Καλημερα/Καλησπερα σε ολους,
Τωρα τελευταια εχω τσεκαρει στο speedtest (δεν ξερω ποσο εμπιστο ειναι, αλλα για να παρετε μια ιδεα) και δεν πιανω ουτε 10, ενω παλια επαιζα καπου στα 11 (και παλι δεν ειχα δωσει σημασια)
πληρωνω για 24αρα γραμμη....
Downstream Upstream
SNR Margin: 9.5 10.7 db
Line Attenuation: 15.5 9.6 db
Data Rate: 12066 958 kbps
Απο οτι καταλαβαινω ειναι κλειδωμενη η γραμμη στα 12?! Το μοντεμ ειναι ενα ασπρο (ΖΤΕ) της wind, παλαιοτερα ειχα αυτο με την διαφανης βαση αλλα καηκε
και μου εστειλαν αλλο...που σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι το σημα στο wifi ειναι για τα σκουπιδια,
και γιατι θελω το ιντερνετ να ειναι πιο σταθερο γενικα...
Π.χ αμα παω να ανεβασω ενα βιντεο στο youtube, ολο το ιντερνετ μετα σερνεται..ειναι φυσιολογικο αυτο?
Εχω βρει αυτα:
http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w997...r-p-PER.612838
http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-...r-p-PER.612791
http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-...r-p-PER.612742
Γενικα ειπα να αλλαξω μοντεμ-ρουτερ και να το ψαξω οσο μπορω το θεμα...
Ευχαριστω.
Εμφάνιση 1-15 από 20
-
10-07-17, 07:45 WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocoDiceGR : 10-07-17 στις 09:25.
-
10-07-17, 09:27 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #2
Είχες δηλώσει ποτέ κατά το παρελθόν βλάβη ή είχες αποσυγχρονισμούς? Αν ναι παίζει να σου έχουν κλειδώσει όντως τη γραμμή σε 12αρι προφίλ. Πάντως βάσει attenuation που ειναι στο 15.5 θα έπρεπε να κλειδωνες αρκετά παραπάνω. Πάρε τους ένα τηλ αρχικά και ζήτα να σου αφήσουν τη γραμμή σε ελέυθερο προφίλ και βρες ένα ρουτεράκι δανεικό να κάνεις μια δοκιμή για το πως ανταποκρίνεται η γραμμή σου πριν αγοράσεις κάποιο δικό σου.
-
10-07-17, 14:16 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #3
Αρκετες φορες στο παρελθον εχω παρει τηλεφωνο για βλαβες ναι..
Σχετικα με τα μοντεμ που εβαλα τι λες?
-
10-07-17, 14:35 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #4
Δεν εχω αποψη οπότε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
-
11-07-17, 19:04 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #5
Πιθανών να είναι το Modem σίγουρα ένα καλό Modem εμπορίου είναι καλύτερο από οποιοδήποτε από αυτά που δίνουν οι εταιρίες
-
11-07-17, 21:52 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #6
-
13-07-17, 15:02 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #7
Φίλε καλησπέρα, γράφτηκα γιατί είδα το thread και θέλω να σε ενημερώσω σχετικά.
Είχα κ εγώ το μικρό ZTE που δίνει και ήθελα κάτι καλύτερο γιατί συνδέω πολλές συσκευές. Πήρα το D20 και αργούσε τραγικά να συγχρονίσει (5 με 10 λεπτά) και έπιανα μισή ταχύτητα. Με το ZTE ήμουν στα 12 παρά λίγο ενώ με το D20 έπεφτα στα 6. Μίλησα μαζί τους και ενώ είχαμε δοκιμάσει τα πάντα, ήταν έτοιμοι να μου στείλουν τεχνικό οπότε και πρότεινα να βάλω ξανά επάνω στην πρίζα το ZTE. Όταν το έβαλα και συγχρόνισε ξανά στα 12 τότε ήμουν σίγουρος πως έφταιγε το router. To πήγα πίσω και μου έδωσαν άλλο το οποίο ...κάνει ακριβώς το ίδιο. Το μόνο που κατάφερα ήταν να δηλώσω κουμπωτά στα DSL Settings πως θέλω G.dtm οπότε συγχρονίζει σε δευτερόλεπτα αλλά πάλι μέχρι τα 6. Όλα αυτά έγιναν από χθες μέχρι σήμερα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
-
13-07-17, 17:18 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #8
-
13-07-17, 17:48 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #9
Τι να το κάνω το μεγάλο αρχείο αν συγχρονίζω στα 6; Πλέον θα ψάξω κάποιο άλλο που να είναι "συμβατό" με τη Wind ή θα βάλω το παλαιό router και θα κλείσω το WiFi ώστε να κουμπώσω κάποιο access point για να έχω και wifi. Αλλά είναι κρίμα το καινούριο router που θα το έχω και θα κάθεται... Επίσης, αν σιγουρέψω πως κάποιο άλλο θα κάνει με τη Wind, θα το βρω στο μαγαζί που πήρα το D20 ώστε να πληρώσω τη διαφορά και να πάρω το άλλο.
-
13-07-17, 18:59 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #10
-
13-07-17, 19:46 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #11
Μίλησα (ξανά) με Wind μπας και μου πουν καμιά ρύθμιση παραπάνω αλλα δεν έχουν κάτι. Δοκίμασα πολλές ρυθμίσεις χωρίς να ξέρω πάντα τι πειράζω. Από Wind έμαθα πως δίνουν το Asus DSL-N14U (https://www.wind.gr/gr/wind/upostiri...os-exoplismos/) 35€ με δυνατότητα να μπει σε 6 δόσεις στο λογαριασμό σου. Αν δεν είχα ήδη δώσει 40€ θα το επέλεγα εύκολα. Εντωμεταξύ, βάζω πάλι το παλαιό ZTE επάνω και βλέπω 11.200bps και τρελαίνομαι
Δε βρίσκω και κάποιον με το δικό μου το πρόβλημα και αυτό με προβληματίζει ακόμη περισσότερο... Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο από το τωρινό σου ώστε να δεις τι παίζει, πριν προβείς σε αγορά νέου.
- - - Updated - - -
Επίσης, κατάλαβα πως έχουμε το ίδιο ZTE (μιας που το παλαιό με τη διάφανη βάση και εμένα τα έπαιξε και μου το αντικατέστησαν) σημείωσε πως και το D20 έχει ίδιο σήμα Wifi, στο λέω να μην απογοητευτείς.
-
13-07-17, 20:25 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #12
-
13-07-17, 22:50 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #13
-
14-07-17, 04:35 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #14
θα κοιταξω μηπως παρω απο την wind το ASUS DSL N14U , δεν ηξερα καν οτι το δινει.
Edit: Πηγα και το παραγγειλα σημερα απο το καταστημα της wind (ASUS DSL-N14U).Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocoDiceGR : 14-07-17 στις 09:54.
-
14-07-17, 12:29 Απάντηση: WIND - Ταχυτητα / Αλλαγη modem/router #15
Τελικά το επέστρεψα και πήρα μελάνια, να ΄ναι καλά τα παιδιά στο μαγαζί. Παρήγγειλα τηλεφωνικά από τη Wind το ASUS να είμαι σίγουρος.
Παρόμοια Θέματα
-
ASUS DSL-N55U modem/router
Από chriskirza στο φόρουμ Asus XDSL modems και routersΜηνύματα: 137Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-20, 00:07 -
Αλλαγή Adsl modem router
Από gvekiaris στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-19, 11:14 -
[Other] Σύνδεση ADSL Modem Router - Repeater Router
Από wncdgr στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 05-04-17, 21:21 -
modem router wind kai level one royter
Από netstorm στο φόρουμ NetworkingΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 13-12-16, 00:00 -
Αλλαγή Adsl modem router
Από gvekiaris στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 02-12-16, 11:33
Bookmarks