Σελ. 1261 από 1352 ΠρώτηΠρώτη ... 12411251125612591260126112621263126612711281 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 18.901-18.915 από 20277
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    ΟΤΕ Conn-x
    Router
    DrayTek
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από stratus Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να ρωτησω εδω πρι παρω τηλεφωνο.
    Εχω 500αρα με δειχνει κλειδωμενο στο upload στα 250,αλλα τα τεστ δειχνουν 100.Υπαρχει περιπτωση να φταιει που εχω fritzbox αντι του speedport;
    Restart σε router kai ont εχω κανει.
    Παραθεση στον εαυτο μου,για να γαινεται η λυση.Factory reset και ολα οκ.
    Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου
    http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από deniSun Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος.
    Εξαρτάται αν υπάρχει ενεργή εγκατάσταση στην οικοδομή,
    αν ο πάροχος είναι ίδιος με αυτόν που ανέλαβε την περιοχή σου,
    με το πόση δουλειά έχει ο εργολάβος για να σου στείλει τεχνικό.
    Καλά, στον ΟΤΕ είναι η αίτηση, σε περιοχή ΟΤΕ. Υποδομή δεν υπάρχει...γενικότερα.

Μου κάνει απλά εντύπωση ότι έχει μείνει η πορεία στην καταχώρηση τόσο καιρό...τί δ.λο καταχωρούν?
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PetrosK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνήθως πόσο γρήγορα (δεν) προχωρά η "παραγγελία" για νέα σύνδεση/αναβάθμιση?

Έχω κάνει την αίτηση (με όλα τα στραβά τους) για αναβάθμιση από VDSL σε fiber από τις 28/11, κι ακόμα είμαι στο 1ο στάδιο, στην "καταχώρηση".

Υποτίθεται θα παραλάμβανα τον αντάπτορα για το speedport από την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε εκεί έγινε κάτι.
    1. Για να κανεις αιτηση πρεπει να εχει δοθει Διαθεσιμοτητητα.
    2.Το δικτυο εχει γινει?
    3.Την αιτηση την εκανες μεσω του site Cosmote, μεσω 11888, μεσω τηλεφωνικης προσφορας??? Μεσω του site αργει καποιες μερες μεχρι να το δουν οι "πωλητες", να σε παρουν τηλεφωνο για επιβεβαιωση, να σου στειλουν τα συμβολαια κλπ, να υπογραψεις και να τα επιστρεψεις και μετα απο καποιες ημερες καποιος που δεν βαριεται να την προχωρησει. Οι αλλες δυο περιπτωσεις προχωραει και το βλεπεις αμεσως....
    .....
    Πες μας τι εχει γινει απο τα παραπανω και μετα παμε στην συνεχεια...

Περιοχή
    Παγκράτι, Αθήνα
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    51200/5120
    ISP
    Vodafone
    Συνήθως πόσο γρήγορα (δεν) προχωρά η "παραγγελία" για νέα σύνδεση/αναβάθμιση?

Έχω κάνει την αίτηση (με όλα τα στραβά τους) για αναβάθμιση από VDSL σε fiber από τις 28/11, κι ακόμα είμαι στο 1ο στάδιο, στην "καταχώρηση".

Υποτίθεται θα παραλάμβανα τον αντάπτορα για το speedport από την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε εκεί έγινε κάτι.
    Εγώ από 6/11 ακόμα τίποτα. Υπάρχει ίνα έξω από το κτήριο, και είμαι ο πρώτος στην πολυκατοικία που κάνει αίτηση. Το δίκτυο είναι Fiber2All (vodafone) και έχω κάνει αίτηση στην cosmote που είμαι ήδη πελάτης. Μέχρι στιγμής μόνο το nokia μου έχουν στείλει, και κάθε 4-5 μέρες που παίρνω τηλ μου λένε οτι θα με καλέσει ο εργολάβος να έρθει να δει τον χώρο, αλλά ακόμα τίποτα...

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Zyxel-Nokia > SFOS bridge
    Καλά, στον ΟΤΕ είναι η αίτηση, σε περιοχή ΟΤΕ. Υποδομή δεν υπάρχει...γενικότερα.

Μου κάνει απλά εντύπωση ότι έχει μείνει η πορεία στην καταχώρηση τόσο καιρό...τί δ.λο καταχωρούν?
    Και εκεί θα μείνει μέχρι να έρθουν να σκάψουν και να περάσουν οπτικές ίνες στο δρόμο σου.
    Εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω και έχεις ήδη υποδομή στο δρόμο σου

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Diamadis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ από 6/11 ακόμα τίποτα. Υπάρχει ίνα έξω από το κτήριο, και είμαι ο πρώτος στην πολυκατοικία που κάνει αίτηση. Το δίκτυο είναι Fiber2All (vodafone) και έχω κάνει αίτηση στην cosmote που είμαι ήδη πελάτης. Μέχρι στιγμής μόνο το nokia μου έχουν στείλει, και κάθε 4-5 μέρες που παίρνω τηλ μου λένε οτι θα με καλέσει ο εργολάβος να έρθει να δει τον χώρο, αλλά ακόμα τίποτα...
    Εσύ θα πρέπει να περιμένεις να στείλει η βοντα συνεργείο. Λογικά έχουν ειδοποιήσει τη βόντα από τον οτε, αλλά για να σε καλέσει εργολάβος πρέπει η βόντα να κάνει την κινητοποίηση.
    Από το 2014 VDSL περίμενα..
    Τελικά φτάσαμε 2024 για να μπορέσω να βάλω FTTH.
    Τι είναι 10 χρονάκια μπροστά στην αιωνιότητα;

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ChriZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εκεί θα μείνει μέχρι να έρθουν να σκάψουν και να περάσουν οπτικές ίνες στο δρόμο σου.
    αν δεν εχει γινει το δικτυο ποιος εδωσε διαθεσιμοτητα και ανοιξε την δυνατοτητα να περαστει η αιτηση???

εκτος και ειναι αντιστοιχη περιπτωση https://www.adslgr.com/forum/threads...67#post7668367
    Δεν υπαρχει ευθυνη για τετοιες ενεργειες?????

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Μα απ' ότι καταλαβαίνω δεν περνάει η αίτηση, γι' αυτό του λέει ότι είναι προς καταχώρηση.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    Μα απ' ότι καταλαβαίνω δεν περνάει η αίτηση, γι' αυτό του λέει ότι είναι προς καταχώρηση.
    ..η αιτηση στο συστημα μπαινει χειροκινητα, δηλαδη με το χερι υπαλληλου(απο οπου και αν κανεις την οποια αιτηση κλπ)..Δηλαδη ανοιγει την καρτελα της αιτησης και περιμενει να του επιστρεψεις τα δικαιολογητικά(οτι τελος παντων σου ζητησε) για να ολοκληρωθει η καταχωρηση απο τον ιδιο ή αλλον υπαλληλο..
    Εσυ νομισες πως στον ΟΤΕ ολα γινονται αυτοματα?????
    χεχεχεχε

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από maxtak Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..η αιτηση στο συστημα μπαινει χειροκινητα, δηλαδη με το χερι υπαλληλου(απο οπου και αν κανεις την οποια αιτηση κλπ)..Δηλαδη ανοιγει την καρτελα της αιτησης και περιμενει να του επιστρεψεις τα δικαιολογητικά(οτι τελος παντων σου ζητησε) για να ολοκληρωθει η καταχωρηση απο τον ιδιο ή αλλον υπαλληλο..
    Εσυ νομισες πως στον ΟΤΕ ολα γινονται αυτοματα?????
    χεχεχεχε
    ΟΚ βρε συ, μαζί σου, αλλά άσχετα από το πώς καταχωρείται η αίτηση, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν προχωράει να αλλάξει κατάσταση γιατί ακριβώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα.

Downloads
    1
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    Ταχύτητα
    20686 kbps / 1020 kbps
    ISP
    Forthnet
    DSLAM
    Forthnet - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Router
    CISCO887VA
    SNR / Attn
    6(dB) / 9(dB)
    ΟΚ βρε συ, μαζί σου, αλλά άσχετα από το πώς καταχωρείται η αίτηση, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν προχωράει να αλλάξει κατάσταση γιατί ακριβώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα.
    .. αν δεν εχει δωθει διαθεσιμοτητα ΔΕΝ μπορει να ανοιχτει καρτελα για αιτηση
    αν δεν εχει κατασκευαστει δικτυο και εχει δοθει διαθεσιμοτητα καποιος/οι εχουν κανει ΣΟΒΑΡΟ λαθος και πρεπει να υποστουν τις συνεπειες (πιθανον και ποινικες!!)

Περιοχή
    Π. Φαληρο
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Τύπος
    VDSL2
    Ταχύτητα
    187.5/21.5
    ISP
    DT
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    SpeedPort+2
    SNR / Attn
    8.3(dB) / 15.6(dB)
    Path Level
    Interleaved
    1. Για να κανεις αιτηση πρεπει να εχει δοθει Διαθεσιμοτητητα.
    2.Το δικτυο εχει γινει?
    3.Την αιτηση την εκανες μεσω του site Cosmote, μεσω 11888, μεσω τηλεφωνικης προσφορας??? Μεσω του site αργει καποιες μερες μεχρι να το δουν οι "πωλητες", να σε παρουν τηλεφωνο για επιβεβαιωση, να σου στειλουν τα συμβολαια κλπ, να υπογραψεις και να τα επιστρεψεις και μετα απο καποιες ημερες καποιος που δεν βαριεται να την προχωρησει. Οι αλλες δυο περιπτωσεις προχωραει και το βλεπεις αμεσως....
    .....
    Πες μας τι εχει γινει απο τα παραπανω και μετα παμε στην συνεχεια...
    Τα έχω αναφέρει κι άλλες φορές στο παρόν νήμα, οπότε επιγραμματικά.

Ναι, έχει σκαφτεί η περιοχή πριν 2 χρόνια και εμφανίζεται κανονικά διαθεσιμότητα. Υπάρχει θέμα με την πολυκατοικία μου, δεν άφησε ο εργολάβος αναμονή στο δρόμο, αλλά στους γενικούς χάρτες διαθεσιμότητας εμφανίζεται να έχει κανονικά. Ο ΟΤΕ στους δικούς του "εσωτερικούς" χάρτες, φαίνεται να γνωρίζει το θέμα, κι αδιαφορεί. Υπήρξε αίτηση από την ίδια πολυκατοικία πριν 2 χρόνια, όταν ξεκίνησε να εμφανίζεται η διαθεσιμότητα, ήρθε τότε ο μηχανικός, τα διαπίστωσε, την ακύρωσε, τίποτα έκτοτε.

Η πρώτη αίτηση ήταν πριν 1.5 μήνα σε κατάστημα, τη χάσανε. Απλά.
    Η δεύτερη αίτηση έγινε μέσω chat (για να έχω πια και screenshots, αφού και ο ΟΤΕ τρελίτσα πουλάει κανονικά), στις 28, έστειλα και όλα τα δικαιολογητικά/συμβόλαια την ίδια στιγμή, έκτοτε φεεεεετα.

Το ξέρω ότι μόλις εμφανιστεί εργολάβος θα φάω άκυρο. Αυτός είναι ουσιαστικά ο σκοπός μου. Θα συνεχίσω να κάνω αίτηση με κάθε τρόπο, όσο μου το επιτρέπει η εφαρμογή τους ή το χ κατάστημα (ναι, θα αλλάζω καταστήματα) ή τηλεφωνικά ή μέσω εξωτερικού συνεργάτη ενδεχομένως, ώστε να "βαράει" ξανά και ξανά στο σύστημά τους ότι ακυρώνεται με δική τους υπαιτιότητα (περιοχή ΟΤΕ), μέχρι να δεήσουν να έρθουν να ξανασκάψουν και να διορθώσουν το πρόβλημα.

Αν δεν το κάνω αυτό, παραμένω στο έλεος του χαλκού με ότι αυτό σημαίνει, αφού και η ΔΕΗ δεν έχει στο πρόγραμμά της το Μπύθουλα/Π. Φάληρο, ενώ και η Inalan βλέπω ότι αρχίζει και στρώνει τμήματα της Ν.Σμύρνης, η οποία έχει ήδη διπλή κάλυψη από ΟΤΕ+ΔΕΗ.

Νισάφι.
    Knowledge=Power=Energy=Matter=Mass; a good bookshop is just a genteel Black Hole that knows how to read... T. Pratchett-Discworld
    Πως φτάσαμε ως εδώ

Περιοχή
    Ίλιον
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ADSL 8/1 & FTTH 500/250
    ISP
    Wind ADSL & Nova FTTH
    DSLAM
    Wind - ΙΛΙΟΝ
    Router
    .. αν δεν εχει δωθει διαθεσιμοτητα ΔΕΝ μπορει να ανοιχτει καρτελα για αιτηση
    αν δεν εχει κατασκευαστει δικτυο και εχει δοθει διαθεσιμοτητα καποιος/οι εχουν κανει ΣΟΒΑΡΟ λαθος και πρεπει να υποστουν τις συνεπειες (πιθανον και ποινικες!!)
    Σχεδόν τα ίδια λέμε, δε διαφωνούμε σε κάτι, απλά χτες έγραφα από το κινητό και δε βόλευε να γράψω πολλά...Σόρι..
    Σε γείτονα λοιπόν, 2 ορόφους πάνω, σε κατάστημα ΟΤΕ τον είχαν βάλει να κάνει αίτηση για FTTH τον Αύγουστο του '23 (μην ήταν και του '22). Του είπαν ότι και καλά είχε διαθεσιμότητα, επειδή ήταν αρχικά στο πρόγραμμα σε κανα μήνα να δώσει όντως διαθεσιμότητα η Νόβα που έχει την περιοχή. Η Νόβα καθυστέρησε και τελικά έσκαψε τον Απρίλιο του '24, έδωσε διαθεσιμότητα για "επίσημη" αίτηση Ιούνιο του '24. Όλο αυτό το διάστημα η αίτηση σε φάση καταχώρησης φαντάζομαι θα ήταν γιατί ακριβώς δεν μπορούσε να προχωρήσει. Κάποιος ανέλαβε να την κάνει και το σύστημα δεν την προχώραγε βεβαίως επειδή δεν υπήρχε διαθεσιμότητα. Κάτι τέτοιο λεω μην έγινε.
    Υ.Γ.: Στο να "υποστουν τις συνεπειες (πιθανον και ποινικες!!)" δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να απαντήσω γιατί έχω πέσει κάτω από τα γέλια....

Downloads
    6
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    930/510
    ISP
    COSMOTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΡΕΝΤΗΣ
    Router
    speedport plus 2
    Path Level
    Fastpath
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από KostasKri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χθεσινή παρατήρηση
    Και σε μένα εχει την ιδια ταχυτητα. 1000 Mbps δεν θα δουμε ποτέ;

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    Ταχύτητα
    1G/0.5G
    ISP
    Cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
    Router
    Pfsense+ UDMPro Max
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από silver spirit Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν σου εδωσαν fritz?

τη κάρτα δικτύου εχεις?
    είσαι wifi η ethernet?

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Τύπος
    FTTH
    ISP
    Cosmote
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από silver spirit Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους...
    Καλώς ορίσατε στο gigabit!

Θα τα δεις με υπολογιστή με κάρτα δικτύου 2.5Gbe+ ή με κανένα εξωτερικό WiFi Router που να έχει WiFi 6E ή 7 και σε κοντινή απόσταση...

Σελ. 1261 από 1352 ΠρώτηΠρώτη ... 12411251125612591260126112621263126612711281 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Το [IMG] είναι σε λειτουργία
  • Το [VIDEO] είναι σε λειτουργία