Σελ. 1267 από 1354 ΠρώτηΠρώτη ... 12471257126212651266126712681269127212771287 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.991-19.005 από 20303
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από AlexanderK83 Εμφάνιση μηνυμάτων
    19 Οκτ ανανέωση συμβολαίο για 2 χρόνια με 3 πάγια δώρο.
    Σήμερινός λογαριασμός κανονική χρέωση.
    Τι κάνουμε;
    Σε τι τιμή ανανέωσες, ήταν ίδια με όσα πλήρωνες πριν;
    είχες προσφορά μέσω του App ή μίλησες με κάποιο τμήμα;
    Ο άνθρωπος λένε οι επιστήμονες πως μπορεί να ζήσει έως και 150 χρόνια, κάτω από ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ...κάπως έτσι μπορεί κάποιος να πιάσει και τις ταχύτητες internet που υπόσχονται οι πάροχοι στα προγράμματά τους...

Περιοχή
    Κυπριαδου
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/500
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΛΥΣΙΔΑ
    Router
    Fritz 5530
    Και μενα το ιδιο πριν λιγο καιρο. Μου ειπαν να το αγνοησω. Ελεγε και κατι για φραγες κλπ.
    OS1: Windows 10,MoBo:Msi mpg X670E Carbon, CPU:Ryzen 7900X3D,RAM:Corsair DDR5 64GB,GPU:MSI 3080 RTX ,PSU:Corsair HX1500i ,SSD1:Samsung 970PRO 512GB SSD 2: Sandisk Ultra 2 960GB,HDD:21 TB W/D, Case:Corsair 7000X 2,CPU Cooler:Corsair H170i Lcd, Monitor: Samsung Odyssey G7 32',Various: Logitech Z550,Keyboard:Corsair K100

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    110/11 + 110/11 + 500/50
    ISP
    Cosmote & Vodafone
    DSLAM
    Wind - ΠΑΤΗΣΙΑ
    Router
    Fritz! VDSL + 5G
    SNR / Attn
    19(dB) / 11(dB)
    Path Level
    Fastpath
    Τι να το αγνοήσεις δηλαδή ?
    Να μην πληρώσεις ?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1Gbps/500Mbps
    ISP
    Cosmote
    Router
    LEOX LXT-010H-D - Pfsense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimmis74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε τι τιμή ανανέωσες, ήταν ίδια με όσα πλήρωνες πριν;
    είχες προσφορά μέσω του App ή μίλησες με κάποιο τμήμα;
    είχα κάνει αίτηση για διακοπή. με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά και 3 πάγια δώρο.
    Με χρέωσαν 71 ευρώ για διακοπή γραμμής και έπρεπε να μου τα πιστώσουν. Τα 3 πάγια πιστώθηκαν αλλά το ποσό για την διακοπή δεν πιστώθηκε.
    Σημέρα το παραδέχθηκαν ότι έχει γίνει λάθος και ζήτησαν πίστωση του ποσού διακοπής και μου ήρθε και sms για τον επόμενο λογαριασμό. Να έχετε το νου σας....

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    19 Οκτ ανανέωση συμβολαίο για 2 χρόνια με 3 πάγια δώρο.
    Σήμερινός λογαριασμός κανονική χρέωση.
    Τι κάνουμε;
    Δες καλά τους παλιούς σου λογαριασμούς.
    Εμένα μου είπαν για 2 πάγια δώρο και μου έστειλαν sms ότι πιστώνονται στον επόμενο λογαριασμό τα λεφτά.
    Δεν θα περιμένω δηλαδή να δω 2 λογαριασμούς με μηδενικό πάγιο - αλλά μια γραμμή που να λέει -€80+ΦΠΑ (στον επόμενο μόνο)

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    είχα κάνει αίτηση για διακοπή. με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν προσφορά και 3 πάγια δώρο.
    Με χρέωσαν 71 ευρώ για διακοπή γραμμής και έπρεπε να μου τα πιστώσουν. Τα 3 πάγια πιστώθηκαν αλλά το ποσό για την διακοπή δεν πιστώθηκε.
    Σημέρα το παραδέχθηκαν ότι έχει γίνει λάθος και ζήτησαν πίστωση του ποσού διακοπής και μου ήρθε και sms για τον επόμενο λογαριασμό. Να έχετε το νου σας....

τι τιμη πηρες;

Downloads
    16
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/50
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΧΑΡΝΩΝ
    Router
    Fritzbox! 7530
    Path Level
    Fastpath
    Εγώ εχθές απόγευμα παιδιά πήρα Fiber 1GBPS με Cosmote tv full pack στα 69€ όλα. Το είχα 68 με 500αρα ταχύτητα. Πήρα το κουπόνι gigabit voucher για αυτό με 1 ευρώ πάνω πήγα σε χιλιάρα ταχύτητα.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DjTony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ εχθές απόγευμα παιδιά πήρα Fiber 1GBPS με Cosmote tv full pack στα 69€ όλα. Το είχα 68 με 500αρα ταχύτητα. Πήρα το κουπόνι gigabit voucher για αυτό με 1 ευρώ πάνω πήγα σε χιλιάρα ταχύτητα.
    Δηλαδή για εσένα έκαναν "εξαίρεση" και σου έδωσαν κουπόνι παρόλο που είχες ήδη 500άρα ταχύτητα?...Κάτι δεν μας λες σωστά ή κάποια άλλη "λεπτομέρεια" του τι και πως.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/150
    ISP
    Cosmote
    Router
    Speedport plus 2
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DjTony Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως γινεται αυτο;;Αφου ειχες ηδη ταχυτητα πανω απο 100mbs,δεν δικαιουσαι το κουπονι

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PetrosK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Update, λοιπόν.

Μπαίνω χτες στο chat, αφού τόσο καιρό ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την αναβάθμιση σε οπτική, ουτε μηχανικός για έλεγχο οικοδομής, ούτε κάποια άλλη επικοινωνία.

Πρώτη ατάκα..."Μήπως δικαιούστε voucher?". "Δεν δικαιούμαι, αφού είμαι σε 200ρα, αλλά δεν πήρα και για αυτό. Την πορεία της αίτησής μου ψάχνω."
    Δεύτερη ατάκα..."Κλασσικό χαρτάκι PR τμημάτων". Γαύγισα λίγο. Ευγενικά, αλλά γαύγισα, έκανε reset σε ανθρώπινο mode η υπάλληλος και βγάλαμε κάποια άκρη.

Δεν έγινε ποτέ προώθηση της αίτησης για μετατροπή σε οπτική από το κατάστημα, δεν υπήρχε πουθενά στο σύστημά τους για την ακρίβεια.

Μου έδωσαν τιμή καταλόγου, μείον ακόμα ένα πάγιο (επιπλέον των 2 που έχω πάρει ήδη) λόγω "της ταλαιπωρίας μου", οπότε τα (ξανα)συμφωνήσαμε, έστειλαν τα συμβόλαια την ίδια στιγμή, τα έστειλα πίσω, και τώρα περιμένω τον μηχανικό για να (ξανα)διαπιστώσει ότι δεν έχω αναμονή στο δρόμο, να το (ξανα)στείλει ως παρατήρηση και να μην γίνει τίποτα πάλι.

Στο θέμα του λάθους στο σκάψιμο, μάλλον κατάλαβα και γιατί έγινε. Στο χάρτη διαθεσιμότητας (τον "κεντρικό", όχι του ΟΤΕ), σαν διεύθυνση πολυκατοικίας (γωνιακή), δείχνει πρώτα τον κάθετο δρόμο, κι όχι το δρόμο της εισόδου κλπ. Μάλλον με μπούσουλα αυτό (και χωρίς να σηκώσουν κεφάλι να δουν πού είναι η πόρτα), σταμάτησαν τα σκαψίματα από τη μία πιστεύοντας ότι θα πάει από την άλλη μεριά, όταν έφτασαν στην άλλη μεριά δεν βρήκαν τίποτα και τελικά τα έγραψαν όλα στα @@ τους κι έφυγαν .

Επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα σε όλα τα στάδια μέχρι τώρα, από όλους τους εμπλεκόμενους.

Από περιέργεια, εν τω μεταξύ, μπήκα να δω αν δικαιούμαι (από λάθος) voucher, όπου διαπίστωσα ότι επειδή το ΑΦΜ μου είναι προσωπικό+επαγγελματικό, το voucherοσύστημα με αναγνωρίζει σαν εταιρεία, και μπαίνω σε εντελώς ανώμαλη διαδικασία.

FML!
    Μωρ' κι εγώ με τη DT, "ερωτική" σχέση θα αποκτήσω.
    Το τί κάνουν εκεί μέσα, ούτε οι ίδιοι το ξέρουν.

Μόλις βγήκα από την εφαρμογή στο τηλέφωνο, από το chat, με διαόλια-τριβόλια και σίγουρα ανεβασμένη πίεση.

Βγήκε σήμερα ο 2ος λογαριασμός μου, αυτός που μια εξαιρετικά ειρωνική και επιθετική υπάλληλος πριν από λίγο καιρό με είχε διαβεβαιώσει τηλεφωνικά ότι θα έχει περασμένα μέσα τα δύο δωρεάν πάγια, ως αντιλογισμό ουσιαστικά. Αυτός ο σημερινός, λοιπόν, είχε περασμένο κανονικά και 2ο πάγιο χρεωμένο και πουθενά τα δώρο.

Στο chat, η σημερινή υπάλληλος μου είπε πως δεν υπάρχει κάπου περασμένο το δώρο, πως δεν δικαιούμαι κάτι τέτοιο από την αίτηση φορητότητας που είχα κάνει, κλπ. Επέμεινα πως πριν λίγο καιρό τηλεφωνικά αλλά και την Παρασκευή που μας πέρασε στο chat μου επιβεβαίωσαν πώς όντως δικαιούμαι κανονικά το δώρο. Η απάντησή της ήταν πως δεν βλέπει κάτι τέτοιο πουθενά κι ότι δεν έχει πρόσβαση στις προηγούμενες επικοινωνίες μου. Επιπλέον, μου είπε πώς πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που έκανα την αίτηση, μήπως ήταν "ειδική προσφορά από εκεί".

Άρχισα πάλι το ευγενικό γαύγισμα και ρώτησα πώς είναι δυνατό να μην βλέπει ο ένας τί έχει πει/γράψει/υπογράψει ο άλλος και πώς εξασφαλίζομαι εγώ για ότι μου λένε/υποστηρίζουν κάθε φορά, αφού δεν τα αναγνωρίζουν/βλέπουν ούτε οι ίδιοι. Επιπλέον ξεκαθάρισα πως δεν πληρώνω το παραμικρό μέχρι να λυθεί το θέμα και πως αν μέχρι τότε γίνει διακοπή υπηρεσιών, απλά θα καταγγείλω το συμβόλαιο που έχω και θα αποχωρήσω ατελώς, κάνοντας χρήση των screenshots που είχα κρατήσει από την επικοινωνία μου (μέσω υπολογιστή) την Παρασκευή στο chat (σιγά μην περιμένω να κάνω αίτηση να μου τα στείλουν. Η Nova, btw, μέχρι την τελευταία φορά που μπήκα στο chat της είχε επιλογή να σου στείλουν σε email όλη τη συζήτηση, η οποία λειτουργούσε άψογα).

Κάπου εκεί, ως δια μαγείας βρήκαν και τα προηγούμενα, και τα τωρινά, μην πω και τα επόμενα, και μου ήρθε sms ότι στον επόμενο λογαριασμό θα μου πιστωθεί συγκεκριμένο ποσό και επιπλέον στο chat μου ξεκαθάρισε η υπάλληλος πως έχει ενεργοποιηθεί και αναστολή διακοπής υπηρεσιών μέχρι τότε.

Εννοείται δεν πληρώνω μέχρι τότε τίποτα, εννοείται πήρα screens από το κινητό τα πάντα, εννοείται πως και αυτοί αποδεικνύονται γκιόζηδες στη διαχείρισή τους.

Αυτά, προς το παρόν.
    Εννοείται πώς γίνονται, αλλά είμαι 45 μέρες εδώ και γίνεται το ένα πίσω από το άλλο.

Χάσανε την αρχική αίτηση για fiber, χάσανε προηγούμενες συνομιλίες, χάσανε προηγούμενες συμφωνίες, χάσανε τα πάντα-όλα κι εγώ πρέπει να χάνω το χρόνο μου στην αστεία εφαρμογή τους (αν κλείσει η οθόνη του τηλεφώνου, διακόπτεται αυτόματα η "συνομιλία") για να μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα κι ότι πρέπει να τρέχω σε κατάστημα μπας και βρω τον τότε υπάλληλο, μέχρι να αρχίσω τις απειλές για αποχώρηση, οπότε ξαφνικά βρίσκουν τα πάντα, την ίδια στιγμή.

Όσο για την "ευγένεια", και στη Νόβα όταν είχα προηγούμενο πρόβλημα ευγενέστατοι ήταν. Απλά μου έλεγαν επί δύο μήνες (ή και παραπάνω), τη μία μλκία πίσω από την άλλη. Να τη βράσω τέτοια ευγένεια. Να μην πω για τα PR bullshit με εκφρασούλες copy-paste που πετάνε κάθε 2η πρόταση, και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, ειδικά όταν την ίδια στιγμή δεν κάνουν τίποτα για την ουσία της υπόθεσης.

Ξεκαθαρίζω, το πρόβλημα είναι με την εταιρεία και τις διαδικασίες της, όχι με αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να τις εφαρμόζουν.
    Επειδή χτες απόγευμα μου είχε πέσει κάπως η πίεση, είπα να ξαναμπώ στο chat της DT, να μου την (παρα)ανεβάσουν κάπως.

Μπαίνω από τον υπολογιστή, μέσω MyCosmote id, με τα στοιχεία μου κανονικά.

1η ατάκα, "Δώστε μου λίγο χρόνο να ελέγξω το αίτημά σας"...μετά από 3'..."Τί θέλετε ακριβώς?".

Βαθιά ανάσα, "Θέλω να μάθω γιατί εδώ και 20 μέρες, η αίτησή μου είναι ακόμα στο στάδιο της καταχώρησης, γιατί δεν προχωρά".

"Ποιά αίτηση, δεν βλέπω κάτι, δεν έχετε κάνει αίτηση". "Πού κάνατε την αίτηση, πότε κάνατε αίτηση?" "Δώστε μου τον αριθμό αίτησης".

Δίνω τον αριθμό που αναγράφεται στο συμβόλαιο που μου έστειλαν και τους έστειλα πίσω, τρελίτσα "Ο αριθμός αναγράφεται στο email". "Σας έστειλα τον αριθμό αίτησης, όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο, τί άλλο θέλετε?"

Πέσαμε στα χοντρά, μετά..."Σε ποιό email σας τα στείλαμε, από ποιό τα στείλατε?"

Έχω ήδη ρωτήσει 2-3 φορές, εν τω μεταξύ, αν (δεν) έχει πρόσβαση στα στοιχεία μου, στις αιτήσεις μου, στο ιστορικό μου.

Αλλάζουμε επίπεδο ποστιάς..."Έχετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας?", όπου απαντώ ότι "Dεν θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο, θέλω να συνεχίσω εδώ στο chat, για να κρατάω screens".

