Σελ. 799 από 1351 ΠρώτηΠρώτη ... 779789794797798799800801804809819 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 11.971-11.985 από 20262
    Περιοχή
    SKG
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote-Vodafone-Inalan
    Router
    Fritz!Box 5690 Pro
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dingo Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα κοιτάξω αύριο εαν βγαίνει και θα σου πω γιατί τελευταία φορά έβαλα πριν 1,5 χρόνο και δε θυμάμαι ακριβώς
    Thanks

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Είχα απορία τι σημαίνει το BEP και ρώτησα το ChatGPT

Μου απάντησε αυτό μεταξύ άλλων

In the context of optical cables, BEP typically stands for "Buffer Exchange Point". A Buffer Exchange Point is a location in an optical network where traffic is switched between different types of optical cables or between optical and electrical cables. BEPs are used to manage the flow of traffic in the network and to optimize the use of network resources. They are typically located at points where different types of fibers or cables are spliced together, and they can also be used to separate traffic between different service providers or network segments.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200000 / 20000
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΤΟΥΜΠΑ
    Router
    AVM Fritz!Box 7530 ax
    Μια ερώτηση αν θυμάστε, και αν το βλέπει αυτός που το'χε κάνει αν μπορεί να με βοηθήσει.

Θυμάμαι κάποιος εδώ μέσα μετακόμιζε και επειδή δεν είχε στο νέο σπίτι οπτική ίνα, αντί να γίνει μεταφορά της γραμμής σε adsl μέχρι να γίνει η νέα εγκατάσταση, κάτι είχε κάνει με νέο νούμερο;

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    200/20
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - Ν. ΣΜΥΡΝΗ
    Router
    Speedport Plus 2
    Το BEP αν δεν κάνω λάθος, και όπως μου το είπε κι ο εργολάβος, σημαίνει Building Entry Point

Το avatar του μέλους dingo
    dingo Guest
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Avesael Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το BEP αν δεν κάνω λάθος, και όπως μου το είπε κι ο εργολάβος, σημαίνει Building Entry Point
    σωστός κ BCP building common point που μπαίνει σε κολώνες ή επιτοίχια.

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από andresalonika Εμφάνιση μηνυμάτων
    Thanks
    φίλος αλλάζει καλά θυμόμουν. αν δεις οτι δε μπορείς να το βγαλεις καλύτερα να το κλειδώσεις μη σου σπάσει και δε κλείνει μετά ????
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20230412_182616.jpg  

Περιοχή
    SKG
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote-Vodafone-Inalan
    Router
    Fritz!Box 5690 Pro
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dingo Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλος αλλάζει καλά θυμόμουν. αν δεις οτι δε μπορείς να το βγαλεις καλύτερα να το κλειδώσεις μη σου σπάσει και δε κλείνει μετά ????
    Αν δεν βρω πουθενά κλιπσάκι δεν βάζω χέρι. Το αφήνω έτσι. Σήμερα που ήρθε ο τεχνικός για ενεργοποίηση, βγήκαμε έξω στο BEP και του τα ανέφερα. Για το κλιπσάκι μου είπε οτι πρέπει να το δώσει για αλλαγή ολόκληρου του box και για το κλειδί είπε ότι πρέπει να είναι ξεκλείδωτο σε περίπτωση που πάω σε άλλο πάροχο. Πάντως μου διαβεβαίωσε και αυτός ότι δεν έχει θέμα να πάθει κάτι η ίνα.

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Ολα αυτα τα πλαστικα στον ελληνικο ηλιο, βγαζουν μια αυθαδεια..
    Ακομα και κουβιδη βαρεως τυπου, σε ταρατσα με πληρη ηλιοφανεια, μετα τα 5 χρονια τη βλεπω και ξεραινεται. Στα 10 χρονια μαλλον θα γινει θρυψαλα.

Το αφηνω εδω ως παρατηρηση, οτι σε 10 χρονια οτι το χτυπαει ο ηλιος σε ινες (κουτια, εναεριες κλπ) θα θελει αντικατασταση.

Θα μου πεις, υπαρχει καλυτερη ιδεα? Προφανως οχι, αλλα οσο πιο πολυ προστατευεις τοσο πιο μακρυα πας.

Περιοχή
    koalaback0
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    300/ 30
    ISP
    Cosmote
    Router
    pfSense
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από netblues Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα αυτα τα πλαστικα στον ελληνικο ηλιο, βγαζουν μια αυθαδεια..
    Ακομα και κουβιδη βαρεως τυπου, σε ταρατσα με πληρη ηλιοφανεια, μετα τα 5 χρονια τη βλεπω και ξεραινεται. Στα 10 χρονια μαλλον θα γινει θρυψαλα.

Το αφηνω εδω ως παρατηρηση, οτι σε 10 χρονια οτι το χτυπαει ο ηλιος σε ινες (κουτια, εναεριες κλπ) θα θελει αντικατασταση.

Θα μου πεις, υπαρχει καλυτερη ιδεα? Προφανως οχι, αλλα οσο πιο πολυ προστατευεις τοσο πιο μακρυα πας.
    Έχει να κάνει με το υλικό που είναι φτιαγμένο. Τα φτηνά (κουβίδης ), με το ήλιο πολυμερίζονται (θρύψαλα).
    Έχω ένα raspberry pi μέσα σε κουτί που είναι rated για εξωτερικό χώρο από το 2015, το βαράει ήλιος, βροχή, αλμύρα και δεν έχει πάθει το παραμικρό.
    Θέλω να δοκιμάσω και υλικό ASA για το 3D εκτυπωτή που λένε ότι δεν μασάει τπτ σε εξωτερικές συνθήκες.
    Από τα 384 Kbps ADSL στα 300 Mbps FTTH, 20 χρόνια δρόμος...

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    COSMOTE
    Router
    Speedport Plus 2
    Σύνδεσα τον εξοπλισμό (ΟΝΤ Nokia G-010G-R & Speedport Plus 2), στο ΟΝΤ αναβοσβήνει το PON πράσινο, internet δεν υπάρχει πουθενά. Την Τετάρτη εχω κλείσει ραντεβού να έρθει τεχνικός για ενεργοποίηση.
    Case:Nemesis NZXT PSU: HEC WinPower 550UB Mobo: ASUS P5K PREMIUM WiFi/AP CPU: C2D E6750 2.66Ghz RAM: 4x1GB DDR2 @ 1066Mhz GPU: ALBATRON ATi RADEON HD4870 1GB [PCI-E] HDD: 1x320GB WD3200YS 2x640GB WD6400AAKS 1x750GB Seagate ST3750330AS 2x1TB SAMSUNG HD103UJ 1x2TB Seagate ST32000542AS Other: Logitech X-530 Sound

Downloads
    4
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    2X 1000/500 + 350/80
    ISP
    Ote/FiberGrid/Vodafone
    Router
    Pfsense/FsOnt/F8648/zte5G
    Οσο αναβοσβυνει, προφανως και δεν θαχεις.
    Αστο και καποια στιγμη θα σταθεροποιηθει

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    καλησπέρα σε όλους , γράφω ξανά για το προβλήμα στην Cosmote 200 οπτική ίνα, το πρόβλημα με το 200 που δεν έπιανε με καλώδιο ethernet εφτιαξε(ηρθε τεχνικος και αλλαξε ρουτερ) . τΩΡΑ παρουσιαζει αλλο προβλημα κανει επανεκκινηση το ρουτερ ενω εχουν ολα τα λαμπακια αναμενα δεν εχω ιντερνετ , κλεινω ρουτερ οπτικι ινα και ολα αλα.
    Κάλεσα πριν λίγο ξανά το 13738 ! μου λεει η κοπέλα (και σε προηγούμενη τηλεφωνική κλήση το ίδιο ) χάνει την ip , ειναι ενα προβλημα που το παρουσιαζουν πολλοι τωρα τελευαταια μου λεει και ετοιμαζουν ενημερωση για το ρπυτερ ,!!!!!!!! εχω το μαυρο Speeport Plus 2 , Εχω την εντυπωσει το κανει μονο οταν περνουν οι συσκευες μεσω Ethernet , me wifi δεν μυ κοπηκε 1,5 μερα σχεδον , περιμενουμε να βγαλουν update! για το ρουτερ αυτα

- - - Updated - - -

φίλε είχα κ εγω ένα πρόβλημα ακριβώς το ίδιο μου αλαξαν το ρουτερ και δούλεψε,!!!!!

- - - Updated - - -

φίλε είχα κ εγω ένα πρόβλημα ακριβώς το ίδιο μου αλαξαν το ρουτερ και δούλεψε,!!!!!

- - - Updated - - -

το ίδιο πρόβλημα και εγώ λένε θα λυθεί με update to ρουτερ !

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM Fritz!Box 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από τζωρτης Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα σε όλους , γράφω ξανά για το προβλήμα στην Cosmote 200 οπτική ίνα, το πρόβλημα με το 200 που δεν έπιανε με καλώδιο ethernet εφτιαξε(ηρθε τεχνικος και αλλαξε ρουτερ) . τΩΡΑ παρουσιαζει αλλο προβλημα κανει επανεκκινηση το ρουτερ ενω εχουν ολα τα λαμπακια αναμενα δεν εχω ιντερνετ , κλεινω ρουτερ οπτικι ινα και ολα αλα.
    Κάλεσα πριν λίγο ξανά το 13738 ! μου λεει η κοπέλα (και σε προηγούμενη τηλεφωνική κλήση το ίδιο ) χάνει την ip , ειναι ενα προβλημα που το παρουσιαζουν πολλοι τωρα τελευαταια μου λεει και ετοιμαζουν ενημερωση για το ρπυτερ ,!!!!!!!! εχω το μαυρο Speeport Plus 2 , Εχω την εντυπωσει το κανει μονο οταν περνουν οι συσκευες μεσω Ethernet , me wifi δεν μυ κοπηκε 1,5 μερα σχεδον , περιμενουμε να βγαλουν update! για το ρουτερ αυτα

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

το ίδιο πρόβλημα και εγώ λένε θα λυθεί με update to ρουτερ !
    Αν το αντέχει η τσέπη σου θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα δικό σου router και να μην περιμένεις τα σαπάκια που μας μοιράζουν οι πάροχοι

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    θα πάρει τις ρυθμίσεις όλες και του τηλεφώνου ? αν θες πες μου να πάω να πάρω ένα δεν έχω θέμα

Downloads
    5
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    110000/11000
    ISP
    COSMOTE
    Router
    AVM Fritz!Box 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από τζωρτης Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα πάρει τις ρυθμίσεις όλες και του τηλεφώνου ? αν θες πες μου να πάω να πάρω ένα δεν έχω θέμα
    Τα Fritz παίζουν με την Cosmote χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει πχ το FritzBox 7530 (AX αν θες και Wi-Fi 6). Μπορείς να δεις και στο sub forum με τα AVM routers για να αποφασίσεις καλύτερα.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    16214/1023
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
    Router
    Fritz!Box 7330
    SNR / Attn
    9(dB) / 3(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jkoukos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την στιγμή που ασύρματα πιάνεις την ταχύτητα του πακέτου και όχι σε ενσύρματη σύνδεση, 99,99% το πρόβλημα είναι στην δική σου πλευρά.
    Για να έχουμε ταχύτητες πάνω από 100Mbps απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλη η αλυσίδα (Router, καλώδιο, κάρτα δικτύου υπολογιστή κλπ) να υποστηρίζουν Gigabit (1000Mbps).
    Κι επειδή ο Router του παρόχου την υποστηρίζει σίγουρα, μένουν οι δικές σου συσκευές και καλώδια να ελέγξεις. Ο πάροχος δεν έχει να φτιάξει κάτι ή να σε βοηθήσει σε αυτό.

- - - Updated - - -

Αφαιρέθηκε το 200άρι πακέτο το τελευταίο διάστημα, αλλά μόνον από την ιστοσελίδα. Μέσω τηλεφώνου ή σε κατάστημα, μια χαρά δίδεται σε νέες συνδέσεις ή ανανέωση.
    Check το router τι ταχύτητα δείχνει η σύνδεση η ενσύρματη. Ακούγεται περίεργο αλλά στον θείο μου προχθές είδα αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Το router έδειχνε 100άρα αντί για gigabit. Και μάλιστα για κάποιον λόγο ήταν και η σύνδεση μεταξύ του τερματικού της οπτικής και του router. Οπότε "έβλεπε" 100άρα σύνδεση. Άλλαξα το καλώδιο και μετά ήταν οκ. Μέχρι προχθές δεν είχα δει cat5e καλώδιο να έχει θέμα με gigabit. Προχθές τα περισσότερα κλειδωναν σε 100άρι (router zyxel wind). Anyway μάλλον αυτό είναι το θέμα σου

Σελ. 799 από 1351 ΠρώτηΠρώτη ... 779789794797798799800801804809819 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία