Εμφάνιση 12.076-12.090 από 20279
Θέμα: COSMOTE Fiber (FTTH)
-
07-05-23, 10:32 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12076
-
07-05-23, 10:43 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12077
Ειπαμε.. εχει μονο το ftth του ΟΤΕ
-
08-05-23, 11:15 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12078Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
08-05-23, 12:59 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12079
-
09-05-23, 00:00 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12080
Υπάρχει μήπως κάπου κανένας σύνδεσμος για πορεία αίτησης για ftth σε cosmote; Έχει μια βδομάδα που ήρθε ο πρώτος για επιθεώρηση κτηρίου αλλά δεν είχα κανένα νέο για προγραμματισμό για την κάθετη ακόμα!
-
09-05-23, 01:40 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12081
Νομίζω ότι κάποια περιορισμένη πληροφορία μπορείς να πάρεις και από το mycosmote, id, η όπως αλλιώς το λένε, στις παραγγελίες νομίζω φαίνονται οι αιτήσεις που έχεις κάνει για γραμμή..
-GOVERNMENT ECONOMIST VIRUS: Nothing works, but all your diagnostic software says everything is fine. :x
Gre-goir-X23.
-
09-05-23, 09:17 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12082
Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Θα σε πάρουν τηλ. για να ορίσουν ραντεβού.
Σε εμένα το έκλεισαν το ραντεβού όταν ήρθαν για την αυτοψία.
Καλό είναι να ζητάτε τηλέφωνα των μηχανικών και των συνεργείων που έρχονται για να μπορείτε να έχετε μια επικοινωνία μαζί τους.
Είναι εξωτερικοί συνεργάτες του ΟΤΕ οπότε δεν έχουν θέμα να σας δώσουν τα τηλέφωνα της εταιρείας τους.
Εγώ έτσι είχα ενημέρωση από τον μηχανικό και την εταιρία.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
09-05-23, 09:53 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12083Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
Πως φτάσαμε ως εδώ
-
10-05-23, 13:08 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12084
Το μήνυμα από την Cosmote σου ήρθε ?
Θα πρέπει να είσαι στο σπίτι για να σου φέρουν την οπτική ίνα μέσα..
Κανονικά θα σου την φέρουν μέσα σε καναλάκι και θα την τερματίσουν σε ένα κουτάκι.
Αυτή είναι η λεγόμενη οριζόντια εγακτάσταση,
την κάθετη με οπτικές ίνες την έκανε η Vodafone..
Στο topic εδώ πρέπει να υπάρχουν φωτογραφίες από εγκαταστάσεις.
-
10-05-23, 13:15 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12085
ναι από την Cosmote.
αυτό καταλαβαίνω και εγώ, απλά μου φαίνεται πολύ σύντομο (μόλις χτες έγινε η αναβάθμιση του συμβολαίου).
Επίσης δεν έχω παραλάβει ακόμα τον εξοπλισμό.
Κατάφερα να μιλήσω με το customer μέσω τσατ και μου είπαν ότι θέλουν απλά πρόσβαση στο κτήριο, τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει...
-
10-05-23, 13:20 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12086
Εφόσων έχει γίνει η κάθετη τώρα θα κάνουν την οριζόντια από το κουτί ορόφου,
μέχρι μέσα στο σπίτι σου..
Οπότε κάποιος πρέπει να είναι στο σπίτι..
ή κανονίζεις άλλο ραντεβού.
Θα τους δείξεις και το σημείο που θέλεις να τερματίζει η οπτική ίνα μέσα στο σπίτι.
Κανονικά κάπου κοντά στο σημείο εισόδου από την πόρτα σου.
Δεν κοιτάω πολύ τέτοιες περιπτώσεις για να σου πω εάν θα σου φέρουν τώρα και το ONT,
οπότε μετά θα είσαι έτοιμος να βάλεις πάνω στο ONT το ρούτερ σου.
Ρίξε μία ματιά στο θέμα εδώ, να δεις τι γράψανε άλλοι.
-
11-05-23, 02:00 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12087
Τελικά σήμερα το πρωί απ το πουθενά ήρθαν και έσκαψαν και πέρασαν την οπτική από το πεζοδρόμιο και την έφεραν στην πολυκατοικία, και ήρθε και μήνυμα καθώς με πήραν και τηλέφωνο για να έρθουν αύριο για την κάθετη. Ομολογώ εξεπλάγην.
περιοχη της Vodafone:
27/4 αίτηση οπτικής σε Cosmote
3/5 Αυτοψια χώρου
10/5 σκάψιμο πεζοδρομίου
11/5 κάθετη εγκατάσταση (ελπίζω όλα να πάνε καλά φυσικά και να μην το γρουσουζέψω
-
11-05-23, 13:31 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12088
-
12-05-23, 17:30 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12089
Επιτέλους ΦΩΣ κι εδώ. Άξιζε τελικά η αναμονή, διότι ήρθε ένας εξαιρετικός τεχνικός και όλα πήγαν εξαιρετικά. Αν και αρχικά σκεφτόμουν 300Mbps, τελικά ελέω συνδυαστικού πακέτου που είχα με Cosmote TV, σε πρώτη φάση θα πάω σε 200 από 100 που είμαι τώρα με το ίδιο συνδυαστικό πακέτο απλά με λίγα ευρώ παραπάνω. Μελλοντικά αν βγουν τέτοιου είδους πακέτα (που θα βγουν έμαθα) το βλέπουμε για παραπάνω.
Άλλωστε και τα 200Mbps είναι υπεραρκετά για τις οικογενειακές ανάγκες. Πόσο μάλλον αν είναι αξιόπιστη σύνδεση με τόσο χαμηλό latency.
Router επίσης μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω και θα παραμείνω με το Speedport Plus.
-
12-05-23, 19:15 Απάντηση: COSMOTE Fiber (FTTH) #12090
Nea Σμύρνη
Πόσο περίπου καιρό σου πήρε ?
Είχες κάθετη ?
Ζήτησε κι η κόρη μου (Ιωνίας) αλλά δεν έχουν ούτε κάθετη, υπολογίζω δίμηνο, ελπίζω μήνα." Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
Bookmarks