Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Sony Ericsson σχεδιάζει να λανσάρει στην αγορά ένα PlayStation Phone με λειτουργικό Android 3.0 μέσα στους επόμενους μήνες ή επόμενα τρίμηνα. Χθες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από την συσκευή, κάτι που ίσως δείχνει πως τα σενάρια είναι αληθή αν και η εταιρεία δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τίποτα από αυτά.
Το τηλέφωνο PlayStation θα θυμίζει την φορητή κονσόλα PSP Go, αλλά θα διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8655 στα 1.0GHz, με μνήμη 512ΜΒ RAM, 1GB ROM, σύμφωνα με το site Εngadget. Η οθόνη θα είναι κάτι μεταξύ 3.7 και 4.1 ιντσών, όπως και στο PSP Go.
Μπορεί το φημολογούμενο PlayStation Phone της Sony Ericsson να είναι πολύ πιο δυνατό από το PlayStation Portable, που φέτος γίνεται 6 ετών, αλλά το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια του PSP. Η νέα συσκευή θα βασίζεται σε ARM SoC αλλά θα πρέπει να υποστηρίζει την αρχιτεκτονική MIPS4000 του PSP ή αλλιώς να προσθέσει ένα ξεχωριστό επιπλέον chip. Αν κρίνουμε από την φωτογραφία τότε το PlayStation Phone θα υποστηρίζει τα παλιά παιχνίδια του PSP αφού πάνω στην συσκευή υπάρχουν τα γνωστά κουμπιά της κονσόλας.
Έχουν προηγηθεί δηλώσεις στελεχών της Sony σύμφωνα με τους οποίους η Sony θα κυκλοφορήσει ένα PlayStation Phone, κάτω όμως από την δική της ετικέτα.
Πηγή: Xbitlabs
Εμφάνιση 1-15 από 18
-
27-10-10, 10:30 Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Android 3.0 #1
- Περιοχή
- Zauberberg
- Downloads
- 13
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 13
- Ταχύτητα
- 51200/5120
- ISP
- HOL
- DSLAM
- H.O.L. - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
- Router
- ZTE ZXHN H168N
- SNR / Attn
- 25(dB) / 7(dB)
- Path Level
- Interleaved
-
27-10-10, 10:40 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #2
οταν εγω τα ελεγα αλοι με κοροιδευαν
-
27-10-10, 11:20 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #3
Αργησαν παρα πολυ...
-
27-10-10, 11:41 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #4
Εμένα μου κάνει για photoshopια η εικόνα. Επίσης, με ξενίζει που δεν θα έχει qwerty και θα έχει τα controls απο το psp go.
Ακάκιε, το ρουτεράκι να 'ναι Cisco!
-
27-10-10, 12:12 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #5TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
27-10-10, 12:20 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #6
Εγω παντως θυμαμαι οτι στο Nokia 6600 μου επαιζα παιχνιδια φτιαγμενα για το NGage κανονικοτατα, που ηταν ports απο το PS1 (Tony Hawk's, Rayman 3 κλπ) και το 6600 τοτε ειχε 100mhz CPU.
Αν η Sony ασχοληθει πραγματικα και φτιαξει ports και οχι χαζο emulation τοτε οχι μονο θα παιζει πολυ ανετα PS2 παιχνιδια αλλα σιγουρα θα βρεθει τροπος για να τα παιξουν και οι υπολοιπες Android συσκευες.
-
27-10-10, 12:41 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #7
Αν λάβουμε υπόψιν οτι στα σημερινά high end smartphones η μπαταρία κρατάει 1 μέρα τότε θα πρέπει να βρούν τρόπο για μεγαλύτερη αυτονομία καθώς αν βάζεις να παίξεις παιχνίδι τότε κλάφτα.
Επίσης αν αναλογιστούμε τιμή psp & smartphone τότε λογικά δεν θα το λανσάρουν κάτω απο τα 700€.
-
27-10-10, 12:44 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #8TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
Μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας!!!
-
27-10-10, 12:58 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #9
-
27-10-10, 14:20 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #10Spoiler:
και εγω που νόμιζα ότι θα βγαίνει σε ολόγραμμα από κάτω...
αλήθεια για τιμή τι εκτιμάτε; >500 λογικά, ε;
-
27-10-10, 15:47 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #11TechManiacs.gr για λάτρεις της τεχνολογίας
-
27-10-10, 16:05 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #12
-
27-10-10, 16:25 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #13
Όλες οι φωτογραφίες είναι πολύ "ύποπτες", κακής ποιότητας, κομμένες και στο πλαίσιο της οθόνης είναι λες και έχει γίνει αντικατάσταση με φωτογραφία οθόνης κάποιου κινητού. Τι να πω, μπορεί και να είναι απλά κακής ποιότητας φωτογράφιση, θα δείξει.
-
27-10-10, 17:56 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #14Αν κρίνουμε από την φωτογραφία τότε το PlayStation Phone θα υποστηρίζει τα παλιά παιχνίδια του PSP αφού πάνω στην συσκευή υπάρχουν τα γνωστά κουμπιά της κονσόλας.
-
27-10-10, 17:56 Απάντηση: Sony-Εricsson: Διαρροή πληροφοριών σχετικά με το νέο PlayStation Phone με Androi #15Σπίτι μου είναι όπου έχω το pc μου.
3 χρόνια απροβλημάτιστη χρήση υπερ-πατσαρισμένης, non-standard, όχι GNU, δήθεν Linux, διανομής, επειδή βαριέμαι να δουλεύω για το λειτουργικό και όχι το λειτουργικό για εμένα. Ας είναι καλά οι αυτοματισμοί!
Παρόμοια Θέματα
-
Προβλήματα για το νέο firmware (2.40) του Sony Playstation 3
Από aria στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 50Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-08, 13:12
Bookmarks