Σελ. 112 από 123 ΠρώτηΠρώτη ... 92102107110111112113114117122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1.666-1.680 από 1843
    Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Austalidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με πήραν τηλέφωνο από δικηγορική εταιρεία για να με ενημερώσουν για το υπόλοιπο λογαριασμού - πέναλτι . Για τότε που δήθεν μπορούσαμε να καταγγείλουμε την σύμβασή μας αζημίως.
    εσυ οταν σου ηρθε λογαριασμος με
    πεναλτυ, δεν εστειλες φορμα επικοινωνιας για να διορθωσουν το λαθος τους;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    ISP
    Vodafone
    Router
    tp link mr 600
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    εσυ οταν σου ηρθε λογαριασμος με
    πεναλτυ, δεν εστειλες φορμα επικοινωνιας για να διορθωσουν το λαθος τους;
    Δεν έλαβα κανέναν λογαριασμό. Το ανέφερα στον άνθρωπο που με πήρε τηλέφωνο.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Austalidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έλαβα κανέναν λογαριασμό. Το ανέφερα στον άνθρωπο που με πήρε τηλέφωνο.
    Στείλε φόρμα επικοινωνίας στην cosmote για το περιστατικο
    Κρατα copy το κειμενο σε notepad και βεβαιωσου οτι πατηθηκε η υποβολη και δε σου βγαζει τις συχνες ερωτησεις.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    με πήρε το τμήμα προφορών της cosmote μετά την φορητότητα στην vodafone .να μου κάνουν αντιπροσφορά και μου ανέφεραν ότι η πολιτική της cosmote είναι να μην κάνουν καλύτερη τιμή στις extra data sim και η τιμή μένει σταθερή στα 25ευρώ , του είπα φεύγω για frog και vodafone.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ariadgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στείλε φόρμα επικοινωνίας στην cosmote για το περιστατικο
    Κρατα copy το κειμενο σε notepad και βεβαιωσου οτι πατηθηκε η υποβολη και δε σου βγαζει τις συχνες ερωτησεις.
    Και γω το έκανα 11/1 και ενώ ήρθε email επιβεβαίωσης από το customercare ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σήμερα που είδα το μήνυμα του φίλου το ξαναέκανα επισυνάπτωντας τον αριθμό πρωτοκόλλου του πρώτου μηνύματος που το έχω και σε screenshot. Είδομεν, πάντως δεν με πήρε κάποιος για την οφειλή ακόμα, μόνο για να μου προσφέρουν καινούργια χαζά προγράμματα στο ίδιο κινητό που έχει την οφειλή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από peragialos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γω το έκανα 11/1 και ενώ ήρθε email επιβεβαίωσης από το customercare ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Σήμερα που είδα το μήνυμα του φίλου το ξαναέκανα επισυνάπτωντας τον αριθμό πρωτοκόλλου του πρώτου μηνύματος που το έχω και σε screenshot. Είδομεν, πάντως δεν με πήρε κάποιος για την οφειλή ακόμα, μόνο για να μου προσφέρουν καινούργια χαζά προγράμματα στο ίδιο κινητό που έχει την οφειλή.
    Σε αντίστοιχη περίπτωση με σταθερό, είχα κάνει αίτημα διακοπής και μου είχαν πει πως δε θα πληρώσω τίποτα. Ούτε λογαριασμός είχε έρθει, ούτε κάποια ενόχληση. Ε, μετά από δύο χρόνια που ήθελα να ξαναπάω cosmote μου είπαν πως εκκρεμεί οφειλή και έπρεπε να την πληρώσω. Αναγκαστικά την πλήρωσα γιατί άντε βγάλε άκρη τι έγινε πριν δύο χρόνια.
    Σε τηλεφωνική προσφορά για να μεταφέρω 4 κινητά από vodafone σε cosmote, όταν τους είπα ότι θα πρέπει να πληρώσω 400 ευρώ πρόστιμο στη voda μου είπαν πως δεν χρειάζεται να το πληρώσω και απλά θα το βρω μπροστά μου αν θέλω να ξαναπάω στη voda και πως μπορώ μετά να το βάλω σε δόσεις. (άσχετο, αλλά για να δικαιολογήσουν την διαφορά cosmote-voda στο πάγιο μου έιπαν πως μπορώ να γλυτώνω 20-25 ευρώ το μήνα με το dealsforyou )
    Καλή τύχη με την περιπτωσή σου.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Το ξέρατε ότι σε περίπτωση φραγής το apn internet συνεχίζει να παίζει με 512Κ;
    Το vpn-internet κόβεται τελείως μέχρι να γίνει η επανασύνδεση...
    Αντιμετώπισα πρόσφατα ένα θεματακι το οποίο μόλις έγινε η πληρωμή η γραμμή μέσα σε πολύ λίγα λεπτά άνοιξε και οι κόφτες έφυγαν αμέσως...
    Εντάξει φαινόταν η πλοήγηση με τα 512Κ... Στον υπολογιστή μόνο λίγο αργούσε αλλά τίποτα το οδυνηρό σε ότι αφορά την αναμονή..
    Και έρχομαι εδώ να ρωτήσω... Στο κόβουν και συνεχίζεις με 512Κ... Οι έξτρα γιατί να μην είναι έτσι μετά τα 40; Το έχω πει ξανά... Αλλά πραγματικά είναι κρίμα...
    Πιο πίσω είχαμε δει εικόνα από ανανέωση συμβολαίου με συμφωνία 80 γιγα και μετά 512Κ...
    Αυτό ήταν χρονικά πριν τα 20 γίνουν 40 γιγα...
    Την έχω τη φωτό αυτή...
    Μήπως εξατομικευμένη ειδικά συμφωνημένη προσφορά; Αλλά και έτσι να είναι...
    Με τα 40 γιγα είμαι οκ αλλά πραγματικά είναι κρίμα να μη συνεχίσει έστω και με 512Κ..
    Αφήστε που ακόμα κλαίω τη μη παροχή πλέον του vpn... Ευτυχώς δεν μου έχουν πειράξει τις ήδη δύο με το vpn...
    Ας δώσουν τουλάχιστον στατική η δημόσια με πληρωμή.... Όχι να πέφτουμε σε τοίχο...
    Τι να πω... Αυτά...
    Σε κάθε περίπτωση θα τη βγάλουμε και έτσι...
    Περιμένω την επόμενη ανανέωση του συμβολαίου σε κάνα εξάμηνο....
    Να δω τι τιμή θα παίξει...
    Να κόψω και να ξαναπάω δεν με παίρνει διότι θα χάσω το vpn... Οπότε θα βρω άλλη λύση (κόκκινη) αν δεν πέσει καλή τιμή προσφοράς..
    Μπορεί να χάσω σε ποιότητα δικτύου αλλά θα έχω τις υπηρεσίες που θέλω..
    Άλλωστε με όριο όγκου να τις βράσω τις ταχύτητες....
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 27-02-25 στις 00:34.
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντιμετώπισα πρόσφατα ένα θεματακι το οποίο μόλις έγινε η πληρωμή η γραμμή μέσα σε πολύ λίγα λεπτά άνοιξε και οι κόφτες έφυγαν αμέσως...
    Εντάξει φαινόταν η πλοήγηση με τα 512Κ... Στον υπολογιστή μόνο λίγο αργούσε αλλά τίποτα το οδυνηρό σε ότι αφορά την αναμονή..
    Και έρχομαι εδώ να ρωτήσω... Στο κόβουν και συνεχίζεις με 512Κ... Οι έξτρα γιατί να μην είναι έτσι μετά τα 40; Το έχω πει ξανά... Αλλά πραγματικά είναι κρίμα...
    τι browsing μωρέ έκανες με 512k?
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 - 14/1
    ISP
    HCN - Cosmote
    Router
    Speedport Plus 2
    SNR / Attn
    8(dB) / 25(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο πίσω είχαμε δει εικόνα από ανανέωση συμβολαίου με συμφωνία 80 γιγα και μετά 512Κ...
    Αυτό ήταν χρονικά πριν τα 20 γίνουν 40 γιγα...
    Την έχω τη φωτό αυτή...
    Μήπως εξατομικευμένη ειδικά συμφωνημένη προσφορά; Αλλά και έτσι να είναι...
    Με τα 40 γιγα είμαι οκ αλλά πραγματικά είναι κρίμα να μη συνεχίσει έστω και με 512Κ..
    Αφήστε που ακόμα κλαίω τη μη παροχή πλέον του vpn... Ευτυχώς δεν μου έχουν πειράξει τις ήδη δύο με το vpn...
    Τι να πω... Αυτά...
    Είναι λόγω κανονισμού της ΕΕΤΤ. Πρέπει ή να αφήνουν πρόσβαση με τουλάχιστον 256Kbps ή να αφήνουν πρόσβαση στο gov, στην πολιτική προστασία και στην ΑΑΔΕ.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    10240/1024
    ISP
    Vodafone
    DSLAM
    HOL - ΑΘΗΝΑ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xGreekGamerx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αντίστοιχη περίπτωση με σταθερό, είχα κάνει αίτημα διακοπής και μου είχαν πει πως δε θα πληρώσω τίποτα. Ούτε λογαριασμός είχε έρθει, ούτε κάποια ενόχληση. Ε, μετά από δύο χρόνια που ήθελα να ξαναπάω cosmote μου είπαν πως εκκρεμεί οφειλή και έπρεπε να την πληρώσω. Αναγκαστικά την πλήρωσα γιατί άντε βγάλε άκρη τι έγινε πριν δύο χρόνια.
    Σε τηλεφωνική προσφορά για να μεταφέρω 4 κινητά από vodafone σε cosmote, όταν τους είπα ότι θα πρέπει να πληρώσω 400 ευρώ πρόστιμο στη voda μου είπαν πως δεν χρειάζεται να το πληρώσω και απλά θα το βρω μπροστά μου αν θέλω να ξαναπάω στη voda και πως μπορώ μετά να το βάλω σε δόσεις. (άσχετο, αλλά για να δικαιολογήσουν την διαφορά cosmote-voda στο πάγιο μου έιπαν πως μπορώ να γλυτώνω 20-25 ευρώ το μήνα με το dealsforyou )
    Καλή τύχη με την περιπτωσή σου.
    Είμαι σίγουρος ότι αν το ξαναγυρίσω καρτοκινητό cosmote(γιατί συμβόλαιο ποτέ ξανά) δεν θα μου πουν τίποτα. Από την στιγμή που δεν πάει στην ΑΑΔΕ τους έχω @#$%. Άλλωστε σε κάθε περίπτωση είμαι σωστός και έχω και τα πειστήρια (screenshots, emails). Για τα τηλέφωνα από δικηγορικά ας είναι καλά η φραγή.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    Μια ακομη αχρειαστη unlimited με 2 extra sim διακοπη.
    45 ευρω το μηνα εξοικονομηση.
    Ο κουβας συνεχιζεται.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Mr_Robot_dev Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κουβας συνεχιζεται.
    Οντως, απεικονιζεται και στα τελευταια αποτελεσματα του ΠΟΤΕ εξαλλου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11413/1020
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗ
    Router
    technicolor tg789vac v2
    SNR / Attn
    3.9(dB) / 25.0(dB)
    Δε καταλαβαίνω τι εννοεις λογικο...σε απειρα τηλεφωνα λενε οτι ειναι απλα απεριοριστο χωρις καμια πολιτικη ορθης χρησης

- - - Updated - - -

Απορια, για public ip χρειαζεται να αλλαξουμε απλα apn η να κανουμε κ τηλ στο 13888 να δηλωσουμε κατι? Αν ειναι απλα apn για πειτε ποιο...

- - - Updated - - -

Εννοεις εκανες αιτημα διακοπης υποβιβασμου τελος παντων του unlimited κ πηρες αντιπροσφορα?

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Η extra και η απλες (non bussiness) unlimited δεν βγάζουν πλέον public ip.
    Το apn ήταν vpn-internet με max speed 150/10 περίπου.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    11413/1020
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Forthnet - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗ
    Router
    technicolor tg789vac v2
    SNR / Attn
    3.9(dB) / 25.0(dB)
    Δηλαδη αν αλλαξω σ αυτο το apn τωρα θα χω αυτη τη ταχύτητα αλλα public ip? Με σωζει, γι αυτό ρωταω. Στο σπιτι που μαι τωρα μεχρι 50 upload πιανω κ αυτο οχι παντα και το upload σπανια παιζει πάνω απο 150... Πληρωνω σταθερο vdsl μονο για το NAT...

Σελ. 112 από 123 ΠρώτηΠρώτη ... 92102107110111112113114117122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία