Γεια σας,
Ειχα δοκιμασει πριν μερικες μερες τα Kubuntu 7.04 i386. Με το πρωτο login που εκανα μετα την εγκατασταση δεν μπορουσα να δω τα περιεχομενα του unit που εχω δημιουργησει στην 3ware 9500s καρτα, η ιδια ομως η καρτα αναγνωριζονταν απο τα λινουξ κανονικα. Κανω επανεκινηση και αυτην τη φορα μπορουσα κανονικα να δω τα περιεχομενα του unit.
Βαζω σημερα τα Ubuntu 7.04 i386 γιατι με τα Kubuntu δεν μπορουσα με τιποτα να ακουσω ηχο απο ολα τα προγραμματα πλην του vlc. Μετα την εγκατασταση παω να μπω στο RAID unit αλλα τιποτα, τζιφος. Κανω ενα ρισταρτ, δυο ρισταρτ, τιποτα. Το μονο που μου εβγαζε ηταν το εξης: "Cannot display the contents of this folder" Δοκιμασα και mount-unmount αλλα και παλι τιποτα. Παρ' ολα αυτα η καρτα και εδω σαν κομματι hardware αναγνωριζονταν κανονικα.
Τι μπορω να κανω για να λειτουργει και στα Ubuntu ; Πως στο καλο γινεται να λειτουργει σε Kubuntu αλλα οχι σε Ubuntu ;
Ολες οι ιδεες-προτασεις-λυσεις ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτες!!
Σας ευχαριστω.
Εμφάνιση 1-1 από 1
-
31-05-07, 03:13 Προβλημα με RAID controller σε Ubuntu #1Μη μου το ιντερνετ ταραττε !
Παρόμοια Θέματα
-
Πρόβλημα με raid controller και δισκους
Από Poetic-Justice στο φόρουμ Motherboards, CPU και memoryΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-07, 22:24 -
Silicοn Sil3114 raid 5 controller
Από boom123 στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 06-05-07, 16:34 -
LSI raid controller problem
Από wicked στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 12-01-06, 19:41 -
Raid Controller
Από krals στο φόρουμ Σκληροί δίσκοι, αποθηκευτικά μέσα και λοιπά περιφερειακάΜηνύματα: 7Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-05, 15:58
Bookmarks