Αυτο που λες με το διακοπτη το εκανα μετα το πρωτο μπινελικι που εριξα οταν το ειδα κλειστο. Λογικο ειναι αφου το ενεργοποιησα εκει, να το εδιωξε και απο τη whitelist. Btw, δειτε τι λενε οι ΣΤΟΚ (και καλα) whitelists μου εδω
- chromium
- firefoxΚώδικας:about-scheme chrome-extension-scheme chrome-scheme loopconversation.about-scheme opera-scheme vivaldi-scheme www.google.com
- operaΚώδικας:chrome-extension-scheme chrome-scheme moz-extension-scheme opera-scheme vivaldi-scheme wyciwyg-scheme
Οτι εχω σε bold ειναι ο ορισμος του wtf did i just see και δεν εχω ιδεα πως βρεθηκαν εκει.Κώδικας:about-scheme chrome-extension-scheme chrome-scheme loopconversation.about-scheme moz-extension-scheme opera-scheme vivaldi-scheme
Εμφάνιση 856-870 από 6449
-
13-06-18, 10:25 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #856ديميتريس
-
13-06-18, 11:07 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #857
αυτα εχω εγω μονο:
behind-the-scene
chrome-extension-scheme
chrome-scheme
loopconversation.about-scheme
opera-scheme
(για την ακριβεια ειχα και μερικα ακομα ξεχασμενα, τα οποια τα εσβησα..)
-
13-06-18, 20:01 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #858
-
14-06-18, 08:23 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #859
Θα δοκιμασω, αν και το συγκεκριμενο προφιλ το εκανα οταν περασα στην 60, δηλαδη πριν 1 μηνα μολις.
Για το θεμα με τη whitelist. Μιας και το προσθετο δεν ειναι το ιδιο για τον καθε browser, υπαρχει δηλαδη αλλο προσθετο στο store του καθενος, δεν θα επρεπε το προσθετο του ff να εχει whitelisted μονο τα about: , του chrome μονο τα chrome:// , της opera μονο τα opera:// και τιποτε αλλο?ديميتريس
-
14-06-18, 08:36 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #860
Δεν μπορω να καταλαβω. Χρησιμοποιω το tab manager extension, και με το tip που δοθηκε σε προηγουμενες σελιδες (css), εχω multi row.
Ωστοσο, ενω στο mac με αφηνει να κανω βαλω το καθε tab οπου θελω, στο pc δεν εχει ιδια συμπεριφορα.
Αν δηλαδη εχω 10 tabs ανοικτα-με περιεχομενο, αμεσως μετα αλλα 5 tabs κενα, και ανοιξω ενα ακομη tab, πες το 16ο, λοιπον, ουτε να το παω στη θεση του 11ου με αφηνει(να ειναι μαζεμενα μαζι ολα τα tabs με περιεχομενο), και αν δε, το κανω pin tab, μου παει και μου το βαζει μονο του μεσα στα 10 πρωτα, διχως να μπορω να το μετακινησω οπου θελω!!!!
Οτι να ναι!
Ακομη τετοια προβληματα;
Ξερει κανεις πως να το λυσω;
Δηλαδη, το πιανω το θεμα καθε διμηνο ελπιζοντας οτι κατι θα βελτιωθηκε (ειχα παλεψει με την 59αρα, τωρα δοκιμασα με 60x), και δυστυχως παλι τα ιδια και χειροτερα!
Αν ξερει κανεις ας πει....
-
14-06-18, 17:15 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #861
Πώς μπορώ να έχω suggestions από τα bookmarks στο address bar ψάχνοντας το name ή το description.
Αυτή την στιγμή το suggestions λειτουργεί μόνο στο url των bookmarks.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
14-06-18, 17:27 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #862
-
14-06-18, 17:30 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #863
γιατι στην εκκινηση του ffox η αρχικη σελιδα (που την εχει αναλαβει το add on group speed dial) αργει κανενα λεπτο να ανοιξει?
-
14-06-18, 18:52 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #864
-
14-06-18, 21:10 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #865
Εκανα νεο προφιλ στον ff και ξαναβαλα και εκει το ublock origin. Και λεει τα ιδια με αυτα που λεω παραπανω, αλλα τη σελιδα που ελεγα στην αρχη δεν την εχει whitelisted.
Επισης, μετα τα οσα αναφερω εδω, ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι κατι πηδηχτηκε με την ενημερωση του flash στην 30.x, μιας και με νεο προφιλ εχω τα ιδια, ισως και χειροτερα σε ορισμενες περιπτωσεις
https://www.adslgr.com/forum/threads...κκινησηديميتريس
-
15-06-18, 12:27 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #866
Δοκίμασες να το σουτάρεις,να δεις πως πάει?
-
15-06-18, 12:48 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #867
Το flash λες να σουταρω? Ναι το δοκιμασα χτες, αλλα σε πολλες σελιδες λεει unsupported stream ή file format ή κατι τετοιο.
ديميتريس
-
15-06-18, 13:59 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #868
Και πως ήταν το firefox χωρίς το flash?Καλύτερα ή τα ίδια?
Προσωπικά,τρύπια λογισμικά τύπου flash δεν βάζω στον υπολογιστή μου.Αν οι σελίδες θέλουν flash,τόσο το χειρότερο γι'αυτές.
-
15-06-18, 14:40 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #869
Έχω καταργήσει το flash εδώ και πολύυυυ καιρό.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
15-06-18, 18:30 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #870
Δεν ηταν ουτε καλυτερα, ουτε χειροτερα χωρις το flash. Και το κραταω για 2-3 σελιδες ακομα.
Στην περιπτωση μου, οπως λεω στο αλλο θεμα, ηταν η υποστηριξη για html5 που χαλασε. Και χωρις σωστη html5 υποστηριξη ειναι απλα ανυποφορος, ειδικα σε σελιδες με βιντεο.ديميتريس
Bookmarks