Νέο νήμα για τον ρετουσαρισμένο , ανανεωμένο και πιο σέξυ από ποτέ (sic) Firefox![]()
Εμφάνιση 1-15 από 6449
-
25-11-17, 13:21 Το νήμα του Firefox (Megathread) #1
- Περιοχή
- Chicago, Illinois
- Downloads
- 96
- Uploads
- 25
- Άρθρα
- 14
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/0.5G
- ISP
- Nova
Dies, died, will die.
Lived, lives, will live.
-
25-11-17, 13:52 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #2
Χρειαζόταν, μετά την τόση αναστάτωση που έφερε...
-
25-11-17, 14:15 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #3
Οι προτάσεις αναζήτησης μπορούν να απενεργοποιηθούν (κόκκινο). Προσωπικά έχω επίσης καταργήσει το πεδίο αναζήτησης εδώ και μερικές εκδόσεις. Για τις μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποιώ, έχω ορίσει λέξεις-κλειδιά (πράσινο) και βλέπω ότι είναι πιο γρήγορες και βολικές στη χρήση, καθώς δεν χρειάζεται να πιάσω το ποντίκι για να αλλάξω μηχανή.- Κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα, αξιόπιστα, με ασφάλεια, χωρίς τεχνητούς περιορισμούς και δωρεάν με το Linux.
- Οι δίσκοι χαλάνε! Σκεφτείτε τα αρχεία σας πριν την πατήσετε. Κάνετε τακτικά backup.
-
25-11-17, 14:18 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4
Έκανα και γω το μετέωρο βήμα στον 57 σχετικά ανέμακτα! Δεν μπορώ να βρω add on ομως που να αντικαθιστά το download status bar και ούτε στο sheet με τα εναλακτικά add on προτείνει κάποιο.
i5-12600K + Arctic Freezer 34 Duo || MSI Pro Z690-A DDR4 || G.Skill Ripjaws V 2x16GB 3600MHz || Gigabyte GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming OC || Samsung 970 Evo Plus 500GB || Dell S2721DGFA IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD || Logitech G502 Proteus
-
25-11-17, 14:30 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #5
Δεν είναι μόνο αυτό, επιπλέον στο context menu σου έδινε τη δυνατότητα να κάνεις search την επιλεγμένη φράση με την μηχανή που είχες αφήσει κάθε φορά στο search bar. Εγώ παρέμεινα στην ESR ακριβώς για αυτόν το λόγο, ότι δηλ. δουλεύει το old search μέσω του classic theme restorer.
Στις επόμενες εκδόσεις θα καταργήσουν και το search bar. Η κατεύθυνση που στρέφουν τα πράγματα, όπως και στον chrome, edge κλπ, είναι να περνούν όλα απο τη default search engine (google) για να μαζέψουν περισσότερα λεφτά.
Όταν θέλω ταχύτητα για web apps ή webgl, google chrome. Και το microsoft edge είναι καλό σε windows, έχει και ublock.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giorgosts : 25-11-17 στις 14:39.
-
25-11-17, 14:56 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #6
Με γεια το νέο νήμα!
-
25-11-17, 15:55 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #7
Αν και άργησε... καλοδεχούμενο.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
25-11-17, 16:11 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #8
αιντε να δουμε ποτε θα εχουμε tab mix plus@!@@@
-
25-11-17, 16:55 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #9
Εντάξει αυτό με τις λέξεις-κλειδιά για υποδήλωση μηχανής είναι μια λύση.
Αλλά αυτό που ζητώ δεν είναι το ξεχωριστό search bar με drop down τις μηχανές μόνο. Ζητώ για την ακόμα πιο προηγούμενη μορφή όπου έκανες drop-down, επέλεγε μηχανή, γινόταν ενεργή χωρίς να ξεκινήσει search, έγγραφες, πατούσες enter και γινόταν το search. Ταυτόχρονα αν επέλεγες κείμενο στην σελίδα, δεξι κλικ->αναζήτηση, έκανε αναζήτηση με την ενεργή μηχανή.
Όλα αυτά ήταν διαθέσιμα μέσω Classic Theme Restorer. Απλά αναρωτιέμαι αν βγήκε κανέναν νέο addon για την αναζήτηση.Κάνω προσπάθεια να βάζω ; αντι για ?
-
25-11-17, 16:58 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #10
Εμένα ρε παιδιά με το που γράφω κάτι στην address bar, μου εμφανίζει επιλογή με το με ποια μηχανή θέλω να αναζητήσει. Σε linux βέβαια, σε win δε θυμάμαι.
-
25-11-17, 17:19 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #11
Παραμενω σε 56αρα αβλεπι, διχως να υπαρχει νεο tab mix plus.
Βεβαια, τοσο μανταρα που τα εκαναν στο mozilla, και παλι θα το σκεφτω αν θα κανω τελικα μεταβαση προς το νεο ff, ή οριστικα(ως κυριο browser) για τον chrome.
Αλλα σε πρωτη φαση, διχως tab mix plus, δεν παω πουθενα.
Αν βγει...ενημερωστε....
-
25-11-17, 17:22 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #12
- Περιοχή
- Espoo, FI
- Downloads
- 41
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- FTTH
- Ταχύτητα
- 1G/1G
- ISP
- Elisa
- Router
- Unifi Gateway Max
TabMix Plus πότε;
Ανυπόγραφος
-
25-11-17, 17:29 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #13
-
25-11-17, 17:44 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #14
Δηλαδή να πας πάνω στην άδεια address bar, να κάνεις κλικ το drop down στα δεξία που εμφανίζεται και μετά να επιλέξεις μηχανή αναζήτηση απο κάτω δεν σε βολεύει; Αν έχεις απενεργοποιήσει και τα suggestions μπορείς και να πληκτρολογήσεις πρώτα και μετά να επιλέξεις μηχανή κατευθείαν.
-
25-11-17, 18:20 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #15
O dev του TabMix Plus δεν είναι ξεκάθαρος για το πότε θα δώσει μια πρώτη γεύση.
Οπότε περιμένουμε.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
Bookmarks