Εμφάνιση 5.626-5.640 από 6452
-
30-05-23, 15:05 Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5626"Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
30-05-23, 15:11 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5627
Δεν εχω κατι που να ανοιγει excel στο λινουξ, δεν προκειται να βαλω το παναργο libreoffice για ενα excel μονο, δεν θελω να το κανω με google docs ή ms office online γιατι θα ανεβει και στο αντιστοιχο drive και τελος δεν εχω σκοπο να μπω στα windows αμεσα για να τα δω απο εκει.
ديميتريس
-
30-05-23, 15:57 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5628
Μου άνοιξε κανονικά εμένα.
Είχα ακούσει όμως ότι πριν λίγες μέρες που είχαν βγει τα αποτελέσματα είχε πρόβλημα.| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
30-05-23, 20:14 Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5629
Μια χαρά είναι το libre office. Πού είναι αργό; Στον χρόνο εκκίνησης;
Αν δεν ασχολείσαι γενικώς με excel-οφυλλα και λοιπά office αρχεία, οκ, δεκτό.
Αλλά σαν office suite, μια χαρά είναι και καθόλου βαρύ.
Εκτός αν προσπαθείς να το τρέξεις σε κανέναν 2πύρηνο celeron του 2008, σε εντελώς unoptimized διανομή.
Το αν θα ανέβει στο αντίστοιχο cloud της google/ms γιατί σε προβληματίζει;
Δεν είναι κάτι που θα το κάνουν ήδη αρκετοί χρήστες;
Δεν γλιτώνεις το data exposure απ'τη στιγμή που το αρχικό αρχείο ήδη βρίσκεται σε αμέτρητα διαφορετικά χέρια.
Έχει πλάκα πάντως, γιατί απέκλεισες κάθε δυνατό ενδεχόμενο να ανοίξεις το excel αρχείο.
Μου θύμισε φάση "πες ότι μισείς το excel, χωρίς να πεις ότι μισείς το excel""Listen, I'm a nice person, so, if I'm an a$$hole to you, you need to ask yourself why."
-
30-05-23, 20:43 Απάντηση: Re: Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5630
-
30-05-23, 20:43 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5631
ο Gentoo ειπε την σωστη λεξη νομιζω .... "μισείς "... οταν ψαχνεις να βρεις παντα κατι ασχημο να πεις για ολα....
Ακομα και για παλια συστηματα δεν υπαρχει κατι πιο καλο (για να διαβασεις + να επεξεργαστείς)
-
30-05-23, 21:15 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5632
Τζιμ αυτο ψαχνεις;
https://www.asep.gr/asep/utilities/f...rchLesson.jspx"Από την άλλη ακούω: ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά. […]. Οταν ένας πολιτισμός αφήνει το Θεό και βάζει το μαμωνά (παντού το βλέπομε) για ανώτατο αγαθό, summum bonum, καταλαβαίνετε τι πολιτισμός πρέπει να είναι αυτός. Διαλέξαμε, φαίνεται, τον πολιτισμό που μας άξιζε. […]"
Ζ.Λορεντζάτος, COLLECTANEA
-
31-05-23, 07:54 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5633
@8anos
Οχι ακριβως. Αυτο απαιτει και ενα barcode εκει δεξια που δεν εχω ιδεα τι ειναι. Επισης, αλλο πραγμα το να μπεις με δικα σου στοιχεια για να δεις κατι που αφορα εσενα συγκεκριμενα και αλλο το generic search του site. Και στο φορουμ πχ θα μπορουσα να πλοηγηθω χωρις να ειμαι logged in, αλλα δεν θα μπορουσα να κανω αλλα πραγματα.
- - - Updated - - -
Mozilla confirms Firefox's end of support for Windows 7, 8 and 8.1 systems
https://www.ghacks.net/2023/05/30/mo...d-8-1-systems/Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 31-05-23 στις 08:29.
ديميتريس
-
31-05-23, 10:53 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5634
-
05-06-23, 16:37 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5635
ff 114.0.0
Firefox 114.0 new features and improvementsΤελευταία επεξεργασία από το μέλος deniSun : 06-06-23 στις 13:40.
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
08-06-23, 13:14 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5636
Μπραβο σε οποιον dev του ff ειχε την ιδεα για στρογγυλεμενες ακρες στα μενου του ff 114, ακομα και για τους χρηστες που δεν το τρεχουν σε w11
ديميتريس
-
08-06-23, 13:30 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5637
οταν ο ανθρωπος ψαχνει απλα για βρει κατι κακο για ολους και ολα παντα βρισκει ακομα και αν ψαχνει στης γωνιες.....
Ελεος δλδ πραγματικα
-
08-06-23, 16:43 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5638
Αν χρησιμοποιεις windows, το λειτουργικο εχει 4-5 διαφορετικα toolkits ΜΟΝΟ για τις δικες του αναγκες/εφαρμογες, οποτε εχεις συνηθησει στην ανομοιομορφια και αυτο που λεω σου φαινεται περιεργο.
Οι εφαρμογες στο δικο μου λειτουργικο χρησιμοποιουν ειτε gtk ειτε qt (2 toolkits μετρημενα) και ακολουθουν πιστα το theming του καθε toolkit, οποτε μια τετοια μικρη αλλαγη, που δεν αναγραφεται και σε καποιο changelog btw, κανει μπαμ. Και εινια αλλιως οταν η αλλαγη ερχεται απο μια εφαρμογη που devs της εχουν γραμμενους τους χρηστες, πχ το forced w10 gtk theme της opera πριν λιγα χρονια, και αλλιως οταν ερχεται απο μια εφαρμογη που υποτιθεται οτι σεβεται τις επιλογες του χρηστη.
Αυτα. Επειδη αργοτερα και τις επομενες μερες θα ριξω πολυ κραξιμο για κατι χαλια του android, μπορεις να με κανεις ignore αν δεν θες να διαβαζεις τα οσα λεω.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 08-06-23 στις 17:20.
ديميتريس
-
08-06-23, 19:13 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5639
υπαρχουν και αλλοι browser που ειναι καλύτεροι γιατι δεν εχουν στρογγυλεμενες ακρες στα μενου
επισης υπαρχουν και αλλα λειτουργικα που ειναι καλύτεροι γιατι δεν εχουν στρογγυλεμενες ακρες στα μενου
Με το να τα γραφεις εδω δεν αλλαζει κατι και δεν θα γινουν οι ακρες με γωνία (Λογικα το ξερεις αυτο) οποτε απλα εισαι hater και θες ν κραζεις κατι η να γραφει οτι εχεις πολλα ποστ
Μαθε να φτιαχνεις κατι δικο σου αντι να κραζεις ολα τα αλλα
Ο καθενας μπορει να ψαχνει να βρει κατι ασχημο παντου ολη μερα
-
08-06-23, 19:17 Απάντηση: Το νήμα του Firefox, Episode IV #5640
Εντάξει, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο jim_p μπορεί να είναι εκκεντρικός, αλλά σίγουρα δεν είναι hater. Και σίγουρα δεν κυνηγάει τα πολλά post, όπως κάποιοι άλλοι.
Bookmarks