καλησπερα.
Τα σατιστηκα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω...
Στο λαπτοπ ομως με wifi με το ρουτερ του ΟΤΕ με speedtest πιανω το μεγιστο download: 21mbps και upload: 3.87mbps
To σημα του wifi ειναι φουλ και ειναι σχεδον στο ιδιο δωματιο με το laptop.
Tι μπορει να παιζει?
Με την τεχνικη υποστηριξη που μιλησα απο χθες αλλαξαμε και ρουτερ μηπως αυτο ειναι ελατωματικο αλλα και το καινουριο κανει τα ιδια , αλλαξαμε και τα καναλια του wifi στο router αλλα παλι τιποτα. Στον χωρο δεν υπαρχει καποια αλλη συσκευη παρα μονο ενα ασυρματο τηλεφωνο που και αυτο το εβγαλα απο την πριζα αλλα δεν αλλαξε κατι. Με καλωδιο πιανω 46Mbps /4.7mbps . Αυτη η τοσο μεγαλη η διαφορα με το wifi δεν μου φαινεται φυσιολογικη....
ΥΓ: και κατι τελευταιο με βαση τα σατιστηκα της γραμμης μπορει να σηκωσει περισσοτερο απο 50mbps μελοντικα?
Εμφάνιση 1-6 από 6
-
19-09-17, 18:17 προβλημα με VDSL και το wifi του ρουτερ του ΟΤΕ #1
-
19-09-17, 18:54 Απάντηση: προβλημα με VDSL και το wifi του ρουτερ του ΟΤΕ #2
-
19-09-17, 20:56 Απάντηση: προβλημα με VDSL και το wifi του ρουτερ του ΟΤΕ #3
Παίζει ρόλο και το router / access point και ο υπολογιστής και η ασύρματη κάρτα δικτύου που φοράει ο υπολογιστής και οι drivers της.
Στο σπίτι μου πχ σε σημείο όπου έχω καλό σήμα, για μεταφορές αρχείων μέσα στο lan μου φτάνω για πλάκα πάνω από 5mb/s και συνήθως παίζω πάνω από 8 mb/s. Αυτά στο κανονικό μου laptop με κάρτα WiFi Intel Wireless N 7260 Single Band.
Στο δεύτερο laptop που έχω κάρτα WiFi της Killer (Atheros chipset) πιάνει εύκολα τα 12mb/s .
Η 30άρα VDSL τερματίζει και το upload και το download και στα laptop και στα κινητά.
Με τέτοια νούμερα λοιπόν αν βάλω 50άρα θα τερματίζει και αυτή
Εννοείται πως με καλώδιο είναι πάντα πιο σταθερή η σύνδεση και οι ταχύτητες πολύ ανώτερες από οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο, αλλά και με το WiFi αν έχεις καλό σήμα , καλά access point και καλή wireless κάρτα στον υπολογιστή θα έχεις πολύ καλές επιδόσεις.
-
19-09-17, 23:45 Απάντηση: προβλημα με VDSL και το wifi του ρουτερ του ΟΤΕ #4
Παίζει μεγάλο ρόλο τι παρεμβολές έχεις από γειτονες. Μου φαίνεται περίεργο πάντως που δέχθηκαν να σε αλλάξουν ρούτερ γι'αυτό το λόγο.
Αν θες να πιάνεις το μέγιστο με wifi είναι μονόδρομος η αγορά μοντεμ ή σκέτο ρούτερ από το εμπόριο , που να είναι dual band. Εγώ με του ΟΤΕ είχα στο κινητό 30+, και πήρα ένα ρούτερ tp link, και τώρα με 5GHZ στο κινητό πιάνω 45+.
-
20-09-17, 02:07 Απάντηση: προβλημα με VDSL και το wifi του ρουτερ του ΟΤΕ #5
-
20-09-17, 10:53 Απάντηση: προβλημα με VDSL και το wifi του ρουτερ του ΟΤΕ #6
Με 40mhz στα 2.4ghz. Έχω δυο access point για να καλύπτεται όλο το σπίτι. Είναι διαφορετικά μοντέλα , 5ghz υποστηρίζει μόνο το ένα και δεν το έχω ενεργοποιήσει ποτέ.
Με τα 40mhz όταν έχω καλό σήμα πιάνω εύκολα τις ταχύτητες του fast ethernet, ειδικά με το laptop που έχει την κάρτα WiFi της Killer !
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με TP-Link Archer VR2600 σε VDSL του ΟΤΕ!!
Από Simos805 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 22Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-18, 19:44 -
Με εχει ξεσκίσει το WIFI του γειτονα
Από antipages στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 02-09-17, 08:59 -
πρόβλημα με vdsl
Από gamsgr στο φόρουμ Vodafone VDSLΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-17, 20:38 -
[Asus] Πρόβλημα με VDSL Modem/Router + Asus RT-AC1200G+. Νεύρα σπασμένα.
Από CreationP στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 12-02-17, 17:48 -
Προβλημα με φόντο του terminal και του εικονιδίου του ήχου
Από researcher στο φόρουμ Unix - LinuxΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 20-11-16, 02:58
Bookmarks