Σελ. 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 106-120 από 136
    Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    αυτοι μετα απο 1-2 χρόνια τους μπουκώνει απο την υγρασία ο αισθητήρας και πρέπει να το στείλει στην inventor να στο καθαρίσει. Αν και εμείς τον ανοίξαμε μόνοι μας και το τι έβγαλε δεν λέγεται. Anyway
    Θαυμάζετε αλλά δεν αγγίζετε

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι δωσει το 4G
    ISP
    Cosmote
    Router
    Chateau LTE12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτοι μετα απο 1-2 χρόνια τους μπουκώνει απο την υγρασία ο αισθητήρας και πρέπει να το στείλει στην inventor να στο καθαρίσει. Αν και εμείς τον ανοίξαμε μόνοι μας και το τι έβγαλε δεν λέγεται. Anyway
    ειναι ευκολο; δεν εχω θεμα να μπω στη διαδικασια καθαρισμου, καθαριζω αλλωστε σχεδον ολες τις οικιακες συσκευες που εχω στο σπιτι.

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Ε οχι δεν είναι εύκολο και θέλει προσοχή γιατί μια βίδα να χάσεις, κάτι να σου ξεφύγει δεν θα μπορεί να λειτουργεί μετά. Άρα καλύτερα στην inventor

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι δωσει το 4G
    ISP
    Cosmote
    Router
    Chateau LTE12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostakisK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε οχι δεν είναι εύκολο και θέλει προσοχή γιατί μια βίδα να χάσεις, κάτι να σου ξεφύγει δεν θα μπορεί να λειτουργεί μετά. Άρα καλύτερα στην inventor
    Στην κανουν δωρεαν; Καποια αλλη προταση εχουμε;

Περιοχή
    ΚΟΥΚΟΥΛΙ
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Vodafone
    Router
    ZTE Onenet Office
    Δωρεαν είναι ναι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sellout Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλως. Δε διαβαζω παντως θετικα σχολια στο skroutz. Ξερω πολλες φορες ειναι κουκουρουκου αυτοι που τ ανεβαζουν και ασχετοι επι του θεματος, αλλα βλεπω πχ αρκετα σχολια για αστοχια οσον αφορα στο μετρητη υγρασιας.
    Ούτως ή άλλως καλό είναι να μην στηρίζεσαι μόνο στον ενσωματωμένο μετρητή υγρασίας.
    Υπάρχουν φτηνοί και αξιόπιστοι μετρητές θερμοκρασίας/υγρασίας που μπορείς να έχεις στον χώρο.
    Πάντως για τόσο μικρό χώρο, ο θόρυβος ενός αφυγραντήρα συμπιεστή μπορεί να γίνει ενοχλητικός.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι δωσει το 4G
    ISP
    Cosmote
    Router
    Chateau LTE12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από minas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτως ή άλλως καλό είναι να μην στηρίζεσαι μόνο στον ενσωματωμένο μετρητή υγρασίας.
    Υπάρχουν φτηνοί και αξιόπιστοι μετρητές θερμοκρασίας/υγρασίας που μπορείς να έχεις στον χώρο.
    Πάντως για τόσο μικρό χώρο, ο θόρυβος ενός αφυγραντήρα συμπιεστή μπορεί να γίνει ενοχλητικός.
    ναι απλα τα σχολια που διαβαζω με κανουν να πιστευω οτι θα δημιουργει προβλημα στην ευρυθμη λειτουργια του. Θα σταματαει και θα ξεκιναει στις λαθος μοναδες, οχι; αλλες προτασεις;

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Εγω θα πρότεινα έναν αφυγραντήρα χωρίς συμπιεστή, με ζεόλιθο. Είναι πολύ πιο ήσυχοι και λειτουργούν πολύ καλύτερα το χειμώνα από αυτούς με συμπιεστή. Εχω πάρει και στο σπίτι και για την μητέρα μου Puredry Famous, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι όμως πιο ακριβοί, περίπου στα 200 ευρώ.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι δωσει το 4G
    ISP
    Cosmote
    Router
    Chateau LTE12
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα πρότεινα έναν αφυγραντήρα χωρίς συμπιεστή, με ζεόλιθο. Είναι πολύ πιο ήσυχοι και λειτουργούν πολύ καλύτερα το χειμώνα από αυτούς με συμπιεστή. Εχω πάρει και στο σπίτι και για την μητέρα μου Puredry Famous, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, είναι όμως πιο ακριβοί, περίπου στα 200 ευρώ.
    Σ ευχαριστω για την απαντηση, αλλα ειμαι στενα τωρα στο budget. Μπορω να παω μεχρι 150 απο Public που εχω μια δωροκαρτα των 50 ουτως ωστε να το ριξω στο 100αρικο.

Κατι τετοιο;

https://www.public.gr/product/therma...redry%20Famous

Ακυρο δεν ειναι μεταπωλητης το Public
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sellout : 16-03-25 στις 23:49.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sellout Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι απλα τα σχολια που διαβαζω με κανουν να πιστευω οτι θα δημιουργει προβλημα στην ευρυθμη λειτουργια του. Θα σταματαει και θα ξεκιναει στις λαθος μοναδες, οχι; αλλες προτασεις;
    Ακόμη και σε καλύτερους/ακριβότερους αφυγραντήρες δεν εμπιστεύομαι τόσο πολύ το ενσωματωμένο υγρασιόμετρο.
    Όλοι έχουν και "συνεχή" τρόπο λειτουργίας που κάνεις απλά on/off όταν θέλεις.
    Παρεμπιπτόντως, ο ζεόλιθος είναι πιο ήσυχος, αλλά εκτός ακριβότερος σε κτήση είναι και ακριβότερος σε λειτουργία.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    Οτι δωσει το 4G
    ISP
    Cosmote
    Router
    Chateau LTE12
    Ακόμη και σε καλύτερους/ακριβότερους αφυγραντήρες δεν εμπιστεύομαι τόσο πολύ το ενσωματωμένο υγρασιόμετρο.
    Όλοι έχουν και "συνεχή" τρόπο λειτουργίας που κάνεις απλά on/off όταν θέλεις.
    Παρεμπιπτόντως, ο ζεόλιθος είναι πιο ήσυχος, αλλά εκτός ακριβότερος σε κτήση είναι και ακριβότερος σε λειτουργία.
    Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τις συμβουλες σας.

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300M/150M
    ISP
    Vodafone
    Router
    PS 6/Mikrotik ax2
    Όταν δουλεύει φούλ, τότε φτάνει τα 700W και είναι πολλά, όμως ο χρόνος που λειτουργεί έτσι είναι ελάχιστος. Εγω τον αφήνω μόνιμα ανοιχτό (και ανοιγοκλείνει μόνος του, ανάλογα το επίπεδο της υγρασίας) και μετράω την κατανάλωση του, υπάρχουν πολλές ημέρες που δεν δουλεύει καθόλου στη πλήρη ισχύ (ρυθμίζει μόνος του την ισχύ), ενώ συνήθως λειτουργεί μερικές ώρες σε πολύ χαμηλή ισχύ, από τις μετρήσεις που έχω, καταναλώνει περίπου 7-8 KWh τον μήνα (τουλάχιστον τους προηγούμενους 3-4 μήνες). Πρεπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι ακόμα και φουλ στα 700W προσθέτει θερμότητα στον χώρο που είναι κάτι επιθυμητό το χειμώνα. Από άλλον με συμπιεστή που εχει ένας φίλος είναι η μέρα με τη νύχτα η λειτουργία τουλάχιστον τον χειμώνα (και εγω δεν το πολυέψαξα, μάλλον τυχαία τον πήρα)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    HOL
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Slammer Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ζεολιθο ήθελα να αγοράσω και εγώ. Οι λόγοι που με απέτρεψαν ήταν απόψεις που διάβασα ότι μυρίζει εύκολα καθώς και ότι απορροφάει μυρωδιές από τον χώρο και μετά τις βγάζει μέσα στο σπίτι σε μια μόνιμη κατάσταση.

Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Router
    Vodafone H-300s
    ...
    Κάποια πρόταση; Εγώ έχω 2 μετρητές θερμοκρασίας/υγρασίας, και αυτόν του αφυγραντήρα, έχω 3 διαφορετικές μετρήσεις υγρασίας, και δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή!!!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από yyy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάποια πρόταση; Εγώ έχω 2 μετρητές θερμοκρασίας/υγρασίας, και αυτόν του αφυγραντήρα, έχω 3 διαφορετικές μετρήσεις υγρασίας, και δεν ξέρω ποιά είναι η σωστή!!!
    Πέρνα μια δόση κι από εδώ, αλλά δεν φταίω εγώ, εσύ ρώτησες
    https://www.adslgr.com/forum/threads...al-IOT-devices

Εγώ είμαι ευχαριστημένος με φτηνούς Xiaomi, "μεσαίους" Sonoff και Shelly και πιο ακριβό IKEA.

Σελ. 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 3678910 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αφυγραντήρας DELONGHI DNC 65 ...γνώμες.
    Από sculper στο φόρουμ Εκτός θέματος
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-01-17, 00:50
  2. Αφυγραντήρας PHILCO PDH-716EA
    Από NiKapa στο φόρουμ Προσφορά
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-16, 21:40

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας