Ευχαριστώ πολύ
Εμφάνιση 961-975 από 1132
-
25-10-18, 12:21 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #961
-
25-10-18, 12:36 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #962
Αν έχεις βγάλει και πάρει μαζί σου το QRcode, τότε γλυτώνεις ακόμα περισσότερο χρόνο.
-
19-11-18, 22:16 Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #963
Δυστυχώς έχασα τον κωδικό Pin που μου είχαν δώσει όταν έβγαλα την προσωποποιημένη κάρτα.
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τον επαναφέρω;Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arcade : 19-11-18 στις 22:22.
-
19-11-18, 23:22 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #964
Κάποιες απορίες. Αν θέλω να πάρω λεωφορείο με κάποιο άλλο άτομο παρέα και μια διαδρομή και οι δύο, τι εισιτήριο πρέπει να πάρουμε και από πού? Πωλούνται σε ψιλικατζίδικα και περίπτερα της γειτονιάς? Και πρέπει να πάρουμε 1 έκαστος ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα και να αφαιρεθεί διπλό κόμιστρο? Και πόσο θα κοστίσει? Θα αγοραστεί αυτό με τις 10 διαδρομές με δώρο τη μία? Και αυτό επί 2? Απορίες πολλές αλλά δεν καταλαβαίνω από το site και πολλά.
-
20-11-18, 00:42 Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #965
Σίγουρα δεν είσαι από αυτούς που τους έβαζαν οχταψήφιο κωδικό ημερομηνία γέννησης με το στανιό?
05091980 για παράδειγμα.
- - - Updated - - -
Ένα εισιτήριο ο καθένας. Δεν νομίζω ότι γίνονταν ποτέ να μοιράζεται με κάποιο τρόπο ένα εισιτήριο. Σίγουρα θα βρεις στην πλειοψηφία των σταθμών μετρό, ησαπ κλπ. Δεν ξέρω που αλλούς έχουν δώσει μηχανήματα, κάτι λέγανε για περίπτερα κλπ.
Αν έχετε σκοπό να μπείτε ξανά σε ΜΜΜ μετά από χρόνια αγοράστε από ένα ο καθένας κόστους 1,40 για μονή διαδρομή ή 2,80 αν θέλεις να γυρίσεις σπίτι() και αφήστε τις 10άδες με τα δώρα και τις κάρτες.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
20-11-18, 03:43 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #966
Ναι, γίνεται να χρησιμοποιηθεί 1 εισιτήριο για πολλούς επιβάτες στα επικυρωτικά μηχανήματα που υπάρχουν στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και στους συρμούς του τραμ. Δες εδώ τον τρόπο.
-
20-11-18, 07:50 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #967
Ευχαριστώ παιδιά.
-
20-11-18, 12:57 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #968
Βασικά προσπαθώ να δημιουργήσω λογαριασμό στο athenacard.gr έτσι ώστε να μπορώ να φορτίζω την κάρτα ηλεκτρονικά και να βλέπω πόσα εισιτήρια έχει μέσα. Πάω σε αυτήν την σελίδα, βάζω τον αριθμό της κάρτας και έναν κωδικό τουλάχιστον 8 χαρακτήρων, αλλά όταν πατάω "Συνέχεια" μου λέει συνεχώς "Παρακαλούμε ελέγξτε το πεδίο Κωδικός". Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...
Έχει καταφέρει κανείς να κάνει λογαριασμό;
-
20-11-18, 13:12 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #969
-
20-11-18, 13:30 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #970
Ναι, περιεχει και γραμματα και χαρακτηρες και τον βάζω με copy/paste και στα δύο πεδία. Το έχω κάνει πάνω από 10 φορές και δεν γίνεται τίποτα. Μήπως πρέπει να έχεις κάνει κάποια άλλη διαδικασία πριν;
-
20-11-18, 13:47 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #971
εγώ πάντως έκανα κανονικά εγγραφή
καλύτερα γράψε τον κωδικό και τις δύο φορές
από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της www.athenacard.gr
Καλωσήλθατε στο ATHENA.Card
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας
Η υπηρεσία υποστηρίζει μόνο Προσωποποιημένες Κάρτες. Οι Ανώνυμες Κάρτες δεν υποστηρίζονται
*Αριθμός Κάρτας
*Νέος κωδικός
*Επιβεβαίωση νέου κωδικού
Τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων γραμμάτων, αριθμών και συμβόλων (επιτρεπόμενα σύμβολα : $@!%*#?&_-+)
-
20-11-18, 13:52 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #972
-
20-11-18, 14:36 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #973
Εαν καποιος ειναι φοιτητης και θελει να βγαλει καρτα για μισα εισιτήρια γνωριζουμε πια ειναι η διαδικασια ?
-
20-11-18, 14:53 Απάντηση: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #974
-
20-11-18, 17:21 Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ξεκίνησε η online διαδικασία εγγραφής για τις ATH.ENA Card #975
Παρόμοια Θέματα
-
Αποτελέσματα μετρητικής εκστρατείας 2016 της ΕΕΤΤ για τις κινητές επικοινωνίες
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 02-10-17, 22:21 -
Θετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ATH.ENA Card
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 30Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-17, 09:16 -
Ξεκίνησε η διάθεση της Eπιδοτούμενης υπηρεσίας Nova Freeview προς όλους τους δικαιούχους
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-17, 22:07 -
Διαθέσιμη η υπηρεσία απομακρυσμένης εγγραφής προγραμμάτων μέσω OTE TV GO για τους συνδρομητές OTE TV
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 20Τελευταίο Μήνυμα: 13-02-17, 13:22 -
Ξεκίνησε η χρήση του αλγόριθμου RAISR στις φωτογραφίες του Google+
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 29Τελευταίο Μήνυμα: 17-01-17, 00:08
Bookmarks