Τα κατάφερα τελικά και συνδέθηκα εύκολα με το router μου, ένα Linksys-WAG54GS.
Ακολουθούν τα πρώτα στατιστικά της σύνδεσής μου:
Το παραπάνω test το έκανα ασύρματα, μέσω πρόσβασης WiFi με Full Signal.
Το παραπάνω test το έκανα ενσύρματα, μέσω πρόσβασης Ethernet.
Υ.Γ.: Δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά...
Καθόλου άσχημα. Και οι σελίδες ανοίγουν πολύ γρήγορα.
Τώρα μένει να κάνω λίγη ακόμα υπομονή - μέχρι αύριο που θα παραλάβω τον εξοπλισμό - για να δοκιμάσω και την τηλεφωνία της Cyta.
Πάντως ομολογώ πως δεν έχω κανένα παράπονο από την αντιμετώπιση των εκπροσώπων της Cyta, τόσο του τμήματος της Υποστήριξης Πελατών, όσο και της Τεχνικής Υποστήριξης. Από το μεσημέρι με έχουν καλέσει διαδοχικά πάνω από πέντε φορές. Γενικά μπορώ να πω ότι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και σε ακούνε με ιδιαίτερη προσοχή. Το κυριότερο απ΄όλα, με όσους έχω μιλήσει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ ευγενικοί.
![]()
Εμφάνιση 61-75 από 492
Θέμα: Cyta στο Ηράκλειο
-
26-11-08, 17:54 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #61
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dzadelis : 26-11-08 στις 18:16.
-
26-11-08, 18:15 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #62
Πάντως ρε φίλε η στάση σου απέναντι στην CYTA είναι πολύ περίεργη και ...ανώριμη θα έλεγα..Από τη μια τους εκθειάζεις,από την άλλη τους καταγγέλεις....
Έχουν κάνει μια ολιγωρία (που εν μέρει φταίει και ο ΟΤΕ που σε έστειλε σε αυτούς πιο γρήγορα)..Σε καθυστερούν - πηγαίνοντας στις προβλεπόμενες απο τον ΟΤΕ ημερομηνίες - και εσύ ετοιμάζεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και πράσσειν άλογα , την ίδια ώρα που έχεις ταλαιπωρηθεί βάναυσα από TELLAS και ξέρεις πως λειτουργούν το σύνολο των εταιριών στην Ελλάδα....
Και όλα αυτά για 2 ημέρες νωρίτερα που σε ενεργοποίησε ο ΟΤΕ....Πέρα από όλα αυτά όμως το να φάσκεις και να αντιφάσκεις,να εκθειάζεις και να καταγγέλεις ταυτόχρονα δεν έχει νόημα....Περίμενε 1-2 μέρες ,ενεργοποιήσου κανονικά και μετά πες μας την ολοκληρωμένη εικόνα σου να καταλάβουμε και εμείς τι συνέβη , και όχι όποτε νευριάζεις να στέλνεις μηνυμα...
Σόρυ για το ελαφρώς επιθετικό ύφος,αλλά και εγώ λίγο...εκνευρίστηκα με όλη τη "φασαρία" που προκάλεσες!Εύχομαι να πάνε όλα καλά κατά τα άλλα.
-
26-11-08, 18:16 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #63
Σε αντίθεση με FORTHnet-OTE που είναι άθλιοι! Οι πρότοι με άφησαν χωρίς ίντερνετ πέρισυ την προτοχρονιά γιατί έτσι τους έκατσε και χωρίς να με ενημερώσουν (νόμιζα οτι κάηκε ο ρούτερ και του έκανα και hard reset), ενω ο ΟΤΕ με είχε ενεργοποιήσει, και επειδή δεν μπορούσε να κλειδώσει κοντά στα 24 μου είχαν κόψει το ίντερνετ, και περίμενα αρκετή ώρα στο 134 για να μου πουν να πάρω στο 121 και απο εκεί να πάρω στο 1252 στο οποίο περίμενα 2 ώρες για να μου πουν να φτιάξω τα φίλτρα τα οποια δεν είχαν πρόβλημα και τελικά με πήραν απο το dslam για να μου πουν το πρόβλημα που υπήρχε.
-
26-11-08, 18:24 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #64
-
26-11-08, 18:34 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #65
[QUOTE=dzadelis;2478524]Τα κατάφερα τελικά και συνδέθηκα εύκολα με το router μου, ένα Linksys-WAG54GS.
Ακολουθούν τα πρώτα στατιστικά της σύνδεσής μου:
Υ.Γ.: Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά το παραπάνω test το έκανα μέσω WiFi (Full Signal) και όχι με ενσύρματη (Ethernet Cable) πρόσβαση.
Φίλε dzadelis.Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το post μου no52 στις 25-11-08 23.41 θα είχες συνδεθεί από εχθες.Και η τηλεφωνία όπως θα διαπιστώσεις αύριο είναι εξαιρετική.
Στη δικη μου αναμονή για ενεργποίηση της γραμμής μου η οποία θα γινόταν αύριο πήρε μια ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ για τις 10-12-2008.(η αιτιολογία απο την πλευρά της CYTA είναι ότι η απο 12-11-2008 καταχωρηνένη αίτηση μου στον ΟΤΕ ακυρώθηκε στίς 25-11-2008, στάλθηκε καινούργια και καταχωρήθηκε σήμερα στις 09.30 απο τον ΟΤΕ).Οπότε σε σχέση με μένα ανήκεις άλλον στούς τυχερούς!
-
26-11-08, 19:09 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #66
Έχετε δίκιο παιδιά. Λυπάμαι πολύ για την σύγχυση που προκάλεσα εξαιτίας του - δικαιολογημένου κατά τ΄άλλα - εκνευρισμού μου.
Τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η ολιγωρία της Cyta είναι δεδομένη. Και το γεγονός ότι ο ΟΤΕ με ενεργοποίησε δύο ημέρες νωρίτερα δεν μπορεί - σε καμία περίπτωση - να σταθεί ως δικαιολογία. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είχα ήδη τον εξοπλισμό στα χέρια μου. Και γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο νιώθω απογοητευμένος. Ίσως επειδή είχα την υπερβολική προσδοκία ότι - ως προς την αξιοπιστία - η Cyta θα διαφοροποιηθεί εντελώς από τους υπόλοιπους παρόχους, δείχνοντας μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της.
Από την άλλη όμως, θα πρέπει να αναγνωρίσω επίσης ότι σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο - μέχρι στιγμής - έχω καλές εντυπώσεις από τους εκπροσώπους της Cyta. Με κάλεσαν σήμερα δύο φορές από το τεχνικό τμήμα για να με ρωτήσουν αν χρειάζομαι βοήθεια προκειμένου να συνδεθώ προσωρινά στο internet με τον δικό μου router. Με έχουν καλέσει κι άλλες τρεις φορές από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να με καθησυχάσουν και να με διαβεβαιώσουν ότι θα παραλάβω τον εξοπλισμό - το αργότερο - μέχρι αύριο το μεσημέρι. Συγνώμη, αλλά δεν με είχαν συνηθίσει σε τέτοια καλομεταχείριση ούτε η Tellas - εδώ κι έναν χρόνο που ήταν ο πάροχός μου - αλλά ούτε και η Forthnet παλαιότερα.
Υ.Γ.: Όταν εκνευρίζομαι λειτουργώ όντως παρορμητικά...
-
26-11-08, 19:17 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #67
Δημητρη οσο αφορα εμενα,δεν χρειαζεται να ζητας συγνωνη,ανθρωποι εμαστε.
απλα απ'οτι καταλαβα σε εζωσαν τα μαυρα φιδια απο παρομοιες εμπειριες με αλλους εναλλακτικους.
μια ημερα εμεινε να δουμε και το τηλεφωνο πως ειναι και να βγαλουμε ενα πρωτο συμπερασμα.
-
26-11-08, 19:47 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #68
Φίλε DIMTS, σε ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. Ωστόσο - από χθες που νέκρωσε η γραμμή μου μέχρι και σήμερα το πρωί - ο router μου αν και συγχρονιζόταν έδειχνε downstream bandwidth 132 kbps και upstream bandwidth 64 kbps!!! Όλες λοιπόν οι απόπειρες που έκανα για να συνδεθώ ήταν ανεπιτυχείς, παρόλο που δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς πρωτοκόλλων. Μετά τις 11:30πμ προσπάθησα ξανά και τότε διαπίστωσα ότι πλέον ο router μου κλείδωνε στα 2 Mbps. Λίγο αργότερα και ενώ τα είχα ήδη καταφέρει μόνος μου, με κάλεσε κάποιος από το τεχνικό τμήμα της Cyta για να μου δώσει τις ρυθμίσεις πρόσβασης στο internet. Μετά από μία ώρα περίπου με κάλεσε και άλλος τεχνικός για να με ρωτήσει αν χρειάζομαι κάποια βοήθεια!
-
26-11-08, 22:10 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #69
Δημητρη ακριβως ετσι και πολυ πιο εντονα θα αντιδρουσα και εγω.Απο τα νευρα στα χαμογελα.Και αμα στρωνει η κατασταση καλα, ολα ξεχνιωνται.Και με το πρωτο disconect παλι τα
μπινελικια δεν σταματαν μεχρι εξομαλυνσης της καταστασεως.Αυτα τα πραματα ετσι ειναι.
Νομιζω οτι η συμπεριφορα σου ηταν αψογη και κατανοητοτατη.Αποριπτω προσωπικα την συγνωμη σου.Φιλικα
satfoxy
-
26-11-08, 23:21 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #70
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω
a. τον εκνευρισμο ορισμενων για ενα σωστα τεκμηριωμενο post και
b. το οτι με τις μικρες καθυστερησεις ενεργοποιησης δεν τρεχει και τιποτα σπουδαιο...
Οταν μια εταιρια ξεκινα να εχει 300-400 αντε 500 πελατες σε αναμονη ενεργοποιησης
με τα router στην αποθηκη να περιμενουν να πανε σε αυτους και δεν πανε στην ωρα τους....
έλεος αλλα πραγματικα ειναι εκνευριστικο και θα αντιδρουσα το ιδιο....!
Τι θα γινει οταν με το καλο φτασουν ευχομαι και τις 500 αιτησης την ημερα....?
Οσο αφορα τη μικρη καθυστερηση στην ενεργοποιηση λογο δικου τους λαθους ... ρωταω
γιατi εγω θα πρεπει να πληρωνω στον ΟΤΕ ολα τα αστικα και υπερασικα + κινητα για
2-3 βδομαδες παραπανω ....!?
Το οτι καποιες αλλες εταιρειες "δεν λειτουργουν" προς εξυπηρετηση του πελατη δεν σημαινει οτι
πρεπει να δεχτουμε "το μη χειρον βελτιστον" .
Αρα +1 απο εμενα στο post σου dzadelis δεν υπηρχε λογος για απολογια
Μπα πολυ λογικο μου φανηκε....εισαι ενα καταναλωτης των 10 ευρω το μηνα και ειναι μια εταιρια
πολλων εκατομμυριων ευρω...!
........Auto merged post: amnis πρόσθεσε 8 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Οσο αφορα τα test που κανετε δεκτα και φυσικα χρειαζουμενα αλλα
σε κανα 6μηνο μετα απο μερικες χιλιαδες ενεργοποιησεις θα ειναι το ιδιο τα πραματα...!?
Ευτυχως τουλαχιστον τοτε θα εχουμε κερδισει ενα εξαμηνο αψογης μεταχειρησης
και καλων υπηρεσιων οχι οπως την ALTEC TELECOMS που δεν προλαβαμε ουτε το 6μηνο
να χαρουμε τις αψογες και εκει υπηρεσιες της...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amnis : 26-11-08 στις 23:27. Αιτία: auto merged post
-
26-11-08, 23:31 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #71
-
26-11-08, 23:34 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #72
Αντε με το καλο να τις εκατοστησεις τις ακυρωσιες εμενα εχουν φτασει τωρα τις 4-5...!
........Auto merged post: amnis πρόσθεσε 3 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σωστα ας τους στειλω ομως ενα fax να μου το στειλουν απο τωρα διοτι τοτε σιγουρα
θα τα ακουσουν και απο εμενα ....αν ποτε πραγματικα ενεργοποιηθω...!
Τωρα βεβαια υπαρχει και το ερωτημα :
Εχω πληρωσει το πακετο πριν απο 3 βδομαδες γιατι δεν μου εστειλαν τοτε τον εξοπλισμο...
2 μερες πριν περιμενουν να τον στειλουν..?
Αλλου ειναι το προβλημα....Τελευταία επεξεργασία από το μέλος amnis : 26-11-08 στις 23:38. Αιτία: auto merged post
-
26-11-08, 23:38 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #73
-
26-11-08, 23:43 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #74
-
26-11-08, 23:48 Απάντηση: Cyta στο Ηρακλειο #75
Παρόμοια Θέματα
-
Cyta στο Ρεθυμνο σε λιγες μερες
Από paulk στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 10Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-09, 10:52 -
Off topic μηνύματα από "Cyta στο Ηράκλειο"
Από STILO στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 02-02-09, 19:37 -
HOL στο Ν.Ηρακλειο
Από E 367 στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 12-10-08, 10:49 -
Πρόβλημα στο Ν. Ηράκλειο
Από MikeDrGK στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-07, 13:01 -
Otenet στο Ηρακλειο
Από Luci στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 14-05-05, 13:42
Bookmarks