Εμφάνιση 20.251-20.265 από 20279
Θέμα: COSMOTE Fiber (FTTH)
-
14-05-25, 21:09 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20251
-
14-05-25, 21:12 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20252There's no substitute for experience
CorollaClub
-
14-05-25, 22:19 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20253
Υπάρχουν και οι εξασθενίσεις στην ίνα που αν παίζει οριακά στα 35dbm μπορεί να υπάρχουν αποσυνδέσεις ή διακυμάνσεις ταχύτητας. Είναι βλάβες που θα αρχίζουν να εμφανίζονται, ειδικά σε περιοχές που έχουν φτιαχτεί πρόχειρα απο τους εργολάβους και οι σιδηρόδρομοι απο τα FB μέχρι τα BEP είναι τελείως στην τύχη.
Scuderia Ferrari
-
14-05-25, 22:33 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20254
Δεν εγρινεται καμμια κατασκευη με εξασθενηση μεγαλυτερη απο 27db, Περα απο αυτο , τυχον θεματα στο οπτικο δικτυο φαινονται απο το olt. Δεν στελνεις ετσι χυμα τεχνικους.
-
14-05-25, 22:43 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20255
Και βέβαια δεν εγκρίνονται, αλλά απο κακοτεχνία μπορεί μετα απο λίγο καιρό ειδικά στις ίνες της Huawei ή να μπει σκόνη στην ίνα ή με το λίγο κούνημα της να χάνει το φως σχετικά εύκολα. Ακόμα δεν έχουν φανεί οι κακοτεχνίες γιατί δεν έχουν γεμίσει οι ίνες στις πολυκατοικίες, με το που γίνει η πλήρη μεταφορά θα έρθουν τα θέματα. Έχω δει περίπτωση που στο FB ο ένας πάροχος να έχει τον πελάτη του στην θέση 01 π.χ. και να παίζει, και μετά να έρχεται ο άλλος πάροχος και να του λέει και αυτουνού στο 01 οτι πρέπει να μικτονομηθεί. Και μετά βγάζει ο ένας τον πελάτη του άλλου εκτός κοκ. μέχρι να καταλάβουν οτι έχει γίνει βλακεία κάπου στην χαρτογράφηση όλου του κτηρίου (BEP,FB,BMO)
Scuderia Ferrari
-
14-05-25, 22:49 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20256
Δεν διαφωνω, αλλα αυτα φαινονται απο το olt. Οταν ο οτε λεει δεν υπαρχει θεμα και δεν βλεπουμε κατι, δεν μπορει να ειναι θεμα ftth.
-
14-05-25, 22:55 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20257
Εννοείται πως βλέπει και OLT και ΟΝΤ ο ΟΤΕ απομακρυσμένα, με όλα τα stats του που τα αντλεί απο τον ACS του ρούτερ. Αν και δεν είναι πάντα αληθή, για αυτό και σε FTTH είναι προτιμότερο να έρθει τεχνικός με το κατάλληλο Power Meter και Laser (αν υπάρχει διακοπή) να γίνει η σωστή διάγνωση.
Scuderia Ferrari
-
15-05-25, 00:27 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20258
Εμένα μου είπαν ότι από το σύστημα είδαν ότι έχουμε ένα θέμα στην οπτική ίνα δεν μου είπαν αναλυτικά αλλά πρέπει να φωνάξω τεχνικό να το δει. Μου είπαν στην εσωτερική καλωδίωση
-
15-05-25, 08:09 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20259
Κατι δεν κολλαει. Να φωναξεθς ΕΣΥ τεχνικο να δει την ινα. Σε ποια εσωτερικη καλωδιωση? Ολα αυτα ειναι ευθυνη του παροχου,
-
15-05-25, 12:24 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20260
-
15-05-25, 13:13 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20261
Είτε του ΟΤΕ είτε δικό μου που είπαν με χρέωση ορίστε αυτολεξεί το μήνυμα : κατόπιν τεχνικού ελέγχου των υπηρεσιών σας από τα πληροφοριακά μας συστήματα διαπιστώνεται πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση και για αυτόν τον λόγο θα χρειαστεί να το ελέγξει δικός σας ηλεκτρολόγος, είτε δικός μας από την υπηρεσία home connect με χρέωση.
-
15-05-25, 15:00 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20262
Μου ειχαν πει οτι θα εχει γινει καταργηση εντος 48 ωρων. δεν εγινε. Πηρα κα ιτωρα μου ειπαν παλι το ιδιο. Μαλακα που το προβλημα τους να κανουν τη νκαταργηση αμεσως εφ οσων δεν εχουν ξεκινησει διαδικασιες;;;
-
15-05-25, 22:26 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20263
- Περιοχή
- UK & GR
- Downloads
- 15
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 2
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 900/900 & 300/150
- ISP
- Brighton Fibre & COSMOTE
Για να το ολοκληρώσω, μας ειδοποίησαν μετά από περίπου 1 εβδομάδα, το προηγούμενο βράδυ, και ήρθαν να κάνουν την εγκατάσταση. Έχουν κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά, και δεν το περίμενα να είναι τόσο προσεγμένα όλα. Δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα, και τα κουτιά που έβαλαν στους κοινόχρηστους χώρους είναι σε σημεία να φαίνονται όσο λιγότερο γίνεται.
Στο διαμέρισμα κατέληξαν στο δωμάτιο που είχαμε συμφωνήσει σε ένα Huawei κουτί που εγκατέστησαν στον τοίχο.
Μετά από 10 ημερολογιακές ήρθαν να συνδέσουν το Huawei ONT, που έφερε μαζί ο τεχνικός, και έγινε η ενεργοποίηση. Όλα δουλεύουν, μια χαρά
-
16-05-25, 11:35 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20264
-
16-05-25, 11:45 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #20265
Η εμπειρία μου με την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ είναι εξίσου απογοητευτική με αυτή της NOVA — απλώς προσπαθούν να φανούν πιο «φιλικοί», κάτι που λειτουργεί ως δόλωμα για να σε κρατήσουν «ικανοποιημένο».
Προσωπικά, παρ’ όλες τις προσπάθειες να βρω μια λύση με αυτά τα «καλά παιδιά» (παραμένω κόσμιος αν και η αγανάκτηση ξεχειλίζει), βρίσκομαι εγκλωβισμένος χωρίς ουσιαστική αιτία. Δεν δέχονται να με αποδεσμεύσουν, παρόλο που η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική τους. Εδώ και εβδομάδες με ταλαιπωρούν με πρόχειρες δικαιολογίες και μηδενική διάθεση ανάληψης ευθύνης.
Σήμερα, για λόγους αυτοσεβασμού, αποφάσισα να κινηθώ αποφασιστικά. Θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο.
Αν δεν μπορείτε να παρέχετε τις υπηρεσίες που υπόσχεστε, τουλάχιστον να έχετε την εντιμότητα να αποδεσμεύετε τους πελάτες σας και να μη βασανίζετε τον κόσμο.
Bookmarks