Καλησπέρα,
Ο λόγος που γράφω το παρόν νήμα είναι για μια περίεργη συμπεριφορά που παρατήρησα με το modem - router και μια access point συσκευη που εχω προσθέσει μεσω ethernet.
Εχω λοιπον σαν modem - router το technicolor (απο forthnet) και πανω σε αυτό εχω συνδεσει με ethernet ενα access point μεσω ethernet καλωδιο.
Πλεον ολα λειτουργουν κανονικα. Οπως βλέπετε και στην εικονα απο τις ρυθμισεις του technicolorτο Wireless - N ειναι το access point, και πανω του εχω συνδεσει αλλες συσκευες oι οποιες οπως ειναι φυσικο δεν φαινονται. Ωστόσο σε προηγούμενη περίπτωση ολες οι συσκευες που ηταν συνδεδεμένες στο wireless-N για καποιο λόγο φαινόντουσαν σαν να είναι συνδεδεμένες στο technicolor μεσω ethernet. Πως το εξηγητε αυτο?
Ευχαριστώ
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
25-09-17, 16:48 Οι συσκευες στο Access Point φαίνονται σαν συνδεδεμένες στο ethernet #1
-
25-09-17, 17:26 Απάντηση: Οι συσκευες στο Access Point φαίνονται σαν συνδεδεμένες στο ethernet #2
Αφού τις IP τις παίρνει από το technicolor και το AP είναι συνδεδεμένο ενσύρματα πάνω στο technicolor, έτσι θα τις δείχνει.
Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
-
25-09-17, 21:37 Απάντηση: Οι συσκευες στο Access Point φαίνονται σαν συνδεδεμένες στο ethernet #3
-
26-09-17, 17:04 Απάντηση: Οι συσκευες στο Access Point φαίνονται σαν συνδεδεμένες στο ethernet #4Ωστόσο σε προηγούμενη περίπτωση.............................
Άλλαξες ρυθμίσεις ή όχι;; από που παίρνουν IP οι συσκευές;;Imagination is more important than knowledge.
Knowledge is limited
IMAGINATION ENCIRCLES THE WORLD
Albert Einstein
Παρόμοια Θέματα
-
ZXHN H108N V2.3 σαν απλό access point?
Από dkazaz στο φόρουμ Vodafone ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 01-11-20, 18:20 -
[Netgear] netger ex6200 access point
Από rexdimos στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-17, 16:05 -
[Other] Ενσυρνατο access point
Από psarakis07 στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 30-12-16, 17:56 -
OTE VDSL and Access Points
Από stratos_lagakis στο φόρουμ COSMOTE VDSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-16, 01:07 -
Sagem 1540 ως access point
Από Sofos στο φόρουμ Wireless NetworkingΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-16, 14:56
Bookmarks