Σελ. 1351 από 1352 ΠρώτηΠρώτη ... 1331134113461349135013511352 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 20.251-20.265 από 20279
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/zte5G
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BlueChris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες πως μυρίζει άσχημα.
    Καποιο ιδιαιτερο αρωμα μηπως σου ρχεται?

Περιοχή
    Άγιοι Ανάργυροι
    Downloads
    21
    Uploads
    1
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    300/30,1g/1g,600/120,450/
    ISP
    CosFTTH-5G, Inalan,Vod5G
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    Router
    UntangleVM on esxi
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καποιο ιδιαιτερο αρωμα μηπως σου ρχεται?
    Έχει το φόρουμ άλλους έμπειρους σε αυτό τον τομέα, εγώ μόνο την Τόσκα ξέρω.
    There's no substitute for experience
    CorollaClub

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2
    Κουμπαρε.. αυτοι που κανουν τις εγκαταστασεις απο Internet Ftth κλπ δεν εχουν ΙΔΕΑ. Ξερουν να βιδωνουν, καμμια φορα και ισια, και καποιοι ποιο advanced να κολλανε pigtail.
    Οι βλαβες στις ινες ειναι απλα δεν παιζει επειδη κοπηκε. Λογικο ειναι οτι καθως αυξανονται οι εγκαταστασεις να υπαρχουν και καλωδιακες βλαβες.
    Το να λεμε οτι γινεται ψιλοχαμος ομως δεν σημαινει κατι, και σιγουρα δεν μπορει να εχει σχεση με τις διακοπες που αναφερονται. Οσο για το αποσυνδεσεις, και παλι δεν υφισταται τετοιο θεμα.
    Οτι ειναι αφορα το speedport και μονο.
    Υπάρχουν και οι εξασθενίσεις στην ίνα που αν παίζει οριακά στα 35dbm μπορεί να υπάρχουν αποσυνδέσεις ή διακυμάνσεις ταχύτητας. Είναι βλάβες που θα αρχίζουν να εμφανίζονται, ειδικά σε περιοχές που έχουν φτιαχτεί πρόχειρα απο τους εργολάβους και οι σιδηρόδρομοι απο τα FB μέχρι τα BEP είναι τελείως στην τύχη.
    Scuderia Ferrari

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/zte5G
    Δεν εγρινεται καμμια κατασκευη με εξασθενηση μεγαλυτερη απο 27db, Περα απο αυτο , τυχον θεματα στο οπτικο δικτυο φαινονται απο το olt. Δεν στελνεις ετσι χυμα τεχνικους.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2
    Δεν εγρινεται καμμια κατασκευη με εξασθενηση μεγαλυτερη απο 27db, Περα απο αυτο , τυχον θεματα στο οπτικο δικτυο φαινονται απο το olt. Δεν στελνεις ετσι χυμα τεχνικους.
    Και βέβαια δεν εγκρίνονται, αλλά απο κακοτεχνία μπορεί μετα απο λίγο καιρό ειδικά στις ίνες της Huawei ή να μπει σκόνη στην ίνα ή με το λίγο κούνημα της να χάνει το φως σχετικά εύκολα. Ακόμα δεν έχουν φανεί οι κακοτεχνίες γιατί δεν έχουν γεμίσει οι ίνες στις πολυκατοικίες, με το που γίνει η πλήρη μεταφορά θα έρθουν τα θέματα. Έχω δει περίπτωση που στο FB ο ένας πάροχος να έχει τον πελάτη του στην θέση 01 π.χ. και να παίζει, και μετά να έρχεται ο άλλος πάροχος και να του λέει και αυτουνού στο 01 οτι πρέπει να μικτονομηθεί. Και μετά βγάζει ο ένας τον πελάτη του άλλου εκτός κοκ. μέχρι να καταλάβουν οτι έχει γίνει βλακεία κάπου στην χαρτογράφηση όλου του κτηρίου (BEP,FB,BMO)
    Scuderia Ferrari

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/zte5G
    Δεν διαφωνω, αλλα αυτα φαινονται απο το olt. Οταν ο οτε λεει δεν υπαρχει θεμα και δεν βλεπουμε κατι, δεν μπορει να ειναι θεμα ftth.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    HOL - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Router
    Sercomm SP2
    Δεν διαφωνω, αλλα αυτα φαινονται απο το olt. Οταν ο οτε λεει δεν υπαρχει θεμα και δεν βλεπουμε κατι, δεν μπορει να ειναι θεμα ftth.
    Εννοείται πως βλέπει και OLT και ΟΝΤ ο ΟΤΕ απομακρυσμένα, με όλα τα stats του που τα αντλεί απο τον ACS του ρούτερ. Αν και δεν είναι πάντα αληθή, για αυτό και σε FTTH είναι προτιμότερο να έρθει τεχνικός με το κατάλληλο Power Meter και Laser (αν υπάρχει διακοπή) να γίνει η σωστή διάγνωση.
    Scuderia Ferrari

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedport plus 2
    Εμένα μου είπαν ότι από το σύστημα είδαν ότι έχουμε ένα θέμα στην οπτική ίνα δεν μου είπαν αναλυτικά αλλά πρέπει να φωνάξω τεχνικό να το δει. Μου είπαν στην εσωτερική καλωδίωση

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/zte5G
    Κατι δεν κολλαει. Να φωναξεθς ΕΣΥ τεχνικο να δει την ινα. Σε ποια εσωτερικη καλωδιωση? Ολα αυτα ειναι ευθυνη του παροχου,

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από angelalex123 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα μου είπαν ότι από το σύστημα είδαν ότι έχουμε ένα θέμα στην οπτική ίνα δεν μου είπαν αναλυτικά αλλά πρέπει να φωνάξω τεχνικό να το δει. Μου είπαν στην εσωτερική καλωδίωση
    Καταλαβαίνω να σου πουν ότι οφείλεται σε κακή χρήση και να ζητήσουν χρέωση για επισκευή (σημ. χρεώνουν 100€ σε τέτοιες περιπτώσεις). Αλλά να σου πουν αυτοί να φωνάξεις άσχετο τεχνικό είναι παράλογο.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ
    Router
    Speedport plus 2
    Είτε του ΟΤΕ είτε δικό μου που είπαν με χρέωση ορίστε αυτολεξεί το μήνυμα : κατόπιν τεχνικού ελέγχου των υπηρεσιών σας από τα πληροφοριακά μας συστήματα διαπιστώνεται πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση και για αυτόν τον λόγο θα χρειαστεί να το ελέγξει δικός σας ηλεκτρολόγος, είτε δικός μας από την υπηρεσία home connect με χρέωση.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Μου ειχαν πει οτι θα εχει γινει καταργηση εντος 48 ωρων. δεν εγινε. Πηρα κα ιτωρα μου ειπαν παλι το ιδιο. Μαλακα που το προβλημα τους να κανουν τη νκαταργηση αμεσως εφ οσων δεν εχουν ξεκινησει διαδικασιες;;;

Περιοχή
    UK & GR
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Άρθρα
    2
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    900/900 & 300/150
    ISP
    Brighton Fibre & COSMOTE
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas_pav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έγινε η αυτοψία από Cosmote, σε περιοχή Cosmote. Πρότειναν από μόνοι τους να γίνει η εγκατάσταση ακριβώς όπως ήθελα, τόσο στους κοινόχρηστους χώρους, όσο και στο διαμέρισμα. Πολύ ΟΚ ο τύπος που ήρθε.

Είπε ότι η αναμονή είναι περίπου 10 εργάσιμες. Βέβαια στο My Cosmote δεν έχει αλλάξει ακόμα το στάδιο που λέει ότι αναμένεται αυτοψία του κτηρίου από εργολάβο. Ξέρουμε περίπου πότε ανανεώνεται; Για να δω μήπως έχουμε συστημικό όπως έχουν και άλλοι εδώ στο forum.
    Για να το ολοκληρώσω, μας ειδοποίησαν μετά από περίπου 1 εβδομάδα, το προηγούμενο βράδυ, και ήρθαν να κάνουν την εγκατάσταση. Έχουν κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά, και δεν το περίμενα να είναι τόσο προσεγμένα όλα. Δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα, και τα κουτιά που έβαλαν στους κοινόχρηστους χώρους είναι σε σημεία να φαίνονται όσο λιγότερο γίνεται.

Στο διαμέρισμα κατέληξαν στο δωμάτιο που είχαμε συμφωνήσει σε ένα Huawei κουτί που εγκατέστησαν στον τοίχο.

Μετά από 10 ημερολογιακές ήρθαν να συνδέσουν το Huawei ONT, που έφερε μαζί ο τεχνικός, και έγινε η ενεργοποίηση. Όλα δουλεύουν, μια χαρά
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  17736777973.png 
Εμφανίσεις:  4 
Μέγεθος:  44,4 KB 
ID: 264535

Περιοχή
    Athens, Greece
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    700M/100M
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    UCG-Ultra
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από kostas_pav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να το ολοκληρώσω, μας ειδοποίησαν μετά από περίπου 1 εβδομάδα, το προηγούμενο βράδυ, και ήρθαν να κάνουν την εγκατάσταση. Έχουν κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά, και δεν το περίμενα να είναι τόσο προσεγμένα όλα. Δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα, και τα κουτιά που έβαλαν στους κοινόχρηστους χώρους είναι σε σημεία να φαίνονται όσο λιγότερο γίνεται.

Στο διαμέρισμα κατέληξαν στο δωμάτιο που είχαμε συμφωνήσει σε ένα Huawei κουτί που εγκατέστησαν στον τοίχο.

Μετά από 10 ημερολογιακές ήρθαν να συνδέσουν το Huawei ONT, που έφερε μαζί ο τεχνικός, και έγινε η ενεργοποίηση. Όλα δουλεύουν, μια χαρά
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  17736777973.png 
Εμφανίσεις:  4 
Μέγεθος:  44,4 KB 
ID: 264535
    Είμαι στο στάδιο που μόλις έκαναν την εγκατάσταση και περιμένω σήμερα να κάνουν τις κολλήσεις όπως μου είπαν. Θέλει άλλες 10 μέρες μετά για την ενεργοποίηση του ΟΝΤ;

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Gprs/3G
    ISP
    Cosmote
    Η εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ είναι εξίσου απογοητευτική με αυτή της NOVA — απλώς προσπαθούν να φανούν πιο «φιλικοί», κάτι που λειτουργεί ως δόλωμα για να σε κρατήσουν «ικανοποιημένο».

Προσωπικά, παρ’ όλες τις προσπάθειες να βρω μια λύση με αυτά τα «καλά παιδιά» (παραμένω κόσμιος αν και η αγανάκτηση ξεχειλίζει), βρίσκομαι εγκλωβισμένος χωρίς ουσιαστική αιτία. Δεν δέχονται να με αποδεσμεύσουν, παρόλο που η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική τους. Εδώ και εβδομάδες με ταλαιπωρούν με πρόχειρες δικαιολογίες και μηδενική διάθεση ανάληψης ευθύνης.

Σήμερα, για λόγους αυτοσεβασμού, αποφάσισα να κινηθώ αποφασιστικά. Θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο.
    Αν δεν μπορείτε να παρέχετε τις υπηρεσίες που υπόσχεστε, τουλάχιστον να έχετε την εντιμότητα να αποδεσμεύετε τους πελάτες σας και να μη βασανίζετε τον κόσμο.

Σελ. 1351 από 1352 ΠρώτηΠρώτη ... 1331134113461349135013511352 ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία