Γεια σας,
Έβαλα στο pc μου το alcohol 52% την τελευταία έκδοση και παρατήρησα ότι υπάρχει μια σημαντική καθυστέρηση στο άνοιγμα και στο κλείσιμο του explorer 7. Το ίδιο συνέβη και σε ένα φίλο μου. Έχω winXPSP2 Pro. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:
1) Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω το virtualdrive από το alcoholχωρίς να μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα? και
2) Υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα, που να είναι πιο ελαφρύ???
Έχω ένα imageπου θέλω να το τρέχω μέσω του alcohol.
Ευχαριστώ πολύ.
Εμφάνιση 1-4 από 4
-
29-05-07, 09:36 alcohol και explorer 7??? #1
-
29-05-07, 09:48 Απάντηση: alcohol και explorer 7??? #2
Λόγω του ερωτήματος 2 που θέτεις, με διευκολύνεις στο να σου πω, να μην ασχοληθείς περαιτέρω με οποιαδήποτε έκδοση του alcohol και να περάσεις σε:
Daemon Tools (δωρεάν μάλιστα)
MagicISO (επι πληρωμή, αλλά εξίσου καλό)
Για απλό iso mounting, μπορείς να τσεκάρεις και το MagicDisc (μέρος του MagicISO κι αυτό, το οποίο διατίθεται και αυτόνομα και δωρεάν)
Μπορείς να επιλέξεις άφοβα κάποιο απ'αυτά που σου προτείνω, είναι και τα 3, εξίσου αξιόπιστα και ελαφρύτερα του alcohol και χωρίς να προκαλούν προβλήματα στο σύστημα σου, σε αντίθεση με το alcohol.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AddictedToChaos : 29-05-07 στις 09:49.
-
30-05-07, 08:50 Απάντηση: alcohol και explorer 7??? #3
Καλημέρα!
Και 'μένα μ' αρέσουν τα Daemon Tools!Αυτά χρησιμοποιώ.
Απλά, μόνο για όποιον ψάχνει την επίσημη MS λύση (δωρεάν για όλους, unsupported), μπορεί να κατεβάσει από κει (δεν έχει σελίδα, μόνο hotlink), το WinXP Virtual CD Control Panel:
http://download.microsoft.com/downlo...olpanel_21.exe
Speak "Friend" and enter, or...
-
30-05-07, 09:25 Απάντηση: alcohol και explorer 7??? #4
Δεν ξερω για το 50%, το 120% σιγουρα ειχε πολλες ασυμβατοτητες
και ο γιος μου που εχει γραψει/αντιγραψει εκατονταδες cds/dvds
προτιμα το σατανα απο το αλκοολ.....
Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
Αγανάκτηση, Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.
Μένανδρος:
Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.
Παρόμοια Θέματα
-
Alcohol και virtual drive
Από ubick στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-06, 00:54 -
Πρόβλημα με το Alcohol 120%
Από kafao1 στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-05, 16:57 -
Alcohol 120% οδηγιες
Από giokas στο φόρουμ Software γενικάΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 30-08-05, 15:57 -
Uninstall Alcohol 120%
Από coftaras στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 14Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-05, 16:14 -
βοήθεια παιδια! Πρόβλημα με Alcohol !!!
Από lionheart-20 στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-05, 13:59
Bookmarks