Σελ. 15 από 134 ΠρώτηΠρώτη ... 5101314151617202535 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 211-225 από 2004
    Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από GregoirX23 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πάροχος σίγουρα ξέρει τον αριθμό..ίσως μέσω του παρόχου κάπως; Διαφορετικά πως μαθαίνουν τον αριθμό; Ίσως με το εξερχόμενο μνμ που λέω..
    Σιγά βρε μην τον παίρνουν και τηλέφωνο (τον παροχο) έχω την τάδε ip πες μου τον αριθμό... ποιό λογικό σενάριο είναι να φευγουν (μέσω js και/ή malware apps) εξερχόμενα sms.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    Ftth:500/250 & 4G:95/45.
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stefanos1999 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά βρε μην τον παίρνουν και τηλέφωνο (τον παροχο) έχω την τάδε ip πες μου τον αριθμό... ποιό λογικό σενάριο είναι να φευγουν (μέσω js και/ή malware apps) εξερχόμενα sms.
    Σαφέστατα...αλλά μπορούμε να αποκλείσουμε το να έχουν αυτές οι εταιρίες κάποιο σύστημα η μέσω του παρόχου να μαθαίνουν κάπως τον αριθμό..εννοείται ότι δεν θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν..διαφορετικά μόνο με sms..όπου και πάλι το να κάνουν το κινητό σου να στέλνει sms δεν είναι ότι πιο ωραίο..
    Μετά το πως ξεκινάει η όλη χρέωση-διαδικασία της υπηρεσίας είναι το μυστήριο..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

Το avatar του μέλους sdikr
    sdikr Guest
    Σαφέστατα...αλλά μπορούμε να αποκλείσουμε το να έχουν αυτές οι εταιρίες κάποιο σύστημα η μέσω του παρόχου να μαθαίνουν κάπως τον αριθμό..εννοείται ότι δεν θα πάρουν τηλέφωνο να ρωτήσουν..διαφορετικά μόνο με sms..όπου και πάλι το να κάνουν το κινητό σου να στέλνει sms δεν είναι ότι πιο ωραίο..
    Μετά το πως ξεκινάει η όλη χρέωση-διαδικασία της υπηρεσίας είναι το μυστήριο..
    Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να αποδείξουμε, για αυτό άλλωστε υπάρχουν και διάφορες θεωρίες για διάφορα πράγματα.
    Εσυ μπορείς όμως να αποδείξεις οτι κάνουν κάτι τέτοιο;

- - - Updated - - -

Ε ναι..αλλά θέλει βαβούρα-διαδικασία..θα μου πεις ανακατεύεσαι που ανακατεύεσαι..ζήτα το..
    Παίζει κ να μη μου ήρθε στο μυαλό τότε..δε θυμάμαι..
    Δυστυχώς όμως δεν το έκανα..

- - - Updated - - -

Το αποκλείεις ότι μπορεί να παίζει κάποιο τέτοιο σενάριο δλδ;
    Ο πάροχος σίγουρα ξέρει τον αριθμό..ίσως μέσω του παρόχου κάπως;
    Διαφορετικά πως μαθαίνουν τον αριθμό; Ίσως με το εξερχόμενο μνμ που λέω..
    Απ'όσο θυμάμαι με wifi κ να πατήσεις στο μπανεράκι ηθελημένα..δεν γίνεται τπτ..δε φεύγει κάποιο sms..γι'αυτό δίνω έμφαση
    στα δεδομένα κινητής..
    Ναι το αποκλείω, όχι το στέλνει δεδομένα που δεν μπορούν να τα δούνε όλοι δεν είναι απόδειξη.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sdikr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλά πράγματα δεν μπορούμε να αποδείξουμε, για αυτό άλλωστε υπάρχουν και διάφορες θεωρίες για διάφορα πράγματα.
    Μου θυμίζεις τον τύπο από την σειρά Chernobyl που όποτε άκουγε για έκρηξη και γραφίτη. ρωτούσε τους πάντες την ίδια ερώτηση.

- Μπορεις να μου αποδείξεις πως γίνεται αυτό?

Και ήταν και ικανοποιημένος με την απάντηση ο αθεόφοβος. Ορίστε του την έφερα. Δεν έγινε έκρηξη γιατί δεν μου το απέδειξε.

Εδώ δεν είναι δικαστήριο-κατηγορούμενος. Λίγο κράτει με τις αποδείξεις που ζητάμε από δω κι από κει.
    Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..

Εθνικισμός και μετανάστες

Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath

- - - Updated - - -

Ναι το αποκλείω, όχι το στέλνει δεδομένα που δεν μπορούν να τα δούνε όλοι δεν είναι απόδειξη.
    Ποτέ δεν προσπάθησα να αποδείξω κάτι..τις υποψίες μου είπα μετά από προσωπική εμπειρία...και έθεσα κάποιες απορίες..για να είμαστε σαφείς..
    -GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
    Gre-goir-X23.

sdikr Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Zus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου θυμίζεις τον τύπο από την σειρά Chernobyl που όποτε άκουγε για έκρηξη και γραφίτη. ρωτούσε τους πάντες την ίδια ερώτηση.

- Μπορεις να μου αποδείξεις πως γίνεται αυτό?

Και ήταν και ικανοποιημένος με την απάντηση ο αθεόφοβος. Ορίστε του την έφερα. Δεν έγινε έκρηξη γιατί δεν μου το απέδειξε.

Εδώ δεν είναι δικαστήριο-κατηγορούμενος. Λίγο κράτει με τις αποδείξεις που ζητάμε από δω κι από κει.
    Μπα, πιο πολύ μπορεί να έχει να κάνει με τα hemtrails στην περίπτωση εδώ,

- - - Updated - - -

Ποτέ δεν προσπάθησα να αποδείξω κάτι..τις υποψίες μου είπα μετά από προσωπική εμπειρία...και έθεσα κάποιες απορίες..για να είμαστε σαφείς..
    Λες πιο πάνω πως αυτό συμβαίνει με δεδομένα κινητής, δεν είπες ίσως να συμβαίνει, μάλιστα μίλησες με φίλο δίκτυα και σου είπε πως στέλνει αυτά τα δεδομένα......

Τελικά φτάσαμε στο απλά εχω υποψίες.

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    Δεν μπορεί φυσικά να αποκλειστεί και το γεγονός να υπάρχουν περιπτώσεις κάποιοι χρήστες όντως να εγγράφονται οικειοθελώς και μετά επειδή δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την υπηρεσία ή δεν συνειδητοποίησαν έγκαιρα το κόστος να δηλώνουν άγνοια.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Δεν μπορεί φυσικά να αποκλειστεί και το γεγονός να υπάρχουν περιπτώσεις κάποιοι χρήστες όντως να εγγράφονται οικειοθελώς και μετά επειδή δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την υπηρεσία ή δεν συνειδητοποίησαν έγκαιρα το κόστος να δηλώνουν άγνοια.
    Μπορείς να μας το αποδείξεις? Στοιχεία.

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    Μπορείς να μας το αποδείξεις? Στοιχεία.
    Μου αρκεί η σύσταση της αρμόδιας αρχής (ΕΕΤΤ) πριν την εγγραφή σε υπηρεσίες υππ να διαβάζουμε προσεκτικά τους οπχ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Μου αρκεί η σύσταση της αρμόδιας αρχής (ΕΕΤΤ) πριν την εγγραφή σε υπηρεσίες υππ να διαβάζουμε προσεκτικά τους οπχ.
    Καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς σου όμως δεν βλέπω. Στοιχεία, λινκ, ποσοστά κάτι. Γιατί αλλιώς μιλάμε για τσέμτρειλς.

Περιοχή
    GR
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    ISP
    Nova & Cosmote.
    DSLAM
    Wind - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
    Router
    HG8145V5 & Mr6500v.
    Path Level
    Fastpath
    Μπα, πιο πολύ μπορεί να έχει να κάνει με τα hemtrails στην περίπτωση εδώ,

- - - Updated - - -

Λες πιο πάνω πως αυτό συμβαίνει με δεδομένα κινητής, δεν είπες ίσως να συμβαίνει, μάλιστα μίλησες με φίλο δίκτυα και σου είπε πως στέλνει αυτά τα δεδομένα......
    Είπα συνήθως πιο πάνω..και ότι αυτό συνέβη σε εμένα (δίχως εξήγηση) και σε γνωστούς με δεδομένα κινητής..με wifi που το δοκίμασα αν θυμάμαι καλά δεν είχε γίνει τπτ..όπως έγινε με τα δεδομένα κινητής..η συζήτηση που είχα με φίλο ήταν απλά μια συζήτηση...δεν ήταν business meeting για να θεωρηθεί τεκμήριο..κάποτε δεν πίστευα ούτε κ εγώ ότι μέσω της ip κ μόνο θα μπορούσαν να μαθευτούν οι όποιες πληροφορίες..
    Αλλά είμαι ανοιχτός σε όποιες υποθέσεις για το πως αλλιώς μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα..μήπως με το sms που λέω;
    Τέλος..μήπως το έχεις πάρει πολύ σοβαρά το θέμα; Δεν είμαι κατηγορηματικός ούτε πάω να στοιχειοθετήσω την όποια υπόθεση..λέω απλώς τις εμπειρίες μου κ το τι υποψιάστηκα επί λέξη..αν άφησα να εννοηθεί κάτι λάθος..δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου..
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GregoirX23 : 10-06-19 στις 11:59.
    Gre-goir-X23.

sdikr Guest
    Καμία απόδειξη για τους ισχυρισμούς σου όμως δεν βλέπω. Στοιχεία, λινκ, ποσοστά κάτι. Γιατί αλλιώς μιλάμε για τσέμτρειλς.
    Το είπε και μόνος του πως τελικά είναι άποψη του όποτε δεν χρειάζεται να το συζητάμε.
    Απόδειξη πως δεν στέλνει ο Browser το κινητό νούμερο είναι το ότι δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα.

Μετά μας μένει το tcp που ούτε και εκείνο στέλνει κάτι τέτοιο

@Gregoixrx23
    Αυτά που λες για λειτουργικό και ανάλυση είναι δεδομένα που λαμβάνει κάποιος απο τον browser, όχι απο την Ip
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 10-06-19 στις 11:58.

Περιοχή
    ATHGR
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    ISP
    4G+
    https://www.eett.gr/opencms/opencms/...news_0829.html

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Forthnet
    Τι ακριβώς είναι αυτό που μου δείχνεις. Οδηγίες χρήσης? Τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που έγραψες παραπάνω? Στοιχεία θέλω που να μου δείχνουν πως υπάρχουν Χ περιπτώσεις που Υ χρήστες, εγγράφτηκαν οικοιοθελώς και ύστερα ζήτησαν τα χρήματα πίσω με καταγγελία διότι το ξανσκέφτηκαν. Στοιχεία φυσικά και για το πως το απέδιξαν αυτές οι αθώες εταιρίες αυτό.

Αν θέλει η ΕΕΤΤ να μην είναι συνένοχος στην οικονομική απάτη που έχει στηθεί εις βάρος τόσου κόσμου να μπλοκάρει όλες τις υπηρεσίες αυτές σε όλους τους αριθμούς και οποαιδήποτε εγγραφή να γίνεται ύστερα από διεργασίες και των δύο πλευρών. Εταιριών + πελατών. Αλλιώς είναι συννένοχη κι αυτή.

Περιοχή
    Αθήνα - Αμπελόκηποι
    Downloads
    26
    Uploads
    5
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110Mbps/11Mbps
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
    Router
    Fritz 7590
    To "οικειοθελώς" θεωρώ ότι αναφέρεται στο όντως ο χρήστης έκανε την εγγραφή χωρίς να πέσει στην αντίληψή (για Χ λόγους) τους σχετικούς όρους που είτε περνούσαν με γρήγορο scroll είτε ήταν πολύ μικρή η γραμματοσειρά και σε μέρος που δεν έδωσε προσοχή. Αυτό εννοεί και η ΕΕΤΤ στην ανακοίνωση.
    Μου έτυχε 2-3 φορές αλλά ήμουν προσεκτικός. Οι δύ ψάχνοντας άσχετα πράγματα, τσουπ πετάχτηκε η διαφήμιση για κάποιον διαγωνισμό και η μία θέλοντας να κατεβάσω ένα συγκεκριμένο ringtone, με πέταξε σε σχετική σελίδα εγγραφής.

Σελ. 15 από 134 ΠρώτηΠρώτη ... 5101314151617202535 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Μηνύματα: 42
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-20, 08:48
  2. Μηνύματα: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-17, 18:55
  3. Απόκτηση 2ου αριθμού για χρήση ως FAX
    Από ipred στο φόρουμ Vodafone ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-16, 11:53

Tags για αυτό το Θέμα

Bookmarks

Bookmarks