Συμφωνω. Αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει μια λιστα, σαν την idontcareaboutcookies πχ, που να ανανεωνεται συστηματικα και να κοβει ολα αυτα? Γιατι να πρεπει να κανει ο χρηστης δικα του φιλτρα για κατι τοσο σπαστικο?
Εμφάνιση 4.246-4.260 από 6452
-
09-09-21, 12:02 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4246ديميتريس
-
09-09-21, 12:04 Απάντηση: Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4247
Για την μνήμη δεν μίλησα για τώρα, αλλά πριν πολλά πολλά χρόνια που σερνόταν. Τότε που ήταν το πρώτο κύμα απωλειών. Ακόμα ο chrome δεν είχε μεγάλο μερίδιο. Ακόμα και τώρα που ο Chrome έχει μεγάλο μερίδιο πάντως, είναι από τα σημαντικότερα παράπονα το πόσο βαρύς γίνεται. Συνεπώς είναι σημαντικός λόγος, ειδικά για τους casual users.
Για το άλλο που λες για τα 10 και τα 1000 άτομα, τα νούμερα είναι αμείλικτα και δείχνουν ότι φυλλορροεί. Άρα δεν παίζει το 10 άτομα δεν τους αρέσει και τα 100.000 τους αρέσει. Γιατί οι 10 θα γράψουν κάπου και άλλοι 1000 απλά θα κατεβάσουν τον Εdge ή τον Chrome.
Για το τελευταίο συμφωνούμε. Αν σε εκνευρίζει κάτι για τόσο μεγάλο διάστημα, απλώς βρίσκεις κάτι άλλο. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Δυστυχώς μέσα στο 2021 κάνουν ένα σωρό αλλαγές που δεν ζήτησε κανείς και που προσωπικά κάνουν δυσκολότερη τη δουλειά μου (γιατί μεγάλο μέρος της χρησιμοποιεί browser).No one flirts like a Malkavian
-
09-09-21, 12:05 Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4248
Κοίταξε η καλύτερη συμβουλή είναι να περιμένεις και όπως σου είπαν, θα το φτιάξουν κάποια στιγμή.
Όχι, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να στο ανανεώνει συστηματικά. Ίσως καλό θα ήταν να ψαχτείς και μόνος σου, να την βρεις εσύ την λύση και να βοηθήσεις την κοινότητα. Και δεν το λέω ειρωνικά αλλά πολύ σοβαρά.Όσο περισσότερο σου κλέβουν τη ζωή, τόσο σε ταΐζουν με έθνος και φυλή..
Εθνικισμός και μετανάστες
Μία τάξη, φυλετικά διαχωρισμένη
-
09-09-21, 12:33 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4249
οι περισοτερες λιστες καποια στιγμη ενσωματώνονται στης γνωστες μεγαλες λιστες οποτε δε χρειαζεται να εχεις 100 διαφορετικές μικρες. Εγω δεν εχω δικα μου φιλτρα, (ελχιστα) χρησιμοποιώ τα γνωστα μεγαλα που γίνεται update αυτοματα με οτι νεο βγαινει
Το φιλτρα για το face νομιζω εσπασαν πριν μια εβδομαδα και ακομα δεν εχουν βρεθει σωστα για τα ενσωματωσουν. Ετσι εχω βαλει μια λιστα χειροκινητα που βρηκα. Λογικα θα επρεπε να υπαρχει και μονη της αφου υπαρχει μεγαλη ζητηση αλλα αν σπαει συχνα δεν την βαζουν για να μην εχουν κατι που δημιουργεί προβλημα στην λιστα τους
υγ πχ μια λιστα που δουλευε καποιος διαβασα οτι εκοβε και καποια κανονικα ποστ μαζι με τα χορηγουμενα
- - - Updated - - -
Καταλαβα οτι ελεγες για παλια, το θυμαμαι γιατι το ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα περιμενα και το έφτιαξαν.
Για το ποσο βαρύς γινεται παλι ομως εδω εχεις δυνατοτητα να τον ελαφρύνεις κατι που δεν εχει Chrome
Για τα 10 η τα 1000 ατομα απλα εχουμε αλλη αποψη. Οπως ειπα και πριν δεν τους ενδιαφερουν τα νουμερα ατομων. Αν 1000 ατομα τους αποφερουν 10€ κερδος ειναι χειροτερα απο 100 που αποφέρουν 15€. Η ποσοτητα δεν λεει τιποτα και ποτε δεν θα πιασει κανεις τα ποσοστα chrome λογο google. To ζήτημα ειναι να κανουν το προιον τους ανταγωνιστικό και ψαχνουν τροπο να το κανουν. Πολλα λαθη θα γινουν πριν γινει κατι σωστα
-
09-09-21, 12:46 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4250
Αυτο το κερδος απο τους διαφορους χρηστες, απο που βγαινει?
ديميتريس
-
09-09-21, 12:49 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4251
Είχα παλιότερα πρόβλημα με σελίδα του gov.gr αν θυμάμαι καλά με iframe που περιείχε pdf.
Το iframe δεν μου το εμφάνιζε με ένδειξη NS_BINDING_ABORTED.
Δεν την έχω την σελίδα...
Σήμερα μου εμφανίστηκε στη σελίδα αυτή.
Με chrome, ff nightly και καθαρό προφίλ όλα οκ.
Απενεργοποιώντας τα addons δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Προφανώς είναι δήλωση/αλλαγή στο προφίλ που έγινε από παλιότερο addon που πλέον δεν έχω.
Καμιά ιδέα;| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
09-09-21, 13:03 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4252
cookie, cache, private tab ?
-
09-09-21, 13:23 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4253
-
09-09-21, 13:44 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4254
οταν εκλεισες τα προσθετα σου πανω αριστερα στην ασπιδα εχεις ενεργο το Enchained tracking protection ?
-
09-09-21, 16:35 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4255
-
11-09-21, 14:50 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4256
Σας δουλευει το archive.org με το ubo ενεργο? Οχι αν ανοιγει η σελιδα, που ανοιγει κανονικα. Αν βαλετε ενα url στο πεδιο που λεει wayback machine, θα επρεπε να επιστρεψει διαφορα snapshots της σελιδας, πανω σε ενα "ημερολογιο". Εδω δεν εμφανιζει καν το ημερολογιο!
ديميتريس
-
11-09-21, 15:11 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4257
Μια χαρά δουλεύει.
-
11-09-21, 20:37 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4258
Τωρα φαινεται να δουλευει κανονικα. Μου ετυχε πριν λιγες ωρες σε αλλο συστημα με ubo σε ff και chrome και το επαληθευσα πριν λγιο στο δικο μου σε ff, chrome, chrome dev, brave και chromium.
- - - Updated - - -
Αυτο εδω σου δουλεψε? Βλεπω το prefs.js μου (450+ γραμμες!) να λεει καπου
Κώδικας:// To change a preference value, you can either: // - modify it via the UI (e.g. via about:config in the browser); or // - set it within a user.js file in your profile.
- - - Updated - - -
Η επιστροφη! 1η alpha του νεου tab mix plus για ff 57+
https://github.com/onemen/TabMixPlus/ديميتريس
-
11-09-21, 20:56 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4259
-
11-09-21, 21:35 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV - Quantum #4260
Δεν ειχα ποτε καποιο απο ολα αυτα, ουτε το tab mix plus, απλα το ανεφερα επειδη ειναι απο τα προσθετα που ελειπαν τοσα χρονια.
ديميتريس
Bookmarks