Σελ. 794 από 901 ΠρώτηΠρώτη ... 774784789792793794795796799804814 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.896-11.910 από 13513

Θέμα: Kodi media center

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
    βλέπεις και επεισόδια ή την σειρά μόνο;
    Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
    Από τις σειρές που θέλω να αφαιρέσω, δε βλέπω τίποτα.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
    Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 15
    OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
    Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
    Amazon Firestick: 4k max

Downloads
    15
    Uploads
    0
    Ερώτηση. Σε Kodi 20, σε 3 διαφορετικές συσκευές android σε συγκεκριμένη σειρά που έχω αποθηκευμένη τοπικά, ενώ στις 2 από αυτές (android κινητό και xiaomi mi tv stick 4k με android TV) παίζουν τα επεισόδια κανονικά στην τρίτη συσκευή (τηλεόραση Sony με Android TV) με τόπου πατάω play είναι σαν να κολλάει η εικόνα και παίζει μόνο ο ήχος. Τι μπορεί να φταίει;

Δεν μιλάμε καν για κάποιο καινούριο αρχείο, σειρά του 80, dvdrip. Και οι εγκαταστάσεις είναι σχεδόν πανομοιοτυπες. Ίδια έκδοση Kodi, ίδιο skin κλπ.

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από RASTAVIPER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν κατάλαβα την ερώτηση.
    Από τις σειρές που θέλω να αφαιρέσω, δε βλέπω τίποτα.
    Τι βλέπεις μέσα στην συλλογή όχι τι παρακολουθείς
    Βλέπεις να υπάρχει η σειρά μόνο ή και τα επεισόδια της;

@sadako θα ξεκινούσα από το log

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    Τι βλέπεις μέσα στην συλλογή όχι τι παρακολουθείς
    Βλέπεις να υπάρχει η σειρά μόνο ή και τα επεισόδια της;

@sadako θα ξεκινούσα από το log
    Υπάρχει το μπανερ της κάθε σειράς και αναφέρει τον αριθμό των επεισοδίων που μένουν unwatched.
    Αν κλικαρεις στο μπανερ φορτώνει τα επεισόδια που μένουν κανονικά.
    Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T

Downloads
    43
    Uploads
    0
    ISP
    V
    και είναι κάποιο από addon απ ότι κατάλαβα, όχι τοπικά αρχεία video σωστά; Στο fire μιλάμε;
    Στο δικό μου fire ενώ έχω την επιλογή στο kodi να σβήνει αρχεία (στις ρυθμίσεις του) δεν το κάνει, δεν το αφήνει μάλλον το λειτουργικό. Σε σκέτο android κανένα πρόβλημα.

Αρχικά δες αν αμέσως όταν το σβήνεις (με "δεξί" και remove from library-> also delete files ->YES) φεύγουν από τον φάκελο του addon στο userdata.
    Αν φεύγουν τότε είναι το addon που τα δημιουργεί ξανά

Περιοχή
    ΚΥΠΡΟ
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    CYTA CYPRUS
    Router
    Technicolor TG799vn v2
    Path Level
    Interleaved
    και είναι κάποιο από addon απ ότι κατάλαβα, όχι τοπικά αρχεία video σωστά; Στο fire μιλάμε;
    Στο δικό μου fire ενώ έχω την επιλογή στο kodi να σβήνει αρχεία (στις ρυθμίσεις του) δεν το κάνει, δεν το αφήνει μάλλον το λειτουργικό. Σε σκέτο android κανένα πρόβλημα.

Αρχικά δες αν αμέσως όταν το σβήνεις (με "δεξί" και remove from library-> also delete files ->YES) φεύγουν από τον φάκελο του addon στο userdata.
    Αν φεύγουν τότε είναι το addon που τα δημιουργεί ξανά
    Και αν φταίει το add-on, τι κάνουμε;

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το όνομα της σειράς. Τα πλεονεκτήματα είναι επειδή το ίδιο το kodi βλέπει τις σειρές και τα επεισόδια σου και ξέρει το progress σου.
    Πχ

όταν πας στο progress βλέπεις μόνο τις σειρές που έχεις ξεκινήσει και δεν έχεις τελειώσει και μετά πρέπει να μπεις σε κάθε σειρά, να μπεις στην σαιζόν που δεν έχει δίπλα "τικ" και να βρεις το τελευταίο επεισόδιο. Και κάθε κλικ είναι πολυυυ αργό σε σχέση με την library που είναι ακαριαία.

Εγώ χρησιμοποιώ το recommended episodes που το έχω shortcut στην αρχική οθόνη και με ένα πάτημα βλέπω αυτό

Το πρώτο επεισόδιο που δεν έχω δει, από όλες τις σειρές που έχω ξεκινήσει. Και το οποίο ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που βγαίνει κάθε επεισόδιο. Άρα τι έχω όρεξη να δω τώρα; Family guy; Πατάω το πρώτο. Δεν θέλω και θέλω the movies that made us, πατάω το 3ο. Θέλω τελικά the good place; Πατάω το επόμενο. Με ακαριαία πλοήγηση.
    Και αυτό δουλεύει είτε με τοπικά αρχεία είτε με addons που έχει κάνει εισαγωγή

Χρησιμοποίησα μόνο το watchlist δεν ξέρω τι παίζει μα άλλες λίστες, αλλά τι θες να κάνεις; Στην χειρότερη θα έχει όλες τις σειρές χωρίς λίστα στο kodi αλλά η διαχείριση θα παραμείνει στο trakt

Επίσης πολύ βολικό το up Next addon που όταν τελειώνει η σειρά σου βγάζει αυτό

και το επόμενο επεισόδιο ξεκινάει αυτόματα. Δεν ξέρω να γίνεται αυτό χωρίς library. Μπορεί και ναι
    Έχεις ένα τεράστιο δίκιο για την ταχύτητα. Εχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω library και είχα ξεχάσει αυτή την πτυχή. Ετσι το χρησιμοποιούσα και εγώ πριν πάω σε streaming και trakt. Κατά βάση πρώτα πήγα σε streaming, μετά σε trakt και τελευταίο έβαλα το progress. Έτσι όπως το έκανα, το progress ήταν θεοσταλτο αλλά λάθος εικόνα είχα.

Αυτό με το επόμενο επεισόδιο το είχε και το shadow. Υποθέτω εξαρτάται από κάθε addon

Να σε ρωτήσω, ουσιαστικά από το library πατάς σε ένα επεισόδιο και έμασα ανοίγει το addon εκεί που ψάχνει τα sources. Βλέποντας το επεισόδιο κάνει mark as watched και το library αλλά και το trakt. Κατά βάση μπορεί να συγχρονίζει μέσω του trakt δύο libraries?

Downloads
    5
    Uploads
    0
    To subtitles.gr έχει κάποιο πρόβλημα? Είναι 1-2 μέρες τώρα που κολλάει στην αναζήτηση υπότιτλων και δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις καμία άλλη υπηρεσία υποτίτλων απ' τη στιγμή που γίνει αυτό.
    Το σφάλμα που βγάζει είναι αυτό:
    Κώδικας:
     File "/usr/lib/python3.10/urllib/request.py", line 1351, in do_open
                                                           raise URLError(err)

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Το subtitlesgr εινια σπασμενο εδω και πολυ καιρο. Εσενα σου δουλευε κανονικα πιο πριν?
    Βλεπω ενημερωθηκε προσφατα το script.module.tulip που ειναι εξαρτηση σε αυτο (και σε ολα τα προσθετα του twilight)...
    ديميتريس

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jim_p Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο προσθετα με τη λεξη sport στο ονομα τους ξερω το sporthd του bugatsihno, το sportliveevents του mbebe και το sportsdevil που πεθανε πριν καν πεθανει η python2 σαν default γλωσσα στο kodi. Μηπως εννοεις τα tvone?
    Το SportsDevil δεν πέθανε, απλά έχει γίνει private

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xalaros10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το SportsDevil δεν πέθανε, απλά έχει γίνει private
    Μισθοφόρος

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Σημερα συμπληρωνεται 1 χρονος λειτουργιας του νεου api του twitch που δουλευει αποκλειστικα με κλειδι αρα και credentials. Η μεταβαση στο νεο api ειχε ανακοινωθει στα μεσα του 2021, οποτε ας πουμε πως οι χρηστες το περιμενανε. Εγω το πηρα χαμπαρι οταν επεφτα πανω στα προγραμματισμενα downtimes του παλιου, περυσι το Φεβρουαριο.

Αυτο που ακομα και σημερα δεν αναφερουν πουθενα οι ανικανοι devs του ειναι πως το καθε κλειδι εχει διαρκεια 2 μηνες ακριβως, οποτε μεσα σε αυτο τον ενα χρονο χρειαστηκε ηδη 6 φορες ανανεωση. Επισης, δεν ερχεται καμια ειδοποιηση πως το κλειδι εληξε, απλα σταματαει να δουλευει στο προσθετο. Ευτυχως που ο dev του προσθετου εβαλε (απο δικη μου προτροπη τοτε) notification για να δειχνει πως το κλειδι εληξε, γιατι αν περιμεναμε τους ανικανους...

In other news, ειχαμε νεες major ενημερωσεις σε twitch και youtube (και tubed και composite, ολα απο τον ιδιο dev ειναι) πριν λιγες μερες και πλεον απαιτουν kodi 20 για να δουλεψουν (xbmc.python=3.0.1). Με βλεπω στο τελος να κραταω το kodi μονο για πειρατικα πραγματα...
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 01-03-23 στις 21:09.
    ديميتريس

Downloads
    16
    Uploads
    0
    ISP
    Εξωτερικό
    Σημερα σημπληρωνεται 1 χρονος λειτουργιας του νεου api του twitch που δουλευει αποκλειστικα με κλειδι αρα και credentials. Η μεταβαση στο νεο api ειχε ανακοινωθει στα μεσα του 2021, οποτε ας πουμε πως οι χρηστες το περιμενανε. Εγω το πηρα χαμπαρι οταν επεφτα πανω στα προγραμματισμενα downtimes του περυσι το Φεβρουαριο.

Αυτο που ακομα και σημερα δεν αναφερουν πουθενα οι ανικανοι devs του ειναι πως το καθε κλειδι εχει διαρκεια 2 μηνες ακριβως, οποτε μεσα σε αυτο τον ενα χρονο χρειαστηκε ηδη 6 φορες ανανεωση. Επισης, δεν ερχεται καμια ειδοποιηση πως το κλειδι εληξε, απλα σταματαει να δουλευει στο προσθετο. Ευτυχως που ο dev του προσθετου εβαλε (απο δικη μου προτροπη τοτε) notification για να δειχνει πως το κλειδι εληξε, γιατι αν περιμεναμε τους ανικανους...

In other news, ειχαμε νεες major ενημερωσεις σε twich και youtube (και tubed και composite, ολα απο τον ιδιο dev ειναι) πριν λιγες μερες και πλεον απαιτουν kodi 20 για να δουλεψουν (xbmc.python=3.0.1). Με βλεπω στο τελος να κραταω το kodi μονο για πειρατικα πραγματα...
    Το κλειδί καλά κάνει και κάνει rotate για πολλούς και διαφόρους λόγους. Βέβαια άλλοι δεν το κάνουν και η επιλογή δεν σε κάνει άσχετό ή πιο γνωστικό. Διαλέγεις με βάση τις πρωτεραιότητες εκτός και αν από πίσω υπάρχει εργαλείο που επιβάλει τέτοια policies. Αυτό όμως που δεν σου λένε ότι θα πάει περίπατο το κλειδί ειναι λίγο κουταμάρα εκτός και αν υπάρχει εργαλείο που επιβάλει τέτοιους περιορισμούς και τότε στα σοφά λόγια του ιππότη από το indianna jones "he chose poorly". Σκευωρία ειναι όλα για innovation μέσω zapier και να γίνουμε όλοι Citizen Developers.

Downloads
    26
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Αφου τα credentials για το twitch δεν αλλαζουν, ουτε το προσθετο αλλαζει κατι καθε 2 μηνες, πως με προστατευει εμενα μια υποχρεωτικη αλλαγη στο κλειδι καθε 2μηνο με βαση αυτα που λες? Ετσι κι αλλιως το κλειδι, αρα και το προσθετο, εχει προσβαση σε αυτα μονο
    Κώδικας:
    OAuth Token
    Authorized Scopes
    user:read:follows
    user:edit:follows
    user:read:subscriptions
    chat:read
    chat:edit
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 01-03-23 στις 20:37.
    ديميتريس

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Το subtitlesgr εινια σπασμενο εδω και πολυ καιρο. Εσενα σου δουλευε κανονικα πιο πριν?
    Βλεπω ενημερωθηκε προσφατα το script.module.tulip που ειναι εξαρτηση σε αυτο (και σε ολα τα προσθετα του twilight)...
    Αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά, γενικά δούλευε. Τελικά μάλλον αυτό με το tulip έφταιγε. Δεν ξέρω γιατί δεν το έκανε πιο πριν μιας και την ενημέρωση για το tulip και το alivegr μου την βγάζει εδώ και αρκετό καιρό αλλά αποτυγχάνει. Τελικά αφού διάβασα κάποιες σχετικές απαντήσεις πιο πίσω διέγραψα το repository του twilight0, κατέβασα το zip με την 1.7 και το έβαλα χειροκίνητα. Μετά απ' αυτό έγινε η ενημέρωσή τους κανονικά και φαίνεται(αν και το δοκίμασα πολύ λίγο) ότι λύθηκε το θέμα με το subtitles.gr. Βέβαια για τη σειρά/επεισόδιο που δοκίμασα έβγαλε ένα σωρό άσχετα αποτελέσματα από το vipsubs κυρίως και 2-3 σωστά προς το τέλος της λίστας, αλλά δουλεύει κατά τα άλλα απ' ότι φαίνεται.

Σελ. 794 από 901 ΠρώτηΠρώτη ... 774784789792793794795796799804814 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. XBMC Media Center for Linux (kodi)
    Από WagItchyef στο φόρουμ Unix - Linux
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-03-25, 08:07
  2. Windows 8.1 pro N και Media Center?
    Από bromiaris1gr στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-01-16, 00:24
  3. Windows10, ανάλυση οθόνης και kodi
    Από pannos_85 στο φόρουμ Windows
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-15, 10:17
  4. Windows Media Center is dead
    Από 21706 στο φόρουμ Audio, Video και Φωτογραφία