Αναζήτηση:

Type: Posts; Χρήστης: tomgr; Λέξη(εις) Κλειδιά:

Αναζήτηση: Η αναζήτηση ολοκληρώθηκε σε 0,20 δευτερόλεπτα

  1. Θέμα: vigor 2700

    Από tomgr
    Μηνύματα
    731
    Εμφανίσεις
    187.143

    Απάντηση: vigor 2700

    Το firmware ειναι αυτο, αν και δοκιμασα και με 1-2 παλιοτερα.
    Το να αλλαξε κατι η εταιρια ηταν το πρωτο που σκεφτηκα αλλα ταυτοχρονα να αλλαξε κι η betamax?
    Γιατι εγραψα πιο πανω ουτε με λογαριασμο απο κλωνο της ενλογω συνδεεται!
    η χαλασε το ρουτερ
    Το χρησιμοποιουσα μονο για το voip. Ειμαι τοσο τυχερος που χαλασε μονο η συγκεκριμενη λειτουργια ενω ολες οι αλλες ειναι μια χαρα? Θα παω να παιξω ολα τα τυχερα παιχνιδια !!!:)
  2. Θέμα: vigor 2700

    Από tomgr
    Μηνύματα
    731
    Εμφανίσεις
    187.143

    Απάντηση: vigor 2700

    Εχω κανει οχι μονο factory reset αλλα περασα και δυο φορες το firmware (το αρχειο .rst).
  3. Θέμα: vigor 2700

    Από tomgr
    Μηνύματα
    731
    Εμφανίσεις
    187.143

    Απάντηση: vigor 2700

    Την καλησπερα μου σε ολους.
    Να κανω κι εγω μια ερωτηση...
    Δουλευα εδω και αρκετα χρονια εναν 2700, κυριως για το voip.
    Εδω και λιγες μερες κι ενω ολες οι αλλες λειτουργιες του ειναι μια χαρα, επαψε να κανει SIP registrar.
    Αρχικα θεωρησα πως ειναι προβλημα της εταιριας, ομως δοκιμασα με καποιους κλωνους betamax και δεν λεει να συνδεθει με τιποτα.
    Αλλωστε εβαλα τα στοιχεια της εταιριας που ειμαι συνδρομητης στο κινητο και συνδεεται μια χαρα.
    Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει η αν μπορω να τρεξω καποια διαγνωστικα στην κονσολα για να το δω?
    Ευχαριστω!
  4. Μηνύματα
    24
    Εμφανίσεις
    10.331

    Απάντηση: TP-LINK TL-WA901ND - πρόβλημα σύνδεσης

    Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα μιας και αντιμετωπιζω κι εγω ενα προβλημα με το tl-wa901nd θα το γραψω εδω.
    Θελοντας να δουλεψω το συγκεκριμενο ap σε client mode βαζω τις καταλληλες ρυθμισεις, συνδεομαι στον router αλλα εκει που δουλευει κανονικα, ξαφνικα αποσυνδεεται (κυριως οταν ανοιγω τον browser και προσσπαθω να πλοηγηθω).
    Να πω επισης πως εχω δοκιμασει διαφορα firmware με τελευταιο το openwrt.
  5. Θέμα: netfaster-vigor2700

    Από tomgr
    Μηνύματα
    13
    Εμφανίσεις
    3.471

    Απάντηση: netfaster-vigor2700

    Ευχαριστω φιλε μου, αν και μπηκα για να γραψω μια λυση λιγο διαφορετικη που βρηκα.

    Status/Action: active/add
    Destination IP Address : 000.000.000.000
    Subnet Mask : 000.000.000.000
    Gateway IP Address 192.168.x.x
    Network Interface : LAN

    Και μολις πατησεις αποθηκευση το διορθωνει αυτοματα σε 0.0.0.0 και το αποθηκευει.
  6. Θέμα: netfaster-vigor2700

    Από tomgr
    Μηνύματα
    13
    Εμφανίσεις
    3.471

    Απάντηση: netfaster-vigor2700

    Τελικα μετα απο λιγη προσπαθεια το καταφερα.
    Οι ρυθμισεις στον vigor ειναι:
    Το PPPoE / PPPoA στο Internet Access απεναργοποιημενο.
    Το MPoA (RFC1483/2684) κι αυτο απενεργοποιημενο, με ενεργοποιημενο ομως το Bridge Mode και στη θεση του DNS Server IP Address στο primary tην ip του router απ' τον οποιο παιρνουμε internet.
    Το DHCP Server του LAN απενεργοποιημενο.
    Οι ρυθμισεις στο voip οπως αναφερει παραπανω ο nikpet.
    Το τελευταιο και δυστυχως οχι οτι καλυτερο ειναι οτι πρεπει καθε φορα που ο vigor για καποιο λογο κανει reboot να δινεται απο telnet η εντολη ip route add 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.x.x default 0 οπως εγραψε κι ο φιλος Til3tSiO.
    Αν μπορει καποιος να βοηθησει ωστε να κραταει το static route και μετα απο επαν/ση ας δωσει τα "φωτα" του.
    Εμενα παντως οσες φορες το δοκιμασα απο το web interface του vigor δεν μου τη δεχεται.
  7. Θέμα: netfaster-vigor2700

    Από tomgr
    Μηνύματα
    13
    Εμφανίσεις
    3.471

    Απάντηση: netfaster-vigor2700

    Καλημερα σε ολους.
    Εχω δοκιμασει τις παραπανω ρυθμισεις, αλλα δυστυχως δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει.
    Για να γινω πιο συγκεκριμενος χρησιμοποιω τον NetFaster για να συνδεθω στο internet (μιας κι ο συγκεκριμενος router δεν μπορει να κανει register στο voip οταν παιρνει απο lan, οπως εχω διαβασει) και απο την LAN1 του συνδεω με ethernet καλωδιο την LAN1 του vigor.
    Τα στοιχεια του vigor:
    Vigor Firmware:
    Model Name : Vigor2700 series
    Firmware Version : 2.8.3_1411301
    Build Date/Time : Jun 29 2009 14:44:09
    ADSL Firmware Version : 1411301_A Annex A
    Προσπαθω να συνδεσω λοιπον το voip acount (μαλιστα κανω προσπαθεις με τρεις διαφορετικους λογαριασμους απο διαφορετικους παροχους) χωρις δυστυχως να καταφερω να κανει register.
    Εχω δωσει απο telnet την εντολη για γεφυρα, εχω δωσει και την εντολη που λεει πιο πανω ο φιλος Til3tSiO αλλα και παλι τιποτα.
    Ο Netfaster εχει ip 192.168.2.1 και μασκα 255.255.255.0 και ο vigor 192.168.2.5 με το ιδο subnet. Ολες οι δικτυακες συσκευες που ειναι συνδεδεμενες πανω στον vigor ειτε με ethernet ειτε ασυρματα μπαινουν στο διαδικτυο χωρις κανενα προβλημα.
    Παρακαλω τους φιλους που καταφεραν να κανουν το voip να δουλεψει με τη συγκεκριμενη συνδεσμολογια αν μπορουν να γραψουν εναν μικρο οδηγο με τις ρυθμισεις που χρειαζονται τοσο στον vigor οσο κι αν πρεπει ν ανοιξει καποια πορτα στον Netfaster η κατι αλλο.
    Πιστευω πως θα βοηθησει αρκετους, μιας και εχω δει και σ' αλλα forum ερωτησεις σχετικα με το θεμα.
    Ευχαριστω.
  8. Θέμα: Voip και Netfaster

    Από tomgr
    Μηνύματα
    26
    Εμφανίσεις
    14.969

    Απάντηση: Voip και Netfaster

    Το προβλημα πρεπει να εχει να κανει με την ρυθμιση "Listen VC ", οπου φανταζομαι θεωρει δεδομενο οτι το traffic του VoIP θα το στειλει μεσω της dsl που ομως δεν ειναι συνδεδεμενο! Πηγαινοντας στο WAN -> ATM PVC μπορω να αλλαξω settings για τα VC, αλλα εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να βαλω και πιο πρεπει να επιλεξω;
    Επειδη προσπαθω να κανω το ιδιο, να συνδεσω δηλαδη ενα τηλεφωνο στην voip υποδοχη ενος Netfaster που παιρνει internet απο την ethernet απο ενα linksys router και χρησιμοποιειται για να μοιρασει σ' ενα δευτερο υποδικτυο και δεν εχω βγαλει ακρη ως τωρα, αν μπορει καποιος να βοηθησει με τις ρυθμισεις...
    Φανταζομαι οτι το VC στο οποιο θα οδηγησουμε τη voip συνδεση θα πρεπει να ρυθμιστει σαν γεφυρα με το lan ωστε να παιρνει απο κει internet.
    Σ' οσες δοκιμες εχω κανει ομως δεν ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα.
    Καθε βοηθεια δεκτη.
    Ευχαριστω!
  9. Μηνύματα
    7
    Εμφανίσεις
    874

    Απάντηση: TP-LINK WA901ND πρόβλημα

    Τελικα το δοκιμασα κι αυτο.
    Εχει τρια επιπεδα (χαμηλο, μετρο και υψηλο).
    Τα δοκιμασα ολα αλλα δεν αλλαξε τιποτα.
    Στο χαμηλο επιπεδο μαλιστα δεν συνδεονταν καθολου κι αναγκαστηκα να συνδεσω το καλωδιο ethernet για να το αλλαξω παλι.
  10. Μηνύματα
    7
    Εμφανίσεις
    874

    Απάντηση: TP-LINK WA901ND πρόβλημα

    Η ρυθμιση στο 901 ειναι στο μεγιστο.
    Τωρα οσο αφορα σε ρυθμισεις εξοικονομησης ενεργειας, αυτη τη στιγμη δεν εχω αλλο ασυρματο pc, αλλα το ιδιο οταν συνδεεται απ' ευθειας στο router με τις ιδιες ρυθμισεις δεν εχει κανενα προβλημα.
  11. Μηνύματα
    7
    Εμφανίσεις
    874

    Απάντηση: TP-LINK WA901ND πρόβλημα

    Καλημερα κι ευχαριστω για την απαντηση.
    Προς το παρον δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα πανω στη συσκευη και οι κεραιες ειναι βιδωμενες και οι τρεις μεχρι τερμα.
    Το μονο που εκανα στο μεταξυ ηταν να ξαναβαλω το firmware μπας και... αλλα.....
    Ααα, εκανα και μια ερωτηση στην βοηθεια την μαμας εταιριας και περιμενω να δω τι θα απαντησουν.
  12. Μηνύματα
    7
    Εμφανίσεις
    874

    TP-LINK WA901ND πρόβλημα

    Καλημερα σε ολους.
    Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.
    Προκειμενου να δωσω internet σε εναν φιλο που μενει απεναντι αγορασαμε το παραπανω access point και το συνδεσαμε στη λειτουργια "universal repeater" (ο router μου δεν υποστηριζει wds), αφου καναμε τις καταλληλες ρυθμισεις.
    Η συνδεση εγινε κανονικα, αλλα υπαρχουν συνεχεις διακυμανσεις στο σημα το οποιο απο το 70% πεφτει ξαφνικα σε χαμηλα επιπεδα (μεχρι και 15% καποιες στιγμες), επανερχεται και παλι τα ιδια.
    Για να σιγουρευτω το δοκιμασα σε αποσταση 2 μετρων απο το laptop και σε λειτουργια "access point" χωρις να το "κουμπωσω" στο router και εκανε παλι τα ιδια.
    Να σημειωσω εδω οτι με ενα ιδιας εταιριας access point δεν ειχα κανενα προβλημα, αλλα επειδη δεν υποστηριζε κλειδωμα wpa2 σε λειτουργια repeater (ηταν το wa501) προτιμησαμε αυτο για μεγαλυτερη ασφαλεια.
    Θα δοκιμαζα firmware update, αλλα καθως ειναι σχετικα καινουριο εχει μονο ενα firmware, αυτο που εχει πανω.
    Καθε βοηθεια δεκτη.
    Ευχαριστω!!!
  13. Θέμα: 802.1X RADIUS

    Από tomgr
    Μηνύματα
    4
    Εμφανίσεις
    1.224

    Απάντηση: 802.1X RADIUS

    Σ΄ευχαριστω για την απαντηση.
    Για το wpa2 γνωριζω, απλα μου αρεσει να ψαχνω και να δοκιμαζω τις δυνατοτητες μιας συσκευης )ειναι και το ....μικροβιο:)).
    Τα link που εδωσες τα ειχα δει, αλλα αναφερονται κυριως στις δυνατοτητες του συγκεκριμενου πρ/λου.
    Πιστευω οτι με καταλληλες ρυθμισεις και ενας υπολογιστης με win η με linux μπορει να συνδεθει.
    Σε καθε περιπτωση, σ΄ευχαριστω και παλι.
  14. Θέμα: 802.1X RADIUS

    Από tomgr
    Μηνύματα
    4
    Εμφανίσεις
    1.224

    802.1X RADIUS

    Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα.
    Ψαχνοντας τις δυνατοτητες για κλειδωμα του wireless του router (το γνωστο Philips του ΟΤΕ) ειδα οτι εχει την επιλογη 892.1Χ Authentication και server type: Radius.
    Το θεμα ειναι αν το τσεκαρω και βαλω τα Secret Key και NAS-ID στα αντιστοιχα πεδια για μεγαλυτερη ασφαλεια, τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα XP ωστε να μπορεσω να συνδεθω;
    Ευχαριστω!
  15. Μηνύματα
    8
    Εμφανίσεις
    599

    Απάντηση: Πρόβλημα με μνήμη?

    Καπως καθυστερημενα, αλλα περιμενα μηπως αρχισει παλι τα ιδια.
    Λοιπον, πηγα τον υπολογιστη σ΄ενα βουλκανιζατερ, του εκανα ενα πολυ καλο "φυσημα" και παραλληλα αφαιρεσα μια καρτα tv που ειχα πανω στη μητρικη.
    Απο τοτε και ως σημερα δουλευει μια χαρα.
    Επειδη ομως "το εργο το εχω ξαναδει" δε λεω μεγαλη κουβεντα.
    Αν επαναληφθει θα επανελθω.
    Ευχαριστω ολους για τις απανησεις!
  16. Μηνύματα
    8
    Εμφανίσεις
    599

    Απάντηση: Πρόβλημα με μνήμη?

    Συγνωμη, ξεχασα να πω οτι πανω στις δοκιμες που κανω τις εβγαλα διαδοχικα, για να δω μηπως εχουν καει κι εκεινη τη στιγμη ειχα πανω τη μια μονο.
  17. Μηνύματα
    8
    Εμφανίσεις
    599

    Απάντηση: Πρόβλημα με μνήμη?

    Κατ' αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.
    Οι μνημες οπως εγραψα πιο πανω ειναι καινουριες, KINGSTON, 1g η καθεμια.
    Η μητρικη βεβαια ειναι αρκετα παλια, δεν θυμαμαι ακριβως το bios, θα δω παντως και θα επανελθω.
    Οσο για τις αλλες ερωτησεις, επειδη μια εικονα = 1000 λεξεις:69944
  18. Μηνύματα
    8
    Εμφανίσεις
    599

    Πρόβλημα με μνήμη?

    Εδω και 2 μηνες περιπου και εντελως ξαφνικα αρχισαν να ακουγονται απο το pc καποια beep. Με το περασμα των ημερων τα beep αρχισαν να γινονται πιο πυκνα και κυριως οταν ανοιγα καποιες εφαρμογες που απαιτουν πολλη μνημη.
    Ετσι λοιπον αποφασισα να αλλαξω μνημες, αγορασα 2 καινουριες του ενος gb ηκαθεμια, τις τοποθετησα και ολα ενταξει.
    Μετα ομως απο εναν περιπου μηνα το προβλημα επανηλθε.
    Υπαρχει περιπτωση να μη φταιει η μνημη και να ειναι η μητρικη η ο επεξεργαστης και οσο ηταν καινουριες οι μνημες να μην το εκανε;
    Παντως τα beep συμφωνα με το howto του bios φαινεται να ειναι απο τη μνημη.
    Τι μπορει να συμβαινει;
  19. Θέμα: wep provisioning dynamic

    Από tomgr
    Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    344

    wep provisioning dynamic

    Πρωτα απ' ολα θελω να ζητησω συγνωμη αν το θεμα υπαρχει, αλλα στο ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα τιποτα.
    Η ερωτηση μου ειναι η εξης:
    Αν επιλεξω στο κλειδωμα του ασυρματου δικτυου wep και στο key Provisioning τσεκαρω το dynamic, τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο Laptop ωστε να συνδεθω;
    Οταν παω στα διαθεσιμα δικτυα και βαλω οποιονδηποτε κωδικο, φαινεται να συνδεεται, αλλα δεν βλεπει ουτε τον δρομολογητη ουτε φυσικα και το διαδικτυο.
  20. Απάντηση: υπαρχει καποιος οδηγος για να στησω ενα VPN ? ειχα προσπαθησει στο παρελθον ...

    μηπως παρελμβαλετε καποιος proxy απο πλευρας Πανεπιστημιου :hmm:

    Σ' αυτην ομως την περιπτωση δεν θα επρεπε απο τη μερια του χρηστη να "τρεχει" ενας proxy client:hmm:

    το προβλημα που ανεφερα παραπανω πιστευω προσπερνιεται αν πριν ορισεις το default gateway ενα route για την internetικη ip του server προς το default gateway του client.

    Παντως μπορεις να παραμετροποιησεις τον OpenVPN server να στελνει συγκεκριμενα routes στον / στους clients (κοιτα για παραδειγμα το Push route στο config του server απο το παραπανω tutorial) ;)

    Προσπαθησα και τις δυο περιπτωσεις αλλα δεν καταφερα κατι(η αληθεια ειναι πως δεν εχω πολυ πειρα πανω στο vpn). Αν θες δωσε ενα παραδειγμα.
  21. Απάντηση: υπαρχει καποιος οδηγος για να στησω ενα VPN ? ειχα προσπαθησει στο παρελθον ...

    Θα πρεπει να υπαρχει καποια ρυθμιση ομως γιατι οταν συνδεομαστε σε εναν απομακρυσμενο server, ενος πανεπιστημιου για παραδειγμα, παιρνουμε την ip που μας δινει ο server αυτος και μ' αυτην "βγαινουμε" στο διαδικτυο.
    Οποτε μαλλον δεν ειναι ρυθμιση στο config του client, γιατι θα ηταν διαφορετικο απο αυτο του οδηγου. Αφου λοιπον δεν ειναι, μαλλον κατι χρειαζεται στον server.
  22. Απάντηση: υπαρχει καποιος οδηγος για να στησω ενα VPN ? ειχα προσπαθησει στο παρελθον ...

    σωστα ;)

    εξαιρετικη imho εναλλακτικη για software VPN ειναι το OpenVPN.

    ενας οδηγος που με ειχε βοηθησει να το στησω σε περιβαλλον windows ειναι αυτος :)

    Να κανω κι εγω μια ερωτηση.
    Ο οδηγος αυτος ειναι πολυ καλος και βοηθαει πολυ καποιον που ξεκιναει με το vpn.
    Με τα συγκεκριμενα ομως config για server και client, πετυχαινουμε μεν τη συνδεση των υπολογιστων μας, αν ομως θελουμε οι client να "βγαινουν" στο διαδικτυο με την εικονικη ip η εστω με την ip του server (μιλαμε για την περιπτωση που ο server ειναι απομακρυσμενος) ξερει κανεις τις ρυθμισεις που χρειαζονται;
  23. Θέμα: remote telnet & ftp

    Από tomgr
    Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    790

    remote telnet & ftp

    Καλησπερα σε ολους.
    Εχω εναν Drytech της altec, και προσπαθω να μπω μεσω telnet και ftp στον υπολογιστη μου, απο την δουλεια μου.
    Δυστυχως και ενω εχω ανοιξει τις αντιστοιχες πορτες στον router και εχω απενεργοποιησει την ασφαλεια μεσα απο την σελιδα μου στην otenet δεν συνδεεται.
    Μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο στον router;
    Ευχαριστω!
  24. Θέμα: DrayTek Vigor 2700vg

    Από tomgr
    Μηνύματα
    378
    Εμφανίσεις
    52.543

    Απάντηση: DrayTek Vigor 2700vg

    Καλησπερα κι απο μενα, σ' ολη την παρεα.
    Εχω το Drytech Vigor της altec και αντιμετωπιζω ενα προβλημα.
    Προσπαθω να συνδεσω δυο pc με δυο access point (U.S.Robotics), αλλα ως τωρα δεν τα εχω καταφερει.
    Οι ενεργειες που εχω κανει ειναι οι εξης:
    1. Βαζω το ιδιο SSID στο ρουτερ και στο access point
    2. Απενεργοποιω το Security Settings και στα δυο
    3. Επιλεγω το ιδιο καναλι και στα δυο
    4. Τοποθετω στο ρουτερ την mac του access και στο access την mac του ρουτερ.
    Λογικα θα επρεπε να συνδεθει, αλλα δεν....
    (Δυστυχως ο Drytech ειναι κλειδωμενος απο την altec και δεν μπορω να βαλω αλλο firmware)
    Και κατι αλλο , οταν συνδεω το ενα access με καλωδιο πανω στον drytech τοτε μπορω να συνδεθω με το δευτερο.
    Αν καποιος μπορει να βοηθησει.....
    Ευχαριστω!
  25. Θέμα: phpbb & choutbox

    Από tomgr
    Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    571

    phpbb & choutbox

    Καλησπερα σε ολους.
    Θα ηθελα μια βοηθεια.
    Εχω ενα site με phpbb και αντιμετωπιζω καποιες δυσκολιες.
    Κατ' αρχην δεν μπορω να βαλω το choutbox και επισης εχω ενα προβλημα με τον χρονο παραμονης των μελων στο site. Δηλαδη μετα απο λιγη ωρα, αν δεν κανουν καποια δραστηριοτητα βγαινουν offline και πρεπει να κανουν ανανεωση για να φανυν και παλι συνδεδεμενοι.
    Αν καποιος μπορει να βοηθησει.....
    Ευχαριστω!
  26. Μηνύματα
    48
    Εμφανίσεις
    10.475

    Απάντηση: I-call easy box - Εντυπωσεις

    Καταρχην καλησπερα σε ολους.
    Επειδη βλεπω οτι ρωτανε κι αλλοι, μηπως μπορει καποιος να γραψει τις ρυθμισεις που χρειαζονται στο Qos του Draytek Vigor 2700VG, ωστε να δινει προτεραιοτητα στο voip;
    Ευχαριστω.
  27. Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    1.042

    i-call easy pack προβλημα

    Καλησπερα σε ολους.
    Εδω και λιγον καιρο πηρα το i-call easy pack με τον router που δινουν.
    Η συνδεση μου ειναι otenet 2Mb.
    Το προωλημα ειναι οτι οταν μιλαω κανει διακοπες.
    Στην εταιρια που πηρα ο ενας μου ειπε οτι φταιει το οτι εχω σε δικτυο 3 pc.
    Ενας αλλος μου ειπε οτι ισως φταιει ο ΟΤΕ κι οτι ισως χρειαζεται ν ανοιξω καποιες πορτες στον router για να περνανε καποια πακετα.
    Τις ρυθμισεις στα επιπεδα στον λογαριασμο τις εχς δοκιμασει ολες.
    Καθε βοηθεια, παιδια, δεκτη, γιατι ειναι κριμα να πληρωνω και να μην εχω την υπηρεσια.
    Ευχαριστω.
  28. Θέμα: AD 2636 πρόβλημα

    Από tomgr
    Μηνύματα
    2
    Εμφανίσεις
    1.168

    [Microcom] Απάντηση: AD 2636 πρόβλημα

    Επανερχομαι γιατι εχω κατι νεοτερο.
    Τελικα δανειστστηκα ενα router απο εναν φιλο για να δοκιμασω.
    Παρατηρησα οτι κι αυτο αποσυνδεεται καποιες φορες, αλλα αμεσως μετα συνδεεται μονο του και παλι, κατι που δεν κανει το AD 2636.
    Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση για να μπορει να επανασυνδεεται;
    Ευχαριστω.
  29. Θέμα: AD 2636 πρόβλημα

    Από tomgr
    Μηνύματα
    2
    Εμφανίσεις
    1.168

    [Microcom] AD 2636 πρόβλημα

    Παιδια βοηθεια.
    Εχω εναν AD 2636 και συνδεση otenet.
    Με ενα hub εχω φτιαξει ενα δικτυο με 3 pc, τα 2 ενσυρματα και το ενα με access point.
    Το προβλημα ειναι οτι, ενω ολα δουλευουν μια χαρα, ξαφνικα κολαει ο router και με πεταει εκσω απο το net.
    Δεν μπορω ουτε απο το web interface να τον δω, παρα μονο αν τον κλεισω απο το κουμπι και τον ξανανοικσω. Τοτε δουλευει και παλι μια χαρα.
    Ειχα το GFK το αλλακσα με το τελευταιο firmware της "μαμας" microcom, αλλα τα ιδια.
    Ακομη και απο το κουτι τον εχω βγαλει μηπως ηταν απο τη ζεστη.
    Αν καποιος μπορει να βθηθλησει, θα ημουν υποχρεως.
    Τηανκσ.
  30. Μηνύματα
    0
    Εμφανίσεις
    1.325

    [Microcom] no-ip και microcom AD2636

    Καλησπερα στο forum.
    Θα ηθελα να ρωτησω, αν καποιος γνωριζει, αν υπαρχει η δυνατοτητα να περασω την no-ip διευθυνση μου στο microcom ετσι ωστε να κανει update μεσα απο αυτο.
    Δοκιμασα αλλα μεσα εχει dyndns και καποιους αλλους dns servers, αλλα no-ip δεν μου βγαζει.
    Με καποιο αλλο firmware ισως;
    Ευχαριστω.
Εμφάνιση 1-30 από 30