Εμφάνιση 4.171-4.185 από 6452
-
25-08-21, 09:24 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4171
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
26-08-21, 22:17 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4172"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
27-08-21, 08:25 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4173
-
27-08-21, 09:39 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4174"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
27-08-21, 09:45 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4175
Για λεξικό έχω αυτό.
| "Anyone can build a fast CPU.
-
27-08-21, 14:23 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4176
και εγω εχω το αλλα που δουλευει επισης
-
28-08-21, 07:13 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4177
Mozilla plans to enable WebRender in Firefox 92
https://www.ghacks.net/2021/08/27/mo...in-firefox-92/
Δεν λεγαμε την αλλη φορα πως με την 91 ο ff ενεργοποιησε το webrender για ολους? Δεν εγινε κατι τετοιο?
Anyway, αν δεν δινουν την δυνατοτητα απενεργοποιησης στην 93 οπως λενε, με βλεπω να ειμαι μονο με chromium based browsers πριν τελειωσει το 2021.ديميتريس
-
28-08-21, 08:18 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4178"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
28-08-21, 09:23 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4179
Εγώ, με nvidia σε win, το έχω εδώ και πολύ καιρό ενεργοποιημένο και σε φορητό και σε σταθερό.
Μάλλον όμως αναφέρονται στην sw εκδοχή:
gfx.webrender.all -- Set this to TRUE to enable WebRender, or to FALSE to disable it.
gfx.webrender.software -- This preferences determines if the CPU is used. If this is set to TRUE, WebRender will use the CPU, if set to FALSE, it will use the GPU but only if the GPU is capable.| "Anyone can build a fast CPU.
-
28-08-21, 10:58 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4180
δοκιμασε να κατεβασεις μια portable εκδοση και βαλε εκει μονο τον ορθογραφικο έλεγχο να δεις αν δουλεύει
- - - Updated - - -
εχεις δει διαφορά ;ή προβλημα καπου?
Σκεφτομαι να το ενεργοποιήσω και εγω κατα περίσταση πχ στο πισι που εχω δυνατή GPU να δουλευει εκει, στο λαπτοπ να δουλευει με την CPU και σε ενα παλιο disabled
Το βρισκω και πολυ βολικό αφου θα ενεργοποιήσω
gfx.webrender.software.- to TRUE to enable software WebRender. If this is set to TRUE, WebRender will use the CPU
gfx.webrender.software.- to FALSE If this is set to FALSE, WebRender will use the GPU
gfx.webrender.all is set to FALSE, WebRender is disabled.
-
28-08-21, 11:15 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4181
-
28-08-21, 12:22 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4182
-
28-08-21, 12:46 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4183"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
-
29-08-21, 11:49 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4184
-
29-08-21, 11:53 Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4185
Και σε μένα. Έβαλα αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω.
Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
Bookmarks