Λέει
Τα«Σε σχέση με τη διακινούμενη φημολογία, ο Οργανισμός για την αποκατάσταση της αλήθειας, έναντι της δημιουργικής φαντασίας των διακινητών της ''είδησης'', ενημερώνει πως: δεν υπήρξε ποτέ διαρροή ή απώλεια προσωπικών δεδομένων πολιτών, καθώς ο ΟΑΣΑ δεν διαθέτει τέτοια στοιχεία».
Δεν είναι προσωπικά στοιχεία;Το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό σας
Επίσημο έγγραφο με το οποίο να πιστοποιείται ο ΑΜΚΑ σας
Πρόσφατη φωτογραφίας σας
(Σε περίπτωση που δεν έχετε, θα φωτογραφηθείτε επί τόπου).
Τον ειδικό κωδικό QR code που θα παραλάβετε με την υποβολή της αίτησής σας, αν επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση διαδικτυακά
Αλήθεια πως μπορούμε να ξέρουμε οτι καήκανε, ή "καήκανε" ;
Εμφάνιση 391-405 από 1132
-
09-01-18, 22:32 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #391
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sdikr : 09-01-18 στις 22:38.
-
09-01-18, 23:44 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #392
-
09-01-18, 23:47 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #393
-
10-01-18, 01:46 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #394
ε ναι στο Πρωτο θεμα Σε πιο σημείο διαβασες οτι γραφει για διαρροή ? οτι εχασαν τα δεδομενα λεει, ολοσχερή καταστροφή .... και ο ΟΑΣΑ επιβεβαιώνει οτι καταστράφηκαν και πρεπει παλι να κανουν αιτηση οσοι δεν εχουν προσωποποιημένη καρτα στα χερια τους
Μαλιστα εχει και το αντιγραφο του ΟΑΣΑ
Δεν καταλαβα που ειδες το fake news
-
10-01-18, 02:53 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #395
Το fake news πήγαινε στον τίτλο.Πάααρα πολλά άτομα δεν διαβάζουν το άρθρο, αλλά βλέπουν μόνο τον τίτλο, και ειδικά στο FB και twitter.Εμένα αυτός ο τίτλος με κάνει να σκεφτώ:''ααα τους άχρηστους έχασαν τις αιτήσεις και δεν ξέρουν που είναι.Και τώρα ο κάθε ένας θα τις βρει και θα δει τα στοιχεία του κοσμάκη''.Φυσικά το άρθρο δεν λέει κάτι τέτοιο, αλλά μιλάει για απώλεια αιτήσεων, που ΚΑΗΚΑΝ και όχι που απλώς ''χάθηκαν''
-
10-01-18, 10:27 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #396Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
-
10-01-18, 10:53 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #397
-
10-01-18, 11:08 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #398
Εν τω μεταξύ η κόρη μου πρόλαβε να χάσει ήδη την (προσωποποιημένη) κάρτα της. Πήγε για αντικατάσταση στο σύνταγμα (μόνο εκεί γίνεται σύμφωνα με το site) και η διαδικασία έγινε σε λιγότερο από πέντε λεπτά, της ξαναπέρασαν στη νέα κάρτα όσα εισιτήρια είχε, πλήρωσε 2 ευρώ και έτοιμη.
-
10-01-18, 13:05 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #399
Σχολιο στο athenstransport:
"Υπάρχει μια κρυφή επιλογή (δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα), στο https://athenacard.gr/request.dev η οποία αναφέρεται σε "SearchCardStatus", οπότε όταν (και αν) ενεργοποιηθεί, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση της αίτησης από εκεί
"
No Justice - No Peace
-
10-01-18, 15:05 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #400
Είχα αφήσει τα χαρτιά μου σε σταθμό του μετρό 25 Νοέμβρη. Μέχρι στιγμής δεν έχω παραλάβει τίποτα, ούτε έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου. Κατόπιν σημερινής επικοινωνίας μου με τον ΟΑΣΑ, επιβεβαίωσαν τη δολιοφθορά, αλλά κατ'άλλα, δεν μπορούν να δουν ούτε αν έχει χαθεί η αίτησή μου, ούτε αν η κάρτα εκδόθηκε, ούτε καν αν έχει αποσταλεί από αυτούς... Και το πιο ωραίο, είναι ότι πλέον πρέπει να καταθέσω εκ νέου τα χαρτιά μου δηλώνοντάς τους ότι έχασα (!) την κάρτα μου, και φυσικά να τους πληρώσω και ένα μικρό χρηματικό ποσό για την επανέκδοση. Μπ(...)άχαλο κανονικό.
@ardi21 μιας και δεν μου εμφανίζει κάποιο τέτοιο πεδίο, γνωρίζεις τί πρέπει να κάνουμε (αν εξαρτάται από εμάς) προκειμένου να μας το εμφανίσει;
-
10-01-18, 15:12 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #401
Ουτε εμενα μου το εμφανιζει. Δεν εχει ανοιξει για το κοινο. Δεν ξερω πως το καταφερε αυτος που εκανε το σχολιο.
Κατα τ'αλλα με 2-3 προσπαθειες εκανα αιτηση για την δικη μου καρτα αλλα για την μητερα μου που προσπαθω, βγαζει error. Την μια για τον server οτι αργει και την αλλη οτι απετυχε η επαληθευση captcha. Λογικα θα εχουν πολυ κινηση. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα που και στις 2 περιπτωσεις δηλωνω ιδια διευθυνση και e-mail.No Justice - No Peace
-
10-01-18, 15:15 Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #402Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
10-01-18, 16:02 Απάντηση: Re: Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #403
-
10-01-18, 16:21 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #404
''Ηλεκτρονικό εισιτήριο μέσω του υπολογιστή – Τι είπε στην ΕΡΤ ο Χρ. Σπίρτζης (video)''
http://www.ert.gr/featured/ilektroni...pirtzis-video/
-
10-01-18, 16:57 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #405
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν εμφανίζεται ακόμη (?) πεδίο σχετικό με παρακολούθηση πορείας της αίτησης (εκτός και είτε το έχουν τόσο κρυφό, ή η πρεσβυωπία έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν βλέπω την τύφλα μου
).
Από περιέργεια, δοκίμασα να υποβάλλω εκ νέου αίτηση, και φαίνεται παρακάτω ότι κράτησε την αρχική:
Αναμένουμε λοιπόν.
Παρόμοια Θέματα
-
Αποτελέσματα μετρητικής εκστρατείας 2016 της ΕΕΤΤ για τις κινητές επικοινωνίες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-17, 22:21 -
Θετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ATH.ENA Card
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-17, 09:16 -
Ξεκίνησε η διάθεση της Eπιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview προς όλους τους δικαιούχους
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-17, 22:07 -
Διαθέσιμη η υπηρεσία απομακρυσμένης εγγραφής προγραμμάτων μέσω OTE TV GO για τους συνδρομητές OTE TV
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-17, 13:22 -
Ξεκίνησε η χρήση του αλγόριθμου RAISR στις φωτογραφίες του Google+
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-17, 00:08
Bookmarks