Εμφάνιση 211-225 από 2004
-
10-06-19, 10:56 Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #211
-
10-06-19, 11:02 Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #212
Σαφέστατα...αλλά μπορούμε να αποκλείσουμε το να έχουν αυτές οι εταιρίες κάποιο σύστημα η μέσω του παρόχου να μαθαίνουν κάπως τον αριθμό..εννοείται ότι δεν θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν..διαφορετικά μόνο με sms..όπου και πάλι το να κάνουν το κινητό σου να στέλνει sms δεν είναι ότι πιο ωραίο..
Μετά το πως ξεκινάει η όλη χρέωση-διαδικασία της υπηρεσίας είναι το μυστήριο..-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
10-06-19, 11:18 Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #213
Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να αποδείξουμε, για αυτό άλλωστε υπάρχουν και διάφορες θεωρίες για διάφορα πράγματα.
Εσυ μπορείς όμως να αποδείξεις οτι κάνουν κάτι τέτοιο;
- - - Updated - - -
Ναι το αποκλείω, όχι το στέλνει δεδομένα που δεν μπορούν να τα δούνε όλοι δεν είναι απόδειξη.
-
10-06-19, 11:20 Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #214
Μου θυμίζεις τον τύπο από την σειρά Chernobyl που όποτε άκουγε για έκρηξη και γραφίτη. ρωτούσε τους πάντες την ίδια ερώτηση.
- Μπορεις να μου αποδείξεις πως γίνεται αυτό?
Και ήταν και ικανοποιημένος με την απάντηση ο αθεόφοβος. Ορίστε του την έφερα. Δεν έγινε έκρηξη γιατί δεν μου το απέδειξε.
Εδώ δεν είναι δικαστήριο-κατηγορούμενος. Λίγο κράτει με τις αποδείξεις που ζητάμε από δω κι από κει.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
10-06-19, 11:21 Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #215
-
10-06-19, 11:28 Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #216
Μπα, πιο πολύ μπορεί να έχει να κάνει με τα hemtrails στην περίπτωση εδώ,
- - - Updated - - -
Λες πιο πάνω πως αυτό συμβαίνει με δεδομένα κινητής, δεν είπες ίσως να συμβαίνει, μάλιστα μίλησες με φίλο δίκτυα και σου είπε πως στέλνει αυτά τα δεδομένα......
Τελικά φτάσαμε στο απλά εχω υποψίες.
-
10-06-19, 11:28 Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #217
Δεν μπορεί φυσικά να αποκλειστεί και το γεγονός να υπάρχουν περιπτώσεις κάποιοι χρήστες όντως να εγγράφονται οικειοθελώς και μετά επειδή δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την υπηρεσία ή δεν συνειδητοποίησαν έγκαιρα το κόστος να δηλώνουν άγνοια.
-
10-06-19, 11:30 Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #218Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
10-06-19, 11:33 Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #219
-
10-06-19, 11:35 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #220Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
10-06-19, 11:36 Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #221
Είπα συνήθως πιο πάνω..και ότι αυτό συνέβη σε εμένα (δίχως εξήγηση) και σε γνωστούς με δεδομένα κινητής..με wifi που το δοκίμασα αν θυμάμαι καλά δεν είχε γίνει τπτ..όπως έγινε με τα δεδομένα κινητής..η συζήτηση που είχα με φίλο ήταν απλά μια συζήτηση...δεν ήταν business meeting για να θεωρηθεί τεκμήριο..κάποτε δεν πίστευα ούτε κ εγώ ότι μέσω της ip κ μόνο θα μπορούσαν να μαθευτούν οι όποιες πληροφορίες..
Αλλά είμαι ανοιχτός σε όποιες υποθέσεις για το πως αλλιώς μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα..μήπως με το sms που λέω;
Τέλος..μήπως το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το θέμα; Δεν είμαι κατηγορηματικός ούτε πάω να στοιχειοθετήσω την όποια υπόθεση..λέω απλώς τις εμπειρίες μου κ το τι υποψιάστηκα επί λέξη..αν άφησα να εννοηθεί κάτι λάθος..δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 10-06-19 στις 11:59.
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
10-06-19, 11:38 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #222
Το είπε και μόνος του πως τελικά είναι άποψη του
όποτε δεν χρειάζεται να το συζητάμε.
Απόδειξη πως δεν στέλνει ο Browser το κινητό νούμερο είναι το ότι δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα.
Μετά μας μένει το tcp που ούτε και εκείνο στέλνει κάτι τέτοιο
@Gregoixrx23
Αυτά που λες για λειτουργικό και ανάλυση είναι δεδομένα που λαμβάνει κάποιος απο τον browser, όχι απο την IpΤελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 10-06-19 στις 11:58.
-
10-06-19, 11:38 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #223
-
10-06-19, 11:45 Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #224
Τι ακριβώς είναι αυτό που μου δείχνεις. Οδηγίες χρήσης? Τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που έγραψες παραπάνω? Στοιχεία θέλω που να μου δείχνουν πως υπάρχουν Χ περιπτώσεις που Υ χρήστες, εγγράφτηκαν οικοιοθελώς και ύστερα ζήτησαν τα χρήματα πίσω με καταγγελία διότι το ξανσκέφτηκαν. Στοιχεία φυσικά και για το πως το απέδιξαν αυτές οι αθώες εταιρίες αυτό.
Αν θέλει η ΕΕΤΤ να μην είναι συνένοχος στην οικονομική απάτη που έχει στηθεί εις βάρος τόσου κόσμου να μπλοκάρει όλες τις υπηρεσίες αυτές σε όλους τους αριθμούς και οποαιδήποτε εγγραφή να γίνεται ύστερα από διεργασίες και των δύο πλευρών. Εταιριών + πελατών. Αλλιώς είναι συννένοχη κι αυτή.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
-
10-06-19, 11:52 Απάντηση: Θύμα απάτης 5ψήφιου αριθμού (DIMOCO Europe) #225
To "οικειοθελώς" θεωρώ ότι αναφέρεται στο όντως ο χρήστης έκανε την εγγραφή χωρίς να πέσει στην αντίληψή (για Χ λόγους) τους σχετικούς όρους που είτε περνούσαν με γρήγορο scroll είτε ήταν πολύ μικρή η γραμματοσειρά και σε μέρος που δεν έδωσε προσοχή. Αυτό εννοεί και η ΕΕΤΤ στην ανακοίνωση.
Μου έτυχε 2-3 φορές αλλά ήμουν προσεκτικός. Οι δύ ψάχνοντας άσχετα πράγματα, τσουπ πετάχτηκε η διαφήμιση για κάποιον διαγωνισμό και η μία θέλοντας να κατεβάσω ένα συγκεκριμένο ringtone, με πέταξε σε σχετική σελίδα εγγραφής.
Παρόμοια Θέματα
-
μεταφορά τηλεφωνικού αριθμού σε voip και χρήση στο εξωτερικό
Από 8anos στο φόρουμ Skype, Betamax, Sip ProvidersΜηνύματα: 42Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-20, 08:48 -
Δημόσια Διαβούλευση σχετικά με τον περιορισμό του αριθμού των Δικαιωμάτων Χρήσης φάσματος στη ζώνη 1800 MHz
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-17, 18:55 -
Απόκτηση 2ου αριθμού για χρήση ως FAX
Από ipred στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-16, 11:53
Bookmarks