@dimangelid.
Δυστυχώς το ποσοστό αυτών που έχουν υπηρεσίες από καμπίνα είναι μικρό. Σίγουρα δεν ισχύει έτσι απλά ότι δεν υπάρχει πουθενά εναλλακτική τροφοδοσία, όπως και δεν ισχύει ότι υπάρχει παντού εναλλακτική τροφοδοσία. Τώρα στην τροφοδοσία στα σπίτια μας το powerbank είναι μια λύση. Δεν είναι η ιδανική αλλά αν χρειαστεί φαντάζομαι πως υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Άλλο πράγμα οι αποσυνδέσεις, άλλο η διακοπή τροφοδοσίας. Εναλλακτικές υπάρχουν.
Εμφάνιση 331-345 από 551
-
22-03-16, 19:48 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #331
-
22-03-16, 20:30 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #332
Ας μας πουν όπως θέλουν, δεν με νοιάζει
Στην Γερμανία π.χ. έχω πολύ καλό μου φίλο που μένει σε χωριό 20-30 χιλιόμετρα έξω από την Φρανκφούρτη. 18mbps συγχρονισμό σταθερά και VoIP από DT. Ούτε αποσυνδέσεις, ούτε διακοπές ρεύματος, τίποτα. Έτσι θα το δεχόμουν και εγώ. Είναι δυνατόν να μένεις σε ένα χωριό μια ώρα τουλάχιστον από την κοντινότερη μεγάλη πόλη, να είσαι μέσα στην ερημιά, σε κάθε γερό αέρα να κόβεται το ρεύμα και να έχεις VoIP για την βασική σου επικοινωνία; Απλά όχι!!! Εδώ έμενα 4 χρόνια στο κέντρο της Ηγουμενίτσας και είχαμε σοβαρό πρόβλημα με το ρεύμα σε όλη την γειτονιά. Και όλο το δίκτυο της ΔΕΗ ήταν υπόγειο. Που να ήταν εναέριο τι θα γινόταν...
Αντίθετος στο VoIP ούτε εγώ είμαι, Asterisk τηλεφωνικό κέντρο έχω στο σπίτι με την ISDN του ΟΤΕ και 3 VoIP παρόχους. Στην καθολική εφαμοργή του είμαι αντίθετος, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς να διορθώσουν πρώτα τις διάφορες παιδικές ασθένειες των γραμμών και του ρεύματος και χωρίς να έχει εναλλακτική ο καταναλωτής...
-
22-03-16, 20:41 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #333
-
23-03-16, 03:21 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #334
Ο συναγεμος που ειναι on line με το κεντρο ληψης σηματων με ιντερνετ μεσω κινητης(gsm gprs) δινει αλαρμ μολις αποσυνδεθει απο το κεντρο για οποιαδηποτε αιτια
Αρα για τον συναγερμο το θεμα εχει λυθει
Για την τροφοδοσια του Voip modem router μια καλη λυση ειναι ενα τροφοδοτικο backup 7+ A με μια μπαταρια συναγερμου 7+ Α καπου 45-90 € αναλογα με τη μαρκα και θα εχουμε αυτονομια απο 10 -30 ωρες αναλογα τον τυπο του modem και τη χρηση φυσικα
Εχω μια τετοια μπαταρια στο αγροκτημα που φορτιζει με ηλιακο πανελ και δινει ρευμα σε καμερα και ρουτερ αδειαλειπτα 2 χρονια τωρα χωρις ΔΕΗ
- - - Updated - - -
Να ξεκαθαρισουμε οτι το voip δινει ο οτε οπου εχει εφικτοτιτα vdsl
Ο οτε ετοιμαζει πυρετωδως αυτονομια ρευματος στις καμπινες που μαλλον θα ειναι ετοιμη με την ολοκληρωση των αλλαγων σε voip
O OΤΕ ξεκινα σε λιγες μερες να παραδιδει οπτικη ινα στο κτιριο αντικαθιστωντας την ζευξη χαλκου στο κεντρο Σωλωνος ΑθηναΘέματα παρόχων Δικτύων τηλεφωνίας- ίντερνετ,Συμβάσεις παρόχων τηλεφωνίας με ειδικές τιμές και όρους ,Τηλεφωνικές εγκαταστασεις ,τηλ κέντρα Συστήματα ασφαλείας
-
24-03-16, 14:04 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #335
Έχω κι εγώ εμπειρία από την ευρυζωνική. Αρχικά θέλω να δηλώσω ότι παρέμεινα στον ΟΤΕ, παρά τις δελεαστικές προσφορές άλλων εταιρειών, επειδή είναι ο μόνος που έχει ISDN το οποίο είναι απαραίτητο για εφαρμογές τηλεφωνικού κέντρου που έχω στον υπολογιστή μου. Επειδή κάτι άκουσα περί Voip και ασυμβατότητα με IDSN, την ημέρα που ήρθε το συνεργείο του ΟΤΕ να κάνει την αντικατάσταση του παλιού Router ZTE με το νέο (που είχα ήδη παραλάβει με ACS) τους εξήγηση τις αντιρρήσεις μου, αρνήθηκα τη μετάβαση στην ευρυζωνική και αποχώρησαν. Επομένως, όποιος θέλει μπορεί να αρνηθεί (παρ' όλη της υπογραφή σύμβασης) την "αναβάθμιση" χωρίς συνέπεια.
-
24-03-16, 14:36 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #336
-
24-03-16, 19:37 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #337
Νομίζω ότι σε οικιακές συνδέσεις καταργείται η ISDN και γυρνά σε VOIP, εκτός αν αρνηθείς αλλά δεν δίνουν το Oxygen.
Σε επαγγελματικές συνδέσεις δίνουν το Oxygen.
-
24-03-16, 19:41 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #338
-
24-03-16, 20:10 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #339
-
24-03-16, 20:33 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #340
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν δεν σου δίνει ο ΟΤΕ το Oxygen θα ψάξεις να βρεις λύση, όποια κι αν είναι αυτή.
Δεν έγραψα να πετάξεις το κέντρο αλλά ότι καταργεί την ISDN γραμμή. Ούτε ντε και καλά να πας σε VOIP, αλλά σε λίγο καιρό (1-2 χρόνια?) οι οικιακοί πελάτες θα φύγουμε (θέλουμε δε θέλουμε) από το ISDN.
Ελπίζω μόνο να έχει αλλάξει η σημερινή πολιτική της εταιρείας, για την λειτουργία της νέας υπηρεσίας.
-
24-03-16, 22:14 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #341
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις ή να πας σε isdn και να μην σου δώσουν τον ανάλογο εξοπλισμό και να πρέπει να τον προμηθευτείς μόνος σου.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
24-03-16, 22:34 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #342
Ποιον εξοπλισμό δίνει ή έδινε ο ΟΤΕ σε οικιακές συνδέσεις ISDN και ποιος απ' όλους είχε/έχει S0 bus;
-
24-03-16, 22:39 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #343
Τον ίδιο που δίνει και στις επιχειρήσεις. Το netmod, το santis και το elcon. Όλα έχουν μια ταπεινή S0 πορτούλα.
-
24-03-16, 22:44 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #344
Δεν καταλάβατε και οι 2. Αναφερόμαστε σε modem/router με S0 bus, στην περίπτωση που καταργηθεί η ISDN γραμμή και πάμε σε VOIP.
Για λειτουργία του υπάρχοντος ISDN τηλεφωνικού κέντρου, χρειάζεται θύρα με αντίστοιχη δυνατότητα, αφού το ΝΤ φεύγει.
-
24-03-16, 22:47 Απάντηση: OTE VDSL και...ευρυζωνικη τηλεφωνια #345
So-Bus είχαν όλα, απλά μετά το νετμοντ δεν είχαν μοντεμ τα μηχανάκια που έδινε!
και δεν θα είχε και λογική σε isdn γραμμή να δίνει εξοπλισμό χωρίς έξοδο So-Bus
- - - Updated - - -
το oxygen...κάνει την voip τηλεφωνία... So-Bus.....RB3011 & RB LHGG & ZTE MC8020 | ucm6202 | fritzbox 7390 | HP microserver gen8 | Raspberry pi 2 tvserver | ....και αρκετά ακόμη...
Παρόμοια Θέματα
-
Ευρυζωνική τηλεφωνία ΟΤΕ - Τι είναι αυτό;
Από doki στο φόρουμ Isdn - PstnΜηνύματα: 1808Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-21, 20:55 -
OTE VDSL and Access Points
Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07 -
OTE VDSL και ΟΤΕ TV σε δεύτερο απομακρυσμένο δέκτη
Από ApanCure στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-16, 12:10 -
Πρόβλημα με OTE VDSL router
Από TechLover στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-15, 23:34 -
ote vdsl 39,9€
Από kmyst στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-14, 23:08
Bookmarks