Σελ. 1233 από 1261 ΠρώτηΠρώτη ... 12131223122812311232123312341235123812431253 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.481-18.495 από 18910
    Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από lazaross Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λες να μου πουν τιποτα και να με χρεωσουν; Να το παω σε καταστημα Cosmote ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ;
    Το ίδιο είναι είτε κοσμοτε η Γερμανός. Η κοσμοτε πάντα έχει ουρές οπότε συμβουλή μου είναι να πας σε Γερμανό που η παραλαβή γίνεται από τα παιδιά του service και όχι στο ταμείο. Έτσι η πιθανότητα για ουρά είναι μικρότερη.

Περιοχή
    Αθηνα
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Forthnet - ΒΥΡΩΝΑΣ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από dimiSCOOBY Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ίδιο είναι είτε κοσμοτε η Γερμανός. Η κοσμοτε πάντα έχει ουρές οπότε συμβουλή μου είναι να πας σε Γερμανό που η παραλαβή γίνεται από τα παιδιά του service και όχι στο ταμείο. Έτσι η πιθανότητα για ουρά είναι μικρότερη.
    Οντως εχεις δικιο. Και εδω το καταστημα cosmote στην περιοχη μου, που διαβαζω αξιολογησεις, οι περισσοτερες ειναι αρνητικες και αφορουν την αναμονη.

Αν το παω αυριο, θα υπαρξει θεμα; Θα με χρεωσουν, οπως λενε στο μηνυμα;; Αν μου πουν τιποτα για τα καλωδια τι θα τους πω;

Βεβαια το μοντελο ειναι παλαιοτερα, αμφιβαλλω εαν το παρει αλλος πελατης.

Και για να μπω και λιγο εντος θεματος, μου ηρθε και εμενα προσφορα στο app για αναβαθμιση σε 500 και 1000 στα 42.90 / 50.90 αντιστοιχα. Να πατησω δεν ενδιαφερομαι μηπως υπαρξει κατι καλυτερο;
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lazaross : 12-11-24 στις 16:41.

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Εχω ακυρωσει την τηλεοραση και μου εχουν στειλει μηνυμα για επιστροφη του εξοπλισμου. Τυχαια ειδα το μηνυμα σημερα και λεει οτι μετα απο 10 ημερες θα υπαρξει χρεωση και σημερα ειναι η τελευταια ημερα. Εψαξα να βρω το κουτι, αλλα μεσα υπαρχει μονο το box και το τηλεχειριστηριο. Δε βρισκω πουθενα τα τρια καλωδια ( hdmi, ethernet, και ρευματος ).

Θα υπαρξει καποιο θεμα;; Δε θυμαμαι καθολου που βρισκονται και το box ειναι στο κουτι του εδω και πολλα χρονια, αφου χρησιμοποιουσα το internet για να μπαινω στο cosmote tv.
    Σιγά μην θέλουν και τα παρελκόμενα.....σίγουρα θέλουν το μποξ για να μην το χρησιμοποιήσεις ξανά αλλού....το τηλεχειριστήριο, θεωρητικά θα μπορούσες να το έχεις σπάσει κλπ...αποκλείεται να έχουν ξεχωριστή τιμή για αυτό (φυσικά πηγαινέ το μαζί αφού το έχεις).

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Voda/Nova/OTE/ΕΔΥΤΕ
    Σε περίπτωση modem/router είναι σχετικά αυστηροί ότι θέλουν και το "τουβλάκι"/καλώδιο τροφοδοσίας. Για το κουτάκι δεν έχω άποψη...

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1000/100
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Router
    Fritzbox 7590
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πότε έκανες αναβάθμιση?

Στα 1000 δεν παίρνεις κάποια αναβάθμιση
    Έχω 1000αρα εδώ και 2 χρόνια μέσω sfbb.
    Τον επόμενο μήνα λήγει το 24μηνο.
    Σε ποιο σημείο της εφαρμογής αναφέρονται οι προσφορές ανανεώσεις?

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chrisd Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω 1000αρα εδώ και 2 χρόνια μέσω sfbb.
    Τον επόμενο μήνα λήγει το 24μηνο.
    Σε ποιο σημείο της εφαρμογής αναφέρονται οι προσφορές ανανεώσεις?
    "Δες ολες τις προσφορες (αριθμος προσφορών)" στην αρχικη οθονη πανω πανω

Downloads
    3
    Uploads
    0
    ISP
    .
    Μπορει να βαλει ο ΟΤΕ πριν την ΔΕΗ FTTH εδω, εχει κανα spreadsheet με ποιες καμπινες αναβαθμιζονται οπως παλι
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20241112_160632.jpg  

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Οντως εχεις δικιο. Και εδω το καταστημα cosmote στην περιοχη μου, που διαβαζω αξιολογησεις, οι περισσοτερες ειναι αρνητικες και αφορουν την αναμονη.

Αν το παω αυριο, θα υπαρξει θεμα; Θα με χρεωσουν, οπως λενε στο μηνυμα;; Αν μου πουν τιποτα για τα καλωδια τι θα τους πω;

Βεβαια το μοντελο ειναι παλαιοτερα, αμφιβαλλω εαν το παρει αλλος πελατης.;
    Όταν εγώ πριν λίγες μέρες τους παρέδωσα το παλιό speedport της adsl σύνδεσης σε μια σακούλα με το τροφοδοτικό του ούτε κοίταξαν τι έχει μέσα η σακούλα στο Γερμανό. Απλά μου ζήτησαν το ΑΦΜ μου για να συσχετίσουν την επιστροφή με το πρόγραμμα της adsl που κατηργησα.
    Νομίζω ότι τους νοιάζει να πάρουν πίσω το ρούτερ και αυτό μάλλον το στέλνουν για ανακύκλωση παρά για νέα χρήση.
    Εγώ θα σου έλεγα να το πας εντός του χρόνου που σου είπαν.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Όταν εγώ πριν λίγες μέρες τους παρέδωσα το παλιό speedport της adsl σύνδεσης σε μια σακούλα με το τροφοδοτικό του ούτε κοίταξαν τι έχει μέσα η σακούλα στο Γερμανό. Απλά μου ζήτησαν το ΑΦΜ μου για να συσχετίσουν την επιστροφή με το πρόγραμμα της adsl που κατηργησα.
    Νομίζω ότι τους νοιάζει να πάρουν πίσω το ρούτερ και αυτό μάλλον το στέλνουν για ανακύκλωση παρά για νέα χρήση.
    Εγώ θα σου έλεγα να το πας εντός του χρόνου που σου είπαν.
    Δεν μου ζητησαν ποτε τροφοδοτικο. μονο router , το ιδιο οταν ακυρωσα το triple play 200vdsl που δεν γινοταν 1000αρα. εδωσα router , android box , τηλεκοντρολ χωρις καν τροφοδοτικο. το ιδιο και με τα ONT . Μονο το ONT χωρις οπτικο και χωρις τροφοδοτικο.

Περιοχή
    Πηλιο
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    70/30
    ISP
    COSMOΤΕ
    Router
    ZTE MF297D
    SNR / Attn
    3(dB) / (dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Oav051 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μου ζητησαν ποτε τροφοδοτικο. μονο router , το ιδιο οταν ακυρωσα το triple play 200vdsl που δεν γινοταν 1000αρα. εδωσα router , android box , τηλεκοντρολ χωρις καν τροφοδοτικο. το ιδιο και με τα ONT . Μονο το ONT χωρις οπτικο και χωρις τροφοδοτικο.
    Απλά σαν εμπειρία. Σε μια πάλι επιστροφή στην κοσμοτε αυτή τη φορά ενός ρούτερ με το τροφοδοτικό του, όταν ζήτησα από την υπάλληλο να κρατήσω το τροφοδοτικό του ρούτερ μου αρνήθηκε !!!! λες και την ένοιαζε ... Και με μια κίνηση τα πέταξε σε ένα μεγάλο κιβώτιο πίσω από τον πάγκο της γεμάτο ρούτερ και τροφοδοτικά
    Και να μου το άφηνε ούτε θα το έψαχνε κάνεις

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Απλά σαν εμπειρία. Σε μια πάλι επιστροφή στην κοσμοτε αυτή τη φορά ενός ρούτερ με το τροφοδοτικό του, όταν ζήτησα από την υπάλληλο να κρατήσω το τροφοδοτικό του ρούτερ μου αρνήθηκε !!!! λες και την ένοιαζε ... Και με μια κίνηση τα πέταξε σε ένα μεγάλο κιβώτιο πίσω από τον πάγκο της γεμάτο ρούτερ και τροφοδοτικά
    Και να μου το άφηνε ούτε θα το έψαχνε κάνεις
    Πάντως στην NOVA όταν μου ζήτησαν να επιστρέψω τον "εξοπλισμό" της FTTH 100/10 που είχα, φυσικά επέστρεψα μόνο το ΖΤΕ ρούτερ (ενσω. ΟΝΤ) και τροφοδοτικό (όχι άλλα εξαρτήματα όπως καλώδια ethernet κλπ που είχε το κουτί του). Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να σκανάρουν το serial number του ΖΤΕ για να περαστεί στο σύστημά τους. Το ζήτησαν με SMS & email την ίδια ημέρα που άλλαξα σε Ιναλαν (νομίζω έλεγαν εντός 15 ημερών?) και το πήγα την αμέσως επομένη. Έχω την εντύπωση ότι το τροφοδοτικό και να μην το πήγαινα δεν θα υπήρχε θέμα (στην απόδειξη παραλαβής που μου έδωσαν ανέφερε μόνο το SN του ΖΤΕ...αυτό τους ενδιαφέρει).

Περιοχή
    KV G434
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    310/155
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΕΡΜΟΥ
    Router
    RB4011iGS+5 ONT: G-010G-R
    voda δεν επιστρέφεις τίποτε.
    Κρατάς ΟΝΤ και ρούτερ χωρίς να σε χρεώσουν τίποτε.
    | "Anyone can build a fast CPU.
    | The trick is to build a fast system."
    |____________Seymour Cray...

Downloads
    8
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    330/295
    ISP
    INALAN
    Router
    ZTE ZXHN F670L
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    voda δεν επιστρέφεις τίποτε.
    Κρατάς ΟΝΤ και ρούτερ χωρίς να σε χρεώσουν τίποτε.
    Μάλλον έχεις δίκιο σε αυτό. Πρόσφατα στην πεθερά μου, που από adsl Vodafone την έβαλα σε Ιναλαν, δεν της ζήτησαν πίσω το ρούτερ. Το εντυπωσιακό ήταν ότι μόλις πριν1,5 μήνα της είχαν στείλει ολοκαίνουργιο ρούτερ σε αντικατάσταση του παλιότερου που απλά είχε καεί το τροφοδοτικό του !!

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    Cosmote FTTH
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΧΑΡΝΩΝ
    13η μέρα σήμερα χωρίς γραμμή σε 1000άρα ftth Cosmote σε υποδομή Vodafone. Τα ζώα μου αργά στο τεχνικό τμήμα . Τραγική κατάσταση …

Downloads
    0
    Uploads
    0
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Τα ρουτερ, μποξακια, δορυφορικα κουτια κτλ τα επινοικιαζουν και τα ζητανε οταν ληξει η συνδρομη για φορολογικους λογους να ειναι καλυμενοι, σε πιθανο φορολογικο ελεγχο θα πρεπει να δικαιολογησουν την κατοχη τους η οχι, κατι σαν την καταγραφη στοκ που γινεται στα εμπορικα καταστηματα ετησιως.

Δεν τους ενδιαφερουν τα παρελκομενα, καλωδια, συσκευασιες κτλ αρκει το κουτι.

Σελ. 1233 από 1261 ΠρώτηΠρώτη ... 12131223122812311232123312341235123812431253 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία