Σελ. 1241 από 1353 ΠρώτηΠρώτη ... 12211231123612391240124112421243124612511261 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.601-18.615 από 20283
    Περιοχή
    Κομοτηνή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Router
    Fritz!Box 5530 Fiber
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Darkwolf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως εμένα σήμερα μου απάντησαν σαφέστατα ότι το fritzbox τέλος με το 1gbps δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Οπότε ακύρωσα την αναβάθμιση μου. Με τη σαβούρα το speedport να κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις εγώ δεν αγοράζω κύριοι
    Εγώ έκανα αίτηση για 1Gbps στης 23 Ιουλίου, η εσωτερική εγκατάσταση στην πολυκατοικία από τον εργολάβο τελείωσε 28 Σεπτεμβρίου και μου φέρανε το Fritz!Box 5530 Fiber και με ενεργοποιήσανε στης 13 Νοεμβρίου. Δηλαδή 46 ημέρες σχεδόν 7 εβδομάδες μετά το τέλος των εργασιών από τον εργολάβο για την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στην οικοδομή.

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB5009UGSIN ONT: G-010G-R
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akislegend Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα, εχω ενα ξενοδοχειο και εχω 100αρα cosmote FTTH. Εχω συνεχως τουλαχιστον 2 φορες αποσυνδεσεις μεσα στην μερα και δεν μου δουλευει η τηλεφωνια. Μιλησα με την Cosmote και μου αντικατεστησαν και το ρουτερ και το ONT. Σαν ρουτερ μου εχουν δωσει ενα Oxygen gateway και καλα για επαγγελματικες συνδεσεις μιας και εχω και τηλεφωνικο κεντρο. Υπαρχει περιπτωση να πεφτει η γραμμη απο τις πολλες συσκευες? Εχω 10 καμερες 2 υπολογιστες και ας πουμε γυρω στα 20 κινητα το πολυ(πελατες μαζι με προσωπικο) μαζι με VOIP τηλεφωνια. Σκεφτομαι να αναβαθμισω σε 500αρα μπας και λυθει το προβλημα των αποσυνδεσεων. Επισης σκεφτομαι να αναβαθμισω και σε ενα mesh συστημα της tplink(deco). Θα βοηθησει στην μειωση των αποσυνδεσεων? Τελος το καλωδιο απο το ONT πρεπει να πηγαινει στο WAN port η σε ενα απο τα LAN ports στο ρουτερ?
    Δεν έχει τόσο να κάνει με τον αριθμό των συσκευών, όσο με το τι κάνουν.
    Αν πχ τρέχουν κάποιο tor, τότε θα μπορούσε να ζορίσει το ρούτερ και να κάνει restart.
    Δες λοιπόν αν κάνει restart ή απλά αποσύνδεση.
    Στο πρώτο ευθύνεται το ρούτερ.
    Στο δεύτερο μπορεί να ευθύνονται πολλά πράγματα. Από το ρούτερ έως το κέντρο του ΟΤΕ κλπ.

Το ΟΝΤ σπανίως ευθύνεται.
    Αν μπορείς παρατήρησε αν την ώρα της αποσύνδεσης κοκκινίζουν τα λαμπάκια στο ΟΝΤ.

Επίσης θα μπορούσε να ευθύνεται κάποια κακή κόλληση της ίνας ή μια βρόμικη επαφή ή αν κάπου το καλώδιο της ίνας τσακίζει ή κάνει μεγάλη γωνία.
    Λογικά αυτά θα έπρεπε να σου βγάζουν συνέχεια πρόβλημα, δηλαδή να είχες μόνιμη αδυναμία σύνδεσης, αλλά υπό συνθήκες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν θέμα.
    Σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να περάσει τεχνικός για να κάνει μετρήσεις.

Η αναβάθμιση δεν παίζει κανένα ρόλο.
    Δεν θα σου λύσει το πρόβλημα των αποσυνδέσεων.

Το καλώδιο από το ΟΝΤ πρέπει να πάει στην wan του ρούτερ.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    3
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    500/250
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΧΑΡΙΛΑΟΥ
    Router
    FRITZ!Box 7530
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Darkwolf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω αλλάξει δύο speedport και τα δύο κάνουν το εξής σβήνει κάποια στιγμή η ένδειξη online και πέφτει η γραμμή. Μετά για να ξαναεχω δίκτυο πρέπει να κάνω χειροκίνητο reboot
    Υπάρχει κάποια λύση που προτείνετε εκτός από την πρίζα χρονοδιακοπτη ρεύματος που το προγραμματιζω να κάνει δύο reboot στο 24ωρο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με κάμερες συναγερμους κτλ
    Μήπως χρησιμοποιείς mini ups για την τροφοδοσία τους ή παίρνουν ρεύμα απευθείας από την πρίζα;
    Εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα στο πατρικό μου με Speedport 2 και τελικά ευθυνόταν το mini ups που δεν "σήκωνε" την τροφοδοσία του, άλλαξα το mini ups με ένα μεγαλύτερο σε ισχύ και το πρόβλημα εξαφανίστηκε...
    Ο άνθρωπος λένε οι επιστήμονες πως μπορεί να ζήσει έως και 150 χρόνια, κάτω από ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ...κάπως έτσι μπορεί κάποιος να πιάσει και τις ταχύτητες internet που υπόσχονται οι πάροχοι στα προγράμματά τους...

Περιοχή
    salonicco
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Wind
    Router
    vigor2700
    SNR / Attn
    9(dB) / 18(dB)
    Καλημέρα. Πριν μία ώρα ήρθε ο τεχνικός και ενεργοποίησε την 1000Mbps.Ενω μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν fritzbox τελικά έμεινα με το speedport Plus 2. Η ταχύτητα είναι μεταξύ 800-900. Ο τεχνικός μου είπε ότι με το fritzbox η ταχύτητα θα είναι 1000 καθαρά. Τι να κάνω; Να επιμείνω για το fritzbox ή να αφήσω το speedport? Ευχαριστώ

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από traderman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα. Πριν μία ώρα ήρθε ο τεχνικός και ενεργοποίησε την 1000Mbps.Ενω μου είχαν πει ότι θα μου στείλουν fritzbox τελικά έμεινα με το speedport Plus 2. Η ταχύτητα είναι μεταξύ 800-900. Ο τεχνικός μου είπε ότι με το fritzbox η ταχύτητα θα είναι 1000 καθαρά. Τι να κάνω; Να επιμείνω για το fritzbox ή να αφήσω το speedport? Ευχαριστώ
    Na αφήσεις το speedport. η ταχύτητα θα ανέβει στα 910-950 όταν τελειώσουν οι οτετζήδες
    Ο τεχνικός λέει μαλακίες, 1000άρι δεν πιάνεις
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    wifi η ethernet?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimitri_ns Εμφάνιση μηνυμάτων
    Na αφήσεις το speedport. η ταχύτητα θα ανέβει στα 910-950 όταν τελειώσουν οι οτετζήδες
    Εννοείται ότι πιάνεις με Fritz και κάρτα δικτύου 2.5Gbps στο PC - καλώδιο μόνο όχι WiFi.
    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  17038078208.png 
Εμφανίσεις:  6 
Μέγεθος:  46,1 KB 
ID: 260063

Περιοχή
    skg
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    360/360 Mbps
    ISP
    HCN
    Router
    MikroTik hAP ac²
    Τι ακριβώς θα κάνουν οι ΟΤΕτζήδες; Burn in τη γραμμή;

Με Fritz που έχει 2,5 Gb port; Μια χαρά έχουμε δει speedtest >1000 Mbps. Σωστά τα λέει ο τεχνικός.

Περιοχή
    Κομοτηνή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Router
    Fritz!Box 5530 Fiber
    Εννοείτε να επιμείνεις. Η αρχική σύμβαση που υπέγραψες ήταν για ένα Fritz!Box και ένα Fritz!Repeater και αυτός ήταν και ό λόγος που έκανες την αρχική αίτηση. Εγώ τους ενοχλούσα πάρα πολύ και στα τελευταία τηλέφωνα τους είπα επιφυλάσσομε να προχωρήσω το θέμα μέσο δικηγόρου. Μόλις ανέφερα αυτό μέσα σε μία εβδομάδα παρέλαβα ολοκαίνουριο Fritz!Box και Fritz!Repeater αλλά μου πήρε 46 ημέρες από την ημέρα που ο εργολάβος είχε τελειώσει τις εργασίες στην οικοδομή. Στης 28 Σεπτεμβρίου τελειώσανε και στης 13 Νοεμβρίου μου φέρανε τα Fritz και με ενεργοποιήσανε.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Οι καμερες μου κανουν record και ειναι ολες 1080p επισης σταματησα το record σε καποιες απο αυτες για να δω αν φτιαξει το προβλημα. Δεν χρησιμοποιω καποιο tor. Το ρουτερ μου το oxygen multigateway και νομιζω δεν εχει wan port(Γίνεται να μην εχει?).
    Το ρουτερ πρεπει οντως να κανει restart.. Βασικα δεν ξερω αναβουν τα λαμπακια του και μετα προσπαθει να ξανασυχρονισει. Επισης μου ειχαν βαλει επανω του 4g στικακι το οποιο δεν φαινοταν να δουλευει οταν εχανα την προσβαση στο ιντερνετ. πλεον το αφαιρεσαν και αυτο μηπως το προβλημα γινοταν απο αυτο αλλα οι αποσυνδεσεις συνεχιζουν. Επισης αλλαξα και DNS servers αλλα παλι τιποτα. Την αναβαθμιση της γραμμης την σκεφτομουν ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν καταναλωνουν το bandwitch μου οι διαθεσιμες συκευες με αποτελεσμα να "ζοριζεται" η γραμμη και να πεφτει. Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι και το Deco ωστε να φυγει ο wifi φορτος απο το oxygen αλλα παραλληλα να επεκτεινω και την καλυψη του δικτυου

- - - Updated - - -

Οι καμερες μου κανουν record και ειναι ολες 1080p επισης σταματησα το record σε καποιες απο αυτες για να δω αν φτιαξει το προβλημα. Δεν χρησιμοποιω καποιο tor. Το ρουτερ μου το oxygen multigateway και νομιζω δεν εχει wan port(Γίνεται να μην εχει?).
    Το ρουτερ πρεπει οντως να κανει restart.. Βασικα δεν ξερω αναβουν τα λαμπακια του και μετα προσπαθει να ξανασυχρονισει. Επισης μου ειχαν βαλει επανω του 4g στικακι το οποιο δεν φαινοταν να δουλευει οταν εχανα την προσβαση στο ιντερνετ. πλεον το αφαιρεσαν και αυτο μηπως το προβλημα γινοταν απο αυτο αλλα οι αποσυνδεσεις συνεχιζουν. Επισης αλλαξα και DNS servers αλλα παλι τιποτα. Την αναβαθμιση της γραμμης την σκεφτομουν ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν καταναλωνουν το bandwitch μου οι διαθεσιμες συκευες με αποτελεσμα να "ζοριζεται" η γραμμη και να πεφτει. Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι και το Deco ωστε να φυγει ο wifi φορτος απο το oxygen αλλα παραλληλα να επεκτεινω και την καλυψη του δικτυου.

Περιοχή
    Κομοτηνή
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
    Router
    Fritz!Box 5530 Fiber

Όνομα:  IMG_2055.jpg 
Εμφανίσεις:  44 
Μέγεθος:  83,8 KB 
ID: 260067

Από iPhone 15 Pro Max μέσω WiFi σε απόσταση δύο μέτρα απο το Fritz!Box 5530

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akislegend Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ρουτερ πρεπει οντως να κανει restart.. Βασικα δεν ξερω αναβουν τα λαμπακια του και μετα προσπαθει να ξανασυχρονισει. Επισης μου ειχαν βαλει επανω του 4g στικακι το οποιο δεν φαινοταν να δουλευει οταν εχανα την προσβαση στο ιντερνετ. πλεον το αφαιρεσαν και αυτο μηπως το προβλημα γινοταν απο αυτο αλλα οι αποσυνδεσεις συνεχιζουν. Επισης αλλαξα και DNS servers αλλα παλι τιποτα. Την αναβαθμιση της γραμμης την σκεφτομουν ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δεν καταναλωνουν το bandwitch μου οι διαθεσιμες συκευες με αποτελεσμα να "ζοριζεται" η γραμμη και να πεφτει. Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι και το Deco ωστε να φυγει ο wifi φορτος απο το oxygen αλλα παραλληλα να επεκτεινω και την καλυψη του δικτυου.
    Αν έχεις καταγραφικό server στο χώρο σου τότε οι κάμερες δεν επηρεάζουν την σύνδεση Internet. Το βίντεο δεν ανεβαίνει σε κάποιο cloud.
    Μάθε πόσο bandwidth τρώει η γραμμή σου, αν είναι οριακά.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Nova
    Οι καμερες δεν ειναι συνδεδεμενες πανω σε καποιο μηχανημα καταγραφικου. Τις εχω παρει εγω και τις εχω συνδεσει καποιες με καλωδιο και καποιες με wifi. Τις βλεπω με το προγραμμα που εχουν στον υπολογιστη και στο κινητο μου. Δεν γνωριζω αν ανεβαινουν σε καποιο cloud αλλα νομιζω πως οχι. Απλως δεν γνωριζω αν τα παιζει το ιδιο το ρουτερ (αν και υποτιθεται το αλλαξαμε και μου λενε οτι ειναι καλο για επαγγελματικες συνδεσεις) ή εαν τα παιζει η γραμμή λογω φορτου

Περιοχή
    Παλαιό Φάληρο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    FTTH Φως το αληθ
    ISP
    OTE
    Router
    Fritz 7590
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από x_undefined Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ακριβώς θα κάνουν οι ΟΤΕτζήδες; Burn in τη γραμμή;

Με Fritz που έχει 2,5 Gb port; Μια χαρά έχουμε δει speedtest >1000 Mbps. Σωστά τα λέει ο τεχνικός.
    Μακάρι ναξερα
    Καλορύθμιση στη γραμμή

Παράδειγμα Παλαιού Φαλήρου όπου για κανά χρόνο είχαμε ΟΛΟΙ χειρότερο internet από τα παιδιά στην vodafone Βύρωνα

Αν δεν βάλεις και δικό σου 2,5, 1000άρι δεν βλέπεις

- - - Updated - - -

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από gmantakis Εμφάνιση μηνυμάτων

Όνομα:  IMG_2055.jpg 
Εμφανίσεις:  44 
Μέγεθος:  83,8 KB 
ID: 260067

Από iPhone 15 Pro Max μέσω WiFi σε απόσταση δύο μέτρα απο το Fritz!Box 5530
    Πάσο ...
    " Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "

----
    No fm radio ?
    No headphone jack ?

Sorry no phone.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote
    Πόσο καιρό έπερνε συνήθως να ερθουν τεχνικοί για το στάδιο της "τεχνικής επισκόπησης" σύμφωνα με τις δικές σας περιπτώσεις? Είμαι οριακά στον 1 μηνα απο την ημερομηνία αίτησεις και έχω μόνο απο ολη τη διαδικασία το ONT και το Speedport

Σελ. 1241 από 1353 ΠρώτηΠρώτη ... 12211231123612391240124112421243124612511261 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία