Εμφάνιση 1-15 από 145
-
29-05-07, 22:56 Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #1no comment...
-
29-05-07, 23:08 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #2
Μόλις έκανα κι εγώ το τεστ και τα πράγματα είναι λίγο πολύ ίδια όπως κ τα δικά σου. Γύρο στα 720 έπιασα.
Εγώ όμως θέλω να μου εξηγήσεις αυτό το οποίο κι επίσης μόλις έκανα:
-
29-05-07, 23:17 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #3
Kαλησπερα παιδια κι εγω εδω και 3 μερεσ χαλια καθολου ταχυτητα,λαμπακι adsl να αναβοσβηνει συνεχωσ,αμετρητα τηλ στην ΟΝ και αποτελεσμα κανενα.Ψαχνω και το τηλ τησ ΟΝ στη μεταμορφωση να παρω ο ιδιοσ γιατι αμα περιμενω κι αλλο........αλλα τζιφος.Να περιμενω κι αλλο αλλα ποσο ποσο ποσο.
-
30-05-07, 00:10 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #4
χαλια παιδια εδω και 3 μέρες ,και παιρνω τηλεφωνο στην ΟΝ
τα γνωστα....ναι θα το δουμε κτλ
Εχω απογοητευτειι............τι να πω.....τους παιρνω εδω και 3 μηνες
-
30-05-07, 00:41 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #5
-
30-05-07, 00:47 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #6
-
30-05-07, 01:56 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #7
Χωρις να ειμαι ειδικος, διακρινω καποιο προβλημα με τους servers εξωτερικου;
Δεν ξερω βεβαια τη διασυνδεση που εχει η εταιρια
-
30-05-07, 02:01 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #8
-
30-05-07, 06:54 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #9
Μα δεν το πήγε στα 60 το μήνα. Ακόμα 35 το μήνα κοστίζει μέχρι 31/08/2007. Ποτέ δεν θα πάει στα 60, είναι θέμα marketing.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.K. : 30-05-07 στις 06:55.
-
30-05-07, 07:17 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #10
-
30-05-07, 07:24 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #11
Τελος παιδες, μολλον οι τυποι το χουν ριξει στο τηλεφωνο και στην Tv
το internet το εχεουν γραμμενο,γιναμε πολλοι,οι γραμμες ειναι λιγες
για τον ογκο των χρηστων και κλαυτα χαραλαμπε.....
και αμα του παιρνεισ τηλεφωνο σου λενε θα το κοιταξεουμε,στις
32 του μηνα και ωρα 3 θα σας παρει τεχνικος...
Δεν εχουν Βandwidth......τελος.....καλα ειναι και τα 30 kb/sec
-
30-05-07, 11:13 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #12
εε σχετικά με το speedtest και τα αποτελέσματα!!!!
το speedtest είναι ένα αξόπιστο εργαλίο έτσι όπως είναι στημένο τώρα αλλά για μία μόνο περίπτωση και αυτό με προυποθέσεις!!
δηλαδή:
μπορείτε να μετρήσετε (σχεδόν) αξιόπιστα την ταχύτητα του (last mile) και αυτό όταν δεν έχουν πέσει όλοι οι συνδρομητές επάνω στον server της ON για το speedtest!! (πόσους να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα και αυτός)
last mile = από το σπίτι σας μέχρι το DSLAM του ISP
αλλά όσο για τις άλλες τοποθεσίες η μέτρηση είναι εντελώς αναξιόπιστη για πάρα πολλούς λόγους. Επιγραμματικά θα σας παραθέσω μερικούς
1) Ο κάθε ISP και ειδικά του εξωτερικού έχει διαφορετικό international Link
2) μπορεί το traffic μεταξύ των δύο international Link να είναι πνιγμένο για πολούς λόγους άσχετο με την ΟΝ ή τον speedtest του άλλου κόμβου που κάνετε την μέτρηση
3) για να φτάσουμε στην Βουλγαρία πχ. μπορεί να πάμε μέσω Ιταλίας --> Γαλλίας --> Λονδίνο --> Γερμανία --> Ιταλία (πάλι) "δεν είναι απίθανο" κλπ κλπ και μετά να πάμε στον Speedtest της Βουλγαρίας. Άρα αν υπάρχει πνίξιμο ή μικρό link σε έναν από τους παραπάνω ενδιάμεσους??????
4) ο speedtest της τάδε χώρας μπορεί μέχρι 100 μετρήσεις των 2 mbit πχ ( αν πέσουν 30 των 10mbit??
