Σελ. 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 256789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 91-105 από 149
    Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Ωπ.. WAN σου την βγήκαν απο εκει που δεν το περίμενες ... και με κόκκινο

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DSLaManiaC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άκου 3 μήνες..
    3 μήνες για κόκκινο είναι όντως πολύ λίγο. Απλά παράδειγμα έφερα.

Π.χ. για κόκκινο, θα το έκανα τουλάχιστο 1 χρόνο, για να μην πω 2.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Περιοχή
    Athens
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    Router
    Netgear
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από WAntilles Εμφάνιση μηνυμάτων
    3 μήνες για κόκκινο είναι όντως πολύ λίγο. Απλά παράδειγμα έφερα.

Π.χ. για κόκκινο, θα το έκανα τουλάχιστο 1 χρόνο, για να μην πω 2.
    Αρκει βεβαια να εχεις περασει οντως με κοκκινο και να μην μυριζει τα νυχια του ο ανικανος μπατσινιλας!
    Πριν λιγο καιρο με σταματησε ενας επικυνδινος τροχονομος οτι δηθεν περασα με κοκκινο ενω ειχα περασει κανονικοτατα με καρα-πρασινο ουτε καν πορτοκαλι.
    Τι εκανε ο πανεξυπνος μπασκινας??
    Την ειχε στυμενη σε μια γωνια χωρις καμμια απολυτως οπτικη επαφη με το φαναρι ή τον δρομο και μετραγε αμαξια που περνανε, ηξερε απλα ή καποιος του ειχε πει οτι απο το φαναρι που ειχε αποσταση πανω απο 70 μετρα και καθολου οπτικη περνανε μονο 4-5 αμαξια καθε φορα
    Ελα ομως που εγω περασα με κανονικοτατο πρασινο αλλα ειχαν χωθει αλλοι παρανομα κανοντας 100% παραβαση απο δεξια με αναστροφη σε κεντρικο σημειο...
    Ο εν λογο ανικανος τροχομπατσος ομως επειδη δεν ειχε καθολου καλη οπτικη επαφη με τον δρομο.. με θεωρησε "υπεραριθμο"
    Συμαντικη σημειωση: μετα απο μενα πισω μου περασανε τουλαχιστον αλλοι 4-5 με πορτοκαλι και βαθυτατο κοκκινο φυσικα το εξυπνο μυαλο του εκοψε να σταματησει μονο εμενα ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΥΠΤΙΚΑ οπως ανεφερε!!!

Τα ειχα παρει στο κρανιο κανονικοτατα οταν με σταματησε οτι περασα με κοκκινο και ειλικρινα αν με εγραφε μεχρι και μυνηση θα του εκανα!
    Ειδε οτι δεν κώλωσα και δεν το παραδεχτηκα σε καμμια περιπτωση και με αφησε να φυγω γιατι γνωριζε οτι δεν μπορουσε να μου θεωρησει καμμια παραβαση απο την στιγμη που δεν εχει οπτικη επαφη με το συμβαν!

Καλο θα ειναι λοιπον να προσεχουμε ποσο εξαντλητικοι μπορει να ειναι οι νομοι ακομα και στο κοκκινο φαναρι γιατι δυστυχως οι ανθρωποι που εχουν επιφορτιστει με την βεβαιωση των παρβασεων στερουνται βασικων γνωσεων, παιδειας κλπ και αρκούνται... στο μετρημα των δαχτυλων... κεφαλ στου χαντακι!

υγ Συμαντικη διευκρινηση το συγκεκριμενο φαναρι ειναι σε κομβικο σημειο και διαρκει μονο για 4-5 αμαξια καθε φορα ενω πισω του εχει ουρες 50 αυτοκινητων (χωρις υπερβολη) αντι να το συγχρονισουν διαφορετικα το φοροεισπρακικο κρατος κοιταζει πως θα γδισει καποιον που περιμενει καρτερικα καθημερινα 5-8 λεπτα για να το περασει! Αξιοι!

Σε αλλη περιπτωση παλιοτερα, μεθυσμενος περασε με κοκκινο και τρακαρε το αμαξι μιας φιλης μου!
    οι τροχαιοι που πηγαν την συμβουλεψαν να μην κανει αλκοτεστ ο αλλος οδηγος επειδη ηταν εμφανως μεθυσμενος και σιγουρα θα τον εβρισκε το μηχανημα οποτε και δεν θα καλυπτε το ατυχημα η ασφαλιστικη αλλα κι επειδη ηταν διαδικασια για αυτους (αυτοφορο, νοσοκομεια για αιμα κλπ) το αποτελεσμα ηταν η κοπελα να τρεχει και να πανε τελικα δικαστικος για να παρει τα λεφτα της αφου ο αλλος εβρισκε διαφορες προφασεις!

Αυτα περι των σκληρων μετρων....

Κι επειδη ανθρωποι ειμαστε και με το ΔΝΤ εχουμε χασει και το μυαλο μας και κραταμε το τιμονι οδηγοντας με... autopilot... μην αρχισουμε να κρεμαμε κοσμο στο Συνταγμα για τροχαιες παραβασεις... χαλαρωστε!

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Verde Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρκει βεβαια να εχεις περασει οντως με κοκκινο και να μην μυριζει τα νυχια του ο ανικανος μπατσινιλας!
    Πριν λιγο καιρο με σταματησε ενας επικυνδινος τροχονομος οτι δηθεν περασα με κοκκινο ενω ειχα περασει κανονικοτατα με καρα-πρασινο ουτε καν πορτοκαλι.
    Τι εκανε ο πανεξυπνος μπασκινας??
    Την ειχε στυμενη σε μια γωνια χωρις καμμια απολυτως οπτικη επαφη με το φαναρι ή τον δρομο και μετραγε αμαξια που περνανε, ηξερε απλα ή καποιος του ειχε πει οτι απο το φαναρι που ειχε αποσταση πανω απο 70 μετρα και καθολου οπτικη περνανε μονο 4-5 αμαξια καθε φορα
    Ελα ομως που εγω περασα με κανονικοτατο πρασινο αλλα ειχαν χωθει αλλοι παρανομα κανοντας 100% παραβαση απο δεξια με αναστροφη σε κεντρικο σημειο...
    Ο εν λογο ανικανος τροχομπατσος ομως επειδη δεν ειχε καθολου καλη οπτικη επαφη με τον δρομο.. με θεωρησε "υπεραριθμο"
    Συμαντικη σημειωση: μετα απο μενα πισω μου περασανε τουλαχιστον αλλοι 4-5 με πορτοκαλι και βαθυτατο κοκκινο φυσικα το εξυπνο μυαλο του εκοψε να σταματησει μονο εμενα ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΥΠΤΙΚΑ οπως ανεφερε!!!

Τα ειχα παρει στο κρανιο κανονικοτατα οταν με σταματησε οτι περασα με κοκκινο και ειλικρινα αν με εγραφε μεχρι και μυνηση θα του εκανα!
    Ειδε οτι δεν κώλωσα και δεν το παραδεχτηκα σε καμμια περιπτωση και με αφησε να φυγω γιατι γνωριζε οτι δεν μπορουσε να μου θεωρησει καμμια παραβαση απο την στιγμη που δεν εχει οπτικη επαφη με το συμβαν!

Καλο θα ειναι λοιπον να προσεχουμε ποσο εξαντλητικοι μπορει να ειναι οι νομοι ακομα και στο κοκκινο φαναρι γιατι δυστυχως οι ανθρωποι που εχουν επιφορτιστει με την βεβαιωση των παρβασεων στερουνται βασικων γνωσεων, παιδειας κλπ και αρκούνται... στο μετρημα των δαχτυλων... κεφαλ στου χαντακι!

υγ Συμαντικη διευκρινηση το συγκεκριμενο φαναρι ειναι σε κομβικο σημειο και διαρκει μονο για 4-5 αμαξια καθε φορα ενω πισω του εχει ουρες 50 αυτοκινητων (χωρις υπερβολη) αντι να το συγχρονισουν διαφορετικα το φοροεισπρακικο κρατος κοιταζει πως θα γδισει καποιον που περιμενει καρτερικα καθημερινα 5-8 λεπτα για να το περασει! Αξιοι!

Σε αλλη περιπτωση παλιοτερα, μεθυσμενος περασε με κοκκινο και τρακαρε το αμαξι μιας φιλης μου!
    οι τροχαιοι που πηγαν την συμβουλεψαν να μην κανει αλκοτεστ ο αλλος οδηγος επειδη ηταν εμφανως μεθυσμενος και σιγουρα θα τον εβρισκε το μηχανημα οποτε και δεν θα καλυπτε το ατυχημα η ασφαλιστικη αλλα κι επειδη ηταν διαδικασια για αυτους (αυτοφορο, νοσοκομεια για αιμα κλπ) το αποτελεσμα ηταν η κοπελα να τρεχει και να πανε τελικα δικαστικος για να παρει τα λεφτα της αφου ο αλλος εβρισκε διαφορες προφασεις!

Αυτα περι των σκληρων μετρων....

Κι επειδη ανθρωποι ειμαστε και με το ΔΝΤ εχουμε χασει και το μυαλο μας και κραταμε το τιμονι οδηγοντας με... autopilot... μην αρχισουμε να κρεμαμε κοσμο στο Συνταγμα για τροχαιες παραβασεις... χαλαρωστε!
    Εγώ έχω αθωωθεί σε δικαστήριο όπου είχα περάσει με πορτοκαλί και με έγραψε με κόκκινο αλλά δεν υπέγραψα. Αλλά όντος είχα περάσει με πορτοκαλί και ήθελε με το ζόρι να με γράψει.

Περιοχή
    Κέρκυρα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    HOL
    DSLAM
    HOL - ΚΕΡΚΥΡΑ
    Router
    Alcatel-Lucent CellpPipe
    SNR / Attn
    11(dB) / 45(dB)
    Εγώ έχω αθωωθεί σε δικαστήριο όπου είχα περάσει με πορτοκαλί και με έγραψε με κόκκινο αλλά δεν υπέγραψα. Αλλά όντος είχα περάσει με πορτοκαλί και ήθελε με το ζόρι να με γράψει.
    Μα κανονικά και με πορτοκαλί δεν απαγορεύεται να περάσεις αν προλαβαίνεις να σταματήσεις? Διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Νikosanagn Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα κανονικά και με πορτοκαλί δεν απαγορεύεται να περάσεις αν προλαβαίνεις να σταματήσεις? Διορθώστε με αν κάνω λάθος...
    Κανονικά είναι σαν το κόκκινο εκτός αν υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσεις ατύχημα αν σταματήσεις.

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Θεωρητικά ναι... πρακτικά αν το κάνεις αυτό κινδυνευεις να στην κάτσει ο αποπίσω... Είναι απο τα βασικές γνώσεις που μεταφέρει ο πατέρας ή ο μεγάλος αδερφός στον νεο οδηγό

Tις πρωτες μερες ειχα παραξενευτει με τους Δανους πεζους που παιρνουσαν με κοκκινο... απορουσα πως το ξεραν οτι θα ειναι πρασινο σε 2 sec... μετα ειδα οτι περπατουσαν μολις εβγαζε πορτοκαλι για τα αυτοκινητα.

Εγω φυσικα περιμενω καρτερικα... δεν θελω να αποκτησω τετοιες κακιες συνηθειες

Περιοχή
    Επαναπατρισθείς στην Αθήνα
    Downloads
    64
    Uploads
    73
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    204800/20480
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Path Level
    Fastpath
    Περίπου.

Αν προλαβαίνεις να σταματήσεις χωρίς να προκαλέσεις ατύχημα πίσω σου.
    Επιτέλους το ελάχιστο δυνατό, ευέλικτο, και ψηφιακό κράτος. Με διαρκή αξιολόγηση.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KLG Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι...500 ευρω προστιμο on site και κλιμακωτη αναστολή αδείας δεν είναι και τόσο δρακόντειο μέτρο.. αρκεί να γίνει.

π.χ. υπάρχουν δρακόντεια μέτρα για τους μεθυσμένους οδηγους... το τι $!%!@% είδα αυτες τις μερες που ημουν Αθηνα δεν περιγραφεται... οι ανθρωποι ειναι εγκληματίες, και ειναι και περήφανοι για αυτό... αφου έχουν υπολογίσει τα ρίσκα τους και τους συμφέρει..

Πιστευω απόλυτα στο να κάνει ο καθένας οτι γουστάρει, αλλά πρέπει να μάθει να πληρώνει για τα σφάλματα του. Με αυτόν τον τρόπο αφενός θα καταλάβει οτι έκανε κάτι λαθος, και αφετέρου ίσως δεν το ξανακάνει...

Συζήτηση με Ελληνα γνωστό, ελά μωρέ πάμε με το αυτοκίνητο σιγά μην με πιάσουν,
    Συζήτηση με Αυστραλό, εγώ σήμερα οδηγώ δεν πίνω γιατί θα με πιάσουν

Πιστεύεις οτι φταίει μόνο ο ελληνας ; ή μήπως και το ότι δεν γίνεται έλεγχος, έχει θείο στην τροχαία κλπ;

Τι να το κάνω, όταν έχουμε μάθει οτι θα σε γράψουν μόνο όταν θα βγούνε παγανιά για να γράψουν (ξέρεις έχεις σπασμένο φλας, μα δεν έχω, κρατς, έχεις )

Είμαστε οι ίδιοι ελληνες που αν θα πάμε στο εξωτερικό μαθαίνουμε πως να ακολουθούμε τον ΚΟΚ εκεί

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Ο αστυνομικός που κάνει τα στραβά μάτια, ή ο πολιτικός παράγοντας που πιεζει και να σβηστεί το πρόστιμο είναι Αυστραλοί?

Δεν έκανα καμία αναφορά σε Ελληνες και ελληνάρες... μην κυνηγάς φαντάσματα.. Πάντως για την ιστορία αυτό που λες ισχυει.. εξω οι ίδιοι Ελληνες τηρουμε τους κανόνες, μέσα οι ίδιο Ελληνες γινόμαστε ελληνάρες.. (την πρώτη φορά που με ρώτησαν αν καπνιζω και μου εφεραν τασακι μολις τους ειπα ναι -χωρίς να το ζητήσω- είχα τυψεις... μετα απο 2-3 φορες ζητουσα τασακι με μεγαλη ανεση).

Aλλά αυτοι που ανεχονται, ή νομιμοποιουν ή καλλιεργουν αυτη τη συμπεριφορά είναι και αυτοι Ελληνες... κατάλαβες που το πάω?

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Ωπ.. WAN σου την βγήκαν απο εκει που δεν το περίμενες ... και με κόκκινο

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Ο αστυνομικός που κάνει τα στραβά μάτια, ή ο πολιτικός παράγοντας που πιεζει και να σβηστεί το πρόστιμο είναι Αυστραλοί?

Δεν έκανα καμία αναφορά σε Ελληνες και ελληνάρες... μην κυνηγάς φαντάσματα.. Πάντως για την ιστορία αυτό που λες ισχυει.. εξω οι ίδιοι Ελληνες τηρουμε τους κανόνες, μέσα οι ίδιο Ελληνες γινόμαστε ελληνάρες.. (την πρώτη φορά που με ρώτησαν αν καπνιζω και μου εφεραν τασακι μολις τους ειπα ναι -χωρίς να το ζητήσω- είχα τυψεις... μετα απο 2-3 φορες ζητουσα τασακι με μεγαλη ανεση).

Aλλά αυτοι που ανεχονται, ή νομιμοποιουν ή καλλιεργουν αυτη τη συμπεριφορά είναι και αυτοι Ελληνες... κατάλαβες που το πάω?

Οχι είναι Ελληνες, και εκεί είναι το πρόβλημα,
    Αν θα δεις το λέω και ποιο πάνω, σε άλλες χώρες σου λένε θα με πιάσουν, και δεν έχει θείους κλπ,
    Μην ξεχνάς ότι το ίδιο πχ θα κάνουν και οι Αγγλοι που θα έρθουν εδώ στην χώρα μας

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει έλεγχος παρά μόνο όταν θέλουν να μαζέψουν τότε τι κάνεις;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΦΑΛΗΡΟ
    SNR / Attn
    4.5(dB) / 25.5(dB)

Tις πρωτες μερες ειχα παραξενευτει με τους Δανους πεζους που παιρνουσαν με κοκκινο... απορουσα πως το ξεραν οτι θα ειναι πρασινο σε 2 sec... μετα ειδα οτι περπατουσαν μολις εβγαζε πορτοκαλι για τα αυτοκινητα.

Εγω φυσικα περιμενω καρτερικα... δεν θελω να αποκτησω τετοιες κακιες συνηθειες
    Η Δανία είναι επίσης η μονη χώρα όπου είδα χρονομετρα με αντίστροφη μέτρηση μέχρι το επόμενο πράσινο στα φανάρια των πεζών. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εξυπηρετούν.

Περιοχή
    @ Copenhagen, DK
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Άρθρα
    1
    ISP
    Οtenet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xouzouris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Δανία είναι επίσης η μονη χώρα όπου είδα χρονομετρα με αντίστροφη μέτρηση μέχρι το επόμενο πράσινο στα φανάρια των πεζών. Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς εξυπηρετούν.
    Και στην Αμερική ισχυει αυτό, ωπου δεν υπάρχουν χρωματα για τους πεζους...

Περιοχή
    Ankh-Morpork, Discworld
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Άρθρα
    4
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    100/40 Mbps
    ISP
    Deutsche Telekom
    Router
    FRITZ!Box 7560
    Και στην Αμερική ισχυει αυτό, ωπου δεν υπάρχουν χρωματα για τους πεζους...
    Το έχω δει και εγώ και δεν έχω πάει Δανία, αλλά δε θυμάμαι που.

Σελ. 7 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 256789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ms-access - άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα
    Από prokopino στο φόρουμ Προγραμματισμός και γλώσσες προγραμματισμού
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-06-10, 07:03
  2. "Χάσμα των Γενεών" ή "Πόλεμος των Γενεών" και κοινωνική διαστρωμάτωση στην Ελλάδα
    Από Omega9 στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-10, 02:58
  3. Το ντέρμπι των "αιωνίων" στο κουπόνι του ΟΠΑΠ
    Από ka8arma στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και Aθλητισμός
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-11-08, 16:15
  4. Τώρα και η Altec Telecoms στο χορό των "δώρων"
    Από sharky στο φόρουμ Ειδήσεις
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-06, 02:47
  5. Μηνύματα: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-03-05, 22:42

Bookmarks

Bookmarks