46. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    949

    Απάντηση: Μπέρδεμενος με το 9108

    Απο οτι ειδα, το καναλι ειναι το 11. Δεν φαινεται να υπαρχουν αλλα δικτυα κοντα μου. Εμφανεις πηγες παρεμβολων δεν υπαρχουν ( οτι υπηρχε στον περιβαλλοντα χωρο υπαρχει και τωρα). Παρατηρησα οτι αλλαζοντας το acceleration του router απο Maxg σε 54g, τοσο το εικονιδιο των windows οσο και το εικονιδιο της USR δειχνουν σταθερα 54 Mbps.
  47. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    949

    Απάντηση: Μπέρδεμενος με το 9108

    παρεξηγηση... στο utility της καρτας φαινεται το 125 Kbps.... στο εικονιδιο του δικτυου (παντα μιλαω για to tray διπλα αριστερα της ωρας) εκει παιζει μεταξυ 11 και 54 Kbps. Δειτε το αρχικο post μου...
  48. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    949

    Απάντηση: Μπέρδεμενος με το 9108

    Ναι....
  49. Μηνύματα
    10
    Εμφανίσεις
    949

    Μπέρδεμενος με το 9108

    Εχω το USR9108 εδω και κατι μηνες. Προσφατα εκανα format στο PC(WinXP Pro SP2 και το τελευταιο autopatcher). Παρατηρησα το εξης:
    Ενω το utility της USR για την διαχειρηση του wireless δειχνει ταχυτητα 125 Mbps, το εικονιδιο των winXP "παιζει" μεταξυ 11 και 54 Mbps. Δεν θυμαμαι αυτο να γινονταν πριν το format. Η αποσταση router και pc δεν ξεπερνα το μισο μετρο. Η καρτα στο pc ειναι επισης USR MaxG.
    Καμια ιδεα;:hmm:
  50. Απάντηση: Ηλεκτρονική απάτη από επιχειρηματία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου

    Ωραιες οι αποψεις.
    Αλλα δεν ειναι γεγονοτα.
    Αλλο εχω αποψη για το αν ειναι καλυτερος ο Μαραντονα απο το Πελε, και αλλο εχω αποψη αν oi dialers ζητανε συνεναιση του χρηστη. Αυτο ειναι κατι που απλα η το ξερεις η οχι. Επειδη δεν σου εχει τυχει, δεν σημαινει οτι μπορεις να εχεις και αποψη.
    Ο καθενας πεταει την ατακα του χωρις να εχει ιδεα της συνεπειας που μπορει να εχει στους 100αδες αναγνωστες αυτου του forum (και οχι μονο..). Ο ενας λεει οτι πρεπει να εισαι ηλιθιος για να κολησεις dialer, ο αλλος οτι δεν χρειαζεται firewall η antivirus το pc, κ.ο.κ.

    Λιγη σκεψη ρε παλληκαρια...


    Οντως.... μηπως το φτασαμε το πραγμα σε επιπεδο τηλεπαραθυρικο χωρις ομως τα παραθυρα; Μην το παμε οπως λεει και ο σοφος ελληνικος λαος " 12 Αποστολοι, ο καθενας το g@vlee του"...

    ΥΓ: sorry για τα Γαλλικα μου:)
Εμφάνιση 1-50 από 62
Σελ. 1 από 2 1 2