Εδώ ακριβώς, αλλάζει το τροπάριο, ως δια μαγείας βρίσκει τα πάντα και μου λέει ότι περιμένουν να τους στείλω εγώ πίσω τα δικαιολογητικά. Απαντώ ότι τα έστειλα 5' αφού μου ήρθε το σχετικό email πριν 20 μέρες.

"Α συγγνώμη, λάθος, θα το προωθήσω άμεσα, το προώθησα άμεσα, μπορείτε να δείτε και στο app την αλλαγή"...Εννοείται ότι το app είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και σήμερα.

Πάμε για 3ο μήνα πια, χωρίς να μπορούν να περάσουν μια γμμνη αίτηση για οπτική, είτε σε κατάστημα, είτε ηλεκτρονικά, ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, μπας και ξεκολλήσει κάτι και διορθώσουν τις δικές τους αστοχίες και παραλείψεις.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Επειδή χτες απόγευμα μου είχε πέσει κάπως η πίεση, είπα να ξαναμπώ στο chat της DT, να μου την (παρα)ανεβάσουν κάπως.

Μπαίνω από τον υπολογιστή, μέσω MyCosmote id, με τα στοιχεία μου κανονικά.

1η ατάκα, "Δώστε μου λίγο χρόνο να ελέγξω το αίτημά σας"...μετά από 3'..."Τί θέλετε ακριβώς?".

Βαθιά ανάσα, "Θέλω να μάθω γιατί εδώ και 20 μέρες, η αίτησή μου είναι ακόμα στο στάδιο της καταχώρησης, γιατί δεν προχωρά".

"Ποιά αίτηση, δεν βλέπω κάτι, δεν έχετε κάνει αίτηση". "Πού κάνατε την αίτηση, πότε κάνατε αίτηση?" "Δώστε μου τον αριθμό αίτησης".

Δίνω τον αριθμό που αναγράφεται στο συμβόλαιο που μου έστειλαν και τους έστειλα πίσω, τρελίτσα "Ο αριθμός αναγράφεται στο email". "Σας έστειλα τον αριθμό αίτησης, όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο, τί άλλο θέλετε?"

Πέσαμε στα χοντρά, μετά..."Σε ποιό email σας τα στείλαμε, από ποιό τα στείλατε?"

Έχω ήδη ρωτήσει 2-3 φορές, εν τω μεταξύ, αν (δεν) έχει πρόσβαση στα στοιχεία μου, στις αιτήσεις μου, στο ιστορικό μου.

Αλλάζουμε επίπεδο ποστιάς..."Έχετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας?", όπου απαντώ ότι "Dεν θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο, θέλω να συνεχίσω εδώ στο chat, για να κρατάω screens".

Εδώ ακριβώς, αλλάζει το τροπάριο, ως δια μαγείας βρίσκει τα πάντα και μου λέει ότι περιμένουν να τους στείλω εγώ πίσω τα δικαιολογητικά. Απαντώ ότι τα έστειλα 5' αφού μου ήρθε το σχετικό email πριν 20 μέρες.

"Α συγγνώμη, λάθος, θα το προωθήσω άμεσα, το προώθησα άμεσα, μπορείτε να δείτε και στο app την αλλαγή"...Εννοείται ότι το app είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση και σήμερα.

Πάμε για 3ο μήνα πια, χωρίς να μπορούν να περάσουν μια γμμνη αίτηση για οπτική, είτε σε κατάστημα, είτε ηλεκτρονικά, ώστε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, μπας και ξεκολλήσει κάτι και διορθώσουν τις δικές τους αστοχίες και παραλείψεις.
    μεσα απο την φορμα επικοινωνιας https://help.cosmote.gr/el/contact ζητας να σου απαντησουν γραπτως απο ανωτερο επιπεδο τι γινεται με το θεμα σου. Μετα απο 20 ημερολογιακες που προφανως δεν θα σου απαντησουν κανεις καταγγελια σε ΕΕΤΤ https://www.eett.gr/katanalotes/tile...amp-diadiktyo/
    ..απλα θελει λιγο υπομονη

Περιοχή
    Χαλανδρι.
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    206/20
    ISP
    Nova
    DSLAM
    Forthnet - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
    Router
    Nokia
    SNR / Attn
    9(dB) / 4(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Καλα εδω εγω περιμενω απο 29/9/24 για αναβαθμιση απο 300 σε 500...Συντομο ιστορικο 29/9/24 αιτηση,υπογραφη 2/10,8/10 μενω χωρις υπηρεσια για εξι μερες,14/10 ερχεται τεχνικος αλλαζει το οντ κλειδωνω 500/50.Δεν αλλαζει ποτε το συμβολαιο μου μεσα στην εφαρμογη και τη προηγουμενη εβδομαδα με τη νεα αναβαθμιση πεφτω παλι στα 300/150 .Τηλεφωνα κτλ χωρις καμια λυση,χθες εκανα καταγγελια στην εεττ.

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maxtak Εμφάνιση μηνυμάτων
    μεσα απο την φορμα επικοινωνιας https://help.cosmote.gr/el/contact ζητας να σου απαντησουν γραπτως απο ανωτερο επιπεδο τι γινεται με το θεμα σου. Μετα απο 20 ημερολογιακες που προφανως δεν θα σου απαντησουν κανεις καταγγελια σε ΕΕΤΤ https://www.eett.gr/katanalotes/tile...amp-diadiktyo/
    ..απλα θελει λιγο υπομονη
    H τελευταία φορά που έμπλεξα με την ΕΕΤΤ τράβηξε 1+ χρόνο, με ατελείωτα πέρα-δώθε, μέχρι που απλά σταμάτησαν να απαντούν/ασχολούνται, με το πρόβλημα εννοείται να παραμένει.

Η συγκεκριμένη "Αρχή", είναι απλά αστεία.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    H τελευταία φορά που έμπλεξα με την ΕΕΤΤ τράβηξε 1+ χρόνο, με ατελείωτα πέρα-δώθε, μέχρι που απλά σταμάτησαν να απαντούν/ασχολούνται, με το πρόβλημα εννοείται να παραμένει.

Η συγκεκριμένη "Αρχή", είναι απλά αστεία.
    σε γενικες γραμμες δεν θα διαφωνησω με την τελικη κριση σου για την "Αρχη"
    αλλα εκτος απο τον ταχυδρομο-μπαμπουλα που κανουν ωστε να απαντησει ο παροχος... τους ζητησες να σου απαντησουν εγραφως και αυτοι με την αποψη τους για "θεμα"???

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maxtak Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε γενικες γραμμες δεν θα διαφωνησω με την τελικη κριση σου για την "Αρχη"
    αλλα εκτος απο τον ταχυδρομο-μπαμπουλα που κανουν ωστε να απαντησει ο παροχος... τους ζητησες να σου απαντησουν εγραφως και αυτοι με την αποψη τους για "θεμα"???
    Η "κλήση μου προωθείται", απλά.

Η Νοβα, με την οποία είχα τότε το θέμα, έστειλε 3 φορές την ίδια απάντηση, η οποία δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτό που ζητούσα εγώ. Η ΕΕΤΤ, δια του δικηγόρου που είχε αναλάβει εκ μέρους της την υπόθεση, μου απάντησε (τηλεφωνικά) πως "Ε, παίρνουν κάποιο καιρό αυτά, θα κάνετε υπομονή, γιατί έχουμε πολλά αιτήματα και τα στέλνουμε μαζί".

Ήταν η εποχή της εξαγοράς της, τότε, οπότε η γραμμή ήταν "Μην τους μπλέκουμε τώρα, να πέσουν οι υπογραφές".
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Σελ. 1267 από 1354 ΠρώτηΠρώτη ... 12471257126212651266126712681269127212771287 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία