Εμφάνιση 1-15 από 57
-
05-09-24, 09:52 Σχετικά με καθυστερημένη αποστολή δωροεπιταγών από elpedison #1
-
05-09-24, 10:00 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #2
Μόλις μπήκα και εγώ να ενημερώσω για τα ίδια makfil. Δευτέρα παραλαμβάνω και εγώ.
-
05-09-24, 10:24 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #3
'Ισως έπαιξε και το ρόλο του το μήνυμα της ΡΑΕ, πάντως οι ενέργεις της Elpedison από την ΤΡ 4/9 ήταν αστραπιαίες.
Μάλλον, δεν θα μάθουμε την αιτία αυτής της καθυστέρησης και της ταλαιπωρίας μας, αλλά τέλος καλό όλα καλά!
-
05-09-24, 15:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #4
-
05-09-24, 17:26 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #5
Το μεσημέρι έλαβα μηνύματα από την ΡΑΕ ότι τα αιτήματα που ανέβασα την 4/8/24 στο myrae "έχουν παραληφθεί από τον πάροχο και βρίσκονται σε κατάσταση επεξεργασίας".
Μπήκα στην πλατφόρμα myrae και είδα ότι ξαφνικά μεταπήδησαν από την κατάσταση 1 (Υποβολή αιτήματος) στην κατάσταση 3 (Επεξεργασία αιτήματος) με την απάντηση του προμηθευτή και περιμένουν την "Αποδοχή της απάντησης και Αίτημα προς ολοκλήρωση".
Παραθέτω την προσωπική απάντηση της Elpedison
Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Elpedison μέσω της πλατφόρμας My Rae.
Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας αναφορικά με τις δωροεπιταγές αξίας 40 € για τα super market "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ", θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω φόρτου με την εν λόγω διαδικασία συνεργατών μας, υπήρξε πράγματι καθυστέρηση στις αποστολές της δεδομένης περιόδου. Σε συνέχεια και της πρόσφατης τηλεφωνικής σας επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα, σας επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρεία μας θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες αποστολής τους και θα τις παραλάβετε στο προσεχές διάστημα, μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.
Απολογούστε για την καθυστέρηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
ELPEDISON S.A
Είναι προφανές ότι η γραπτή απάντηση στην ΡΑΕ δόθηκε μετά το τηλεφώνημα για το ραντεβού της ΔΕ 9/9 με τον courier.
Φυσικά, θα περιμένω μέχρι την παραλαβή τους τη ΔΕ 9/9, για να αποδεχτώ τις απαντήσεις και να κλείσει το θέμα.
Το συμπέρασμα είναι ότι αφενός η ΡΑΕ ενεργοποιήθηκε έστω και με τους περιπετειώδεις τρόπους, αφετέρου τουλάχιστον 3 μέλη του forum θα παραλάβουν τις "χαμένες" δωροεπιταγές Σκλαβενίτη.
-
05-09-24, 17:48 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #6
Θα σου πω τις επόμενες ημέρες. Εγώ μεν έκανα αίτημα στη ΡΑΕ, αλλά ένας φίλος όχι και τον έβαλα να πάρει σήμερα τηλέφωνο στην υπεύθυνη για τις δωροεπιταγές. Αν τον πάρουν αύριο-Δευτέρα για να του στείλουν και σε αυτόν τις επιταγές, τότε δε θα έχει παίξει ρόλο.
Τα ίδια είπαν και σε εμένα. Άφησα ανοιχτό το αίτημα μέχρι να τις παραλάβω
-
05-09-24, 19:08 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #7
Τα ίδια λένε σε όλους όσους δεν έχουν παραλάβει παίδες.Εγω είχα πάρειτέλος Ιούνιου .Μετά από αίτημα στο myrae παρέλαβα λίγες μέρες μετά που ειχαν ακομα δια6εσιμες.Επειτα δεν είχαν απόθεμα. Έχω κάνει αίτημα μέσω myrae για 4-5 φιλικές παροχές που δεν είχαν παραλάβει ακόμα.Σημερα τους ειδοποίησαν και αυτούς και παράλληλα απάντησαν στο myrae.
-
06-09-24, 10:51 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #8
Ρε θα μας τρελάνουν..
Μόλις ήρθε κούριερ και μου έφερε τις δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη, σήμερα αντί για τη Δευτέρα!
-
06-09-24, 13:55 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #9
-
06-09-24, 14:06 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #10
-
06-09-24, 15:04 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #11
Btw κάτι που δεν σχολίασα είναι πως ημερομηνία έκδοσης των δώρο επιταγών έχουν την 9/7/24, οπότε δεν παίζει αυτό που ακούστηκε πως ίσως να μην είχαν/να σταμάτησε η συνεργασία κτλ.
Θεωρώ πως ίσως να περιμένανε να ξεχαστεί και να μην τις ζητήσει κάποιος.
-
06-09-24, 19:49 Απάντηση: Έχετε αλλάξει πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; #12
Μπράβο σε όλους που το κυνηγήσατε (και βοηθήσατε και άλλους να το κυνηγήσουν) με τις διατακτικές του Σκλαβενίτη.
Πιθανόν θα μπορούσε κάποιος να πει ότι επειδή υπήρξαν αρκετά αιτήματα για το ίδιο ζήτημα, η ΡΑΕ εδεήσε να πιέσει τον πάροχο.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opmgls : 07-09-24 στις 10:48.
-
07-09-24, 07:41 Απάντηση: Σχετικά με καθυστερημένη αποστολή δωροεπιταγών από elpedison #13
Εγώ ακόμα τιποτα, πιο είναι το τηλ της υπεύθυνης για τις δωροεπιταγες ρε παιδιά?
-
07-09-24, 08:18 Απάντηση: Σχετικά με καθυστερημένη αποστολή δωροεπιταγών από elpedison #14
-
07-09-24, 12:56 Απάντηση: Σχετικά με καθυστερημένη αποστολή δωροεπιταγών από elpedison #15
Bookmarks