5) μήν απορείτε γιατί πάμε αργά στα ελληνικά sites!! ( για να πάμε forthnet πάμε μέσω εξωτερικού) δεν υπάρχει σύνδεση με τον aix απλά μόνο με την HOL προς το παρών!!!!??? δεν έχω καταλάβει γιατί
δοκιμάστε να κάνετε ping to pop.hol.gr και δείτε to rtp
και δοκιμάστε και ping στο www.forthnet.gr και δείτε to rtp
κάντε και traceroute και δείτε τα hops
6) άρα όλα είναι σχετικά όπως μην ξεχνάμε ότι που μπορεί ο κάθε admin να έχει βάλει rate limit πλέον (φανταστείτε όλοι που έχουν 10 mbit να πάνε να κατεβάσουν το ίδιο αρχείο από τον ίδιο server!!! (μάλλον ο server δεν θα μπορεί να τους εξυπηρετήσει όλους στο full bandwidth!!!!)
7) όσο κατεβάζεται με 900k από torrent που είσαστε μέλη μην ανυσυχήτε καθόλου!!!!! αυτό είναι το δύσκολο και μέχρι στιγμής καλά τα πάνε
-
30-05-07, 12:19 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #13
εμμμ εκεί είναι το πρόβλημα... προσωπικά, με torrent και δικό μου router, κατεβάζω με 100KB/sec, όλο το βράδυ εχθές έπιασε max 120KB/sec.
Σωστά όσα λες για τα speedtests και ναι στο server της On πετάει... αλλά βρε παιδί μου... ούτε ένα download από ftp.ntua.gr να μη μπορώ να κάνω με καλές ταχύτητες... δεν είναι παράξενο;
Να φανταστείς ότι μέχρι και την Κυριακή το download από παντού πετούσε... Ακόμα και speedtest στο Hong Kong έκανα και πήρα 2000Kbps που είναι αξιοπρεπέστατο... Από τη Δευτέρα και μετά σέρνομαι... ποιο κάτω δε πάει... ίσα που περνάω τις ταχύτητες μιας 384 γραμμής...
Άλλο παράδειγμα για speedtest... Έχω το ψώνιο και τουλάχιστον μια φορά την ημέρα τρέχω το download τεστ στο www.testmy.net . Ξέρω ότι το download test δε θα μου δώσει ποτέ πραγματικές τιμές ή τουλάχιστον ακριβής τιμές, αφού παίζουν ρόλο πολλοί αστάθμητοι παράγοντες (όπως λες και εσύ). Αυτό που κοιτάζω είναι πόσο παίζει η ταχύτητα. Αν για 10 μέρες στη σειρά παίρνω αποτελέσματα πχ 1500Kbps τότε αν η τιμή αυτή πέσει στα 150-500Kbps... έχω πρόβλημα... κάτι πάει στραβά. Αν συνδυάσω και το χάλια download σε torrent και ftp sites... τότε υποθέτω ότι η σύνδεση του ISP με το εκτός εταιρίας δίκτυο έχει μπουκώσει... δεν αντέχει άλλο...no comment...
-
30-05-07, 12:50 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #14
Εργασίες στο δίκτυο της On μυρίζομαι... μόλις έπεσε και ο web server και ο mail server τους... άντε να δούμε ... λέτε τελικά να ήρθε η ώρα για το firmware update; ή για τη σύνδεση με το εξωτερικό στο 1GB? ποιος ξέρει... θα δούμε...
(Edit: Mail server is back online)Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cnp5 : 30-05-07 στις 12:53.
no comment...
-
30-05-07, 12:59 Απάντηση: Μήπως αρχίσαμε να μπουκώνουμε πάλι #15
Παρόμοια Θέματα
-
Και εκεί που αρχίσαμε να συνηθίζουμε....ΟΝ the hali side
Από NetTraptor στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 9Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-07, 10:36 -
Και αρχισαμε πάλι τα ίδια
Από stefan2056 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 1Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-07, 18:40 -
Πάλι τα ίδια αρχίσαμε???τα τίναξε το uplink?
Από Artemius στο φόρουμ Nova ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-07, 16:17 -
Αρχίσαμε πολύ άσχημα 1024/16
Από Hwoarang στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 31Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-06, 19:50 -
DSLAM Νέας Σμύρνης. Αρχίσαμε;
Από Lunacy στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-04, 16:24
Bookmarks